توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به یک vps با هارد 8 الی 10 ترابایت
ParsDown
November 5th, 2013, 08:53
خب دوستان این وی پی اس رو فقط برا این میخوام که قبل از شروع مجدد سایتم یه چند ماهی دیتا جمع آوری کنم
پس فقط هاردش برام مهم هست و نیز کیفیت و سرعت هاردش
رمش همون 4 گیگ باشه برام کافیه
گفتم فقط میخوام یه چند ماهی حدود 8 الی 10 ترا دیتا روش جمع آوری کنم
بعدش سرور اختصاصی تهیه میکنم و همشو منتقل میکنم به سرور جدید
برا همین از الان بگم تا اون موقع بازی در نیارید و بگید که نمیشه و فلان
دوستان منتظر آفرهاتون هستم
فقط قیمت بالا نباشه چون سرور اختصاصی نمیخوام و وی پی اس میخوام با هارد8 الی 10 ترابایت اونم هاردهاش هم سرعت و هم کیفیت خوبی داشته باشه
به سرور هم فقط خودم دستسرسی خواهم داشت و لینکهاشو در هیچ جایی نخواهم گذاشت که بقیه دانلود کنن
پس خیالتون تخت
فقط آرشیو فیلم و سریال از نت جمع آوری خواهم کرد و رو وی پی اس دانلود خواهم کرد.
farzadho
November 5th, 2013, 09:05
سلام
سقف هزینه خودتون رو ارسال کنید تا بتونیم بهتون آفر بدیم...
با تشکر.
DUST
November 5th, 2013, 09:17
فکر نکنم بشه همچین سروری با هزینه ی کم پیداکرد
به دو دلیل :
۱-کلااستوریج سرورکسی نداره با هزینه ی کم بهت بده
۲-سرور اختصاصی ها هم میزان رمش و سی پی یواش قوی ان
شما هم فکر نکن با ۴۰۰تومن ۵۰۰تومن پیدا میکنی همچین چیزی رو
یا اگرم کسی داشته باشه مطمنن یک جای کارش می لنگه هزینه اش تقریبا درحدود ۷۰۰تومنی درمیاد بلکم بیشتر
novinline
November 5th, 2013, 10:34
باسلام
سرور با 2 هارد 4 ترا قیمت 430 هزار تومان
برای اطلاعات بیشتر باما مکاتبه کنید
Home |نوین لاین| سرور اختصاصی | سرور مجازی | سرور ویندوز و لینوکس | سرور پردازان اسیا| Dedicated Servers | Dedicated Server Hosting | Windows Dedicated Servers | Linux Dedicated Servers (http://www.novinline.com)
dertgtr
November 5th, 2013, 10:37
سلام
فضای هارد اضافی و پهنای باند اضافی بعد سفارش قابل سفارش می باشد
Rapid-VPS-6 - سرور مجازی تحویل آنی (1 دقیقه)
منابع و کرنل 100% اختصاصی
RAM : 4GB
HDD : 200GB
CPU : 1 Core 2.8Ghz ~ 3.6Ghz
Monthly BW : 3000GB
IPv4 : 1 Address
Ipv6 : Subject To availability
*در هر زمان می توانید میزبان منابع تخصیصی خود را بدون هیچ گونه اختلالی در سرویس ارتقا دهید
**می توانید به صورت جداگانه IP بیشتری سفارش دهید
قابلیت بوت ، ریبوت و خاموش کردن سرور و مشاهده مصرف منابع از پورتال کاربران
کنترل پنل کامل مستقل همه سرور های سفارش داده شده با قابلیت مدیریت تمامی ابعداد سرور به همراه نصب اولیه و مجدد خودکار نسخه های مختلف سیستم عامل های لینوکس ، ویندوز ، میکروتیک ،
قابلیت مشاهده و مدیریت منابع مصرفی
با سلام.
اگر با این منابع نیاز داشته باشید که ارزان باشه سرور مجازی گیرتون نمیاد.
در خرید همیشه قیمت شرط نیست /کیفیت را هم در نظر داشته باشید
ما برای شما سرویس EX4 پیشنهاد می دهیم.
