برای سرورهای حرفه ای تخفیف بزارید در ضمن مقدار رمُ به همون 2 گیگ برگردونید !!!
درود
متاسفانه امکان ارائه تخفیف خاصی روی سرورهای حرفه ای نیست تا کیفیت عالی این سرویس ها حفظ بشه (البته بزودی برای مشتریانی که بیشتر از 3 سرویس فعال دارند تخفیفات ثابتی اعمال خواهد شد)
متاسفانه متوجه قسمت دوم جملتون هم نشدم
ارادتمند
yaghi
March 12th, 2014, 02:31
درود
متاسفانه امکان ارائه تخفیف خاصی روی سرورهای حرفه ای نیست تا کیفیت عالی این سرویس ها حفظ بشه (البته بزودی برای مشتریانی که بیشتر از 3 سرویس فعال دارند تخفیفات ثابتی اعمال خواهد شد)
متاسفانه متوجه قسمت دوم جملتون هم نشدم
ارادتمند
قسمت دوم مشخصه دیگه تا همین چند روز پیش رم سرورهای حرفه ای 2 گیگ بود که متاسفانه الان شده 1 گیگ !
persianmagic
March 12th, 2014, 19:19
قسمت دوم مشخصه دیگه تا همین چند روز پیش رم سرورهای حرفه ای 2 گیگ بود که متاسفانه الان شده 1 گیگ !
برای سرویس ها حرفه ای هم رم 1 گیگ و هم رم 2 گیگ موجود هست
هیچ تغییری از روز اول داده نشده
ارادتمند
persianmagic
March 15th, 2014, 21:48
سلام چرا این تیکت ما رو جواب نمیدید
مشاهده درخواست #874703
رسیدگی شد
افرهای ویژه نوروزی
نقره ای ویژه 2
سی پی یو:2هسته
رم: 2 گیگابایت
هارد: 100 گیگابایت ساتا 3
پورت: 10گیگابیت نامحدود
لوکیشن: انگلستان
ماهیانه25 هزار تومان
طلایی
سی پی یو:4هسته
رم: 4 گیگابایت
هارد: 110 گیگابایت ساتا 3
ماهیانه 35 هزار تومان
persianmagic
March 16th, 2014, 18:32
...
orbital2
March 18th, 2014, 03:41
با سلام دوست عزیز
می خوستم بدونم هر 100 گیگ فضای اضافی هزینش چقدر میشه.
من واسه هاست دانلود می خوام کاربرها هم روزی حدود 70-90 گیگ دانلود دارن. به نظرتون من از چه سیستم هامل و وب سروری استفاده کنم برای من مناسبه؟
persianmagic
March 18th, 2014, 10:45
با سلام دوست عزیز
می خوستم بدونم هر 100 گیگ فضای اضافی هزینش چقدر میشه.
من واسه هاست دانلود می خوام کاربرها هم روزی حدود 70-90 گیگ دانلود دارن. به نظرتون من از چه سیستم هامل و وب سروری استفاده کنم برای من مناسبه؟
با سلام
هزینه 100 گیگ هارد اضافه با تخفیف 9 هزار تومان خواهد ود
برای تعداد کاربر گفته شده با توجه به کیفیت سرویس ها وب سرور ای ای اس ویندوز کاملا جوابگو خواهد بود و مشکلی نیست
ارادتمند
orbital2
March 18th, 2014, 11:32
با سلام
هزینه 100 گیگ هارد اضافه با تخفیف 9 هزار تومان خواهد ود
برای تعداد کاربر گفته شده با توجه به کیفیت سرویس ها وب سرور ای ای اس ویندوز کاملا جوابگو خواهد بود و مشکلی نیست
ارادتمند
ممنون دوست عزیز ولی من که الان از iis 6 دارم استففاده می کنم بعضی اوقات افت شدید سرعت بویژه بعضی شب ها رو داریم که کاربرا نمی تونن بیشتر از 50-60 کیلوبایت دانلود کنن. پورت متصل به سرور مجازی هم 1 گیگ هستش اما تا 20 مگابایت تضمین شده.
به نظرتون بهتر نیست از لینوکس استفاده کنیم؟؟
persianmagic
March 18th, 2014, 11:36
ممنون دوست عزیز ولی من که الان از iis 6 دارم استففاده می کنم بعضی اوقات افت شدید سرعت بویژه بعضی شب ها رو داریم که کاربرا نمی تونن بیشتر از 50-60 کیلوبایت دانلود کنن. پورت متصل به سرور مجازی هم 1 گیگ هستش اما تا 20 مگابایت تضمین شده.
