AC IT Group
<< تحویل سرور های مورد نیاز کمتر از 5 دقیقه >>
فروش سری جدید سرور های ایران (https://my.ariyacenter.net/cart.php) با ترافیک نامحدود مبتنی بر تقارن 1:1 با شرایط عالی آپتایم 99.99% و دیـتـاسنـتــر زیـرسـاخـت ایــران رســپـیــنا به همراه نصب راه اندازی و اتصال رایگان (https://my.ariyacenter.net/cart.php) در صورتی که سرور سفارش شده فوق میکروتیک باشد هزنیه نصب راه اندازی اولیه رایگان به .کاربرانی که از این آفر سفارس خود را تا 7 روز
آینده به ثبت برسانند ، ارائه خواهد شد.
توضیحات :
[*=right]قوانین سایت قبل از خرید حتما مطالعه شود تا در بازه زمان همکاری در چهارچوب تعریف شده سرویس دهی شود.
[*=right]قوانین ایران و دیتاسنتر بر سرویس دهی ما حاکم هست و در صورت بروز مشکل مسئولیت در قبال ان نخواهیم داشت.
[*=right]کلیه مشکلات نرم افزاری مربوط به داخل سرور به کاربر می باشد و در صورت رفع مشکل از سمت ما شامل هزینه خواهد شد و یا میتوان پشتیبان حرفه ای IIV به صورت ماهانه همراه سرور سفارش داد.
[*=right]ترافیک نامحدود : سرورها دارای ترافیک نامحدود با مصرف منصفانه می باشد جهت نگه داشتن سطح کیفی و رضایت شما کاربران و استفاده صحیح از سرویس ها دارای ترافیک های رایگان ماهانه می باشد که هنگام خرید به ان توجه کنید. در صورت اتمام ترافیک مصرف منصفانه سرور شما قطع نخواهد شد بلکه پورت ان 1Mbit می شود و در صورت لزوم کاربر میتواند ترافیک با تخفیف ویژه خریداری کند تا پورت مربوطه مجدد اصلاح شود.
[*=right]کلیه پشتیبانی در سایت اریاسنتر می باشد و این مجموعه مسئولیت پاسخگویی در سایت های دیگر یا ... را ندارد.
[*=right]تماس با مسئول فروش از 10 تا 18 می باشد 021-96861505 و 09191365618
[*=right]ارائه سرویس نمایندگی + ماژول whmcs جهت تحویل خودکار و ... مدیریت کامل سرور ها توسط نماینده بدون دخالت و تبلیغات ما
[*=right]سرویس ها دارای کنترل پنل حرفه ای می باشد به صورتی که کاربر می تواند مدیریت کامل به سرور خود داشته باشد. امکانات نظیر REBOOT - VNC - Renistall - Change Password - Setup OS ISO - Template Full و...
[*=right]نصب راه اندازی کلیه سیستم عامل ها به درخواست کاربر بر روی سرورهای ذیل امکان پذیر است
[*=right]ارتقا رم ، هارد ، پردازنده به هر میزان لازم کاربر قابل ارائه می باشد
[*=right]ارائه سرورهای ویژه با قیمت مناسب برای هاستینگ ، سرورهای دانلود ، گیم سرور ، تم اسپیک
*آفر ویژه مخصوص سرورهای هاستینگ دارای یکماه لایسنس CPanel رایگان و Directadmin می باشند .
*ارتقا پورت نیز امکان پذیر است در صورت نیاز تیکت ارسال کنید.
http://8pic.ir/images/7drwd034s4kgxb78wcrl.jpg
PLAN 1
پلان اول رم 256 | هارد 10 گیگابایت | پردازنده 700 مگاهرتز | پورت 10 مگابیت اختصاصی با گارانتی | ترافیک نامحدود ( مصرف منصفانه 1ترابایت آزاد رایگان )
قیمت قبل 130تومان
قیمت جدید با 50% تخفیف دائمی 69000 تومان (https://my.ariyacenter.net/cart.php)
http://8pic.ir/images/7drwd034s4kgxb78wcrl.jpg
PLAN 2
پلان دوم رم 512 | هارد 20 گیگابایت | پردازنده 1000 مگاهرتز | پورت 15 مگابیت اختصاصی با گارانتی | ترافیک نامحدود ( مصرف منصفانه 2ترابایت آزاد رایگان )
قیمت قبل 189تومان
قیمت جدید با (https://my.ariyacenter.net/cart.php)50% (https://my.ariyacenter.net/cart.php) تخفیف دائمی (https://my.ariyacenter.net/cart.php)95000 (https://my.ariyacenter.net/cart.php)تومان (https://my.ariyacenter.net/cart.php)
http://8pic.ir/images/25ujgt1k5taq9a2da57e.jpg
پیشنهاد ویژه و آفر فوقالعاده زیر است :
پلان سوم رم 1024 | هارد 30 گیگابایت
| پردازنده 1200 مگاهرتز | پورت 20 مگابیت اختصاصی با گارانتی
| ترافیک نامحدود ( مصرف منصفانه 2ترابایت آزاد رایگان )
پیشنهاد ویژه و آفر فوقالعاده
قیمت قبلی 289تومان
قیمت جدید با 50% تخفیف دائمی139,000 تومان (https://my.ariyacenter.net/cart.php)
ارتباط با ما :
ارسال تیکت http://my.ariyacenter.net/contact.php
پشتبانی فروش آنلاین در سایت
ارسال ایمیل : sale@ariyacenter.net
تماس : 021-96861505
همراه: 09191365618
ای دی یاهو : Iranvps3
رضایت شما افتخار ماست ....! آریاســنتر
mehrzad-golpesar
November 3rd, 2013, 21:42
من كه گرفتم سريع تحويل داده شد
واقعا منتظر اين آفر شما بودم:63:
حتما يك سرور ديگه نگهدار بزودي ميگيرم ازتون :67:
ali0000
November 3rd, 2013, 23:31
من كه گرفتم سريع تحويل داده شد
واقعا منتظر اين آفر شما بودم:63:
حتما يك سرور ديگه نگهدار بزودي ميگيرم ازتون :67:
کیفیت و سرعت سرورتون مطلوبه ؟ اگه راضی هستین اعلام کنید
mehrzad-golpesar
November 3rd, 2013, 23:45
من دنبال سرور ايران ميگشتم كه پهناى باند نامحدود داشته باشه و نديده بودم
در مورد سرعت سرور چون سرور دارم از ايران از ديتاستر ديگه اى ... حتما مقايسه ميكنم و اعلام ميكنم
البته با توجه به اطلاعاتي كه آقاي hossina دادن ، اين سرور از ديتاسنتر معتبر و معروف هست
ULTRAWEB
November 4th, 2013, 00:07
چطور شاتل پهنای باند نامحدود میده!؟!برام سوال شده اونم یک گیگ شیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!لااقل 100رو میشد باور کرد لطف میکنید بگید سرور شما
در شاتل با نام چه شرکتی قرارداد و بستین؟ لطف کنید استارتر یا کسی که تهیه کرده یک تست سرعت بزاره!!البته این موضوع به منابع زیر سوال بردن
استارتر بحث نیست فقط میخوام خودم اشنا بشم که ایا اگر میده شاتل با این قیمت ترافیک رو چرا خودمون نریم بگیریم
hosinaa
November 4th, 2013, 00:59
سلام
خواهش میکنم
فکر کنم الان کمترین سرعت که پورت 1 شیر میده 15 تا 20 مگابایت در ثانیه هست و حتما در جریان هستید کلا اینترنت ایران به خارج بیشتر از 2مگ نمیشه و در داخل ایران بعضی از دیتاسنتر ها تا 40 مگ در ثانیه بستگی به... داره که بهتر می دونید با این سرور از سرور پی سی دانلود با 17 ت 20 مگابایت در ثانیه دانلود شد سرور پی سی دانلود هم ایران هست!
اطلاعات شما از دیتاسنتر ها از قدیم هست الان دیتاسنتر ها
EPEG (http://www.epegcable.com/)
این سایت ببینید !! که کشور ایران چطور پهنای باند خریداری و تهیه میکنه!
540 Gbps
Initial capacity
3.2 Tbps
The design capacity of the new EPEG
system will be up to 3,2Tbps.
EPEG :: Europe-Persia Express Gateway
در ضمن فروش سرویس محدود به صورت حجمی خلاف قوانین مرکز داده هست یعنی تنظیم مقرارت کلیه ISP اجازه فروش سرویس های حجمی ندارن این چندین بار در اخبار و.. مطمئنن خواندید و مستندات صحبت بنده سرچ کنید اطلاعات بیشتر
یا اینکه سرویس خریداری کنید و اثبات کنید در غیر صورتی که بالا توضح داده شد ارائه نشود کل هزینه + خسارت عودت داده میشه
امیدوارم تونسته باشم با اطلاعات کمی که داشتم شما را راهنمایی کرده باشم !
آرزوی موفقیت
ULTRAWEB
November 4th, 2013, 01:06
سلام
خواهش میکنم
فکر کنم الان کمترین سرعت که پورت 1 شیر میده 15 تا 20 مگابایت در ثانیه هست و حتما در جریان هستید کلا اینترنت ایران به خارج بیشتر از 2مگ نمیشه و در داخل ایران بعضی از دیتاسنتر ها تا 40 مگ در ثانیه بستگی به... داره که بهتر می دونید با این سرور از سرور پی سی دانلود با 17 ت 20 مگابایت در ثانیه دانلود شد سرور پی سی دانلود هم ایران هست!
اطلاعات شما از دیتاسنتر ها از قدیم هست الان دیتاسنتر ها
EPEG (http://www.epegcable.com/)
این سایت ببینید !! که کشور ایران چطور پهنای باند خریداری و تهیه میکنه!
540 Gbps
Initial capacity
3.2 Tbps
The design capacity of the new EPEG
system will be up to 3,2Tbps.
EPEG :: Europe-Persia Express Gateway
در ضمن فروش سرویس محدود به صورت حجمی خلاف قوانین مرکز داده هست یعنی تنظیم مقرارت کلیه ISP اجازه فروش سرویس های حجمی ندارن این چندین بار در اخبار و.. مطمئنن خواندید و مستندات صحبت بنده سرچ کنید اطلاعات بیشتر
یا اینکه سرویس خریداری کنید و اثبات کنید در غیر صورتی که بالا توضح داده شد ارائه نشود کل هزینه + خسارت عودت داده میشه
امیدوارم تونسته باشم با اطلاعات کمی که داشتم شما را راهنمایی کرده باشم !
آرزوی موفقیت
میخواستم بدونم شما شما در این دیتاسنتر با چه اسمی فعالیت میکنید
و برای مثال ما اگر سرور بخوایم کلو کنیم چقدر برامون در میاد با پهنای باند نامحدود با یک دونه ای پی؟!
راجبه یک سری چیز گفتی که همش رو درجریان بودم البته چیزایی گفتی جواب سوال من نبود
hosinaa
November 4th, 2013, 01:10
میخواستم بدونم شما شما در این دیتاسنتر با چه اسمی فعالیت میکنید
و برای مثال ما اگر سرور بخوایم کلو کنیم چقدر برامون در میاد با پهنای باند نامحدود با یک دونه ای پی؟!
راجبه یک سری چیز گفتی که همش رو درجریان بودم البته چیزایی گفتی جواب سوال من نبود
سوال شما در رسته کاری بنده و تاپیک فروش نیست
در مورد کلو از بخش فروش شاتل تماس بگیرید..!
ss_movies
November 4th, 2013, 01:32
انتقال اطلاعات روی هار موجود هست
hosinaa
November 4th, 2013, 01:34
خیر! در این مورد خیلی پیگیر شدم ولی متاسفانه به دلیل مشکلات که .... امکان پذیر نیست
force
November 4th, 2013, 04:35
افر 2 گیگ ندارید؟
hosinaa
November 4th, 2013, 12:44
افر 2 گیگ ندارید؟
برای سرویس آفر ویژه با پهنای باند فعلا یک پلان موجود هست
و برای پلان های دیگر به درخواست کاربر با مشخصات که اعلام خواهد کرد نیز پلان مورد نظر ارائه میشه!
آفر با رم بالاتر به منابع بستگی داره
پردازنده
هارد
که شروع قیمت برای رم 2گیگ با تعرفه 99 هزار تومان می باشد
hossein2801
November 4th, 2013, 12:52
نمونه ip بدید واسه تست
hosinaa
November 4th, 2013, 13:00
نمونه ip بدید واسه تست
سلام
پیغام خصوصی ارسال شد!
لطفا چک کنید!
fanous_m
November 4th, 2013, 13:48
لطفا ip بفرمایید برای تست
hosinaa
November 4th, 2013, 14:14
لطفا ip بفرمایید برای تست
سلام
در پیغام خصوصی
ارسال شد!
ULTRAWEB
November 4th, 2013, 14:23
برای منم نمونه ای پی تست بدید ممنون میشم
hosinaa
November 4th, 2013, 14:26
برای منم نمونه ای پی تست بدید ممنون میشم
سلام
در پیغام خصوصی ارسال شد!
webworld
November 4th, 2013, 14:32
سلام
بنده هم درخواست ip تست را دارم
hosinaa
November 4th, 2013, 14:56
سلام
بنده هم درخواست ip تست را دارم
سلام
در پیغام خصوصی ارسال شد!
mehrzad-golpesar
November 4th, 2013, 15:08
بعد از تست يكروزه كاملا راضي هستم
پينگ time < 30ms و ttl = 51 واقعا عاليه !
host-net
November 4th, 2013, 15:33
با سلام لطفا ای پی برای تست لطف میکنید
hosinaa
November 4th, 2013, 22:50
با سلام لطفا ای پی برای تست لطف میکنید
سلام
ارسال شد!
لطفا پیغام خصوصی بررسی نمایید!
ULTRAWEB
November 5th, 2013, 11:50
با شرکت شاتل بخش راهکارهای خاصص تماس گرفتم گفتن ترافیک نامحدودی وجود نداره!21230726121
بعدش شما چه جوری داری سرویس نامحدود ارایه میکنی موندم .....یک چیزی بگین با عقل جور در بیاد!!!