Ram : 16 GB DDR3 RAM
CPU : Intel® Core™ i7-2600
Hard Disk : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Software-RAID 1
Bandwidth : 20 TB | IP : 1 | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed
Country : Germany | Datacenter : Hetzner | OS : Custom
ستاپ اولیه : 0 یورو
ماهانه : 49 یورو
برای استعلام قیمت یورو و خدمات اضافی لطفاً از طریق این لینک در سایت ما عضو شده و به بخش مالی شرکت تیکت بدهید. (http://client.servervds.com/register.php)(پایین ترین قیمت یورو در سطح بازار) (http://client.servervds.com/register.php)
ParsDown
November 6th, 2013, 00:12
دوستان منم نگفتم که میخوام ماهانه کمتر از 50 تومن باشه
منظورم من از کم بودن هزینه این بود که قیمت دیگه طوری نباشه که برام مثل یه سرور اختصاصی فعلا هزینه بار باشه
چون فقط هاردش برام مهم هست تا دیتا از نت چندین ماه جمع آوری کنم و بعدش خودم سرور اختصاصی تهیه خواهم کرد
درواقع من میخوام کسی برام وی پی اس رو بده که بر روی سرورش بتونه از دیتاسنترش هارد اضافه نصب کنه و خب هزینه هاردهاش رو خودم میدم فعلاوه هزینه دیگه که سود هم کنه
ولی خب هزینه طوری هم نباشه که برام مثل یه سرور اختصاصی هزینه بار بشه
چون الان دوستمون سرور ex4 رو گفتن که با توجه به نرخ یورور هزینش کمتر در میاد ولی خب میدونم کیفیت هاردهاش هم چطوری هست
برا همین دوستان یه افر بهتر برام پیشنهاد بدن که برا من بصرفه باشه
چون قصدم برا استفاده ازش فقط جمع اوری دیتا هست و نه چیز دیگه ای
درضمن ممنون میشم هر کی پافر داد در همین تاپیک قیمتشو به تومان بنویسه و نگه با ما تماس بگیرید و فلان تا قیمت بدیم
من این تاپیک رو زدم تا همه قیمت بدن و بعدش یکی رو انتخاب کنم نه اینکه یکی یکی با همه تماس بگیرم و بعد از قیمت مطلع شم
ممنون.
persianmagic
November 6th, 2013, 00:18
دوستان منم نگفتم که میخوام ماهانه کمتر از 50 تومن باشه
منظورم من از کم بودن هزینه این بود که قیمت دیگه طوری نباشه که برام مثل یه سرور اختصاصی فعلا هزینه بار باشه
چون فقط هاردش برام مهم هست تا دیتا از نت چندین ماه جمع آوری کنم و بعدش خودم سرور اختصاصی تهیه خواهم کرد
درواقع من میخوام کسی برام وی پی اس رو بده که بر روی سرورش بتونه از دیتاسنترش هارد اضافه نصب کنه و خب هزینه هاردهاش رو خودم میدم فعلاوه هزینه دیگه که سود هم کنه
ولی خب هزینه طوری هم نباشه که برام مثل یه سرور اختصاصی هزینه بار بشه
چون الان دوستمون سرور ex4 رو گفتن که با توجه به نرخ یورور هزینش کمتر در میاد ولی خب میدونم کیفیت هاردهاش هم چطوری هست
برا همین دوستان یه افر بهتر برام پیشنهاد بدن که برا من بصرفه باشه
چون قصدم برا استفاده ازش فقط جمع اوری دیتا هست و نه چیز دیگه ای
درضمن ممنون میشم هر کی پافر داد در همین تاپیک قیمتشو به تومان بنویسه و نگه با ما تماس بگیرید و فلان تا قیمت بدیم
من این تاپیک رو زدم تا همه قیمت بدن و بعدش یکی رو انتخاب کنم نه اینکه یکی یکی با همه تماس بگیرم و بعد از قیمت مطلع شم
ممنون.