به نظرتون بهتر نیست از لینوکس استفاده کنیم؟؟
در اینکه سرویس لینوکس و وب سرورهای مربوطه قدرت و کیفیت بالاتری نسبت به ویندوز دارند شکی نیست
اما با توجه به اینکه دانلود روزانه 70-90 گیگ میباشد من ویندوز رو پیشنهاد میکنم چون ساده تر هست و تا 500-700 گیگ و 100 یوزر مشکلی نخواهید داشت
اگر با لینوکس مشکلی ندارید و اشنا هستید بهتر هست از لینوکس استفاده کنید تا در اینده هم به مشکل بر نخورید و نگرانی نداشته باشید
در نهایت لطفا برای ادامه از طریق سایت در تماس باشید تا تاپیک شلوغ نشود
با سپاس
orbital2
March 19th, 2014, 17:18
با سلام دوست عزیز هر گیگ رم اضافی چند در میاد ؟؟
با تشکر
persianmagic
March 19th, 2014, 17:36
با سلام دوست عزیز هر گیگ رم اضافی چند در میاد ؟؟
با تشکر
درود
اگر اشتباه نکنم شما سرویستون رو سفارش دادید در این صورت لطفا کنید از طریق سایت در تماس باشید
1 گیگ رم اضافه برای سرویسهای حرفه ای و نیمه اختصاصی 30 هزار تومان
1 گیگ رم اضافه برای سرویس های معمولی 7 هزار تومان
بر روی سرویس امریکا امکان اپگرید رم مقدور نیست
ارادتمند
orbital2
March 19th, 2014, 20:57
درود
اگر اشتباه نکنم شما سرویستون رو سفارش دادید در این صورت لطفا کنید از طریق سایت در تماس باشید
1 گیگ رم اضافه برای سرویسهای حرفه ای و نیمه اختصاصی 30 هزار تومان
1 گیگ رم اضافه برای سرویس های معمولی 7 هزار تومان
بر روی سرویس امریکا امکان اپگرید رم مقدور نیست
ارادتمند
بله درسته . چشم حتما . ولی چرا هزینه ی رم برای سرویس های نیمه اختصاصی این همه بالا هستش؟؟
davidsoft2
March 19th, 2014, 20:58
سلام جناب افشار
معذرت میخوام در این تاپیک پست میزارم،
لطفا تیکت شماره 800526 را پاسخ بدین
ممنون از شما
persianmagic
March 19th, 2014, 23:43
سلام جناب افشار
معذرت میخوام در این تاپیک پست میزارم،
لطفا تیکت شماره 800526 را پاسخ بدین
ممنون از شما
درود
تیکت ها به ترتیب اولویت زمان دریافتی رسیدگی میشوند لطفا صبور باشید
تاخیر های نسبی هم که وجود دارد به خاطر وضعیت کشور (عید) میباشند که ازتون پوزش میخوایم
افرهای زیر با تخفیف 40% همچنان قابل سفارش هست
نقره ای ویژه 2
ماهیانه25 هزار تومان
طلایی
ماهیانه 35 هزار تومان
ارادتمند
افشار - مدیریت
persianmagic
March 20th, 2014, 20:08
بله درسته . چشم حتما . ولی چرا هزینه ی رم برای سرویس های نیمه اختصاصی این همه بالا هستش؟؟
سرویس ها نیمه اختصاصی و حرفه ای بر روی سرورهای مجزا با هارد ساس 1500 دور پورت 10 گیگ فول دوپلکس میزبانی میشوند و با توجه یه کیفیت فوق العاده هزینه بسیاربالایی هم دارند-همین هزینه های هم با نهایت تخفیف برای این سرویس ها در نظر گرفته شده
افرهای زیر با تخفیف 40% همچنان قابل سفارش هست
نقره ای ویژه 2
ماهیانه25 هزار تومان
طلایی
ماهیانه 35 هزار تومان
ارادتمند
افشار - مدیریت
ارادتمند
baranblog
March 22nd, 2014, 15:31
از نظر قیمت خیلی مناسب هستید ولی از نظر کیفیت متاسفانه من از سرویس تحویل گرفته شده راضی نیستم
persianmagic
March 22nd, 2014, 17:00
از نظر قیمت خیلی مناسب هستید ولی از نظر کیفیت متاسفانه من از سرویس تحویل گرفته شده راضی نیستم
با تشکر از نظر شما
شما هر چه قدر هزینه کنید همون قدر اش میخورید دوست عزیز
سرویس های معمولی با توجه به قیمتها کیفیت بسیار بالایی دارند
در صورت نیاز به کیفیت بالاتر هم میتونید از سرویسهای حرفه ای با هارد ساس و پورت 10 گیگ که برای هر وی پی اس 55-120 مگابایت متغیر میباشد استفاده کنید که کیفیت فوق العاده ای دارند و با توجه به نظات کاربران تضمین داده میشه که شما در کل ایران سرویسی با کیفیت تر این این سرویس ها پیدا نخواهید کرد
در نهایت در مورد کیفیت لطف کنید از طریق سایت تماس بگیرید تا وضعیت بررسی بشه چون بدون هیچ اغراقی عرض میکنم که بعد از تحویل 450 سرور اولین مشتری هستید که میفرمایید از کیفیت ناراضی هستید
کاربرانی هم که با ما اشنایی ندارد میتونند همین تاپیک 27 صفحه ای رو مطالعه کنند تا نظرات مشتریان مارو در مورد کیفیت سرویس ها و پشتیبانی اپتایم مشاهده نمایند
ارادتمند
افشار - مدیریت پرشین وی دی اس
viasky
March 22nd, 2014, 17:11
بنده خیلی تمایل دارم به عنوان یک همکار سرویس این دوست گرامی و بررسی کنم و مشاهده کنم
