PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاستینگ با آنتی دیداس قوی و عدم ساسپند. فوری...

kyko
November 4th, 2013, 15:08
دوستان همین اول بگم که سایتم زیر حمله شدید DDoS با ضریب 3 تا 4 هست الان مجبور شدم سایت رو ببندم عزیزان فروشنده چی پیشنهاد میکنند

ULTRAWEB
November 4th, 2013, 16:17
سایتت چیه رنگش چیه؟

kyko
November 4th, 2013, 16:23
سایتت چیه رنگش چیه؟
توی پیام خصوصی جواب دادم

iranihost
November 4th, 2013, 16:26
سایتتون چی هست ؟

kyko
November 4th, 2013, 16:35
سایتتون چی هست ؟
پ.خ شد

kyko
November 4th, 2013, 18:46
کسی نیست یه هاستینگ ایرانی با فایروال قوی به ما معرفی کنه

downloaddl
November 4th, 2013, 19:30
اکثر هاستینگ هایه ایرانی شعار میدن فقط

من قکر می کنم از سرویس دهنده هایی تهیه کنید که وب سرور لایت اسپید رو داشته باشن چون جلوگیری می کنه از دیداس تا حدودی nginx هم همین طور

یک سایت بود که آدرسش رو یادم نمیاد دی ان اس و آیپی شما رو به سرور خودشون تغییر میداد تا دی ان اس و ای پی شما نشان داده نشه فکر می کنم این هم به درده شما بخوره

هاستینگ هایی که لایت اسپید دارن تو ایرانی ها فقط i-whost.net رو میشناسم یک صحبت بکنید باهاشون ببینید چی می گن

در غیر این صورت یک سرور مجازی با پرت قوی تهیه کنید و آنتی دیداسر یا cfs یه همچین اسمی داشت نصب کنید

kyko
November 4th, 2013, 19:50
مشکل من اینه که این حمله کننده با آی پی های فروان و اتک زیاد بیشتر پهنای باند رو میخوره حالا کسی هست بتونه جلوشو بگیره و روشو کم کنه:65:

ali0000
November 4th, 2013, 19:54
مشکل من اینه که این حمله کننده با آی پی های فروان و اتک زیاد بیشتر پهنای باند رو میخوره حالا کسی نیست بتونه جلوشو بگیره
به پشتیبانی سرور هاستینگ تیکت ارسال کن و برای 48 نهایتاً 72 ساعت درخواست بده که فقط IP های ایران رو مجاز بزاره یه سری محدودیت ها رو میتونی از طریق htaccess و ip deny کنترل پنل اعمال کنی اما بهترین گزینه تماس با پشتیبانی و درخواست محدودیت بروی هاسته

downloaddl
November 4th, 2013, 20:06
به پشتیبانی سرور هاستینگ تیکت ارسال کن و برای 48 نهایتاً 72 ساعت درخواست بده که فقط IP های ایران رو مجاز بزاره یه سری محدودیت ها رو میتونی از طریق htaccess و ip deny کنترل پنل اعمال کنی اما بهترین گزینه تماس با پشتیبانی و درخواست محدودیت بروی هاسته

فکر ایشون هم فکره خوبیه

Ashkankamangar.ir
November 4th, 2013, 20:14
سلام با ما در ارتباط باشید

kyko
November 4th, 2013, 20:49
فکر نمیکنم این کار درست باشه که بخوایم همه آی پی رو بلاک کنیم، باید آی پی های مهاجم رو بلاک کنیم، با این روش شما تر و خشک با هم میسوزند.

kyko
November 4th, 2013, 20:51
سلام با ما در ارتباط باشید
شما میتونید جلوی حمله رو بگیرید با چه روشی آنتی دی داس و فایروال سخت افزاری؟

InterServer.ir
November 4th, 2013, 22:37
سلام
می تونم کمکتون کنم با این ایدی در تماس باشید
yahoo (ymsgr:sendim?allvllin_IB) id

hostfire
November 5th, 2013, 00:41
فقط میزبان سایت اشکان کمانگر وسلام

wolfsaman
November 5th, 2013, 12:31
کسی نیست یه هاستینگ ایرانی با فایروال قوی به ما معرفی کنه

پیشنهاد میکنم هاستی از دیتا سنتر Parsonline بگیری

kyko
November 5th, 2013, 13:36
ممنون از همه دوستان فعلا رفتیم روی میزبانی مطمئن، گفتند که جلوی حملات رو خواهند گرفت