بعدشم من بهشون گفتم یک ی از همکارا سرویس با ترافیک نامحدود اارایه میکنه مثل ای پی فلان گفتن
اقا وقتی سرویس نامحدود نداریم همکارتونم سرویس نامحدود نداره!!!شما میشه متن قراردادت رو بیای بزاری اینجا
هرچی هم پرسیدم راجبه پهنای باند نگفت ولی به وضوع گفت ترافیک نامحدود موجود نداره و شما دارین دروغ می گین
من قصد درگیری با شما رو ندارم میخوام برای سرورهای خودم یک جا جور کنم شما بیا بگو اینا چرت می گن و هست!بازم و مشکلی نداره
ali0000
November 5th, 2013, 14:29
تا اونجا که من اطلاع دارم ترافیک نا محدود وجود نداره و نخواهد داشت اما بعضی از فروشندگان محترم زمانی سرور رو تهیه میکنن بطور مثال با 800 گیگ ترافیک و بر اساس سنجنش میزان مصرف مشتری و سرعت سرور محدودیت هایی اعمال میکنن که در نهایت و در بهترین حالت بطور مثال کاربر شماره 10 در طول 30 روز نتونه بیشتر از 50 گیگ مصرف کنه ( کمتر یا بیشتر ) اگه توجه داشته باشید اکثراً سایتها و سرویس های پر مصرف رو کمتر کسی بروی سرورهای داخلی میزبانی میکنه مگر با قیمت های خیلی بالاتر نسبت به سرورهای خارجی ( دلیلشم واضحه ) ، سیاست کاری از اجزاء اصلی کسب و کاره که اصولاً میزان تقاضا و نوع تقاضا باعث ایجاد این سیاست میشه .
hosinaa
November 5th, 2013, 16:17
با شرکت شاتل بخش راهکارهای خاصص تماس گرفتم گفتن ترافیک نامحدودی وجود نداره!21230726121
بعدش شما چه جوری داری سرویس نامحدود ارایه میکنی موندم .....یک چیزی بگین با عقل جور در بیاد!!!
بعدشم من بهشون گفتم یک ی از همکارا سرویس با ترافیک نامحدود اارایه میکنه مثل ای پی فلان گفتن
اقا وقتی سرویس نامحدود نداریم همکارتونم سرویس نامحدود نداره!!!شما میشه متن قراردادت رو بیای بزاری اینجا
هرچی هم پرسیدم راجبه پهنای باند نگفت ولی به وضوع گفت ترافیک نامحدود موجود نداره و شما دارین دروغ می گین
من قصد درگیری با شما رو ندارم میخوام برای سرورهای خودم یک جا جور کنم شما بیا بگو اینا چرت می گن و هست!بازم و مشکلی نداره
سلام
ترافیک مصرف کنونی: 68 ترابایت
ارزانترین پهنای باند در ایران چقدر هست؟ 1ترابایت جایی10تومان میده؟
شما فرض کن 1ترابایت ماهی 10تومان مثلا ما داریم میگیریم و میگیم نامحدود هست
شما از ما سرویس میگرید و حالا هر استفاده ای که میکنید در پایان ماه x ترافیک مصرف کردید آیا هزینه ای که پرداخت می کنید برای این مقدار ترافیک هست؟ اگر غیر از این باشه که ضرر میشه برای ما
با عقل جور در میاد در صورت حساب کردن 2.2 هست
خدمت شما عرض شد که متن قرارداد یا فاکتور پرداختی یا مبلغ یا هر گونه چیزی که بخواد حاشیه ساز بشه یا هرچیزی ما شرمنده شما هستیم ! شما آزاد هستید هر طور فکر کنید!
ما این سرویس گرفتیم ! و نامحدود سرویس میدیم! کلیه کاربرانی که خریداری کردن در صورت مشکل با پهنای باند در همین پست اعلام کنند و این ادبیات ( دروغ و چرت ) که شما در تاپیک ما عنوان کردید ما از شما می پذیرم !
ضمن اینکه من سرچ کردم در همین انجمن ظاهرا دوستان دیگه هم پست نامحدود زدن ! ولی شما رو ندیدم ما بین تاپیک ها
اگر هدف خاصی دنبال می کنید اطلاع بدید شاید بتونیم کمکتون کنیم! ;)
تا اونجا که من اطلاع دارم ترافیک نا محدود وجود نداره و نخواهد داشت اما بعضی از فروشندگان محترم زمانی سرور رو تهیه میکنن بطور مثال با 800 گیگ ترافیک و بر اساس سنجنش میزان مصرف مشتری و سرعت سرور محدودیت هایی اعمال میکنن که در نهایت و در بهترین حالت بطور مثال کاربر شماره 10 در طول 30 روز نتونه بیشتر از 50 گیگ مصرف کنه ( کمتر یا بیشتر ) اگه توجه داشته باشید اکثراً سایتها و سرویس های پر مصرف رو کمتر کسی بروی سرورهای داخلی میزبانی میکنه مگر با قیمت های خیلی بالاتر نسبت به سرورهای خارجی ( دلیلشم واضحه ) ، سیاست کاری از اجزاء اصلی کسب و کاره که اصولاً میزان تقاضا و نوع تقاضا باعث ایجاد این سیاست میشه .
سلام
جناب ... شما خریداری کردید ؟که اعلام نظر می کنید و سیاست فروش اینگونه تعیین میکنید؟ پورت و میزان محدودیت شما بررسی کردید؟ مستند بزارید لطفا
از دوستان اگر مستند دارید ادامه بحث بدید و ما صادقانه شرکت میکنیم . در غیر اینصورت مجبور به شکایت از شما هستیم! ( شاید دوستان دیگه باشن بدشان نیاد تاپیکشون پر از این صحبت ها باشه تا بالا بیاد و.. ) شخصا دور از حاشیه سرویس میدم و اگر کسی بخواد صحبتی کنه که واقعیت نداشته باشه به صورت قانونی برای وی گران تمام خواهد شد !!!!!
آرزوی موفقیت و سربلندی
diges
November 5th, 2013, 23:30
حتی شما هم اجازه برداشتن فایل ندارید یا تعویض هارد ؟
دوستان این یک سیاست شاتل هست دقت کنید الان می گه هر چی مصرف بیشتر قیمت کمتر این داره بازار یابی می کنه + جا افتادن اسم شاتل .
بعد چند ماه تغیر می کنه هیچ خودش هم مستقیم وارد بازار فروش سرور مجاری با سرور اختصاصی می شه .
hosinaa
November 5th, 2013, 23:40
حتی شما هم اجازه برداشتن فایل ندارید یا تعویض هارد ؟
دوستان این یک سیاست شاتل هست دقت کنید الان می گه هر چی مصرف بیشتر قیمت کمتر این داره بازار یابی می کنه + جا افتادن اسم شاتل .
بعد چند ماه تغیر می کنه هیچ خودش هم مستقیم وارد بازار فروش سرور مجاری با سرور اختصاصی می شه .
اجازه دسترسی فیزیکی به سرور نیست ! من یکبار از یکی از دوستان شنیدم دیتاسنتر ایکس اکسترنال میگیره و..
سوال کردم برای زمان... بود الان تا جایی که اطلاع دارم این امکان میسر نیست!
fanous_m
November 6th, 2013, 00:03
بزرگوار خیلی دارید تند روی میکنید
بنده ناچار شدم بگم اینجا تا بیشتر از این شما به این کارا ادامه ندید
شرمنده
ولی شما به اسم سایت top2download از شاتل سرویس گرفتید
و سرور ها رو هم برای هاست دانلود گرفتید برای استفاده از سایتتون
و همچنین مسئولین شاتل نیز به شدت از این قضیه شاکی هستند
و سرویس شما به احتمال زیاد در حال terminate هست
بگزریم در مورد سرورهاتون و نحوه پرداخت هاتون هم اینجا صحبتی نکنم بهتر هست
بازهم شرمنده که این موضوع رو مطرح کردم
قصدم خراب کردن شما نبود
ولی قصدم اینه که دوستان مطلع بشوند که شما دارید سوء استفاده میکنید
و اگر چند روز دیگر سرورهاشون termniate شد ناراحت نشوند
diges
November 6th, 2013, 00:16
شرمنده
قصدم خراب کردن شما نبود
top2download دانلود برای ایشون هست
DNS Lookup for top2download.com (http://www.dnswatch.info/dns/dnslookup?la=en&host=top2download.com&type=A&submit=Resolve)
آغار فروش وبژه وی پی اس ایران با پهنای باند نامحدود ویژه سایتهای دانلود (http://www.webhostingtalk.ir/f15/95069)
fanous_m
November 6th, 2013, 00:18
top2download دانلود برای ایشون هست
DNS Lookup for top2download.com (http://www.dnswatch.info/dns/dnslookup?la=en&host=top2download.com&type=A&submit=Resolve)
آغار فروش وبژه وی پی اس ایران با پهنای باند نامحدود ویژه سایتهای دانلود (http://www.webhostingtalk.ir/f15/95069)
هر دو بزرگوار به عنوان یک نماینده سرویس گرفته اند
hosinaa
November 6th, 2013, 00:23
شرمنده
قصدم خراب کردن شما نبود
سلام
متاسفانه بنده مثل شما نیستم !
در همین تاپیک اعلام شد که برخورد قانونی میشه بخاطر صحبت هایی که میکنید
ججهت اخطار شما ریپورت شدید شرکت کردن در تاپیک بنده بدون مستند و... پیگرد قانونی داره
از هیچ کدام از دیتاسنتر های ایران که کار میکنیم 1 اخطار دریافت نکردیم تا به حال ! موفق باشید
قصدم خراب کردن شما نبود
دقیقا همین کار کردید ولی این حرف می زنید که خودتون تبرعه کنید./
تماس گرفتن با شاتل و ریپورت کردن و... فقط کار...
بنده اینده خوبی برای شما نمی بینم در این جامعه ! خودتون اصلاح کنید/! و اگر termniate شد ! شما از کجا می دونید که میشه ( جز اینکه ..... )
از همکاران عزیز و دوستان لطفا امثال ایشان رو بهتر بشناسید و واقعا کار کردن در این انجمن و کنار این دوستان کار سخت میکنه !
اگر امثال شما بخواند شرکت کنند و این موضوع به صورت قانونی از طرف شرکت و انجمن پیگیر نشه !!!
من دارم تضمین سرویس میکنم که اگر نبود هزینه عودت میدم + خسارت
من دارم سروس میدم به کاربرم ، کاربر بنده رازی هست همه چیز اوک هست ! شما این وسط کاسه داغ تر از اش برداشتید که چی؟ واقعا به عنوان یک هموطن خجالت میکشم !!! واقعا....
ایشان با شاتل تماس گرفتند و...
دوستان خودتان قضاوت کنید ( لطفا بحث ایجاد نشه فقط جهت اشنایی )
diges
November 6th, 2013, 00:26
بله من هم تماس گرفتم اعلام کردن برای فروش سرور مجازی سرویس نداریم نمی دیم فقط برای سایت های دانلود با خروجی سنگین .
من الان فکر می کنم می بنیم چرا نامحدود زده چون سریع ترافیک بره بالا بگه ترافیک سایت من بالا هست .
این کار شما به کل فروشنده های سرور ایران ضرر می زنه بعد شما می گید چرا کسی ریپورت داده ؟
fanous_m
November 6th, 2013, 00:35
اتفاقا شما دقیقا دارید کلاهبرداری میکنید
چرا نباید اعلام بشه؟
بنده به عنوان یکی از مشتریان فعال شاتل هستم و با این دوستان مراودات زیادی در این زمینه دارم
بالاخره ایده شما که فرمودید برای بنده نیز جای سوال داشت و حق من بوده که پیگیری کنم و اگر همچین شرایطی در ایران وجود داره بنده نیز از آن استفاده کنم
متاسفانه با دوستان فروش
آقایان پیله وری و بیات که صحبت داشتم از این موضوع کاملا اظهار بی اطلاعی کردند
و بعد از اینکه بنده ip ها و رنج آنها را چک کردم
و از یکی دوتا از دوستان خودتان نیز پرسیدم
و متوجه شدم شما با اسم top2downlod دارید از شاتل سرویس میگیرید
وقتی به این دوستان گفتم
واقعا خودشان نیز شاکی شدند
و فرمودند این شرکت برای استفاده سرورهای دانلود سایتشان از ما سرویس میگیرند
و در قراردادشان هیچ نامی از فروش vps ذکر نگردیده است
و حتی بنده بارها تاکید کردم به این دوستان که من مشکلی با top2download ندارم
من درخواستم این هست اگر همچین سرویسی هست و شما دارید بنده نیز به عنوان یکی از مشتریان شما این سرویس را میخواهم
و بارها آقای پیله وری تاکید کردند که این کار top2download غیر قانونی بوده و درحال پیگیری هستیم
من با شما هیچ مشکلی ندارم
ولی کاری که شما دارید میکنید تخلف هست
و من وظیفه خودم دونستم به دوستان بگم
بنده از شکایت و این صحبت ها هم نمیترسم
هرکاری دوست دارید بکنید
بنده با مدرک به وقت صحبت هایم را اعلام میکنم
شاهد این امر هم آقای پیله وری و بیات هستند
به این بزرگواران هم بفرمایید اسم بنده رو
کاملا بنده را می شناسند
امیر رباط
DUST
November 6th, 2013, 02:16
همگان حق دارن از این سیستم استفاده کنن
اگر شما رفتی قاچاقی گرفتی خوب خونت از ما رنگین تر که نیست
باید سرورت ترمینیت شه
بعدشم شما تا چند وقت پیش امضات نصب و راه اندازی و فروش سرورهای اپن وی پی ان
بود و سایر موارد اگر قرار باشه از فعالیت کسی در این زمینه جلوگیری شه خود شماهستید
که دارین جوان های مملکت رو بدبخت می کنید با فروش این چیزا نه کسی امده و حرف حساب زده و شما ازش شاکی هستی
گزارش کن تا اموراتتت بگذره ولی فکر نکنم مدیران جهت گیری کنن و بی انصافی در این باره
بعدشم پیگیری قانونی میکنی :)نخندون ما رو شما مگر شرکت رسمی چیزی هستی
شما یک فردی هستی که خودت کارت خلافه(فروش وکانفیگ سرورهای انتی چیلتر(جناب اقای حسین جاسمی)
بعدشم اینقدر همکاران همکاران میکنید این همکارها کجا هستن چی هستن کی هستن!
کل شرکت شما یک نفره بعدش میگی همکاران نکنه منظورت یوزر ردهت ۱۱۰ هست که مال شماست و مولتی یوزهستین
hosinaa
November 6th, 2013, 12:06
ضمن تشکر از توضیحاتتون
بنده صحبتم رو چندبار تکرار نمیکنم زحت کشیدن تماس گرفتن و.. ! با شاتل در این رابطه صحبت شد ترجیح میدم ادامه بحث ندم !