دوست عزیز سرورهایی که فروشندگان دارند کامپیتور خانگی نیست که بشه 4-5 تا هارد اضافه کرد 8-10 ترابایتش رو به شما بدند
اگثر این سرور ها 2 هاردی هستند که تا 8 ترابایت ظرفیت دارند و هارد اضافه هم نمیشه بهش اضافه کرد چون هزینه زیادی هم داره به جای همین 8 ترابایت 2 هارد 2 ترابایتی سفارش میدند
هزینه سروری که در رداستیش 4 اسلات هارد داره 960 هزار تومان هست اونهم با هارد 4 ترابایت
اگر بودجه متوسطی دارند 200-300 بهتره از هتزنر یک سرور اختصاصی تهیه کنید
DATAFARM.IR
November 6th, 2013, 00:48
من آفر نمیدم ولی:
HP Micro Server — webtropia (http://www.webtropia.com/en/dedicated-hp-server/hp-micro-server.html)
Extensions Server — webtropia (http://www.webtropia.com/en/root-server/extensions.html)
قطعاً کیفیت بهتری از تمام فروشندگان VPS ایرانی تجربه خواهید کرد :)
ParsDown
November 6th, 2013, 19:10
البته دوسنان سایت لیزوب همچین امکانی رو ارائه میده اونم با 59 یورو
Dedicated Servers, Colocation, Cloud Hosting and Custom Solutions - LeaseWeb (http://www.leaseweb.com/en/dedicated-servers/100-mbps-unmetered-servers/configurator/7351)
( البته یکی از دوستان برام پی امش کرده که بابتش ممنونم )
حالا هر یورور برا بازار امروز چند هست؟
البته بعضیا سرور اختصاصی هتزنر ر هم پیشنهاد کردن ولی خب از خیلیا شنیدم که هاردهای اونا معیوب هست و احتمال سوختگی خیلی بالایی دارن
spooky021
November 6th, 2013, 19:20
البته دوسنان سایت لیزوب همچین امکانی رو ارائه میده اونم با 59 یورو
Dedicated Servers, Colocation, Cloud Hosting and Custom Solutions - LeaseWeb (http://www.leaseweb.com/en/dedicated-servers/100-mbps-unmetered-servers/configurator/7351)
( البته یکی از دوستان برام پی امش کرده که بابتش ممنونم )
حالا هر یورور برا بازار امروز چند هست؟
البته بعضیا سرور اختصاصی هتزنر ر هم پیشنهاد کردن ولی خب از خیلیا شنیدم که هاردهای اونا معیوب هست و احتمال سوختگی خیلی بالایی دارن
\
با سلام
این سرور که فرمودید مورد خوبی هست
و میتوانیم تمامی مراحل پرداخت خرید و تحویل انجام دهیم
فقط تنها مورد این سرور
پورت 100 مگ هست و پاین بودن سی پی وی
اما کیفیت خوبی دارند این سرورها
و از مدل اچ پی هستند
اما اگر برای دانلود و بک اپ میخواهید استفاده کنید پیشنهاد ما ex4 هست با ضمانت ما و دادن تست کامل
3 سال هست که با این دیتا سنتر کار میکنیم و 2 هارد سوخته بدلیل عدم بیش از استفاده کاربر و به دلیل دادن تعداد بالای ویپی اس روی این هارد ها
در صورت نیاز اعلام کنید پاین ترین قیمت یورو در بازار داریم .
از طریق سایت در تماس باشید
صفحه اصلی | داده گستر سینا شیراز | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | هاست ارزان| هاست دانلود |ثبت دامین دوماین (http://servervds.com/)
ParsDown
November 6th, 2013, 19:37
\
با سلام
این سرور که فرمودید مورد خوبی هست
و میتوانیم تمامی مراحل پرداخت خرید و تحویل انجام دهیم
فقط تنها مورد این سرور
پورت 100 مگ هست و پاین بودن سی پی وی
اما کیفیت خوبی دارند این سرورها
و از مدل اچ پی هستند
اما اگر برای دانلود و بک اپ میخواهید استفاده کنید پیشنهاد ما ex4 هست با ضمانت ما و دادن تست کامل
3 سال هست که با این دیتا سنتر کار میکنیم و 2 هارد سوخته بدلیل عدم بیش از استفاده کاربر و به دلیل دادن تعداد بالای ویپی اس روی این هارد ها
در صورت نیاز اعلام کنید پاین ترین قیمت یورو در بازار داریم .