البته قصد دخالت در این موضوع و اصلا ندارم - اما دوست دارم متوجه بشم از چه نظر فرمودن کیفیتی وجود نداره
متاسفانه یکی از مشکلات کاربران در زمان تهیه سرویس این است که نیاز خودشون و برآورد نکرده و سعی به تهیه سرویس ارزان هستند
March 22nd, 2014, 17:24
بنده خیلی تمایل دارم به عنوان یک همکار سرویس این دوست گرامی و بررسی کنم و مشاهده کنم
البته قصد دخالت در این موضوع و اصلا ندارم - اما دوست دارم متوجه بشم از چه نظر فرمودن کیفیتی وجود نداره
متاسفانه یکی از مشکلات کاربران در زمان تهیه سرویس این است که نیاز خودشون و برآورد نکرده و سعی به تهیه سرویس ارزان هستند
با تشکر از نظر شما
بله موردی تقریبا زیاد مشاهده میشه این هست که بعضی از کاربران برای مثال یک سرور رم 1 گیگ معمولی به مبلغ 19 هزار تومان سفارش میدند و بعد از تحویل عرض میکنند که برای مثال سرعت دانلود 25-35 مگابایت هست و زیاد جالب نیست من از شرکت x سرویس 1 گیگ داشتم سرعت دانلودش بالای 50 مگابایت بود در حالی که هزینه سرویس شرکت مربوطه 3-4 برابر هزینه سرویس ماست و خوب این طبیعی هست که کیفیت بالاتر خواهد بود و این قیاس ها اشتباه میباشد
ارادتمند افشار
baranblog
March 23rd, 2014, 02:07
البته من مشتری امروز این انجمن نیستم سالهاست اینجا هستم و برنامه نویس هستم تو همین انجمن هم سی ام اس های خوبی برای کاربران نوشتم و یک بار هم جشنواره وب ایران رو بردم ، مشکل من نه سرعت دانلود هست ونه با 19 هزار تومان ، شما قیمتت همینه کجای سایت زدی فرست کلاس و آشغال کلاس که ما این وسط سرور خوبه رو انتخاب کنیم شما باید مسئولیت سرویسی رو که ارائه میدی قبول کنی و از روز اول بگی دوستان سرور ها درهم هستش یکی خوبه یکی خراب شاکی نشوید لطفا ، در هر صورت از انجایی مدیریت آسمان ارتباط شرق تمایل به کمک دارند آی دی یاهو یا اسکایپ بدن که ما مشکل رو به ایشون نشون بدیم...
persianmagic
March 23rd, 2014, 11:30
البته من مشتری امروز این انجمن نیستم سالهاست اینجا هستم و برنامه نویس هستم تو همین انجمن هم سی ام اس های خوبی برای کاربران نوشتم و یک بار هم جشنواره وب ایران رو بردم ، مشکل من نه سرعت دانلود هست ونه با 19 هزار تومان ، شما قیمتت همینه کجای سایت زدی فرست کلاس و آشغال کلاس که ما این وسط سرور خوبه رو انتخاب کنیم شما باید مسئولیت سرویسی رو که ارائه میدی قبول کنی و از روز اول بگی دوستان سرور ها درهم هستش یکی خوبه یکی خراب شاکی نشوید لطفا ، در هر صورت از انجایی مدیریت آسمان ارتباط شرق تمایل به کمک دارند آی دی یاهو یا اسکایپ بدن که ما مشکل رو به ایشون نشون بدیم...
درود مجدد
شما چشم هاتون یک مقدار باز کنید متوجه پلنهای سایت ما میشید- سرویس شما جزو سرورهای معمولی هست و مشخصات این این پلن ها و سایر پلنها هم کاملا مشخص هست
سرور مجازی معمولی:
هارد: 35 گیگابایت ساتا 3
پورت: 1گیگابیت نامحدود -متوسط سرعت هر سرور 20-65 مگابایت
سرور مجازی حرفه ای:
هارد: 50 گیگابایت ساس 1500 دور
پورت : 10 گیگابیت فول دوپلکس
سرعت پورت 55-110 مگابایت متغیر میباشد
با کیفیت ترین سرویس ها در ایران برای اپلود و دانلود
تضمین اپتایم 100%
سبد خرید - پرشین وی دی اس (http://my.persianvds.com/cart.php)
حالا شما بفرمایید دقیقا با چه چیزی مشکل دارید؟ با پلن های ما یا سرویستون؟اگر مشکل پلنهای ما هستش که این جزو سیاست کاری ماست و کوچکترین ربطی به شما ندارد
اگر مشکل از سرویس هستش که لطفا کنید اطلاعات رو از طریق سایت در ارسال کنید تا وضعیت سرور با اسکرین شات ها در همین جا قرار داده بشه.چون قبل از اینکه حتی یک تیکت درباره مشکلتون ارسال کنید اومدید ایجا تهمت و افترا زدید و قصد و نیت شما کاملا مشخص هست و نیاز به توضیحی در این باره نیست .شما تنها مشتری ما نیستند و بیشتر از فقط 350 یوزر مشابه سرور معمولی شما از ما سرویس دارند و کاملا راضی هستند
در نهایت باز هم ازتون درخواست میکنم مشخصات سرور رو ارسال کنید تا وضعیت پورت و هارد در همینجا قرار داده بشه تا معلوم بشه روی چه حسابی میفرمایید سرویس کیفیت نداره یا به قول شما خراب هست
پستهای شما هم گزارش شده و به دلیل تهمت و افترا در سررسید سرور پاک و اکانتتون در سایت بلاک خواهد شد
موفق و موید باشید
.