برای جاهلان همیشه کوچه ها تاریک و بن بست هست :)
اگر بنده مثل شما بودم پیگر می شدم و.. نونتون اجر میکردم.. نه بنده نه همکاران من در اریاسنتر این شخصیت نداریم!
هیچ کس بدون عیب نیست!
هدف خدمت باشه کنارش سود هم میاد ! دوستان مثل شما دوره های چندساله کوچکی رو طی کردن و با سخن بالا رسیدن!
ما هم بدون مشکل نیستیم و انتقاد پذیر ! ولی نه به این گونه
راه صحیح تماس با مدیریت و پرسش ....! شاید می تونستیم بهتر کمکتون کنیم اینطوری جایگاه خودتون بین کاربرانتون و دوستاتون خراب میکنید که مطمنن واسه شما ارزشی نداره ملاک فروش و سود برای شماست!
بنده هرچی توضیح بدم بدتر میشه که بهتر نمیشه
کلام اخر( تهدید یا خواهش هر چی دوست دارید اسمش بزارید=> لطفا در تاپیک فروش بنده خلاف قوانین سایت از ایجاد بحث متفرقه بدون مستند با اوردن فامیل و نام کسی و خودتان خودنمایی نکنید!
یا حق !
fanous_m
November 6th, 2013, 16:13
ضمن تشکر از توضیحاتتون
بنده صحبتم رو چندبار تکرار نمیکنم زحت کشیدن تماس گرفتن و.. ! با شاتل در این رابطه صحبت شد ترجیح میدم ادامه بحث ندم !
برای جاهلان همیشه کوچه ها تاریک و بن بست هست :)
اگر بنده مثل شما بودم پیگر می شدم و.. نونتون اجر میکردم.. نه بنده نه همکاران من در اریاسنتر این شخصیت نداریم!
هیچ کس بدون عیب نیست!
هدف خدمت باشه کنارش سود هم میاد ! دوستان مثل شما دوره های چندساله کوچکی رو طی کردن و با سخن بالا رسیدن!
ما هم بدون مشکل نیستیم و انتقاد پذیر ! ولی نه به این گونه
راه صحیح تماس با مدیریت و پرسش ....! شاید می تونستیم بهتر کمکتون کنیم اینطوری جایگاه خودتون بین کاربرانتون و دوستاتون خراب میکنید که مطمنن واسه شما ارزشی نداره ملاک فروش و سود برای شماست!
بنده هرچی توضیح بدم بدتر میشه که بهتر نمیشه
کلام اخر( تهدید یا خواهش هر چی دوست دارید اسمش بزارید=> لطفا در تاپیک فروش بنده خلاف قوانین سایت از ایجاد بحث متفرقه بدون مستند با اوردن فامیل و نام کسی و خودتان خودنمایی نکنید!
یا حق !
بنده نیاز به تائید شما برای اعتبارم ندارم
خدا رو شکر بنده تا به اینجای کار چراغ خاموش اومدم جلو و مشتریانی را هم که دارم بنده را میشناسند
ولی شما مطمئنن اگر در این ضمینه حرفی برای گفتن داشتید از خودتون دفاع میکردید
شما کار غیر قانونی کردید
قبول کنید
بنده روز اول نه به عنوان خراب کردن کاسبی شما
بلکه به عنوان رقابت پیگیر شدم ببینم قضیه چی هست
تا من هم اگر ممکن بود از این سرویس استفاده کنم
ولی وقتی این وضع رو دیدم و تاکید شاتل بر تخلف رو
نمیشد شاهد تخلف شما باشم
ضمن اینکه در این انجمن چلوگیری از تخلف خلاف نیست
خلاضه دیگر این بحث رو ادامه نمیدم
دوستان که بخواهند سرویس بگیرند از شما
میخونند این مطالب رو
دیگه قضاوت با خودشون هست
نمونه تصویری از ایمیل آقای پیله وری را نیز در اینجا قرار میدهم
یا علی
16569
hosinaa
November 8th, 2013, 20:02
بنده نیاز به تائید شما برای اعتبارم ندارم
خدا رو شکر بنده تا به اینجای کار چراغ خاموش اومدم جلو و مشتریانی را هم که دارم بنده را میشناسند
ولی شما مطمئنن اگر در این ضمینه حرفی برای گفتن داشتید از خودتون دفاع میکردید
شما کار غیر قانونی کردید
قبول کنید
بنده روز اول نه به عنوان خراب کردن کاسبی شما
بلکه به عنوان رقابت پیگیر شدم ببینم قضیه چی هست
تا من هم اگر ممکن بود از این سرویس استفاده کنم
ولی وقتی این وضع رو دیدم و تاکید شاتل بر تخلف رو
نمیشد شاهد تخلف شما باشم
ضمن اینکه در این انجمن چلوگیری از تخلف خلاف نیست
خلاضه دیگر این بحث رو ادامه نمیدم
دوستان که بخواهند سرویس بگیرند از شما
میخونند این مطالب رو
دیگه قضاوت با خودشون هست
نمونه تصویری از ایمیل آقای پیله وری را نیز در اینجا قرار میدهم
در صورت تکرار و.. برخورد جدی خواهد شد جناب رباط و دیگران ...
پیگیری های خودتان را در این قسمت ثبت نکنید و خودنمایی و...
شما هر کاری انجام میدی پیش خودت نگه دار! ضربالمثل هایی هست که توهین هست در صورت که گفته بشه ولی برای امثال شما حرف زیاده و به خدا میسپاریم شما را
انشاله که اصلاح شوید!
m_nekou
November 8th, 2013, 21:14
در صورت تکرار و.. برخورد جدی خواهد شد جناب رباط و دیگران ...
پیگیری های خودتان را در این قسمت ثبت نکنید و خودنمایی و...
شما هر کاری انجام میدی پیش خودت نگه دار! ضربالمثل هایی هست که توهین هست در صورت که گفته بشه ولی برای امثال شما حرف زیاده و به خدا میسپاریم شما را
انشاله که اصلاح شوید!
جالب هست
کل پست های ایشان پاک شد
و بعد توسط ادمین نالایق این فروم به دلیل نقض قوانین امضا برای یک هفته بلاک شدند
دوست گرامی
این کارهای شما چیزی از کار زشتتون کم نمیکنه
مطمئنا گروه آرات منتظر شکایت شما هست
و همچنین به همکاری گروه حقوقی شاتل پیگیر شکایت از شما افراد سودجو هستیم
به زودی در دادگاه منتظرتان هستیم
hosinaa
November 8th, 2013, 23:16
جالب هست
کل پست های ایشان پاک شد
و بعد توسط ادمین نالایق این فروم به دلیل نقض قوانین امضا برای یک هفته بلاک شدند
دوست گرامی
این کارهای شما چیزی از کار زشتتون کم نمیکنه
مطمئنا گروه آرات منتظر شکایت شما هست
و همچنین به همکاری گروه حقوقی شاتل پیگیر شکایت از شما افراد سودجو هستیم
به زودی در دادگاه منتظرتان هستیم
شما؟
سنگ کجا رو می زنید؟
ما با استقبال کامل منتظر شکایت هستیم ! :)
هیچ اخطاری از شاتل دریافت نشده...
و همچنان به ارائه سرویس نیز ادامه خواهیم داد!
د
mehrzad-golpesar
November 8th, 2013, 23:35
من با دقت و بدون طرفداري پستها را مشاهده كردم و خواندم
تنها چيزي كه دستگير بنده شد بعضي دوستان چون خود نميتوانند همچين آفري بدهند فقط به نظر قصد تخريب دارند
جالب هست كه كسي از مشتريان ايشان ( آقاي hossina ) هم شكايتي ندارد !
فقط توهين به همه حتي ادمين سايت !
عجيبه يكم كاراي دوستان ، به نظرم اگر قصدتون اين بود كه كاري مشابه هم بديد با خود ايشان هماهنگ ميكرديد مطمئنم جواب ميدادن همانطور كه با توهين هاي فراوان باز هم محترمانه جواب ميدن !!
hosinaa
November 9th, 2013, 22:00
لطفا در خواست سرور میکروتیک نکنید ( فقط به روتر ها داده میشه که مجوز رسمی دارن )
دو عدد سفارش میکروتیک عودت وجه شد!
همه سیستم عامل ها نصب می شوند به جز میکروتیک
x man
November 12th, 2013, 17:39
فروش ادامه داره ؟
hosinaa
November 12th, 2013, 17:45
بله دوست عزیز!
لطفا تیکت کنید استعلام بگیرید
در صورت پر شد سرور یا اتمام ای پی با شما هماهنگ میکنیم به توافق می رسیم با پیشنهاد های ویژه بخش فروش
x man
November 12th, 2013, 17:52
یک آی پی فعال از وی پی اس روش ویندوز نصب باشه ارسال کنید اگه دسترسی خوبی داره تیکت ارسال کنم .
heshi
November 12th, 2013, 22:51
سلام
با هارد 500 نداری؟
hosinaa
November 14th, 2013, 01:25
سلام
با هارد 500 نداری؟
سلام
بله ارائه میشه
سرور دارای 4 عدد هارد 500 گیگ بود
که ارتقا داده شد 1 عدد هارد sas برای مجازی ساز و سرویس های حرفه ای
و 3 عدد هارد 1ترابایت
downloaddl
November 14th, 2013, 01:47
کدوم دیتاسنتر ؟
hosinaa
November 14th, 2013, 01:49
کدوم دیتاسنتر ؟
شاتل !
SniTomb
November 14th, 2013, 02:46
درود
تمامی گفته های و بی اخترامی ها در این تاپیک رو تا به اینجا مطالعه کردم و نظر بنده اینه جناب hosinaa هیچگونه کار اشتباهی انجام نداده و در حال حاضر یکی از فروشندگان سرور مجازی ایران و ... هستند
شما هم در صورتی که مایلید تاپیک فروش ایشون رو تخریب کنید و یا درباره پهنای باند بحث کنید خیلی آسوده در پ . خ و یا راه های ارتباطی با جناب hosinaa در ارتباط باشید نه اینکه گفته هایتون رو با مدرک یا بی مدرک در تاپیک قرار بدید این بی احترامی به ایشان است
کلام آخر ، کار ایشون تایید میشه ، موفق باشید
downloaddl
November 14th, 2013, 02:49
شاتل !
پرت 100 mb?!
هارد ssd هم دارید؟
hosinaa
November 14th, 2013, 03:23
پرت 100 mb?!
هارد ssd هم دارید؟
پورت 1000 هست که تا 22 مگابایت از یک سایت دانلود نرم افزار ایرانی دانلود گرفته شده!
ولی به خارج 2مگ بیشتر نیست ( کلیه دیتاسنترها همینطور هستند )
هارد sas موجود هست در سرور که به صورت حرفه ای ارائه شده و کامل اجاره شده
در حال حاضر 3هارد 1ترابایت sata iii 7200 rpm wd موجود هست
downloaddl
November 14th, 2013, 03:52
ای پی برای پینگ برای من پ خ کنید
hosinaa
November 14th, 2013, 17:25
ای پی برای پینگ برای من پ خ کنید
تیکت ارسال کردید!
پاسخ داده شد.
hosinaa
November 14th, 2013, 18:54
سرویس های با پلان هی مختلف با تخفیف های دیگر نیز ارائه میشه
رم بالا تر از 1گیگ تا 8 گیگ نیز ارائه میشه
هارد تا 2ترابایت نیز ارائه میشه
ای پی به تعداد محدود می باشد
پهنای باند کاملا نامحدود
سیستم عامل ها همه به جز میکروتیک نیز ارائه میشه
بهترین پورت
بهترین پهنای باند کشوری
بهترین پینگ 4.2.2.4
و بهترین پینگ به اینترنت شما از time: 16
تعرفه اصلی پلان بالا : 320تومان که در صورت خرید با قیمت 199 تومان به صورت دائمی ماهانه با همین قیمت می توانید تمدید نمایید!
کنسول ریبوت نیز برای شما فعال خواهد شد
hosinaa
November 15th, 2013, 11:59
تخفیف ویژه 20% برای 10 نفر اول که سفارش را ثبت و پرداخت نمایند
تحویل 24 تا 48 ساعت خواهد بود
کد تخفیف : IR-Unlimited
تاریخ شروع : 1392/08/22
تاریخ انقضا : 1392/08/25
به مدت سه روز
موجودی : 10 عدد
ParsDown
November 15th, 2013, 13:25
من یه سرور میخوام با هارد 100 گیگ
رمش هم همون 1 گیگ باشه کافیه
فقط پهنای باند نامحدود میخوام
ممنون میشم قیمت رو ذکر کنید؟
فقط میخوام بدونم اینکه رمش 1 گیگ میشه وقتی روش ویندوز نصب کنید تا بوسیله ریموت دسکتاب بهش وصل بشم
اون موقع کم نمیاره؟
چون فقط میخوام باهاش بعضی فایلهارو از نت دانلود کنم و بعدش دوباره در یک سرور دیگه که خارج از ایران هست آپلودش کنم البته بوسیله سرور
ممنون میشم هم قیمت رو بگید و هم جواب سوالم رو تا خیالم راحت بشه
hosinaa
November 15th, 2013, 14:59
من یه سرور میخوام با هارد 100 گیگ
رمش هم همون 1 گیگ باشه کافیه
فقط پهنای باند نامحدود میخوام
ممنون میشم قیمت رو ذکر کنید؟
فقط میخوام بدونم اینکه رمش 1 گیگ میشه وقتی روش ویندوز نصب کنید تا بوسیله ریموت دسکتاب بهش وصل بشم
اون موقع کم نمیاره؟
چون فقط میخوام باهاش بعضی فایلهارو از نت دانلود کنم و بعدش دوباره در یک سرور دیگه که خارج از ایران هست آپلودش کنم البته بوسیله سرور
ممنون میشم هم قیمت رو بگید و هم جواب سوالم رو تا خیالم راحت بشه
سلام
قیمت رم یک گیگ با هارد 100 گیگ
ماه اول 89 تومان
ماه بعد: 110تومان ( تمدید )
پهنای باند نامحدود
رم یک گیگ برای ویندوز 2003 مشکلی نداره
برای ویندوز 2008 که اپلود و دانلود بهتری داشته باشید بیشتر پیشنهاد میشه که بستگی به فشار کارتون از 2گیگ تا 4گیگ پیشنهاد میشه
کلا برای پروسه خرید 2چیز مطرح هست که به نتیجه کل برسیم
1) یا مشخصات که می خواهید کامل بگید ما قیمت بدیم یا اینکه از پلان ها و افرهای ما استفاده کنید
2) یا مبلغ نهایی که مورد نیاز کارتون هست و می توانید پرداخت کنید اعلام کنید آفر ارائهه میشه
موفق باشید
ParsDown
November 16th, 2013, 01:57
سلام
قیمت رم یک گیگ با هارد 100 گیگ
ماه اول 89 تومان
ماه بعد: 110تومان ( تمدید )
پهنای باند نامحدود
رم یک گیگ برای ویندوز 2003 مشکلی نداره
برای ویندوز 2008 که اپلود و دانلود بهتری داشته باشید بیشتر پیشنهاد میشه که بستگی به فشار کارتون از 2گیگ تا 4گیگ پیشنهاد میشه
کلا برای پروسه خرید 2چیز مطرح هست که به نتیجه کل برسیم
1) یا مشخصات که می خواهید کامل بگید ما قیمت بدیم یا اینکه از پلان ها و افرهای ما استفاده کنید
2) یا مبلغ نهایی که مورد نیاز کارتون هست و می توانید پرداخت کنید اعلام کنید آفر ارائهه میشه
موفق باشید
نمیخواستم بیشتر ز 70 تومان هزینه کنم
پس ممنون میشم نسبت به این آفر بدید
آخه فقط ازش برا دانلود و آپلود در سرور دیگه ای که خارج از ایران هست استفاده میکنم
چون سایتی که میخوام ازش دیتاهارو بیرون بکشم اومده دانلود ای پی های خارجی رو از سرورش بسته برا همین این سرور رو دارم میخرم که محدودیتشو دور بزنم
hosinaa
November 16th, 2013, 02:06
نمیخواستم بیشتر ز 70 تومان هزینه کنم
پس ممنون میشم نسبت به این آفر بدید
آخه فقط ازش برا دانلود و آپلود در سرور دیگه ای که خارج از ایران هست استفاده میکنم
چون سایتی که میخوام ازش دیتاهارو بیرون بکشم اومده دانلود ای پی های خارجی رو از سرورش بسته برا همین این سرور رو دارم میخرم که محدودیتشو دور بزنم
متاسفانه با پهنای باند نامحدود زیر 89 ت ارائه نمیشه..!