از طریق سایت در تماس باشید
صفحه اصلی | داده گستر سینا شیراز | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | هاست ارزان| هاست دانلود |ثبت دامین دوماین (http://servervds.com/)
میدونید من این سرور رو فعلا فقط برا جمع آوری دیتا میخوام
و به هیچ عنوان قصدم ازش استفاده به عنوان سرور دانلود برا سایتم نیست
چون اون موقع یه سرور اختصاصی پر قدرتر تهیه میکنم و دیتاهام رو به سرور اضلی انقتال میدم
فعلا میخوام یه دو یا 3 ماهی دیتا روش هموار کنم و بعدش شروع به بعالیت مجدد سایتم کنم ( چون که وی آی پی خواهد بود برا همین باید از همون اول یه چند ترابایتی دیتا داشته باشم که بتونم ادامه بدم )
برا همین فقط ظرفیت هارد و کیفیت هاردها در این دو یا 3 ماه برام مهم هست و فقط خودم از سرور استفاده خواهم کرد و نه کس دیگه ای
برا همین قیمت یورور؟
درضمن فقط کیفیت بد هاردهای هتزنر منو میترسونه
چون از خیلیا شنیدم ( چون قصد من جمع آوری دیتا هست و اگه بعد دو ماه یهو دیتا بره رو هوا بعدش بیا درستش کن! )
spooky021
November 6th, 2013, 19:48
میدونید من این سرور رو فعلا فقط برا جمع آوری دیتا میخوام
و به هیچ عنوان قصدم ازش استفاده به عنوان سرور دانلود برا سایتم نیست
چون اون موقع یه سرور اختصاصی پر قدرتر تهیه میکنم و دیتاهام رو به سرور اضلی انقتال میدم
فعلا میخوام یه دو یا 3 ماهی دیتا روش هموار کنم و بعدش شروع به بعالیت مجدد سایتم کنم ( چون که وی آی پی خواهد بود برا همین باید از همون اول یه چند ترابایتی دیتا داشته باشم که بتونم ادامه بدم )
برا همین فقط ظرفیت هارد و کیفیت هاردها در این دو یا 3 ماه برام مهم هست و فقط خودم از سرور استفاده خواهم کرد و نه کس دیگه ای
برا همین قیمت یورور؟
درضمن فقط کیفیت بد هاردهای هتزنر منو میترسونه
چون از خیلیا شنیدم ( چون قصد من جمع آوری دیتا هست و اگه بعد دو ماه یهو دیتا بره رو هوا بعدش بیا درستش کن! )
قیمت یورو در سایت به بخش حساب داری تیکت دهید
ترس به دلتان راه ندهید
بزگترین سایت های فیلم و سرال در حال میزبانی هستیم که از هتزنر سرور تهیه کردند از ما
حاضر هستیم تست دهیم چون میدانیم برای 1 سایت هیچ زمان به مشکل نمیخورید
مشتریان ما اعتبار ما هستند
شما
با کمی هزینه بیشتر میتوانید هارد مدل اینترپرایس تهیه کنید اما ما میگویم نیازی نیست
تصمیم با شما هست
با تشکر
ParsDown
November 7th, 2013, 06:03
قیمت یورو در سایت به بخش حساب داری تیکت دهید
ترس به دلتان راه ندهید
بزگترین سایت های فیلم و سرال در حال میزبانی هستیم که از هتزنر سرور تهیه کردند از ما
حاضر هستیم تست دهیم چون میدانیم برای 1 سایت هیچ زمان به مشکل نمیخورید
مشتریان ما اعتبار ما هستند
شما
با کمی هزینه بیشتر میتوانید هارد مدل اینترپرایس تهیه کنید اما ما میگویم نیازی نیست
تصمیم با شما هست
با تشکر
پی ام داده شد.
spooky021
November 7th, 2013, 09:34
جواب ارسال شد
sheitonakshirazi
November 7th, 2013, 12:03
درود
کیفیت لیز وب دیگه نیازی به تعریف نداره
اگر ار دیتا سنتر لیزوب بخواین در خدمتتون هستیم.
همین سرور پیشنهادی خودتون
البته اینو هم در جریان باشید پورت سرور 100 مگ هست !