qartal2
March 24th, 2014, 11:52
با سلام خدمت پرشین وی دی اس
دیروز یه سفارش دادیم تا الان تو وضعیت معلقه. تیکت هم دادیم متاسفانه نمی دونم به چه دلایلی جوابگو نبودین. لطفا کار ما رو راه بندازین از کارمون موندیم. (در ضمن من چهار ماهه از شما سرویس میگیرم خیلی هم راضی هستم هم از نظر قیمت هم از نظر کیفیت)
#339796 - اماده سازی سرور --- شماره تیکت
با تشکر از شما
qartal2
March 24th, 2014, 14:29
درود
باعث افتخار که همچنان از سرویس دهی ما راضی میباشید
سرویس شما حدود ساعت 11 شب سفارش داده شده بود که با توجه به اینکه تا اون زمان چند سفارش معلق بود نتوستیم در همون روز تحویل بدیم
سرویس چند ساعت پیش تحویل شده
منتظر خبرهای خوب ما باشید
ارادتمند - افشار
:53:
با سلام
یک ساعت قبل تحویل گرفتم . بسیارم با کیفیت بود . سپاس از شما :53::53::53::53::53:
persianmagic
March 25th, 2014, 14:13
با سلام
یک ساعت قبل تحویل گرفتم . بسیارم با کیفیت بود . سپاس از شما :53::53::53::53::53:
انشااله که همیشه راضی خواهید بود
ظرفیت سرور 7ام انگلیس هم تقریبا تکمیل شده و انشااله به زودی با سرور های هلند و ایران در خدمت کاربران عزیز خواهیم بود
ارادتمند
persianmagic
March 26th, 2014, 13:31
دیروز یه سفارش دادیم تا الان تو وضعیت معلقه. تیکت هم دادیم متاسفانه نمی دونم به چه دلایلی جوابگو نبودین. لطفا کار ما رو راه بندازین از کارمون موندیم. (در ضمن من چهار ماهه از شما سرویس میگیرم خیلی هم راضی هستم هم از نظر قیمت هم از نظر کیفیت)
با تشکر از شما
با تشکر از شما
درود
باعث افتخار که همچنان از سرویس دهی ما راضی میباشید
سرویس شما حدود ساعت 11 شب سفارش داده شده بود که با توجه به اینکه تا اون زمان چند سفارش معلق بود نتوستیم در همون روز تحویل بدیم
سرویس چند ساعت پیش تحویل شده
تا پایان تعطیلات سرور ها انگلیس علاوه بر تخفیفی ارائه میشود به صورد رایگان نیز کانفیگ خواهد شد
مشخصات و پلن ها در پست اول تاپیک
ارادتمند - افشار
hossein_n
March 26th, 2014, 19:10
سلام هزینه هارد اضافه به چه صورت هست؟
mohamad1377
March 26th, 2014, 22:55
نمیدونم دوستان میگنند سرویس ها خوب بوده اما من امروز صبح ساعت 8پرداخت کردم و ازشون پرسیدم کی تحویل میدید گفتند که حداکثر 4ساعت دیگه(پس باید حداکثر 12ظهر تحویل میدادن)اما الان که ساعت 11 شبه هنوز تحویل نداند تیکتم داند عین خیالشون نبود.
دوستان توجه داشته باشند هر ارزونی بی دلیل نیست ،وقتی بدقولی میکنند ممکنه سرورت دچارمشکل بشه همه اطلاعاتونم بپره اما عین خیالشونم نباشه.
persianmagic
March 26th, 2014, 23:14
نمیدونم دوستان میگنند سرویس ها خوب بوده اما من امروز صبح ساعت 8پرداخت کردم و ازشون پرسیدم کی تحویل میدید گفتند که حداکثر 4ساعت دیگه(پس باید حداکثر 12ظهر تحویل میدادن)اما الان که ساعت 11 شبه هنوز تحویل نداند تیکتم داند عین خیالشون نبود.
دوستان توجه داشته باشند هر ارزونی بی دلیل نیست ،وقتی بدقولی میکنند ممکنه سرورت دچارمشکل بشه همه اطلاعاتونم بپره اما عین خیالشونم نباشه.
درود
خوب شما مثل بعضی از کاربران دیگه (همکاران) قبل از تحویل سرویس نیومدید اینجا بگید سرویس ها اصلا کیفیت نداره :)
در طول 48 ساعت گذشته بیشتر از 47 سرویس امریکا تحویل داده شده و ظرفیت تمامی 3 سرور امریکا تکمیل شده که منتظر تحویل سرویس جدید بودیم که سرویس شما و سایر کاربرانی که از دیشب سفارش دادند بر روی سرور جدید ارائه بشه
در مورد مشکلات سرور و حذف اطلاعات میتونید تاپیک های مارو مطالعه نمایید
بیشتر از 450 سرویس فعال بر روی 11 سرور اختصاصی میزبانی میکنیم - اپتایم تمامی این سرورها به دلیل موتینورینگ 24 ساعته و تخصص ما در 8 ماه گذشته 100% کامل بوده(فقط یک سرور انگلیس در 2 نوبت و با اطلاع قبلی حدود 10 دقیقه برای اپگرید سرور خاموش شدند )
در هر حال به تیکت شما در سایت رسیدگی شد امیدوارک که دلخور نشده باشید
موفق و موید باشید
افشار - مدیریت
paradiseserver
March 30th, 2014, 09:52
سلام
یک سفارش ارسال شد
persianmagic
March 30th, 2014, 11:04
طلایی (2 موجود است)
19 هزار تومان
تا 3 روز اینده سفارش خواهیم داد
فقط افزونه ها رو بگید
1gb ram chand ?
1core chand ?
1ram +1 core chand
درود
هر گیگابایت رم اضافه 8 هزار تومان
هر هسته اضافی 4 هزار تومان
ارادتمند
hossein_n
March 30th, 2014, 15:07
با سلام و خسته نباشید
اگر ما چند ماه خرید کنیم تخفیفها رو برای همه ی ماه ها اعمال میکنید یا فقط ماه اول؟؟
متشکرم
persianmagic
March 30th, 2014, 15:10
با سلام و خسته نباشید
اگر ما چند ماه خرید کنیم تخفیفها رو برای همه ی ماه ها اعمال میکنید یا فقط ماه اول؟؟
متشکرم
درود
کدام پلن مورد نظر هست؟در صورت سفارش 3 ماه بسته به پلن 20- 40% تخفیف قابل ارائه هست
ارادتمند
hossein_n
March 30th, 2014, 15:16
متشکرم پلن
طلایی (2 موجود است)
19 هزار تومان
رو به مدت سه ما میخاستم!
persianmagic
March 30th, 2014, 17:35
متشکرم پلن
طلایی (2 موجود است)
19 هزار تومان
رو به مدت سه ما میخاستم!
