ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد اولویت جهت بارگزاری صفحات در CPanel

uf6
November 3rd, 2013, 22:36
با سلام و آرزوی موفقیت برای یکایک دوستان
من در روت هاست خودم یک فایل index.html و یک فایل index.php دارم که در موقع وارد کردن آدرس سایت به عنوان مثال domain.com در آدرس بار مرورگر به صورت خودکار index.php باز میشه اما من میخوام هر دو این صفحات در روت باقی بمونن اما اولویت با index.html باشه یعنی با وارد کردن آدرس سایت فایل اچ تی ام ال باز بشه و نه پی اچ پی در عین حال که هر دوی این صفحات در روت فایل منجیر وجود داشته باشند.
آیا راهی وجود داره که اولویتی تعیین بشه ؟

ULTRAWEB
November 3rd, 2013, 23:37
فایل پی اچ پی رو تغییر نام بده اچ تی ام ال لود میشه اول

tizparvaz
November 4th, 2013, 01:01
این امکان داخل سیپنل وجود داره اسم و آیکونش خاطرم نیست اما از اسمش کاملا مشخصه جز گزینه های آخر سی پنله ، جالبه بدونید به صورت پیش فرض تنظیمات سی پنل روی فایل index.html هست بعد روی فایل index.php ممکنه کدی دارید داخل htaccess که باعث میشه index.php اول لود بشه

≡ ALEX ≡
November 4th, 2013, 01:08
در بخش Apache Configuration گزینه ای به نام Index Priority موجود است که می توانید از بین اسامی پیشفرض و نیز اسامی فایلی که خودتان تعریف می کنید، index ها و اولویت شان نسبت به یکدیگر را تعیین کنید.

uf6
November 4th, 2013, 01:09
این امکان داخل سیپنل وجود داره اسم و آیکونش خاطرم نیست اما از اسمش کاملا مشخصه جز گزینه های آخر سی پنله ، جالبه بدونید به صورت پیش فرض تنظیمات سی پنل روی فایل index.html هست بعد روی فایل index.php ممکنه کدی دارید داخل htaccess که باعث میشه index.php اول لود بشه

ممنون از وقتی که برای پاسخگویی گذاشتید، اما میشه در موردhtaacces بیشتر توضیح بدید آخه من خیلی وارد نیستم عذر میخوام، در ضمن امکان تغییر نام رو هم ندارم باید index.php باقی بمونه.

MEHDI KARAMI
November 4th, 2013, 01:32
یک فایل به اسم .htaccess البته این فایل اسم نداره پسوندش htaccess هستش
تو سی پنل وقتی رو ایکون فایل منیجر کلیک میکنی حتما باید تیک گزینه Show Hidden Files رو بزنی تا این فایل نمایش داده بشه
شما با قرار دادن یک کد در این فایل میتونید دستور بدید که کدوم اول باز بشه ولی باز هم ممکنه مشکل ایجاد کنه
شما بگو برا چه کاری هست اگه برای صفحه ورودی میخواین هر 2 فایل یکجا باشن شاید بتونم کمکت کنم

tizparvaz
November 4th, 2013, 01:41
ممنون از وقتی که برای پاسخگویی گذاشتید، اما میشه در موردhtaacces بیشتر توضیح بدید آخه من خیلی وارد نیستم عذر میخوام، در ضمن امکان تغییر نام رو هم ندارم باید index.php باقی بمونه.
نیاز به تغییر نام نیست دقیقا نام گزینه ها هم به شما گفت کاربر الکس
.htaccess نام فایلی است که کاربر توسط اون میتونه یکسری تنظیمات (کانفیگ های وب سرور ، php) رو تغییر بده من حس میکنم داخل فایل htaccess شما یک رول ریدایرکت قرار گرفته که اولویت رو داده به index.php چک کنید اگر اینطور نبود از همون گرینه سی پنل میتونید اولویتهارو تغییر بدید

uf6
November 5th, 2013, 20:19
با تشکر از تمامی دوستان،مشکل از اونجا بود که فایل htaccess من کاملا خالی بود ، برای همین رفتم توش تعریف کردم که اول چی رو لود کنه و مشکل حل شد .:69: