omid_r
November 6th, 2013, 23:01
با سلام
من یک هاست دانلود روی یک سابدامین برای سایتم ایجاد کردم مثل dl .site .ir
کنرتل پنل اون دایرکت ادمین هست و در اون محدودیت آپلود 10 مگ وجود داره ...
سرویس دهندهام بهم گفته که از نرم افزارهای ftp برای آپلود فایل ها استفاده کنم ...
وقتی با FileZilla به ftp هاست دانلوم وصل میشم در صفحه اول پوشه های زیر قرار داره :
.php و domains و imap و همچنین فایل های زیر :
.bash_logout و .bash_profile و .bashrc و .shadow و public_html
وقتی وارد پوشه domains میشم یک پوشه به نام سابدامینم وجود داره و وقتی اون رو باز میکنم ،سه پوشهی زیر در اون وجود داره :
.htpasswd
یک فایل به نام .protected.list هست ...
--- و ---
public_ftp
که یک پوشه incoming در اون موجوده و این پوشه خالی هست...
--- و ---
public_html
که پوشه cgi-bin و فایل های زیر در اون قرار داره :
400.shtml و 401.shtml و 402.shtml و 403.shtml و 404.shtml و 500.shtml و index.html و logo.png
با تشکّر
من یک هاست دانلود روی یک سابدامین برای سایتم ایجاد کردم مثل dl .site .ir
کنرتل پنل اون دایرکت ادمین هست و در اون محدودیت آپلود 10 مگ وجود داره ...
سرویس دهندهام بهم گفته که از نرم افزارهای ftp برای آپلود فایل ها استفاده کنم ...
وقتی با FileZilla به ftp هاست دانلوم وصل میشم در صفحه اول پوشه های زیر قرار داره :
.php و domains و imap و همچنین فایل های زیر :
.bash_logout و .bash_profile و .bashrc و .shadow و public_html
وقتی وارد پوشه domains میشم یک پوشه به نام سابدامینم وجود داره و وقتی اون رو باز میکنم ،سه پوشهی زیر در اون وجود داره :
.htpasswd
یک فایل به نام .protected.list هست ...
--- و ---
public_ftp
که یک پوشه incoming در اون موجوده و این پوشه خالی هست...
--- و ---
public_html
که پوشه cgi-bin و فایل های زیر در اون قرار داره :
400.shtml و 401.shtml و 402.shtml و 403.shtml و 404.shtml و 500.shtml و index.html و logo.png
با تشکّر