ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Timeout بالا در دایرکت ادمین. کمک

amirhoseyn
November 4th, 2013, 17:46
سلام وقت بخیر

متاسفتاه بنده داخل پنل ادمین کار میکنم بسیار تایم اوت میده حتی کاربارن هم همین مشکل رو تو دایرکت ادمینشون دارن

. مثلا میخوام برم تو فایروال چند دقیقه لود میکنه (حدود 5 دقیقه) بعد مینویسه تایم اوت باز باید چند بار پشت سر هم کلیک کنم تا بره تو فایروال

با این که تو اون لحظه لود سرور هم روی 0.5 هست قبلا اینطوری نبود یکی از همکارانم نمیدونم کجا دستکاری کرده که اینطور شده (فک کنم از php.ini باشه)

بعد از این مشکل تابع curl هم دیگه کار نمیکنه و درگاه های پرداخت هم از کار افتادن چکار کنم دوستان ؟

amirhoseyn
November 4th, 2013, 18:05
بیا بالا

amirhoseyn
November 4th, 2013, 18:55
دوستان کسی نیست راه نمایی کنه ؟ خیلی واجبه

amirhoseyn
November 4th, 2013, 20:00
بیا بالا

amirhoseyn
November 4th, 2013, 21:08
بیا بالا

InterServer.ir
November 5th, 2013, 07:39
از چه فایروالی استفاده می کنید؟
فایروال رو غیرفعال کنید و تست کنید بازم تایم اوت دارین یا نه

amirhoseyn
November 5th, 2013, 11:14
سلام csf هست . بله غیر غعال کردم مشکل حل شد .
حالا باید چکار کنم ؟ نمیشه که همیشه فایروال غیر فعال باشه

InterServer.ir
November 5th, 2013, 14:41
می تونم براتون csf رو کانفیگ کنم که به این مشکل بر نخورید
خواستین برام مشخصات رو پ.خ کنید مشکل رو حل کنم

یک راه دیگه هم که خودتون می تونید انجام بدین برگردوندن فایروال به تنظیمات پیش فرض هست که با پاک کردن و نصب دوباره csf انجام میشه که بعد باید دوباره کانفیگ شه !

amirhoseyn
November 5th, 2013, 15:03
ای کاش همینجا اینجا میگفتید باید چکار کرد که اگر روزی بقیه کاربران هم روزی به این مشکل خوردند بدردشون بخوره.
هزینش چقدر میشه ؟

compiler
November 5th, 2013, 20:23
درود

مقدار max_execution_time رو در فایل php.ini زیاد کنید .

وب سرور رو ریستارت کنید

InterServer.ir
November 7th, 2013, 06:58
ای کاش همینجا اینجا میگفتید باید چکار کرد که اگر روزی بقیه کاربران هم روزی به این مشکل خوردند بدردشون بخوره.
هزینش چقدر میشه ؟

نمیشه گفت دوست شما دقیقا کجای کانفیگ رو دستکاری کرده که اینطور شده ممکنه از چند جای مختلف باشه ممکنه فایروال آسیب دیده باشه و... باید ببینم تا بگم مشکل کجاست
برای حل این مشکلتون هزینه نمی گیرم و به طور رایگان انجام میدم ولی اگر کانفیگ حرفه ای خواستین که هزینشم زیاد نیست پ.خ بدین خدمتتون عرض کنم !

amirhoseyn
November 9th, 2013, 19:44
درود

مقدار max_execution_time رو در فایل php.ini زیاد کنید .

وب سرور رو ریستارت کنید

با این کار هم حل نشد :( رو 30 بود گزاشتمش رو 100 حل نشد