به صورت 6 ماهه 19 هزار تومان
3 ماه 27 هزار تومان
ارادتمند
paradiseserver
March 31st, 2014, 08:19
سلام
سفارشات هنوز تحویل نشدند ؟
persianmagic
March 31st, 2014, 14:42
سلام
سفارشات هنوز تحویل نشدند ؟
درود
در چند روز گذشته به دلیل اینکه یکی از پشتیانان در مسافرت بودند متاسفانه رسیدگی به تیکت ها و سفارشات دلیل حجم بالا با کندی صورت میگرفت
ار امروز صبح با روال عادی در خدمتتون هستیم و تمامی سفارشاتی که تحول نشده تا شب تحویل میشوند
با عرض پوزش به خاطر این تاخیر ها انشااله که با کیفیت سرویس ها و اپتایم 100% جبران میکنیم
ارادتمند - افشار
mjzaret
March 31st, 2014, 14:55
شما چرا تیکتها رو جواب نمیدید؟
مشکلی مگه وجود داره؟
الان چند روزی هست که تیکت دادم ولی شما هیچ پاسخی نمیدید؟
برای چه؟
شاد باشید
loveload
March 31st, 2014, 15:13
بنده هم میخواستم سرویس ثبت کنم ولی مشکل داره سایت ساسپند شده .
باز نمیشه ؟ الان چند روز شد .
persianmagic
March 31st, 2014, 15:40
بنده هم میخواستم سرویس ثبت کنم ولی مشکل داره سایت ساسپند شده .
باز نمیشه ؟ الان چند روز شد .
سایت بیشتر از 4 ساعت داون نبوده نبوده .علت داون هم انتقالی سایت بود
کش مرورگر رو پاک نمایید :)
در مورد پشتیبانی و سفارشات هم اطلاعیه زده شده
کاربران قدیمی ما از وضعیت پشتیبانی و تحویل سفارشات ما بخوبی اگاه هستند
ارادتمند
mjzaret
March 31st, 2014, 15:47
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران گرامی
بدینوسیله به اطلاع میرساند کاربران سرور امریکا دیتاسنتر انلایر که این سرور برای اپگیرد سخت افزاری حدودا 30 دقیقه خاموش خواهد شد
تمامی سرویس ها بعد از روشن شدن سرور اصلی روشن خواهند شد
به خاطر داون تایم مورد ذکر پوزش می طلبیم
لطفا برای حفظ حقوق سایر کاربران و جلوگیری از کندی در پشتیبانی در ارسال تیکت در این باره خود داری نمایید
با احترام
این اطلاعیه 29 مارس درون سایت شما قرار گرفته است.
امروز اگه تاریخ سیستمم درست باشه 31 مارس هست.
هنوز سرویسی فعال نشده؟
شما در اطلاعیه بالا گفتید 30 دقیقه ما هم بهتون 24 ساعت تخفیف میدیم.
الان شده چند روز. من 27 مارس تیکت زدم اما هیچ پاسخی دریافت نکردم.
شاد باشید
persianmagic
March 31st, 2014, 15:58
این اطلاعیه 29 مارس درون سایت شما قرار گرفته است.
امروز اگه تاریخ سیستمم درست باشه 31 مارس هست.
هنوز سرویسی فعال نشده؟
شما در اطلاعیه بالا گفتید 30 دقیقه ما هم بهتون 24 ساعت تخفیف میدیم.
الان شده چند روز. من 27 مارس تیکت زدم اما هیچ پاسخی دریافت نکردم.
شاد باشید
[/font][/color][/font][/color][/right]
درود
شما فکر میکنید سرور امریکا از 29 مارس خاموش هست؟روی سرور امریکا و هر کدام از 8 سرور دیگر ما بیشتر از 50 یوزر میزبانی میشوند
اگر سرور امریکا با هر سرور دیگری از 2 روز قبل قطع بود مطمئن باشید الان این تاپیک رو مشتریان روی سرشون گذاشته بودند - سرور امریکا در همان تاریخ و 15 دقیقه بعد از اپگرید سخت افراری طبق هماهنگی قبلی روشن و اکتیو گردیده
منظور من اطلاعیه زیر بوده
اخبار - پرشین وی دی اس (http://my.persianvds.com/announcements.php?id=25)
اگر سرویس شما قطع هست و یا مشکلی دارد مربوطه به موارد داخل وی پی اس شما میباشد و ربطی به سرور اختصاصی ندارد
احتمالا در این مورد هم تیکت ارسال کردید لطفا صبر کنید تمامی تیکت ها در حال رسیدگی هستند
ارادتمند
hotler
March 31st, 2014, 19:33
با نام و یاد خدا فروش سرور های مجازی با منابع اختصاصی به تعداد محدود رو شروع میکنیم.