که می تونید با این تخفیف ماه اول 20% تخفیف بگیرید
فکر میکنم شما برای 1-2 ماه نیاز دارید تا کل اطلاعات سایت دانلود کنید..!
تصمیم با شماست!
تخفیف 20% ارائه شده با هارد 50گیگ خدمتتون ارائه میکنیم
با مشخصات که ذکر کردید قیمت داده شد
با مبلغ 70 تومان دقت کنید سرور پایین ترین افر هم این قیمت نیست!
و در صورت نیاز می تونیم با پهنای باند محدود به شما ارائه کنیم سرور مجازی با 200 گیگ پهنای باند 75تومان از دیتاسنتر اسیاتک
ParsDown
November 16th, 2013, 07:04
متاسفانه با پهنای باند نامحدود زیر 89 ت ارائه نمیشه..!
که می تونید با این تخفیف ماه اول 20% تخفیف بگیرید
فکر میکنم شما برای 1-2 ماه نیاز دارید تا کل اطلاعات سایت دانلود کنید..!
تصمیم با شماست!
تخفیف 20% ارائه شده با هارد 50گیگ خدمتتون ارائه میکنیم
با مشخصات که ذکر کردید قیمت داده شد
با مبلغ 70 تومان دقت کنید سرور پایین ترین افر هم این قیمت نیست!
و در صورت نیاز می تونیم با پهنای باند محدود به شما ارائه کنیم سرور مجازی با 200 گیگ پهنای باند 75تومان از دیتاسنتر اسیاتک
آره فوقش 3 ماه اینا ازش استفاده خواهم کرد
آخه نکه گفتید برا ماهای بعدی 110 تومن میشه برا همین
یه سوال تو تاپیک یه فروشنده دیگه در همین فروم اونم پهنای باند نا محدود میده و رمش هم 1 گیگ هست و هاردش هم 150 گیگ و هزینش شده 70 تومن
خب چطوری برا اون میصرفه ولی برا شما نه چون هر دوتون از یک دیتاسنتر آفر میدید دادا؟
راستی با 2 گیگ رم بعلاوه 100 الی 150 گیگ هارد هزینه چقدر میشه
البته با پهنای باند نا محدود؟
و نیز میتونید بگید دیتاسنتر حداقل چه سرعتی از پورت رو تضمین میکنه که کمتر از اون سرعت نده؟
hosinaa
November 16th, 2013, 09:41
آره فوقش 3 ماه اینا ازش استفاده خواهم کرد
آخه نکه گفتید برا ماهای بعدی 110 تومن میشه برا همین
یه سوال تو تاپیک یه فروشنده دیگه در همین فروم اونم پهنای باند نا محدود میده و رمش هم 1 گیگ هست و هاردش هم 150 گیگ و هزینش شده 70 تومن
خب چطوری برا اون میصرفه ولی برا شما نه چون هر دوتون از یک دیتاسنتر آفر میدید دادا؟
راستی با 2 گیگ رم بعلاوه 100 الی 150 گیگ هارد هزینه چقدر میشه
البته با پهنای باند نا محدود؟
و نیز میتونید بگید دیتاسنتر حداقل چه سرعتی از پورت رو تضمین میکنه که کمتر از اون سرعت نده؟
سلام
هدف کمک به شما هست دوست گرامی! که خرید موفقی داشته باشید چه از سایت ما چه از سایت دیگه
مطمئنن وقتی که برای شما گذاشته میشه توضیح داده میشه برای خرید 100% شما نیست.
سرور ایران از 15ت داریم تا...
hosinaa
November 17th, 2013, 18:19
تا 30 آبان تخفیف ادامه دارد 20 تا 30% تخفیف
لینک اطلاعیه و توضیحات بیشتر سایت : اطلاعیه ها - AriyaCenter | مرکز فناوری ارتباطات آریاسنتر (http://ariyacenter.net/client/announcements.php?id=43)
TakFarsCom
November 18th, 2013, 03:03
کانفیگ هم می کنین ؟
لینوکس میخوام
میخوام با stunnel وصل بشه به سرور خارجم
روی سرور خارج stunnel موجوده .
azadfalah
November 19th, 2013, 23:35
سلام این آی پی از رنج شماست ؟ 94.232.168.210
hosinaa
November 20th, 2013, 00:37
کانفیگ هم می کنین ؟
لینوکس میخوام
میخوام با stunnel وصل بشه به سرور خارجم
روی سرور خارج stunnel موجوده .
خیر دوست محترم!
hosinaa
November 20th, 2013, 01:06
سلام این آی پی از رنج شماست ؟ 94.232.168.210
نه برای ما این نیست!
hosinaa
December 3rd, 2013, 03:31
تخفیف 30% به مناسبت روز دانشجو تا 16 آذر
جهت سفارش به بخش فروش تیکت ارسال کنید
سرور با رم 512 با پهنای باند نامحدود نیز ارائه می شود!
clack
December 3rd, 2013, 06:01
سلام
پیغام خصوصی ارسال شد!
لطفا چک کنید!
سلام لطفآ ip ّرای تست..
hosinaa
December 3rd, 2013, 11:00
سلام لطفآ ip ّرای تست..
به صورت خصوصی ارسال شد!
موفق باشید
پایان تخفیف روز دانشجو 16 آذر می باشد
تخفیف جهت خرید مجدد 40%
جهت خرید جدید 30%
و سرور 512 که هم اکنون در لیست محصولات قرار گرفت ( بدون تخفیف می باشد )
hosinaa
December 5th, 2013, 18:55
سرور مجازی ایران با پهنای باند کاملا نامحدود
سفارش جدید: 30% تخفیف
سفارش مجدد : 40%
تمدید : 10%
CLICK PLAN IRAN UNLIMITED VPS (http://ariyacenter.net/client/cart.php?gid=37)
hosinaa
December 7th, 2013, 13:13
فرا رسیدن روز دانشجو بر مجاهدان سنگرهای دانش و بینش
دانشجویان باایمان و حقیقت جوی ایران اسلامی گرامی باد . . .
از طرف گروه آریــاسنتــر
downloaddl
December 7th, 2013, 15:22
داستان پهنایه باند نا محدود چی هست ؟!
من الان برای میزبانی ایران به مشکل پهنایه باند برخوردم
hosinaa
December 8th, 2013, 00:57
داستان پهنایه باند نا محدود چی هست ؟!
من الان برای میزبانی ایران به مشکل پهنایه باند برخوردم
داستان نیست
سرورهای مجازی ایران با پهنای باند واقعا نامحدود
بیش از 30 کاربر در سرور در حال استفاده هستن سه ماه هست!
hosinaa
December 8th, 2013, 10:14
اتمام تخفیف 30%
تخفیف پایه 10% برای خرید سرور 1گیگ
و برای خرید سرور 512 5% تخفیف
تخفیف دائمی می باشد.
Teranom
December 8th, 2013, 14:20
آی پی تست میدید لطفا؟
hosinaa
December 8th, 2013, 21:41
آی پی تست میدید لطفا؟
ارسال شد
hosinaa
December 14th, 2013, 16:31
سرور ایران ویژه تخفیف فوقالعاده
خرید ویژه تا شب یلدا
1G RAM :HDD:50G:BW-UNL:COR-1:IP-1:DC-IRAN
ماهانه با تخفیف ثابت : 79 هزار تومان
همین پلان در صورت خرید دو سرور :
هر کدام : 70 تومان
همین پلان در صورت خرید چهار سرور :
هر کدام : 65تومان
رم 512
512MB RAM :HDD:50G:BW-UNL:COR-1:IP-1:DC-IRAN
ماهانه با تخفیف ثابت : 69 هزار تومان
در صورت خرید دو سرور
512MB RAM :HDD:50G:BW-UNL:COR-1:IP-1:DC-IRAN
ماهانه با تخفیف ثابت : 60 هزار تومان
آفر ویژه در صورت خرید چهار سرور 512 قیمت ویژه 48 تومان ارائه می شود ( سرور ایران با پهنای باند نامحدود *
نصب راه اندازی کلیه سیستم عامل ها : میکروتیک ، لینوکس ، ویندوز و...
جهت ثبت سفارش لطفا به بخش فروش تیکت ارسال نمایید
ارسال درخواست - AriyaCenter | مرکز فناوری ارتباطات آریاسنتر (http://my.ariyacenter.net/submitticket.php?step=2&deptid=10)
hosinaa
December 18th, 2013, 15:16
48 ساعت دیگر تا پایان افرهای ویژه ...
hosinaa
December 20th, 2013, 12:48
کلیه افر ها امشب به پایان می رسند!
کانادا هلند فرانسه امریکا انگلیس نیز خالی می باشد به تعداد محدود...
کلیه کانفیگ ها و سیستم عامل ها نیز انجام و ارائه می شود
hosinaa
December 21st, 2013, 18:11
تعرفه ثابت پایه ماهیانه 79 تومان برای رم 512
و تعرفه پایه ثابت ماهیانه 89 ت برای رم 1گیگ
ارائه می شود
cityhost
December 21st, 2013, 18:22
آی پی برای پینگ میدین؟
hosinaa
December 24th, 2013, 21:07
آی پی برای پینگ میدین؟
لطفا تیکت ارسال کنید
صفحه اصلی پورتال - AriyaCenter | مرکز فناوری ارتباطات آریاسنتر (http://my.ariyacenter.net/)
hosinaa
December 24th, 2013, 21:09
ارائه سرورهای میکروتیک ، لینوکس ، ویندوز با پهنای باند نامحدود
با پینگ فوقالعاده
ارائه سرور از رم 512 تا رم 8 گیگ
تحویل فوری
NINJA
December 25th, 2013, 23:09
ip baraye ping plz
hosinaa
December 27th, 2013, 23:32
ip baraye ping plz
ارسال شد
clack
December 27th, 2013, 23:39
ببخشید سایتتون کی درست میشه؟؟
من هردفعه رفتم میخواستم قیمت پنل هاتون رو ببینم نرفته توش..
توی اینجا هم که قیمت ندادین
hosinaa
December 27th, 2013, 23:39
خبر ویژه:
از تاریخ : جمعه - ۶ دی ۱۳۹۲
با توجه به تیکت کاربران و انتقاد و پیشنهادات
سرور با رم 256 مگابایت نیز ارائه خواهد شد ! هم اکنون در لیست محصولات نیز قرار گرفت و امکان سفارش محیا می باشد!
ببخشید سایتتون کی درست میشه؟؟
من هردفعه رفتم میخواستم قیمت پنل هاتون رو ببینم نرفته توش..
توی اینجا هم که قیمت ندادین
سلام
سایت درست هست و مشکلی نداره
شما به چه ادرسی مراجعه میکنید؟
clack
December 27th, 2013, 23:43
آریاسنتر | فروشگاه سرور مجازی واختصاصی (http://ariyacenter.net)
میرم بعدش که میزنم رو خدمات =>سرور مجازی هیچی نمیاره برام..
لطفآ yahooتون رو هم برام بفرستید..
hosinaa
December 28th, 2013, 00:03
آریاسنتر | فروشگاه سرور مجازی واختصاصی (http://ariyacenter.net)
میرم بعدش که میزنم رو خدمات =>سرور مجازی هیچی نمیاره برام..
لطفآ yahooتون رو هم برام بفرستید..
لیست محصولات: سبد خرید - AriyaCenter | مرکز فناوری ارتباطات آریاسنتر (http://my.ariyacenter.net/cart.php)
سرور مجازی با پهنای باند نامحدود سبد خرید - AriyaCenter | مرکز فناوری ارتباطات آریاسنتر (http://my.ariyacenter.net/cart.php?gid=37)
ارسال تیکت : ارسال تیکت - AriyaCenter | مرکز فناوری ارتباطات آریاسنتر (http://my.ariyacenter.net/submitticket.php?step=2&deptid=10)
ثبت نام : ثبت نام نمایید - AriyaCenter | مرکز فناوری ارتباطات آریاسنتر (http://my.ariyacenter.net/register.php)
اطلاعات همکاران فروش در امضا هست یاهو و شماره تماس و..
hosinaa
December 29th, 2013, 18:40
کد تخفیف 5% برای کلیه سفارشات ایران
ارائه سرور میکروتیک ویندوز لینوکس از ایران با پهنای باند نامحدود
پیشنهاد بنده به دوستان :
با پشتیبانی آنلاین صحبت کردم قبل از پرداخت به دلیل عجله ای که داشتم قرار شد سرور رو تا آخر شب تحویل بدن (حداکثر اول صبح)
به محض پرداخت وجه فاکتور زیر قولشون زدن و زمان تحویل رو به بیشتر از 24 ساعت بردند که به خاطر نیاز شدید به سرور درخواست کنسلی دادم بعد به بنده گفتند پول هم باید شاپرک واریز کنه بعد به حساب من منتقل کنن.
