توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کار نکردن توابع اپلود فایل در centos
MOHSEN65
November 6th, 2013, 18:33
با سلام خدمت همگی
من به تازگی سرورم رو انتقال دادم
سیستم عامل من centos5.9 32bit
هست من قبلا مشابه همی سیستم عامل رو داشتم و سایتم هم بر روی اون بالا بود الان که تعغیر سرور دادم به مشکل عجیبی بر خوردم
من نمی تونم از طریق اسکریپت های اپلود فایل فایل اپلود کنم بر روی سرور
قبلا همچین مشکل نداشتم من نیوک 8.3 داشتم و می تونستم از طریق اپلودر بخش خبرهاش به خبر هام عکس اضافه کنم ولی الان که مجددا نصب کردم توجه شدم که کلا مشل داره سیستم عامل
قاب ذکر است دسترسی به پوشه های اپودی هم 777 کردم
حالا دوستان من فکر میکنم مشکل از فایل
php هست که نمی زاره کاری انجام بدم
لطف کنید راهنمایی کنید
MOHSEN65
November 6th, 2013, 19:21
کیست مرا یاری کند
MOHSEN65
November 7th, 2013, 10:18
up
name3
November 7th, 2013, 10:30
با سلام خدمت همگی
من به تازگی سرورم رو انتقال دادم
سیستم عامل من centos5.9 32bit
هست من قبلا مشابه همی سیستم عامل رو داشتم و سایتم هم بر روی اون بالا بود الان که تعغیر سرور دادم به مشکل عجیبی بر خوردم
من نمی تونم از طریق اسکریپت های اپلود فایل فایل اپلود کنم بر روی سرور
قبلا همچین مشکل نداشتم من نیوک 8.3 داشتم و می تونستم از طریق اپلودر بخش خبرهاش به خبر هام عکس اضافه کنم ولی الان که مجددا نصب کردم توجه شدم که کلا مشل داره سیستم عامل
قاب ذکر است دسترسی به پوشه های اپودی هم 777 کردم
حالا دوستان من فکر میکنم مشکل از فایل
php هست که نمی زاره کاری انجام بدم
لطف کنید راهنمایی کنید
باید کانفیگ بشه . مواردی مثل مودهای php
اول باید ببینیم که آیا کل سیستم عامل همراه با فایل ها را بصورت بک آپ انتقال دادید . نام کنترل پنل شما چیست . آیا فقط سایت را انتقال دادید ؟
MOHSEN65
November 7th, 2013, 10:33
سلام به شما و متشکر
والله کنترول پنل کلوکسو است من فقط فایل دیتابیس ها را انتقال دادم نیوک جدید را مجد نصب کردم و دیتابیس را انپورت کردم بدون کار خاصی و دستکاری دیگه همین
دسترسی به روت دارم اگر می دونید بگید تا چیکار کنم
متشکر
persian.developer
November 7th, 2013, 10:44
سلام به شما و متشکر
والله کنترول پنل کلوکسو است من فقط فایل دیتابیس ها را انتقال دادم نیوک جدید را مجد نصب کردم و دیتابیس را انپورت کردم بدون کار خاصی و دستکاری دیگه همین
دسترسی به روت دارم اگر می دونید بگید تا چیکار کنم
متشکر
Error log ها رو چک کنید. آیا suphp فعال هست یا خیر؟
MOHSEN65
November 7th, 2013, 11:25
Error log ها رو چک کنید. آیا suphp فعال هست یا خیر؟
فکر کنم نصب باشد طبق این اموزش رفتم جلو ولی هنوزم نمی توان چیزی اپلود کرد
How to install suPHP on linux server? (http://www.cpanelblog.in/install-suphp-linux-server-2)
قانونا اپلود کردن فایل یا عکس در لینوکس کدوم توابع درگیر هستند تا اونارو چک کنم
ali2k
November 7th, 2013, 12:55
به خاطر تغییر کانفیگ php نمیتوانید اپلود کنید باید خطای اپلود رو چک کنید
name3
November 7th, 2013, 14:08
پیشنهاد بنده اینه: در صورتی که دیتا در مکان قبلی ، صحیح و سالم مانده و پاک نشده ، از کل سیستم عامل بک آپ بگیرید و انتقال دهید. و در نهایت آی پی ها و... را تنظیم نمایید
بنده هر موقع به چنین مشکلاتی بر می خورم ، کل سرور را پاک می کنم و با بک آپ قبلی ، استارت می زنم. این فقط یک روش شخصی هست