سرور تست ارائه نمیشود.اما به دلیل اطیمانی که به کیفیت سرور ها داریم 24 ساعت ضمانت بازگشت هزینه با دلیل موجه در نظر گرفته شده-برای اطمینان از کیفیت سرویس ها و ... هم میتونید نظرات و پست های مشتریان رو در اهمین تاپیک فروش مطالعه کنید
سرعت پورت قرار داده شده بر روی سرور با 25 سرورمجازی فعال توسط یکی از مشتریان در صفحات اخر تاپیک = پورت این سرورها 10 گیگ واقعی میباشد و پورت سرعت 2 برابری نسبت به سرورهای معمولی رداستیشن مثل d8-490 که سرعت کلی 500 مگابیت هست ولی همکاران با عنوان 10 گیگ به قروش میرسانند دارد-
http://www.speedtest.net/result/3128249407.png
کد تخفیف فقط برای 9 سفارش دیگر دارای اعتبار میباشد
PersianVDS-40%
نقره ای ویژه (2 موجود است)
هارد: 55 گیگابایت ساتا 3
13 هزار تومان
طلایی (2 موجود است)
19 هزار تومان
سرورهای نیمه اختصاصی:
برنزی نیمه اختصاصی (3 موجود است)
رم:2گیگابایت
هارد:500 گیگابایت
پورت:1گیگابایت نامحدود
32 هزار تومان
نقره ای نیمه اختصاصی (2 موجود است)
سی پی یو:8هسته
رم:4گیگابایت
هارد:1000گیگابایت
پورت:1گیگابیت نامحدود
55 هزار تومان
ارادتمند - افشار
persianvds.com
(http://persianvds.com)
چرا پرشین وی دی اس ؟؟؟
#میزبان بیش از 300 مشتری و 400 سرویس فعال
#تحویل 2 ساعته در ساعات کاری
#نصب تمامی سیستم عامل ها با تمامی کانفیگ ها مربوطه
# یکروز ضمانت بازگشته هزینه بدون هیچگونه سوال (ضمانت کیفیت سرویس ها)
# پشتیبانی فول تایم در ساعات اداری توسط 2 پشتیبان فنی
#منابع کاملا اختصاصی و قابل مشاهده در پنل کاربری
#سرورهای مجازی از دیتاسنتر با کیفیت و گران رداستیشن انگلستان
#اپتایم 100درصدی تمامی سرورها در چنین ماه گذشته
#رضایتمندی 99% مشتریان
سوالی بود در خدمت هستیم
پدرام افشار-مدیریت پرشین وی دی اس
.
:-o
میشه بدونم چرا اینقدر سرور هاتون رو ارزون میدید ؟
در سرویس نقره ای نیمه اختصاصی هم حتی پول هارد رو هم حساب نکردید ، پول هارد فقط میشه 100 هزار تومان. که شما زدید 55 تومان.
الان این قیمتا رو که دیدم یاد وی پی اس فارس افتادم. :|
البته که در کنار حرف و حدیث هایی که پشت سر وی پی اس فارس بود ، به شخصه خیلی از سرویس های ایشون راضی بودم.
چند سوال !
هر 100 گیگ هارد اضافه چقدر حساب میشه ؟
این قیمت ها ثابت هستند ؟
سوالی جالب ! :39: اورسل هم میکنید ؟
با تشکر
persianmagic
March 31st, 2014, 19:43
:-o
میشه بدونم چرا اینقدر سرور هاتون رو ارزون میدید ؟
در سرویس نقره ای نیمه اختصاصی هم حتی پول هارد رو هم حساب نکردید ، پول هارد فقط میشه 100 هزار تومان. که شما زدید 55 تومان.
الان این قیمتا رو که دیدم یاد وی پی اس فارس افتادم. :|
البته که در کنار حرف و حدیث هایی که پشت سر وی پی اس فارس بود ، به شخصه خیلی از سرویس های ایشون راضی بودم.
چند سوال !
هر 100 گیگ هارد اضافه چقدر حساب میشه ؟
این قیمت ها ثابت هستند ؟
سوالی جالب ! :39: اورسل هم میکنید ؟
با تشکر
قیمت ها با تخفیف 40% ماه اول زده شدند عزیز :) قیمت اصلی رو در سایت میتونید مشاهده کنید
هر 100 گیگ اضافه 10 هزار تومان
سوال سوم رو باید از 380 مشتری فعال بپرسید که اگر اورسل هست چرا7 ماه هست سرویس هاشون رو تمدید میکنند ؟ :) چرا وی پی اس های دوستانشون رو هم از ما خریداری میکنند؟ ؟؟ :) چرا 4 همکار وی پی اس های مشتریانشون رو از ما تهیه میکنند ؟
محض اطلاع هم عرض میکنم که اپتایم 11 سرور اختصاصی و 470 وی پی اس در حداقل 7 ماه گذشته 100% کامل بوده مگر 1-2 مورد که با اطلاع قبلی برای ارتقای سخت افزاری سرور حدود 4-10 دقیقه سرویس رو خاموش کردیم - که دلیل این اپتایم هم فقط به دلیل مونیتورینگ 24 ساعته تمامی سرورها و تخصص فنی ما میباشد
ارادتمند
افشار - مدیریت
hotler
March 31st, 2014, 20:26
تخفیف ثابت با درصدی کمتر ندارید ؟
persianmagic
April 1st, 2014, 01:33
تخفیف ثابت با درصدی کمتر ندارید ؟
با توجه به اینکه همکاری نزدیکی با پارتنر رداستیشن داریم تخفیفات بسیار بالایی تونستیم دریافت کنیم و صادقانه خدمتتون عرض میکنم که سرویس ها با حداقل سود ارائه میشود و فقط تعداد مشتری بالای سود ما و پشتیبانی رو میرسونه
مطمئن باشید قیمتهای کمتر از این مساوی هست با اورسل و ما برای 3-4 هزار تومان بیشتر روی اعتبار و زحماتمون ریسک نمیکنیم - البته همین قیمت هایی که توسط ما رائه میشود بسیاری از همکارانی که از رداسیشن و هزینه ها اطلاع دارند فکر میکنند که اورسل شده هست :) و در تاپیک های اول این موضوع رو ذکر کردند و الان بعد از گذشت چند ماه و رضایتنمدی 100% از کیفیت سرویس ها خلاف این مورد کاملا ثابت شده
در نهایت دقت کنید که سرویس ها در پرشین وی دی اس به صورت سلف منیجد میباشد و هرگونه پشتیبانی نرم افزاری و ریلود شامل هزینه مربوطه هست
ارادتمند
Aqua141
April 2nd, 2014, 00:27
سلام من یه سفارش جدید دادم
سرور مجازی معمولی رداستیشن - برنزی
الان سفارش دادم ممنون میشم هر چه زودتر آماده کنید چون عجله دارم
با تشکر
arshiyan
April 2nd, 2014, 12:43
میشه از سرور برای دانلود و تورنت شخصی استفاده کرد.