من نمیدوم ایشون که انقدر به قول خودشون شرکت بزرگی دارند 80 تومن پول ندارند سفارش بنده رو کنسل کنند و وجه روبرگشت بزنند تا بتونم سریعا از جای دیگه سفارش بگیرم.!!
یا حداقل قبل از سفارش من بگن موجودی ای پی نداریم باید سفارش بدیم دیتا سنتر و بهانه های دیگر ...
دوستان پیشنهاد میکنم برای خرید سرور به هرکس اعتماد نکنید .
hosinaa
December 30th, 2013, 00:26
پیشنهاد بنده به دوستان :
با پشتیبانی آنلاین صحبت کردم قبل از پرداخت به دلیل عجله ای که داشتم قرار شد سرور رو تا آخر شب تحویل بدن (حداکثر اول صبح)
به محض پرداخت وجه فاکتور زیر قولشون زدن و زمان تحویل رو به بیشتر از 24 ساعت بردند که به خاطر نیاز شدید به سرور درخواست کنسلی دادم بعد به بنده گفتند پول هم باید شاپرک واریز کنه بعد به حساب من منتقل کنن.
من نمیدوم ایشون که انقدر به قول خودشون شرکت بزرگی دارند 80 تومن پول ندارند سفارش بنده رو کنسل کنند و وجه روبرگشت بزنند تا بتونم سریعا از جای دیگه سفارش بگیرم.!!
یا حداقل قبل از سفارش من بگن موجودی ای پی نداریم باید سفارش بدیم دیتا سنتر و بهانه های دیگر ...
سلام
خوب شد که اعلام کردید!
1) کسی اعلام نکرده که شرکت بزرگ هست
2) قوانین سایت خواندید ؟ چرا ثبت نام کردید قوانین خوندید چطور سفارش ثبت کردید ؟ شما تیک قوانین زدید یا نزدید؟ پس یعنی قوانین خوندید.....
3) دیگه برای همه روشن هست که سیستم شاپرک روزی یکبار پرداخت های ما رو به حساب مدیر منظور میکنه ! این حساب بنده هست؟ وقتی چیزی به حساب نیومده چه پولی بزنیم به حساب شما؟ چه هزار تومان چه ایکس تومان
مسئولش هم بنده نیستم و فقط امور مالی 8 تا 14 فعاالیت دارند ( خانم حیدری / امور مالی ) 4) سرور با بستنی قیفی اشتباه گرفتید !!! قوانین سایت زده سفارش 1ساعت تا 72 ساعت تحویل داده میشه بحث شما چیه؟
5) عودت وجه شما نیاز به پیگیر امور مالی داره که طبق قوانین 24 تا 48 ساعت هزنیه شما عودت داده میشه
دوست من قصد توهین نیست ولی ظاهرا اصلا در جریان معمالات نیستید....!
شما در وب هاستینگ تالک پست علیه ما زدیدبدون مستند و اینکه زحمت کشیدید یک سری توضیحات از فکر خودتان بهنمایش عموم گذاشتید
ایا می دونستید این خلاف قوانین ما هست؟
زیر ما وب هاستینک تالک نه دادگاه میدونیم
نه سایت واسه پیگیری و جرائم مشکلی دارید شکایت قانونی کنید
این امر شما چه بازخوردی داره؟ جز پیش بردن بعضی از .... ؟؟؟
طبق قوانین سایت کاربری که تهدید کنه یا اقدام به حاشیه پردازی و تخلفات ناشی از تبلیغات منفی بدون مستند و صحت اون کاربر متخلف تلقی میشه و کلیه سرویسها ضبط و از اون شخص شکایت میشه!
در مورد شکایت که تصمیم مدیریت هست در مورد ضبط سروی های شما به قسمت مالی و مدیریت مربوط میشه که وضعیت شما رو مشخص کنند
دوستانی که عجله دارند و قوانین سایت ما رو نمیخونن لطفا و خواهشا که به مشکل نخوریم و خاطره بدی بشه واسه شما و ما
و اینکه بخواهید اسم اریاسنتر همراه با کلاهبرداری یا ... اعتبار 6 ساله رو زیر سوال ببرید با عجله داشتن خودتان و سهلنگاری که برای خرید سرور زودتر اقدام نکردید تقاضا میشه به قول این دوست گرامی توصیه میشه از ما خریداری نکنید!!! ایشون هم قصد داشتن سرویس داشتن به دلیل بحث هایی که کردن و مشکلاتی که پیش اوردن بنده گفتم چرا ( جسارت نشه به بعضی از دوستان ) چرا پول ایشون بگیرم بعد جوابش نددم و فوقش تاپیک میزنه و تاپیک حذف میشه تمام ...
برا ما همه چیز پول نیست ! طبق قوانین و نظم خودمان پیش میریم که به لطف خدا 6 سال در خدمت کاربران بودیم اشتباه و کمبود و انتقاد زیاد داشتیم که به جان دل خریدیم ولی هرگز نخواهیم گذاشت با ابروی ما بازی بشه
توصیه به شما دوست گرامی!
1) قوانین سایت ها که خرید میکنید حتما مطلالعه کنید اون قوانین یک سری نوشته ها هستند که شما در صورت اینکه به شکل خوردید همونها رو می خونید وبه ما هشدار میدید ( ایا قوانین فقط واسه فروشنده هست و در صورتی که کاربر به مشکل بخوره قوانین سایت فروشنده پا برجاست ؟؟؟
2) عجله در خرید نکنید و با حوصله انتخاب کنید سرویس میتونستیم صبح زود به شما تحویل بدیم ولی چه بسا که مشکلاتی که از این عجله های شما در روزهای بعد خواهیم داشت و شکل و وضوع تاپیک کمی تغییر میکرد و ما یا کلاهبردار بودیم یا پشتیبان ضعیف یا از این چیزاهایی که روزمره برای بعضی از همکاران میزارن و اعتبار چندین ساله یک سایت زیر سوال می برند....
3) لطفا لطفا لطفا ادبیات صحیح داشته باشید! ( به غیر از این دوست گرامی که هیچ توهین از ایشون ندیدیم ) بعضی از دوستان در بعضی از تاپیک های بعضی همکاران یا دوستان بنده که در سایتشان فعالیت میکنند بنده به صورت دوستانه پشتیبانی میکنم واسشون و شاهد توهین زشت و رفتار ...... بعضی ها هستم که واقعا خجالت میکشم ( چرا ما سرویس دهندگان تا وقتی خوب هستیم که سرور شما پایدار باشه؟ و سرویس توسط خودتان یا دیتاسنتر به مشکل خورد ما و اعتبار ما و شخصیت ما رو زیر سوال می برید چرا ؟ )
جناب : فرهاد افسری
تاپیک شما به عنوان تخلف در سایت ثبت شد و مراتب شما به مدیریت گزارش شد جهت پیگیری و تخلف از قوانین و تهعد که در سایت ما ارائه کردید!
کلیه صحبت های بنده طبق مستندات بود که مکاتبه با ایشون ضمیمه شد!
لطفا بخوانید و تصمیم بگیرید ...!
به شما دوست گرامی فقط تحت تیکت پاسخ داده میشه! و این امر شما در تاپیک فروش جز خلاف قوانین سایت و انجمن هست و باز هم شما تخلف کردید....
و باز هم قوانین که این سایت برای کاربران گذاشته نادیده گرفتید!
پاسخ شما فقط از طریق تیکت ارائه خواهد شد ! و در صورتی که پست فروش ما رو ادامه بدید از شما شکایت میشه هم در این انجمن هم به عنوان حاشیه سازی و تبلیغات منفی ، عدم صحت گفته های شما و...
باز اگر از بنده تندی بوده! اگر نتونستم شما رو خوب متوجه کنم هر چند در عکس می بینید که بنده گفتم چیزی که شما از اون گلایه کردید.... به هر حال همیشه حق با مشتری بوده و هست ولی این مورد استثنا قبول نمیکنم
بازم شرمنده و ببخشید بنده رو بخاطر اینکه نتونستیم جوری که شما میخواهید باشیم....
17579
sat2they
December 30th, 2013, 00:42
خوشحال هستم دوستان چهره واقعی شمارو میبینند .پیشنهاد میکنم گروه اریا سنتر یه پشتیبان با ادب بزارن شما که خوب اسکرین شات میگیرید بهتره از توحین هاتون به بنده ولحن صحبت کردن با مشتریتون هم اسکرین شات بزارید .قصد بحث کردن دراین تاپیک ندارم بازم دوستان خودتون رو تو درد سر ندازید تا مثل بنده بلاتکلیف نشید
بنده منتظر میمونم ببینم وجه کی برگشت میخوره.
یاحق
online.ir
December 30th, 2013, 01:07
پولت پس داد همینجا اعلام کنید
من هم وی پی اس ایران میخوام اما نه با این وضعیت
hosinaa
December 30th, 2013, 01:29
پولت پس داد همینجا اعلام کنید
من هم وی پی اس ایران میخوام اما نه با این وضعیت
دوست گرامی!
شرایط ایشون طبق قوانین و تعهد که دادن اونها رو نقض کردند و هم ما رو با مشکل مواجه و هم خودشون !
اگر ملاک شما پست این دوست عزیزمان هست! شما هم خریداری نکنید لطفا. ما در کمال ارامش دوست داریم به کاربرانمون سرویس بدیم نه با تنش و چالش هایی که ایجاد میشه هم اکنون ساعت 1:20 بامداد بنده باید جواب پست انتقاد ( چه انتقاد نا به جا ) پاسخ بدم؟ یا به کارهایی که به بنده سپرده شده برسم!!!!!
سرویس دهی این مجموعه در راستای صداقت کامل با کاربر + هدف کیفیت و اپتایم 100% و.. که جای تعریف نیست !
پس مجموعه ما از کاربران محترم درخواست میشه در کمال ارامش و با قبول کردن قوانین سایت ما اقدام به خرید سرویس نمایند
این برای ما ملاک هست ! که بتونیم بهترین باشیم در کنار کاربرانی که به دنبال بهترین هستند!
بازم اگر بنده جسارت کردم پوزش می طلبم!
online.ir
December 30th, 2013, 02:28
یعنی چون ایشون قوانین شما رو مطالعه نکرده پولشون برگشت نمیخوره؟
پول بدیم نتونیم استفاده کنیم پولمون میره؟
نمیشه که هر سایتی قانون خودشو داسته باشه ......
نماد اعتماد الكترونیكی - قوانین و مقررات (http://enamad.ir/Laws.aspx)
hosinaa
December 30th, 2013, 11:23
یعنی چون ایشون قوانین شما رو مطالعه نکرده پولشون برگشت نمیخوره؟
پول بدیم نتونیم استفاده کنیم پولمون میره؟
نمیشه که هر سایتی قانون خودشو داسته باشه ......
نماد اعتماد الكترونیكی - قوانین و مقررات (http://enamad.ir/Laws.aspx)
سلام
متوحه نیستید شما ! لطفا منطقی صحبت کنید
شما یک برگه بهتون یدن نخونده امضا می کنید؟؟؟؟؟؟
شما وکیل ایشون هستید؟ (ببخشید ولی یکم قضیه این دوتا اکانت شما و sat2they (http://www.webhostingtalk.ir/member/10930/) سایت اریاسنر و همه سایت های فروشندگان قوانین دارن و ایشون طبق قوانین ما سرویس خریداری کردند و قوانین پذیرفتند
اگر اجازه بدید شما تکلیف ایشون در سایت اریاسنتر مشخص میشه و همانطور که اعلام شد پاسخ این موضوع در این تاپیک ارائه نمیشه
مشکل دارید با مدیریت تماس بگیرید یا تیکت ارسال کنید
shahr0kh
December 30th, 2013, 11:24
با سلام
آیپی جهت پینگ ...
تیکت هم در سایت دادم ...
shahr0kh
December 30th, 2013, 11:49
همچنان منتظر :دی
hosinaa
December 30th, 2013, 11:49
با سلام
آیپی جهت پینگ ...
تیکت هم در سایت دادم ...
تیکت پاسخ داده شد
لطفا از خود سایت پیگیر مکاتبه های خود باشید...
با سپاس
مدیر فروش آریاسنتر . بروهمند
shahr0kh
December 30th, 2013, 11:50
تیکت پاسخ داده شد
لطفا از خود سایت پیگیر مکاتبه های خود باشید...
با سپاس
مدیر فروش آریاسنتر . بروهمند
پاسخ داده شده اما آیپی داده نشده :دی
hosinaa
December 30th, 2013, 12:20
پاسخ داده شده اما آیپی داده نشده :دی
در تیکت شما درخواست ای پی نبود ! یا بنده متوجه نشدم لطفا درخواست مجدد اپ کنید
عذر خواهی می کنم ! به زودی ارسال خواهد شد پس از اپدیت تیکت
ho3yn_sha2
December 30th, 2013, 12:28
آقا این که Not Found 404 میزنه :-|
hosinaa
December 30th, 2013, 12:30
آقا این که Not Found 404 میزنه :-|
چه لینکی؟
لیست محصولات: سبد خرید - AriyaCenter | مرکز فناوری ارتباطات آریاسنتر (http://my.ariyacenter.net/cart.php)
سرور مجازی با پهنای باند نامحدود سبد خرید - AriyaCenter | مرکز فناوری ارتباطات آریاسنتر (http://my.ariyacenter.net/cart.php?gid=37)
ارسال تیکت : ارسال تیکت - AriyaCenter | مرکز فناوری ارتباطات آریاسنتر (http://my.ariyacenter.net/submitticket.php?step=2&deptid=10)
ثبت نام : ثبت نام نمایید - AriyaCenter | مرکز فناوری ارتباطات آریاسنتر (http://my.ariyacenter.net/register.php)
hosinaa
December 30th, 2013, 13:47
به دلیل محدودیت ای پی !
