PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سؤال کلی ...

mahdiro
November 6th, 2013, 08:50
با سلام خدمت تمام اساتید ...

مدتی هست که متوجه تغییرات اساسی در سرعت لود شدن و دانلود از سایت هایی مثل "softgozar" ، "downloadha" و "downloademan" نسبت به سایت های دیگه شدم که سرعت دانلود از این سایت ها در ساعات رایگان (از ساعت 1 تا 7 صبح) دقیقاً مثل ساعت های عادی میمونه ولی سایت های بزرگی مثل مدیافایر و.. این ویژگی رو ندارن (یعنی در ساعات رایگان افت شدید در سرعت دارن)
بعد از تحقیقاتی که انجام دادم ، به این نتیجه رسیدم که سرورهای این سایت ها در ایران هست ، ولی نتونستم شرکت ارائه دهندشون رو پیدا کنم :d
منم چون دانلود نسیتاً بالایی {مخصوصاً در ساعات رایگان:-p} دارم و اخیراً تمام سایت های مستقیم کننده ی لینکی که توشون عضو بودم هم سرعتشون کم شده ، تصمیم گرفتم که یک هاست دانلود داخل ایران برای خودم بگیرم و چیزهایی که میخوام دانلود کنم رو روی اون بریزم و دانلود کنم ،
اما به چند سایت ارائه دهنده ی هاستینگ سر زدم ولی هیچ کدوم هاست دانلود داخل ایران نداشتن (یا تو آلمان بود یا کشورهای خارجی) ...

حالا سؤال اصلی اینه که "اگه من هاست دانلود سرور ایران بگیرم میتونم در ساعات رایگان بدون افت سرعت همانند سایت های بالا دانلود کنم؟"

خیلی گشتم تا این این انجمن رو پیدا کردم که همه توش کاربلد باشن ، امیدوارم اینجا به یه نتیجه ای برسم :105:

اگه پست رو جای اشتباهی زدم به بزرگی خودتون ببخشید.:53:

hostfire
November 6th, 2013, 08:57
با سلام خدمت تمام اساتید ...

مدتی هست که متوجه تغییرات اساسی در سرعت لود شدن و دانلود از سایت هایی مثل "softgozar" ، "downloadha" و "downloademan" نسبت به سایت های دیگه شدم که سرعت دانلود از این سایت ها در ساعات رایگان (از ساعت 1 تا 7 صبح) دقیقاً مثل ساعت های عادی میمونه ولی سایت های بزرگی مثل مدیافایر و.. این ویژگی رو ندارن (یعنی در ساعات رایگان افت شدید در سرعت دارن)
بعد از تحقیقاتی که انجام دادم ، به این نتیجه رسیدم که سرورهای این سایت ها در ایران هست ، ولی نتونستم شرکت ارائه دهندشون رو پیدا کنم :d
منم چون دانلود نسیتاً بالایی {مخصوصاً در ساعات رایگان:-p} دارم و اخیراً تمام سایت های مستقیم کننده ی لینکی که توشون عضو بودم هم سرعتشون کم شده ، تصمیم گرفتم که یک هاست دانلود داخل ایران برای خودم بگیرم و چیزهایی که میخوام دانلود کنم رو روی اون بریزم و دانلود کنم ،
اما به چند سایت ارائه دهنده ی هاستینگ سر زدم ولی هیچ کدوم هاست دانلود داخل ایران نداشتن (یا تو آلمان بود یا کشورهای خارجی) ...

حالا سؤال اصلی اینه که "اگه من هاست دانلود سرور ایران بگیرم میتونم در ساعات رایگان بدون افت سرعت همانند سایت های بالا دانلود کنم؟"

خیلی گشتم تا این این انجمن رو پیدا کردم که همه توش کاربلد باشن ، امیدوارم اینجا به یه نتیجه ای برسم :105:

اگه پست رو جای اشتباهی زدم به بزرگی خودتون ببخشید.:53:

سرور تمام سایت هایی که گفتید در دیتاسنتر آسیاتک هست
که سرور هاش توسط هایت دی ال فروخته میشه و به شدت گرون هم هست!

Saati
November 6th, 2013, 09:16
این نکته رو هم باید توجه داشت که پهنای باندی که اسیاتک ارائه میده نسبت به سایرین ارزانتر هست.

reza*
November 6th, 2013, 12:45
من adsl نامحدود دارم واسه همین 24 ساعته تو دانلوده و احساس میکنم این سایت ها سرعتشون روز ها افت میکنه ! :106:

mahdiro
November 6th, 2013, 20:36

ممنونتم دوست عزیز ....
خوب یعنی الان هر نوع هاست دانلود سرور ایرانی که بگیرم نمیتونه چنین کیفیتی داشته باشه درسته ؟
راستی اصلاً هاست دانلود سرور ایران وجود داره ؟

vpsgroups
November 6th, 2013, 20:45
می تونید به جای هاست دانلود یک سرور مجازی داخل ایران بگیرید و یک پنل فری بر روی اون نصب کنید و کارتون با گیفیت بسیار بالاتری انجام بدین .

mahdiro
November 6th, 2013, 20:50
می تونید به جای هاست دانلود یک سرور مجازی داخل ایران بگیرید و یک پنل فری بر روی اون نصب کنید و کارتون با گیفیت بسیار بالاتری انجام بدین .
دوست عزیز من در وب اطلاعات زیادی ندارم :">
این سرور مجازی همون "vps" هست ؟
این "پنل فری" دقیقاً چیه و چیکار میکنه ؟
من از یکی شنیده بودم که نمیشه از وی پی اس چیزی دانلود کرد ؟! یعنی میگفت لینکی بت نمیده که بتونی بصورت مستقیم ازش چیزی دانلود کنی ...