mjzaret
April 3rd, 2014, 10:24
نصب مجدد سیستم عامل به صورت رایگان انجام میشه؟
شاد باشید
persianmagic
April 3rd, 2014, 10:37
نصب مجدد سیستم عامل به صورت رایگان انجام میشه؟
شاد باشید
خیر به هیچ وجه . سرویس های معمولی به صورت مدیریت نشده تحویل میشوند.هرگونه نصب و کانفیگ و ریلود اضافه مشمول هزینه مربوطه میباشد :) - پشتیبانی برای سرورهای معمولی فقط در برابر قطعی و کندی سرویس پاسخگو میباشد
تمامی کانفیگ ها و ریلود برای سرویسهای حرفه ای و نیمه اختصاصی رایگان میباشد
ارادتمند :55:
persianmagic
April 4th, 2014, 10:04
میشه از سرور برای دانلود و تورنت شخصی استفاده کرد.
مصرف شخصی مشکلی ندارد
ارادتمند
hotler
April 4th, 2014, 17:11
یک سرور نمیه اختصاصی میخواستیم برنزی !
برنزی نیمه اختصاصی 1 (0 موجود است)
رم:1گیگابایت
هارد:250 گیگابایت
میزبانی بر روی سرویس مخصوص با کیفیت بسیار بالا
موجود دارید ؟
تخفیف میخوره ؟
persianmagic
April 4th, 2014, 18:15
یک سرور نمیه اختصاصی میخواستیم برنزی !
برنزی نیمه اختصاصی 1 (0 موجود است)
رم:1گیگابایت
هارد:250 گیگابایت
میزبانی بر روی سرویس مخصوص با کیفیت بسیار بالا
موجود دارید ؟
تخفیف میخوره ؟
درود
موجودی سرویس مذبور افزایش یافت
متاسفانه تخفیف خاصی قابل ارائه نیست
لازم به ذکر هست که سرویس ها حرفه ای و نیمه اختصاصی بر روی سرورهای مخصوص و جداگانه میزبانی میشود و کیفیت فوق العاده ای دارد - همچنین اپتایم این سرورها در 9 ماه گذشته 100% کامل بوده
ارادتمند;;)
hotler
April 5th, 2014, 05:15
منظور از تخفیف همین 40% هست که بر روی تمام سرویس ها زدید ! :|
persianmagic
April 8th, 2014, 14:25
منظور از تخفیف همین 40% هست که بر روی تمام سرویس ها زدید ! :|
تخفیف مذبور برای پلن اول نیمه اختصاصی فعال نبود.همچنین دقت کنید که کد تخفیف فقط به مناسبت عید بوده و در حال حاظر منقضی شده
فروش همچنان ادامه دارد .کانفیگ سرورهای به مدت محدود رایگان خواهد بود
ارادتمند
E H S A N
April 9th, 2014, 12:58
آقا این سایتتون چرا باز نمیشه؟!! وی پی اس من مشکل داره باز نمیشه می خوام ریست کنم! اهههههههههه
persianmagic
April 13th, 2014, 10:56
با توجه به افزایش نسبی هزینه ها و درخواست کاربران جدید برای تخفیف .نخفیف 30% فقط بر روی سرورهای معمولی فعال شده
30%-persianvds
کاربران جدید در هنگام سفارش استفاده از کد تخفیف فراموش نشود
ارادتمند
mgt1234
April 13th, 2014, 11:33
سلام
من یه سرور میخوام با رم 1 گیگ و هارد 100 گیگ
هزینش چقدر در میاد؟!
persianmagic
April 13th, 2014, 12:36
درود
با 135 گیگابایت هارد ماه الول 20 هزار تومان تمدید 29 هزار تومان
mgt1234
April 13th, 2014, 12:48
درود
با 135 گیگابایت هارد ماه الول 20 هزار تومان تمدید 29 هزار تومان
ممنون
ویندوز 2008 میخوام برای هاست دانلود ازش استفاده کنم.
کانفیگ رایگانه؟!
حدود 50 گیگ فایل هم میخوام از یه سرور دیگه برام انتقال بدین
کلاَ با آماده سازی سرور بعنوان هاست دانلود + انتقال فایل ها قیمتش همینه یا اونا هم هزینه جداگانه داره؟!
persianmagic
April 13th, 2014, 12:52
ممنون
ویندوز 2008 میخوام برای هاست دانلود ازش استفاده کنم.
کانفیگ رایگانه؟!