کل افر باقی مانده فقط 2 عدد سرور موجود می باشد
افرهای ویژه سایت : سبد خرید - AriyaCenter | مرکز فناوری ارتباطات آریاسنتر (http://my.ariyacenter.net/cart.php?gid=23)
reza*
December 30th, 2013, 14:58
پیشنهاد بنده به دوستان :
مسئله داشتن یا نداشتن 80 تومن نیست . من خودم یک بار یکی از برام مبلغی واریز کرد و بعد منصرف شد منم پولشو پس دادم . از اون طرف هم همون مبلغی که واسه من پرداخت زده بود هم برگشت حساب خودش . که ادم با انصافی بود مجدد پرداخت کرد .
احتمالا این کار ها برای جلوگیری از اینا هست . اما در مورد اینکه سرویس به موقع بهتون تحویل ندادن ظاهرا حق با شماست . گفتگو هم که آنلاین بوده پس احتمالا عکسی چیزی هم ندارید 8-|
sat2they
December 30th, 2013, 15:23
مسئله داشتن یا نداشتن 80 تومن نیست . من خودم یک بار یکی از برام مبلغی واریز کرد و بعد منصرف شد منم پولشو پس دادم . از اون طرف هم همون مبلغی که واسه من پرداخت زده بود هم برگشت حساب خودش . که ادم با انصافی بود مجدد پرداخت کرد .
احتمالا این کار ها برای جلوگیری از اینا هست . اما در مورد اینکه سرویس به موقع بهتون تحویل ندادن ظاهرا حق با شماست . گفتگو هم که آنلاین بوده پس احتمالا عکسی چیزی هم ندارید 8-|
بخدا من قصد ندارم این بحث اینجا ادامه بدم ولی با این جواب های سربالای جناب
بروهمند مجبور میشم جواب بدم
1. شما که انقدر میگید قوانین چرا داخل قوانینتون قسمتی برای توهین شما به مشتری نیست وفقط گفتید اگه مشتری به شما توهین کرد فلان میکنیم دوستان بنده هم مثل جناب بروهمند نمونه از گفتگو ایشون با بنده رو پیوست کردم خودتون قضاوت کنید
2. امروز نگاه کردم قوانینشون رو یه ستاره اضافه کردن : ( در این مورد هم خودتون قضاوت کنید) (بنده نه توهین کردم و نه شایعه پراکنی فقط واقیتی رو شیر کردم با بقیه) به (متن داخل گفتگو باهوو دقت کنید)
-------------
در صورت مشاهده کاربر که به غیر از سایت اریاسنر اقدام به تبلیغات منفی و شایعه و... بپردازد کاربر در مرحله اول جریمه نقدی و بسته شدن سرویس تا 24 ساعت و در صورت تکرار و مشکلات دیگر سرویس کاربر حذف خواهد شد
* در صورتی که کاربر جدید و سرویس خود را دریافت نکرده باشید بنا به تشخیص مدیریت 50% تا 100% هزینه پرداختی به عنوان جریمه کسر خواهد شد! و کاربر می بایست با ارائه تعهد و ارسال نامه کتبی و حذف ان دسته از تخلفات صورت گرفته از سایت ها یا انجمن ها و ذکر کلیه موارد که انجام شد که تشخیص ان با مدیریت خواهد بود!
در صورت شرایط ویژه از کاربر به عنوان متخلف جهت حفظ اعتبار آریاسنتر شکایت خواهد شد.
------------
بازهم منتظر میمونم برای بازگشت 100% پولی که برای پشتیبانی فوق العاده ضعیف و سرویس داده نشده پرداخت کردم
نکته دیگه بنده قبل پرداخت چندیدن باز سوال کردم برای گرفتن به موقع سرویس ایشون سرویسشون رو چک نکردند که ایا ای پی خالی دارند برای بنده و گفتند که تاشب اوکی میشه
دقیقا
چند ثانیه بعد از پرداخت اینو به بنده گفتند
باز هم تاکیید میکنم اینجانب کوچکترین حرف توهین آمیز و بی احترامی نکردم !
parsdl.group: pardakht shod
parsdl.group: faghat mamnon misham olaviyat bezari ta in serveram suspend nadashode
parsdl.group: tnx
ariyacenter_net: aziz to olaveyyat hasti
ariyacenter_net: alan negah kardam ip khali nadarim
ariyacenter_net: kole 10 nafar shoma
hosinaa
December 30th, 2013, 17:11
موجودی سرورها فقط 2 عدد می باشد که از رم 512 تا 4گیگ قابل ارائه هست
جهت محدودیت ای پی امکان ارائه سرویس تا چند روز اینده میسر نیست! تا سرور جدید اماده شود
دوستانی که تمایل به خرید دارند می توانند از کد تخفیف که در سایت موجودهست اقدام کنند
با سپاس
مدیر فروش . بروهمند
sat2they
December 30th, 2013, 17:28
دوستان عزیز وبهاستینگ تالک بشناسید و خرید نکنید
ایشون حساب بنده رو داخل سایتشون بستن و هیچ جوابی به این پست و تیکت های بنده ندادن به راحتی گفتند که پول رو بر نمیگرداند
بنده از چهارشنبه انشالله درگیر کار های فتا میشم که چرا سایتی که نه شماره ثبت داره و نه Enamad ،داره به این راحتی کلاه برداری میکنه
فقط طرف حسابتون رو بشناسید
جالبه که دلیلشون هم تبلیغات منفی هست و کاملا قبول دارند حق با بانده است
فقط دنبال جذب مشتری هستند!
reza*
December 30th, 2013, 17:42
دوستان عزیز وبهاستینگ تالک بشناسید و خرید نکنید
ایشون حساب بنده رو داخل سایتشون بستن و هیچ جوابی به این پست و تیکت های بنده ندادن به راحتی گفتند که پول رو بر نمیگرداند
بنده از چهارشنبه انشالله درگیر کار های فتا میشم که چرا سایتی که نه شماره ثبت داره و نه Enamad ،داره به این راحتی کلاه برداری میکنه
فقط طرف حسابتون رو بشناسید
جالبه که دلیلشون هم تبلیغات منفی هست و کاملا قبول دارند حق با بانده است
فقط دنبال جذب مشتری هستند!
تا کی میخواد این اوضاع توی هاستینگ ادامه پیدا کنه 8-|
hosinaa
December 30th, 2013, 18:25
سلام
خدمت کاربران وب هاستینگ تالک عزیز! و همکاران گرامی
بنده شخصا با این اکانت همکارم جناب بروهمند اومدم که شفاف سازی بشه !
توضیحات مختصر می باشد!
ایشون از همکار فروش بنده سوالاتی پرسیدند که همکار بنده کاملا واضح برای ایشون کلیه سوالات پاسخ دادند
ایشون از همکار بنده خواستن که سرویس زودتر بدن ! همکار بنده طبق گفته دیتاسنتر جهت دریافت ای پی 1ساعت تا .. الام کردن باشه سعی میکنند امشب یا فردا صبح تحویل بدهند
و کاربر محترم اقدام به خرید میکنند و پاسخ ایمیل از دیتاسنتر ایشون می ببینند که برای ای پی کمی باید به خاطر مشکلات صبر کنند و بلافاصله به ایشون توضیح یدهند که ممکنه برای دریافت سرویس صبح تحویل بگیرید
و کاربر با این که همکار بنده به ایشون قول اخر وقت یا فردا صبح دادند ! اعلام میکنند که دروغ می گویند کلیه این پروسه مکاتبه کمتر از 8 دقیقه بود که ایشون صحبت کردند و خردی کردن و شروع کردن با همکار بنده بحث کردن
دقیقا تایم 8 دقیقه درخواست کنسل کردند!
همکار بنده که دیدن ایشون واقعا ( ببخشید از کلمه گیر استفاده میکنم ) گیر دادن و اصلا در مورد سیستم شاپرک و امور مالی و پرداخت قانع نمی شوندبه کاربر گفتن لطفا درخواست کنسل بفرستید
مطمئنن خاطره تلخی خواهیم داشت اگر باا هم دیگه همکاری داشته باشیم! کماکان چند روز دیگه شما در همین جا باز مشکلاتی دیگر پیش می اوردید
دقت کنید ثبت سفارش در 8 دقیقه و درخواست بازگشت وجه!!!! به صورت فوری.!!
قوانین سایت اریاسنتر کاری نداشته باش دوست من! اگر به قوانین سایت بود که پول شما رو نباید میدادیم
بنده به شما میگم مشخصات خودتون ارسال کنید که برای مراحل که پیش اوردید کمکتون کنم و وجه کامل عودت بدم ! شما به حرف بنده گوش ندادید و باز اومدید در این تاپیک دو بار شرکت کردید.... و از اریاسنتر انتقاد کردید و تهمت زدید!
همکار فروش بنده به شما توهین کردند ( که اخر صحبت ایشون تافانه شما نگذاشتید ) در صورت لازم کلیهمکاتبه ها خدمت دوستان وب هاستینگ ارائه میشه و اگر همکار بنده به شما حرف بدی زدند بنده عذر خواهی میکنم و شما می بایست به بنده تیکت زدید و ..
الان مشکل شما مکاتبه با بخش فروش بوده؟ توهین ایشون هر چند چیزی خاصی نبوده و بنده نه بزرگ میکنم چیزی نه کوچیک ولی ایشون بخاطر توضیحات که به شما دادند و پس از 8 دقیقه شما 20 تا 30 دقیقه با ایشون بحث کردید و کاملا محترمانه به شما پاسخ دادند و گفتن جای بحث نیست شما باز بحث شروع میکردید ! ایشون از کنترل خارج شدند و چند کلمه ( بفرماید تو کوچه بازی کنید یا فیلم ببینید ) به شما گفتند که شخصا میدونم برای یک سایت بخش فروش نباید اینطور باشه ولی هم ایوشن عذر خواهی کردن هم در اخر حرفشون به شما گفتند که ببخشید و... که شما به اونها اکتفا نکردید! ایا شما قصدتون اذیت کردن بود خدایی نکرده و تا اینجور شد بهنانه توهین و... گرفتید؟
شما چه سرویس گرفتید که پشتیبانی رو ضعیف جلوه میدید ؟ از ما سرویس داشتید؟ سرویس دریافت کردید؟ ( این صحبت شما رو اصلا قبول ندارم و بخش پشتیبانی کاملا فعال هست در 24/7 )
ما enamad نداشتیم و ...شما به چه اساس خرید کردید؟ قبل از خرید یادتون نبود؟ 6 سال تجربه کاری بنده و اعتماد کاربران به ما با enamad و.. مشخص نمیشه کماکان خیلی از دوستان enamad و.. داشتند و کلاهبرداری کردن و پستش همچنان اپدیت میشه ....
بنده قوانین سایت خودم نادیده گرفتم تا بتونم کمکی کرده باشم به شما و هزنیه اتون عودت بدم کامل ! ولی شما با تندگویی و تندخویی و زودرنجیتان عمل ناشایسته ای انجام دادید
و پیشنهاد میکنمدر ارامش همیشه صحبت هایتان را به زبان بیاورید و افکارتون بسازید ! زیر جر مشکل و در اخر پشیمانی هیچ چیز نداره ( این حرف بنده ربطی به سرور و کاربر و مدیر و.. نداره برادرانه خدمتتون عرض شد )
گفتید که دلیل جذب مشتری هست؟ بیش از 90% کاربران ما در وب هاستینگ حتی عضو نیستن ! و نیازی به تبلیغات نداریم و تا به حال 1ریال هزنیه تبلیغات نکردیم به حز ارسال پیامک ها و ایمیل ها که فقط برای کاربران اریاسنتر که ثبت نام کردند ارسال می شد. اگر ما واقعا خوب باشیم اوازه اون خودش تبلیغات هست ( این سیاست کاری ما هست ) کماکان دوستانی بودن که تبلیغات کردن و حتی کاربران ما کنسل کردن و رفتن گرفتند و ...... باز هم برگشتند و همچنان در خدمتشان هستیم و خواهیم بود. ما مشکلات زیاد داریم ولی اینجوری که شما اعلام کردید نیاز به دفاع بود که در تاپیک خودمان انتقاد نابه جا کردید...!
شما در وب هاتینگ تالک پست میزنید از در بخش فروش از ا شکایت میکنید با چیزی که شما در اشتباه هستید و مشکل ساختید؟
ما چیکار باید کنیم کاربر محترم؟ شما رو ببوسیم بگیم دست شما درد نکنه مری که 1000 نفر اومدن خوندن و رفتن و از جریان شما با خبر نیستند..... که 8 دقیقه سرویس خریداری کردید و درخواست عودت وجه فوری یکنید اونم با بخش فروش و پولی که هنوز به حساب نیومده....!
چرا گره ای که با دست باز میشه با دندون باز میکنید ! چرا با عصبانیت و تند خویی اقدام به عمل های ....
چرا عجله؟ چرا توهین؟ چرا دروغگویی ؟ چرا بدنام کردن شخص یا شرکت بخاطر مشکلات شخصی ؟
بنده از شما خواستم جهت روشن شدن موضوع از ما شکایت کنید که موضوع سریعا حل شود ( این پیشنهاد مشکل داره دوستان؟ ) وقتی ایشون با این عصبانیت و این تندی برخورد میکنند
بنده چطور ایشون قانع کنم ؟ حاضر به انجام 4تا بند نشدن تا هزینه ایشون بک بگیرند و همه چیز به خوبی و خوشی تمام بشه و بنده هم به کارهای خودم می رسیدم و ذهنم در گیر این موضوع نمی شد .
الان شما هزینه ای که پرداخت کردید میخواهید یا مشکل دارید با اریاسنتر؟
مشکل دارید شکایت کنید و...
هزنیه اتان میخواهید با بندهای ما کنار بییاد و بنده برادرانه برای شما این موضوع حل میکردم
قوانین سایت اضاف نشده اصلاح شد و توضیح بیشتری داده شد
شما با کدام قسمت سایت ما مشکل دارید؟ چرا ثبت نام کردید اگر مشکل داشتید و چرا خریداری کردید؟؟؟
نمیخوام برگردونم این موضوع ولی می تونستید خیلی خوب حل بشه ولی با این مشکلات که پیش اوردید و پست که 1000 کاربر دیدن و تبلیغات منفی و بازخورد بدی که دوستان از سایت ما خواهند داشت
شخصا گفتم از ما شکایت کنید تا شخص دیگری و ارگان دیگری تکلیف ما با شما و شما با ما رو عادلانه روشن کنه!
