PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیم اتصال فضای ftp جهت گرفت بک آپ اتوماتیک

deldar
November 4th, 2013, 19:20
سلام. یک سرور دارم با کنترل پنل cpanel و یک هاست بر روی یک سرور دیگر. در این هاست ftp ایجاد کردم تا در آن بک آپ اکانت های سرور را نگهداری کنم. حال چطور این ftp را روی سرور تنظیم کنم تا اتوماتیک بک آپ گیری انجام شود؟ مرسی

deldar
November 4th, 2013, 21:13
up

deldar
November 5th, 2013, 00:00
up

rezarostami
November 5th, 2013, 00:10
از بخش بک آپ وارد قسمت Backup Configuration بشید

Backup Status : Enable
Backup Type : Compressed
Scheduling and Retention سیکل زمانی بک آپ گیری تعیین کنید.و بعد قسمت Configure Backup Directory اطلاعات FTP بدید و بعد از قسمت Configure cPanel Cron تایم بک آپ گیری را برای cpbackup معین کنید.

deldar
November 5th, 2013, 01:20
ممنون. در قسمت Default Backup Directory فقط یک فیلد وجود دارد که بالاش نوشته Default Backup Directory

ToranjHost
November 5th, 2013, 19:10
درود
عزیز به مسیری که دوستمون دادن دقت کن مشکلی نیست .
شما احتمالا یک جا رو اشتباه می کنی .
اگه بازم مشکلی بود اعلام کنید .

deldar
November 6th, 2013, 17:05
ممنون ولی در قسمت Backup Configuration > Configure cPanel Cron فیلدهایی مربوط به وارد کردن اطلاعات ftp ندارم!
ولی در قسمت Legacy Backup Configuration فیلدهای مربوط به اطلاعات ftp را دارم

reza*
November 6th, 2013, 20:10
عزیز به مسیری که دوستمون دادن دقت کن مشکلی نیست . شما احتمالا یک جا رو اشتباه می کنی . اگه بازم مشکلی بود اعلام کنید . امکان داره ارائه دهنده ی سرویس محدود کرده باشه این مورد رو ؟ ام

deldar
November 25th, 2013, 01:45
ممنون. به روت دسترسی کامل دارم!
ولی در قسمت Backup Configuration > Configure cPanel Cron فیلدهایی مربوط به وارد کردن اطلاعات ftp ندارم!
ولی در قسمت Legacy Backup Configuration فیلدهای مربوط به اطلاعات ftp را دارم