حدود 50 گیگ فایل هم میخوام از یه سرور دیگه برام انتقال بدین
کلاَ با آماده سازی سرور بعنوان هاست دانلود + انتقال فایل ها قیمتش همینه یا اونا هم هزینه جداگانه داره؟!
سرویس های معمولی به صورت مدیریت نشده تحویل میشوند-هرگونه کانفیگ و موارد اضافی مشمول هزینه مربوطه میباشد
کانفیگ و انتقال جمعا 10هزار تومان میباشد که با تخفیف 6 هزار تومان قابل ارئه هست
ارادتمند
mgt1234
April 13th, 2014, 12:59
سرویس های معمولی به صورت مدیریت نشده تحویل میشوند-هرگونه کانفیگ و موارد اضافی مشمول هزینه مربوطه میباشد
کانفیگ و انتقال جمعا 10هزار تومان میباشد که با تخفیف 6 هزار تومان قابل ارئه هست
ارادتمند
پس یعنی سرور من با آماده سازی و انتقال جمعاَ در میاد 26 تومن؟!
persianmagic
April 13th, 2014, 13:22
پس یعنی سرور من با آماده سازی و انتقال جمعاَ در میاد 26 تومن؟!
بله
ماه اول 26 تمدید 29
باقی موارد لطفا از طریق تیکت در سایت پیگیری شود
ارادتمند
persianmagic
April 18th, 2014, 20:06
آقا این سایتتون چرا باز نمیشه؟!! وی پی اس من مشکل داره باز نمیشه می خوام ریست کنم! اهههههههههه
درود
سایت هیچ گونه مشکلی ندارد
بنا به درخواست کاربران عزیز 30% تخفیف بر روی پلنهای پورت 10 گیگ هم فعال شد
vds1
سی پی یو 4 هسته لیمیت شده بر روی 2 گیگاهرتز
رم : 1گیگابایت
سرعت پورت 55-110 مگابایت متغیر میباشد(دانلود و اپلود متقارن)
تضمین اپتایم 100%
ماهیانه 35 هزار تومان
350,000ریال ماهانه
افر ویزه
برنزی ویژه
سی پی یو 2 هسته
رم: 1 گیگابایت
پورت: 1گیگابیت نامحدود
فقط 16 هزار تومان
ارادتمند
i-whost
April 18th, 2014, 20:16
درود
سایت هیچ گونه مشکلی ندارد
بنا به درخواست کاربران عزیز 30% تخفیف بر روی پلنهای پورت 10 گیگ هم فعال شد
vds1
سی پی یو 4 هسته لیمیت شده بر روی 2 گیگاهرتز
رم : 1گیگابایت
سرعت پورت 55-110 مگابایت متغیر میباشد(دانلود و اپلود متقارن)
تضمین اپتایم 100%
ماهیانه 35 هزار تومان
350,000ریال ماهانه
افر ویزه
برنزی ویژه
سی پی یو 2 هسته
رم: 1 گیگابایت
پورت: 1گیگابیت نامحدود
فقط 16 هزار تومان
ارادتمند
April 9th, 2014, 12:58 PM
جالبه آپدیت کردن تاپیک به هر قیمتی؟ البته این یک عادت بدی هست که همگانی شده شما هم مقصر نیستید.
shahrooztk
April 18th, 2014, 20:16
سلام
آقا این سرورتون چرا انقدر قطعی داره
هقته پیش 2 روز کلا قطع بود الانم که دوباره وصل نمیشه.
persianmagic
April 18th, 2014, 20:34
سلام
آقا این سرورتون چرا انقدر قطعی داره
هقته پیش 2 روز کلا قطع بود الانم که دوباره وصل نمیشه.
درود
تمامی 16 سرور اختصاصی در حداقل 5 ماه گذشته اپتایم 100% داشتند بدون 1 ثانیه قطعی
اگر سرویستون قطعی داره مربوطه تنظیمات داخل وی پی اس شماست تمامی سرورهای اختصاصی هیچگونه قطعی در چندین ماه گذشته نداشته و ندارند
اینجا هم تاپیک فروش هست و نه پشتیبانی .اگر برای وی پی اس مشکل ایجاد کردید و قطعی دارید تیکت ارسال کنید پشتیبانان رسیدگی خواهند کرد اگر رسیدگی نشد بعد تشریف بیارید ایجاد بفرمایید سرور قطع هست و ...
در صورتی که تکرار بشه قطعا برخورد خواهد شد
ارادتمند
alibarghdar
April 20th, 2014, 22:51
یک سرویس حرفه ای انگلیس با پورت 10 گیگ از ایشون تهیه کردم
باید عرض کنم پشتیبانی ایشون هم از نظر سرعت و هم از نظر کیفیت بسیار عالی هست.
Ramin
April 21st, 2014, 12:07
سلام
تاپیک فروش به دلیل استمرار چند ماه فروش این سرویس و نیز سنگین بودن تاپیک بسته شد . استارتر محترم می تواند جهت فروش سرویس فوق با رعایت قوانین بخش فروش اقدام به ایجاد تاپیک جدید فرمایند !
کاربران محترم در صورت وجود هر گونه سوال در خصوص این تاپیک می توانند در ارتباط باشند
17-3: مدت زمان اعتبار تاپیک های ایجاد شده در این بخش از زمان آغاز ، مدت 90 روز می باشد.در صورت استمرار سرویس فوق و نیاز ، تاپیک جدید ایجاد شود.قابل ذکر است عدم اعلام "تنها استارتر تاپیک" به معنی استمرار فروش می باشد و ارسال پست هایی با عنوان "فروش ادامه دارد" اکیدا ممنوع است.