این کجاش مشکل داشت؟
شما قوانین سایت قبول ندارید
بنده که میخواستم کمکتون کنم هم با تندی جواب دادید
به شما گفتم شکایت کنید و وضعیت روشن بشه و جای دیگه تصمیم بگیره
کجای این حرف ها مشکل بود که شما برچسب کلاهبرداری به ما می زنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حضرت امام علی (ع) فرمودند:
و خدمت شما بر همه حاکمان به یاری برده به ارباب می ماند که تا هست، از او فرمان می برد و چون پشت می کند، دست از کار می کشد و بدگویی می آغازد.
اینجا کسی ارباب نیست ولی منظور این هست تا وقتی که محتاجی و نیاز شما اوک هست مشکلی ندارید و.. ولی وقتی به مشکل میخورید مرده خواری میکنید و این بزرگترین گناه در اسلام هست
این هم با شما هم بقیه دوستان که ننگ کلاهبرداری به همکاران میزنن واسه یک ساعت تاخیر پاسخ گویی تیکت یا... !
بنده و همکارانمم در صورت که مشکل داشتیم کاربرهای 6 ساله و شرکت های با قرارداد های ثبتی جهت میزبانی و پشتیبانی نداشتیم.! به قول مدیر فروش جناب بروهمند ما مشکل داریم و خوشحالم میشیم با ادبیات درست و به شکلل ساختاری و راه سازندگی اعلام بشه تا بتونیم بهترین باشیم برای کسایی که میخوان بهترین باشند!
کماکان که بنده و همکارانم هر چیزی داریم از کاربران محترم هست و 6 سال تجربه ممنون شما عزیزان هستیم که با اموزشهای فراوانی که می گذاشتید قدمی در علم دانش عضو های این انحمن پیش می بردید و اموزش یک نوع ذکات هست که با این اطلاعات تا جای ممکن دریغ نکردیم از کاربرانی که تیکت ارسال میکردند!!!
شما گفتید حسابتان بسته شد و... ؟
شما که هنوز دارید تیکت ارسال میکنید؟؟؟؟؟؟
خودتان مستند ارسال کردید و پس از اون زمان ببینید که ایشون باز هم تیکت ارسال کردند ( حساب چی بسته شد؟ ) 176031760417605
همیشه پاینده باشید!
مدیریت آریاسنتر
mr_sev7en
December 30th, 2013, 19:07
ما قبلا با ایشون فعالیت داشتیم ولی با دیدن چند مورد قطع همکاری کردیم...
دقیقا پارسال ، ماشالله خیلی خوش بیان تشریف دارند و خیلی خوب و با صبر و حوصله برای فروش سرویس هاشون راهنمایی می کنن مخصوصا در مورد پروژه های پی در پی :d ....
انشالله که در حال حاضر با وجود دانشجو بودنشون در شمال کشور پشتیبانیشون بهتر شده باشه...
reza*
December 30th, 2013, 19:49
سلام
خدمت کاربران وب هاستینگ تالک عزیز! و همکاران گرامی
بنده شخصا با این اکانت همکارم جناب بروهمند اومدم که شفاف سازی بشه !
توضیحات مختصر می باشد!
ایشون از همکار فروش بنده سوالاتی پرسیدند که همکار بنده کاملا واضح برای ایشون کلیه سوالات پاسخ دادند
ایشون از همکار بنده خواستن که سرویس زودتر بدن ! همکار بنده طبق گفته دیتاسنتر جهت دریافت ای پی 1ساعت تا .. الام کردن باشه سعی میکنند امشب یا فردا صبح تحویل بدهند
و کاربر محترم اقدام به خرید میکنند و پاسخ ایمیل از دیتاسنتر ایشون می ببینند که برای ای پی کمی باید به خاطر مشکلات صبر کنند و بلافاصله به ایشون توضیح یدهند که ممکنه برای دریافت سرویس صبح تحویل بگیرید
و کاربر با این که همکار بنده به ایشون قول اخر وقت یا فردا صبح دادند ! اعلام میکنند که دروغ می گویند کلیه این پروسه مکاتبه کمتر از 8 دقیقه بود که ایشون صحبت کردند و خردی کردن و شروع کردن با همکار بنده بحث کردن
دقیقا تایم 8 دقیقه درخواست کنسل کردند!
همکار بنده که دیدن ایشون واقعا ( ببخشید از کلمه گیر استفاده میکنم ) گیر دادن و اصلا در مورد سیستم شاپرک و امور مالی و پرداخت قانع نمی شوندبه کاربر گفتن لطفا درخواست کنسل بفرستید
مطمئنن خاطره تلخی خواهیم داشت اگر باا هم دیگه همکاری داشته باشیم! کماکان چند روز دیگه شما در همین جا باز مشکلاتی دیگر پیش می اوردید
دقت کنید ثبت سفارش در 8 دقیقه و درخواست بازگشت وجه!!!! به صورت فوری.!!
قوانین سایت اریاسنتر کاری نداشته باش دوست من! اگر به قوانین سایت بود که پول شما رو نباید میدادیم
بنده به شما میگم مشخصات خودتون ارسال کنید که برای مراحل که پیش اوردید کمکتون کنم و وجه کامل عودت بدم ! شما به حرف بنده گوش ندادید و باز اومدید در این تاپیک دو بار شرکت کردید.... و از اریاسنتر انتقاد کردید و تهمت زدید!
همکار فروش بنده به شما توهین کردند ( که اخر صحبت ایشون تافانه شما نگذاشتید ) در صورت لازم کلیهمکاتبه ها خدمت دوستان وب هاستینگ ارائه میشه و اگر همکار بنده به شما حرف بدی زدند بنده عذر خواهی میکنم و شما می بایست به بنده تیکت زدید و ..
الان مشکل شما مکاتبه با بخش فروش بوده؟ توهین ایشون هر چند چیزی خاصی نبوده و بنده نه بزرگ میکنم چیزی نه کوچیک ولی ایشون بخاطر توضیحات که به شما دادند و پس از 8 دقیقه شما 20 تا 30 دقیقه با ایشون بحث کردید و کاملا محترمانه به شما پاسخ دادند و گفتن جای بحث نیست شما باز بحث شروع میکردید ! ایشون از کنترل خارج شدند و چند کلمه ( بفرماید تو کوچه بازی کنید یا فیلم ببینید ) به شما گفتند که شخصا میدونم برای یک سایت بخش فروش نباید اینطور باشه ولی هم ایوشن عذر خواهی کردن هم در اخر حرفشون به شما گفتند که ببخشید و... که شما به اونها اکتفا نکردید! ایا شما قصدتون اذیت کردن بود خدایی نکرده و تا اینجور شد بهنانه توهین و... گرفتید؟
شما چه سرویس گرفتید که پشتیبانی رو ضعیف جلوه میدید ؟ از ما سرویس داشتید؟ سرویس دریافت کردید؟ ( این صحبت شما رو اصلا قبول ندارم و بخش پشتیبانی کاملا فعال هست در 24/7 )
ما enamad نداشتیم و ...شما به چه اساس خرید کردید؟ قبل از خرید یادتون نبود؟ 6 سال تجربه کاری بنده و اعتماد کاربران به ما با enamad و.. مشخص نمیشه کماکان خیلی از دوستان enamad و.. داشتند و کلاهبرداری کردن و پستش همچنان اپدیت میشه ....
بنده قوانین سایت خودم نادیده گرفتم تا بتونم کمکی کرده باشم به شما و هزنیه اتون عودت بدم کامل ! ولی شما با تندگویی و تندخویی و زودرنجیتان عمل ناشایسته ای انجام دادید
و پیشنهاد میکنمدر ارامش همیشه صحبت هایتان را به زبان بیاورید و افکارتون بسازید ! زیر جر مشکل و در اخر پشیمانی هیچ چیز نداره ( این حرف بنده ربطی به سرور و کاربر و مدیر و.. نداره برادرانه خدمتتون عرض شد )
گفتید که دلیل جذب مشتری هست؟ بیش از 90% کاربران ما در وب هاستینگ حتی عضو نیستن ! و نیازی به تبلیغات نداریم و تا به حال 1ریال هزنیه تبلیغات نکردیم به حز ارسال پیامک ها و ایمیل ها که فقط برای کاربران اریاسنتر که ثبت نام کردند ارسال می شد. اگر ما واقعا خوب باشیم اوازه اون خودش تبلیغات هست ( این سیاست کاری ما هست ) کماکان دوستانی بودن که تبلیغات کردن و حتی کاربران ما کنسل کردن و رفتن گرفتند و ...... باز هم برگشتند و همچنان در خدمتشان هستیم و خواهیم بود. ما مشکلات زیاد داریم ولی اینجوری که شما اعلام کردید نیاز به دفاع بود که در تاپیک خودمان انتقاد نابه جا کردید...!
شما در وب هاتینگ تالک پست میزنید از در بخش فروش از ا شکایت میکنید با چیزی که شما در اشتباه هستید و مشکل ساختید؟
ما چیکار باید کنیم کاربر محترم؟ شما رو ببوسیم بگیم دست شما درد نکنه مری که 1000 نفر اومدن خوندن و رفتن و از جریان شما با خبر نیستند..... که 8 دقیقه سرویس خریداری کردید و درخواست عودت وجه فوری یکنید اونم با بخش فروش و پولی که هنوز به حساب نیومده....!
چرا گره ای که با دست باز میشه با دندون باز میکنید ! چرا با عصبانیت و تند خویی اقدام به عمل های ....
چرا عجله؟ چرا توهین؟ چرا دروغگویی ؟ چرا بدنام کردن شخص یا شرکت بخاطر مشکلات شخصی ؟
بنده از شما خواستم جهت روشن شدن موضوع از ما شکایت کنید که موضوع سریعا حل شود ( این پیشنهاد مشکل داره دوستان؟ ) وقتی ایشون با این عصبانیت و این تندی برخورد میکنند
بنده چطور ایشون قانع کنم ؟ حاضر به انجام 4تا بند نشدن تا هزینه ایشون بک بگیرند و همه چیز به خوبی و خوشی تمام بشه و بنده هم به کارهای خودم می رسیدم و ذهنم در گیر این موضوع نمی شد .
الان شما هزینه ای که پرداخت کردید میخواهید یا مشکل دارید با اریاسنتر؟
مشکل دارید شکایت کنید و...
هزنیه اتان میخواهید با بندهای ما کنار بییاد و بنده برادرانه برای شما این موضوع حل میکردم
قوانین سایت اضاف نشده اصلاح شد و توضیح بیشتری داده شد
شما با کدام قسمت سایت ما مشکل دارید؟ چرا ثبت نام کردید اگر مشکل داشتید و چرا خریداری کردید؟؟؟
نمیخوام برگردونم این موضوع ولی می تونستید خیلی خوب حل بشه ولی با این مشکلات که پیش اوردید و پست که 1000 کاربر دیدن و تبلیغات منفی و بازخورد بدی که دوستان از سایت ما خواهند داشت
شخصا گفتم از ما شکایت کنید تا شخص دیگری و ارگان دیگری تکلیف ما با شما و شما با ما رو عادلانه روشن کنه!
این کجاش مشکل داشت؟
شما قوانین سایت قبول ندارید
بنده که میخواستم کمکتون کنم هم با تندی جواب دادید
به شما گفتم شکایت کنید و وضعیت روشن بشه و جای دیگه تصمیم بگیره
کجای این حرف ها مشکل بود که شما برچسب کلاهبرداری به ما می زنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حضرت امام علی (ع) فرمودند:
و خدمت شما بر همه حاکمان به یاری برده به ارباب می ماند که تا هست، از او فرمان می برد و چون پشت می کند، دست از کار می کشد و بدگویی می آغازد.
اینجا کسی ارباب نیست ولی منظور این هست تا وقتی که محتاجی و نیاز شما اوک هست مشکلی ندارید و.. ولی وقتی به مشکل میخورید مرده خواری میکنید و این بزرگترین گناه در اسلام هست
این هم با شما هم بقیه دوستان که ننگ کلاهبرداری به همکاران میزنن واسه یک ساعت تاخیر پاسخ گویی تیکت یا... !
بنده و همکارانمم در صورت که مشکل داشتیم کاربرهای 6 ساله و شرکت های با قرارداد های ثبتی جهت میزبانی و پشتیبانی نداشتیم.! به قول مدیر فروش جناب بروهمند ما مشکل داریم و خوشحالم میشیم با ادبیات درست و به شکلل ساختاری و راه سازندگی اعلام بشه تا بتونیم بهترین باشیم برای کسایی که میخوان بهترین باشند!
کماکان که بنده و همکارانم هر چیزی داریم از کاربران محترم هست و 6 سال تجربه ممنون شما عزیزان هستیم که با اموزشهای فراوانی که می گذاشتید قدمی در علم دانش عضو های این انحمن پیش می بردید و اموزش یک نوع ذکات هست که با این اطلاعات تا جای ممکن دریغ نکردیم از کاربرانی که تیکت ارسال میکردند!!!
شما گفتید حسابتان بسته شد و... ؟
شما که هنوز دارید تیکت ارسال میکنید؟؟؟؟؟؟
خودتان مستند ارسال کردید و پس از اون زمان ببینید که ایشون باز هم تیکت ارسال کردند ( حساب چی بسته شد؟ ) http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/17603-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%AD%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%87%D9%86%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF-%7C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%87%D9%86%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%D8%A7-%DB%8C%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF-%7C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%AA-snapshot_2013-12-30_174034-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/17604-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%AD%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%87%D9%86%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF-%7C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%87%D9%86%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%D8%A7-%DB%8C%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF-%7C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%AA-snapshot_2013-12-30_174124-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/17605-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%AD%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%87%D9%86%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF-%7C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%87%D9%86%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%D8%A7-%DB%8C%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF-%7C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%AA-snapshot_2013-12-30_000537-png
همیشه پاینده باشید!
مدیریت آریاسنتر
شما مدام دارید میگید ایشون شما رو کلاهبردار خطاب کردن و توهین کردن و ... که من چیزی نمیبینم . فقط گفتن منتظر پولشون هستن و پشتیبانی زده زیر قولش . جالب اینجاست که خودتون توهین کردید و قبولم هم دارید اما حاضر
هستید برای اون توهین جریمه پرداخت کنید ؟ اما اگر مشتری همچین حرفی میزد به شدت برخورد میکردید .
در مورد شکایت هم که شما میگید گفتم شکایت کن چیزه بدی نگفتم با توجه به قوانین کشور و زمان و هزینه ی زیادی که باید صرف این کار بشه عملا گفتن اون جمله شبیه فرستادن طرف مقابل دنبال نخود سیاه هست .