Server:
HP ProLiant DL120
CPU:
1x Intel Dual-Core G6950
Harddisk:
4x3TB SATA2
RAM:
4GB DDR3
VMWare ESXi 5.1
Remote Management:
Remote Power Port, Remote Reinstallation, Rescue Mode
Network
IP:
2
Uplink Port Speed:
1 x 100Mbps Full-Duplex
Bandwidth:
100Mbps Unmetered
حدود 400 هزار تومان میشه
اگر تمایل داشتید در خدمتتون هستیم.
کاکو هاست - هاست | دامین | سرور مجازی | هاست دانلود | نمایندگی (http://www.kakohost.com/)
se7en-host
November 7th, 2013, 17:47
با سلام از المان دیتاسنتر هتزنر در خدمتم
رم 4گیگ
هارد 2 ترابایت
ماهانه 150 تومان
هر 2 ترابایت اضافه 80 تومان
هارد ها جدید و با سرعت هستند
ParsDown
November 10th, 2013, 09:28
درود
کیفیت لیز وب دیگه نیازی به تعریف نداره
اگر ار دیتا سنتر لیزوب بخواین در خدمتتون هستیم.
همین سرور پیشنهادی خودتون
البته اینو هم در جریان باشید پورت سرور 100 مگ هست !
Server:
HP ProLiant DL120
CPU:
1x Intel Dual-Core G6950
Harddisk:
4x3TB SATA2
RAM:
4GB DDR3
VMWare ESXi 5.1
Remote Management:
Remote Power Port, Remote Reinstallation, Rescue Mode
Network
IP:
2
Uplink Port Speed:
1 x 100Mbps Full-Duplex
Bandwidth:
100Mbps Unmetered
حدود 400 هزار تومان میشه
اگر تمایل داشتید در خدمتتون هستیم.
کاکو هاست - هاست | دامین | سرور مجازی | هاست دانلود | نمایندگی (http://www.kakohost.com/)
دوست عزیز سرور میخواستم این تعداد هارد رو داشته باشه
4x2TB SATA2
که در کل 59 یورو در میومد
0
HP DL120G6/Intel G6950
Monthly base price
€
39,00
HP ProLiant DL120
€
incl.
1x Intel Dual-Core G6950
€
incl.
4GB DDR3
€
incl.
4x2TB SATA2
€
20,00
Contract term
1 Month
Billing term
1 Month
Monthly total
€
59,00
One-off setup costs
€
0,00
پس الان هزینه چقدر میشه؟
آره پورتشو میدونم ولی نکه فقط برا جمع پاوری دیتا رو سرور میخواستم برا همین زیاد مهم نیست و بعد از تکمیل دیتام رو سرور دیتاهارو به سرور جدید پر قدر انتقال میدم
مهم براک کیفیت هاردها هست تا خدایی نکرده نسوزه و زحمتام رو به باد نده
فقط برا اینکه بخواهیم روش ویندوز نصب بشه تا بوسیله ریموت دسکتاب بهش دسترسی داشته باشیم که نباید هزینه اضافی بدیم ها؟
persianmagic
November 10th, 2013, 09:41
دوست عزیز سرور میخواستم این تعداد هارد رو داشته باشه
4x2TB SATA2
که در کل 59 یورو در میومد
0
HP DL120G6/Intel G6950
Monthly base price
€
39,00
HP ProLiant DL120
€
incl.
1x Intel Dual-Core G6950
€
incl.
4GB DDR3
€
incl.
4x2TB SATA2
€
20,00
Contract term
1 Month
Billing term
1 Month
Monthly total
€
59,00
One-off setup costs
€
0,00
پس الان هزینه چقدر میشه؟
آره پورتشو میدونم ولی نکه فقط برا جمع پاوری دیتا رو سرور میخواستم برا همین زیاد مهم نیست و بعد از تکمیل دیتام رو سرور دیتاهارو به سرور جدید پر قدر انتقال میدم
مهم براک کیفیت هاردها هست تا خدایی نکرده نسوزه و زحمتام رو به باد نده
فقط برا اینکه بخواهیم روش ویندوز نصب بشه تا بوسیله ریموت دسکتاب بهش دسترسی داشته باشیم که نباید هزینه اضافی بدیم ها؟
برای اینکه ویندوز نصب بشه باید قبلش روی سرور وی ام ور نصب کنید
که سی پی یو این سرور خیلی ضعیف هست در صورتی که موارد گفته شده رو انجام بدید سرور کم خواهد اورد