da6276
November 6th, 2013, 20:58
دقیقا درست فهمیدید و دلیلش هم همونه که خودتون گفتید
تا جایی که بنده فهمیدم این سرورها متعلق به هاست دی ال هست و در دیتاسنتر اسیاتک کولو شده اند ، ظاهرا دولت داره ترافیک سایت های بزرگ رو به داخل کشور منتقل میکنه و دلیلش هم اینه که مخاطب این سایتها خیی زیاد هست و وزارت ارتباطات نمیخواد که مردم از پهنای باند بین الملل برای دانلود از این سایت ها که سرورشون خارج از کشور هست استفاده کنن ! و حتی من آمار دارم که به سایت های بزرگ پول هم میدن که سرورشون رو بیارن داخل ایران !!
انشالله در آینده نزدیک شاهد اتفاقات خوش آیند در اینترنت کشور و ترافیک بین الملل و هزینه ها خواهیم بود

da6276
November 6th, 2013, 21:00
دوست عزیز من در وب اطلاعات زیادی ندارم :">
این سرور مجازی همون "vps" هست ؟
این "پنل فری" دقیقاً چیه و چیکار میکنه ؟
من از یکی شنیده بودم که نمیشه از وی پی اس چیزی دانلود کرد ؟! یعنی میگفت لینکی بت نمیده که بتونی بصورت مستقیم ازش چیزی دانلود کنی ...
کاری نداره آموزش هاش توی همین انجمن هست
نصب و کانفیگ iis سرچ کنید پیدا میکنید

be099
November 6th, 2013, 21:00
HostDL - هاست دی ال - تعرفه سرور مجازی داخل ایران (http://hostdl.com/vps-prices.php)
یک عدد خریداری میکنی
میگویی ویندوز بزنن برایت
با ریموت متصل میشوی بهش
wamp یا xampp نصب مینمایی رویش که آپاچی داشته باشی
بعد هم فایل هارو دانلود میکنی توش و توی فولدر آپاچی قرار میدهی و با سرعت نور دانلود مینمایی
یا میگویی لینوکس بزنن (این ساده تر است)
یک عدد آپاچی نصب میکنی رویش و یک عدد رپید لیچ ، و تمام

اما

کمترینش قیمت زده 59,000 تومن ، عاقلانه ترش اینه که اون 20 ، 30 تمونی که میدی اینترنت این 60 تومنم بذاری روش یعنی میشه 90 تومن و اینترنت نا محدود بگیری و دانلود کنی
پس این کاری که میخوای بکنی منطقی نیست.

mahdiro
November 6th, 2013, 21:11
HostDL - هاست دی ال - تعرفه سرور مجازی داخل ایران (http://hostdl.com/vps-prices.php)
یک عدد خریداری میکنی
میگویی ویندوز بزنن برایت
با ریموت متصل میشوی بهش
wamp یا xampp نصب مینمایی رویش که آپاچی داشته باشی
بعد هم فایل هارو دانلود میکنی توش و توی فولدر آپاچی قرار میدهی و با سرعت نور دانلود مینمایی
یا میگویی لینوکس بزنن (این ساده تر است)
یک عدد آپاچی نصب میکنی رویش و یک عدد رپید لیچ ، و تمام

اما

کمترینش قیمت زده 59,000 تومن ، عاقلانه ترش اینه که اون 20 ، 30 تمونی که میدی اینترنت این 60 تومنم بذاری روش یعنی میشه 90 تومن و اینترنت نا محدود بگیری و دانلود کنی
پس این کاری که میخوای بکنی منطقی نیست.

ممنون دوست عزیز توضیحاتتون خیلی کامل و خوب بود ،
ولی ....
تمام کسانی که من میشناسم و اینترنت نامحدود دارن گفتن فقط تا یه مدتی سرعتشون خوبه بعد از اون سرعتشون نصف میشه ،
دلیلشم بعضی ها میگن که اگه دانلود از یه حدی بیشتر بشه شرکت ارائه دهنده پهنای باند فرد رو کم میکنن (یا یه چیزی تو این مایه ها) ...
البته اینجوری که شما میگید اگه من ترافیک بگیرم و صب دانلود کنم یا نت نامحدود بگیرم بصرفه تره ، اما خیلی دوست داشتم برای یه بار هم که شده این کار رو امتحان کنم ...:105:

yekmobile.com
November 6th, 2013, 21:33

دوست من هاست دی ال به هیچ عنوان گرون نمیفروشه بلکه فوق العاده ارزون میده

yekmobile.com
November 6th, 2013, 21:34
دوست عزیز وی پی اس نگیر الکی وقتت و اینطوری هدر نده
یه اینترنت اسیا تک بگیر یا یه هاست از آسیا تک اینطوری سرعتت به شدت میره بالا

mahdiro
November 6th, 2013, 21:43
دوست عزیز وی پی اس نگیر الکی وقتت و اینطوری هدر نده
یه اینترنت اسیا تک بگیر یا یه هاست از آسیا تک اینطوری سرعتت به شدت میره بالا

دوست عزیز این هاست که میگید دقیقاً چه هاستی هست ؟
همون هاست دانلوده ؟

hostfire
November 6th, 2013, 21:45
دوست من هاست دی ال به هیچ عنوان گرون نمیفروشه بلکه فوق العاده ارزون میده

بله واقفم نسبت به کیفیتش بسیار ارزون میده :)