مثل این میمونه من تو همین انجمن به شما توهین کنم بعد بگم پاک نمیکنم خواستی برو شکایت کن . این جمله به شما گفته بشه ایرادی نداره ؟
کلا صحبت هاتون مظلوم نمایی بود .
hosinaa
December 30th, 2013, 20:11
شما مدام دارید میگید ایشون شما رو کلاهبردار خطاب کردن و توهین کردن و ... که من چیزی نمیبینم . فقط گفتن منتظر پولشون هستن و پشتیبانی زده زیر قولش . جالب اینجاست که خودتون توهین کردید و قبولم هم دارید اما حاضر
کلا صحبت هاتون مظلوم نمایی بود .
لطفا در تاپیک فروش بنده دخالت نکنید جناب :reza
شما که در هیچ مورد اطلاع ندارید چطور نظر میدید؟؟؟؟؟
شما که حتی پست ها رو نخوندید چطور نظر میدید ؟
شما در طول صحبت های ما بودید؟
شما الان نقش صلح دارید یا نقش تخریب؟
هدفتون؟
مشکلتون با ما؟
ارزوی موفقیت لطفا در تاپیک فروش بنده شرکت نکنید ! با سپاس
masi892
December 31st, 2013, 12:00
سلام خسته نباشید.
دو شب پیش سفارش سرور دادم هنوز تحویل ندادید. فرموده بودید زیر 24 ساعت تحویل میدید. عذرخواهی میکنم اینجا پست گذاشتم. چون به تیکت پاسخی داده نشد.
hosinaa
December 31st, 2013, 12:20
سلام خسته نباشید.
دو شب پیش سفارش سرور دادم هنوز تحویل ندادید. فرموده بودید زیر 24 ساعت تحویل میدید. عذرخواهی میکنم اینجا پست گذاشتم. چون به تیکت پاسخی داده نشد.
سلام
پاسخ شما داده شد
شما متوجه پاسخ ندشدید ظاهرا ! زمان پاسخ اپراتور نگاه کنید!
hosinaa
December 31st, 2013, 13:06
این سرور ما آماده نشد ؟ شما همین الانم سرور رو تحویل بدید ! دیگه به کار ما نمیاد ، دیره ... تیکت رو هم جواب ندادید که دیگه ! ... چیکار کنیم ؟ یه جواب درست حسابی به ما بدید :) رو حساب حرفی که زدید تا شب تحویل میدم خرید کردم ! ولی الان 2 روز شده !؟ :|
سلام جناب مهران عزیز!
1) سرور قبلی شما با اعتبار خودمان که سرورتان با پهنای باند محدود خریداری کردید شارژ شده
2) سرور 1ساعت تا 72 ساعت ارائه میشه
3) دیگه همه در جریان مشکل ای پی دیتاسنتر ها و درخواست و گرفتن ای پی که کمی اذیت میکنند هستند
4)جواب درتی دریافت نکردید؟ شما تماس تلفتی با بنده داشتی + مسنجر
5) می تونید سفارشتون کنسل کنید و هزنیه شما تمام و کمال خدمت شما عودت داده بشه
6) عذر خواهی میکنم اگر قول دادم ولی بخاطر مشکلات دیتاسنتر ایران بدقول شدم و نتونستم بهتر و بیشتر در خدمتتون باشم که شخصا و قبلا نمیخواستم و طبق قوانین از این به بعد 1تا 72 ساعت به کاربران اعلام میشه
و هیچ شرایط خاصی رو دیگه قبول نمیکنیم که سرور قبل خاموش شده یا کاربرانم بهم فشار اوردن و..
این شرایط خاص ها و دلسوری ما این 2-3تا پست ایجاد شده !
بازم شخصا عذرخواهی میکنم
همیشه پایدار باشید
reza*
December 31st, 2013, 13:20
لطفا در تاپیک فروش بنده دخالت نکنید جناب :reza
شما که در هیچ مورد اطلاع ندارید چطور نظر میدید؟؟؟؟؟
شما که حتی پست ها رو نخوندید چطور نظر میدید ؟
شما در طول صحبت های ما بودید؟
شما الان نقش صلح دارید یا نقش تخریب؟
هدفتون؟
مشکلتون با ما؟
ارزوی موفقیت لطفا در تاپیک فروش بنده شرکت نکنید ! با سپاس
جالبه فقط یک سوم از کل پست رو جواب میدید . :d:68:
فکر کنم بعد از توهین ، فرستادن دنبال نخود سیاه (شکایت) و جواب ندادن به ایشون ، کم ترین واژه ای که میشد به کار برد همون کلاه_بردار باشه . کلا بحث روی شخصیت پشتیبان شماست که خودتونم قبول کردید برخورد درست نبوده اما باز حمایت میکنید !
در مورد قسمت پایانی که میفرمایید در تاپیک بنده شرکت نکنید ، اگر حال و حوصله ی جواب دادن به کاربر ها رو ندارین یا احساس میکنید مقام و شخصیتتون بیشتر از افراد حاضر در انجمن هست ، به جای ایجاد تاپیک میتونید از بنر تبلیغاتی استفاده کنید .
موفق و پیروز
mehranpp
December 31st, 2013, 13:41
سلام جناب مهران عزیز!
1) سرور قبلی شما با اعتبار خودمان که سرورتان با پهنای باند محدود خریداری کردید شارژ شده
2) سرور 1ساعت تا 72 ساعت ارائه میشه
3) دیگه همه در جریان مشکل ای پی دیتاسنتر ها و درخواست و گرفتن ای پی که کمی اذیت میکنند هستند
4)جواب درتی دریافت نکردید؟ شما تماس تلفتی با بنده داشتی + مسنجر
5) می تونید سفارشتون کنسل کنید و هزنیه شما تمام و کمال خدمت شما عودت داده بشه
6) عذر خواهی میکنم اگر قول دادم ولی بخاطر مشکلات دیتاسنتر ایران بدقول شدم و نتونستم بهتر و بیشتر در خدمتتون باشم که شخصا و قبلا نمیخواستم و طبق قوانین از این به بعد 1تا 72 ساعت به کاربران اعلام میشه
و هیچ شرایط خاصی رو دیگه قبول نمیکنیم که سرور قبل خاموش شده یا کاربرانم بهم فشار اوردن و..
این شرایط خاص ها و دلسوری ما این 2-3تا پست ایجاد شده !
بازم شخصا عذرخواهی میکنم
همیشه پایدار باشید
با تشکر ! تمام گفته های شما تایید میشه ! اگه میدونستم این ای پی دادن زمان میبره ! واسه سرور قبلیم پهناباند میخریدم ! در هر صورت ممنون :)
sat2they
December 31st, 2013, 13:57
بنده با مدیریت آریا سنتر در بخش کاربری سایتشون صحبت کردم همه چیز حل شد
و ایشون با برخورد بسیار محترمانشون وجه بنده رو کامل برگشت زدند.
تمام سوع تفاهم ها با صحبت به طور کامل رفع شد.
از مدیران خواهش میکنم درصورت امکان تاپیک ایشون رو به حالت قبل برگرداند.
با تشکر
reza*
December 31st, 2013, 14:07
بنده با مدیریت آریا سنتر در بخش کاربری سایتشون صحبت کردم همه چیز حل شد
و ایشون با برخورد بسیار محترمانشون وجه بنده رو کامل برگشت زدند.
تمام سوع تفاهم ها با صحبت به طور کامل رفع شد.
از مدیران خواهش میکنم درصورت امکان تاپیک ایشون رو به حالت قبل برگرداند.
با تشکر
ممنون بابت اطلاع رسانی.
hosinaa
January 1st, 2014, 13:56
پایان فروش سرورهای مجازی ایران با پهنای باند نامحدود!
کاربران و همکاران گرامی در صورت خرید می توانند پیش خرید کنند و سفارش 1هفته نهایت تا 10 روز اینده تحویل داده خواهد شد
جهت سفارش پیش خرید 15% تحفیف ویژه ارائه میشه!
به زودی سرور جدید با آفرهای ویژه فوقالعاده ارائه خواهد شد!
جهت اطلاعات بیشتر بخش فروش تیکت کنید
NINJA
January 23rd, 2014, 13:07
آیا دیگر سرور ندارید؟
reza*
January 23rd, 2014, 13:23
با توجه به اینکه استارتر تاپیک بن هستند تا خارج شدن ایشون از این حالت و دسترسی مجدد ایشون به انجمن تاپیک بسته میشه !
hosinaa
March 26th, 2014, 13:29
سلام
سال نو شما مبارک باشه
لازم میدونم از مدیر جناب:53: :
Raminn (http://www.webhostingtalk.ir/member/11998/)
http://www.webhostingtalk.ir/images/statusicon/user-offline.png بابت زحماتشون تشکر کنم
و همینطور مدیر سابق جناب:53: reza * (http://www.webhostingtalk.ir/member/53704/)
آفرها به روز شدند و در صفحه نخست همین تاپیک قرار گرفتند.
کد تخفیف فعلی : IR-93
صفحه اول تاپیک : http://www.webhostingtalk.ir/f15/96427/
کلی محصولات دارای پنل مدیریت + منابع اختصاصی + تضمین کیفیت و پورت و سخت افزار همراه با پشتیبانی تحت تیکت 7/24 می باشد
hosinaa
March 27th, 2014, 18:26
آیا دیگر سرور ندارید؟
فعلا ای پی موجود داریم می تونید سفارش بدید
تحویل 1دقیقه تا 1 ساعت هست
http://my.ariyacenter.net/cart.php?gid=37
behdad0160
March 27th, 2014, 21:54
با سلام
یک سرور از ایشان خریداری شد و خیلی سریع تحویل دادند و سرعت و کیفیت سرور را بررسی می کنم بسیار مناسب است
با تشکر از ایشان :)
hosinaa
March 29th, 2014, 12:27
با سلام
یک سرور از ایشان خریداری شد و خیلی سریع تحویل دادند و سرعت و کیفیت سرور را بررسی می کنم بسیار مناسب است
با تشکر از ایشان :)
خوهش میکنم لطف دارید
سرویس های با
رم 64
و 256
نیز در سایت موجودی ان افزایش یافت و قابل سفارش می باشد
ارائه نمایندگی به سرور فروشان با پنل کاربری نیز امکان پذیر است
قبل از خرید تست امکان پذیر هست برای مطمئن شدن شما از صحت خریدتان و همینطور در صورت لزوم همان سرور به شما ارائه میشه با همان کیفیت و منابع که درخواست کرده اید
با ما بهترین باشید . آریاسنتر
farhad sh
April 10th, 2014, 18:39
من از ایشون سرور خریداری کردم ولی اصلا راضی نیستم. بسیار قطعی دارند و میگویند همه راضی هستند. به 1 ماه نرسیده چندین بار قطع شدم در تایم بالا
choughour
April 10th, 2014, 18:43
من از ایشون سرور خریداری کردم ولی اصلا راضی نیستم. بسیار قطعی دارند و میگویند همه راضی هستند. به 1 ماه نرسیده چندین بار قطع شدم در تایم بالا
الآن سرورتون رو بن میکنه .. چون ازشون تعریف نکردید ..
farhad sh
April 10th, 2014, 18:48
الآن سرورتون رو بن میکنه .. چون ازشون تعریف نکردید ..
فدای سرت.گرفته بودم برای تست که بقیه سرورهامو انتقال بدم.
جالبه تیکت همم میزنم حداقل 1 نفر جواب نمیده که آقا اصلا ما 1 روز قطعیم ادم تلیفشو بدونه
choughour
April 10th, 2014, 19:13
فدای سرت.گرفته بودم برای تست که بقیه سرورهامو انتقال بدم.
جالبه تیکت همم میزنم حداقل 1 نفر جواب نمیده که آقا اصلا ما 1 روز قطعیم ادم تلیفشو بدونه
وقتی میگی چرا جواب نمیدی .. بجای اینکه کارت رو راه بندازه .. بهت اخطار میده ..
کلاً بین 8 نفرشون یکی فنی هست و بقیه آماده خور ..
اتفاقاً اونی که فنی هست فوق العاده موأدب و خوش برخورد هست و کار راه بنداز .. البته هر زمان آناین باشه
بقیه چون کاری بلد نیستند منتظر میشن تا ایشون بیاد و رسیدگی کنن
یه سرویس تست به بنده دادن خوب بود 3 تای دیگه خرید کردم .. همهشون افتضاح شدند
بعدش که میگم رسیدگی کنید مشگه چرا زودتر از 8 ساعت تیکت میزنی .. کلاً اینا سروته هستند
از م 480 هزار تومان بالا کشیدند .. یه جای دیگه همه رو پس میدن به افراد دیگه ..
mhiizadi
April 10th, 2014, 19:27
وقتی میگی چرا جواب نمیدی .. بجای اینکه کارت رو راه بندازه .. بهت اخطار میده ..
کلاً بین 8 نفرشون یکی فنی هست و بقیه آماده خور ..
اتفاقاً اونی که فنی هست فوق العاده موأدب و خوش برخورد هست و کار راه بنداز .. البته هر زمان آناین باشه
بقیه چون کاری بلد نیستند منتظر میشن تا ایشون بیاد و رسیدگی کنن
یه سرویس تست به بنده دادن خوب بود 3 تای دیگه خرید کردم .. همهشون افتضاح شدند
بعدش که میگم رسیدگی کنید مشگه چرا زودتر از 8 ساعت تیکت میزنی .. کلاً اینا سروته هستند
از م 480 هزار تومان بالا کشیدند .. یه جای دیگه همه رو پس میدن به افراد دیگه ..
اون جا هایی که bold کردم
در 99 درصد سایت های هاستینگ وجود دارد از جمله سایت خوده ما ....
hosinaa
April 10th, 2014, 23:53
سلام
اعلام مشکل در اینجا فکر نمیکنم مشکلی برای شما حل کنه
مثلا ما بیایم از دیتاسنترها افرانت پارس انلاین و... در اینجا تاپیک بزنیم .
مشکل ما حل میشه؟؟
مشکل از سمت لینک دیتاسنتر بود که در حال فرع مشکل به صورت قطعی هست.
الان مشکل حل شده و با کاربران خودمان به نتیجه رسیده ایم و همه را با اینکه مشکل از ما نبود راضی نگه داشتیم/ فکر نمیکنم مشکل دیتاسنتر برای مجموعه ما بخواهید اینطور صحبت کنید
ما همچنان کاربران خودمان داریم و هدف ما رضایت همه هست
مشکلی باشه پیگیری میکنیم و رفع مشکل می کنیم.
دوستانی که در اینجا انتقاد کردن لطفا تیکت بدن تا مشکلشان از طریق تیکت حل شود.
دوستان این انجمن دسترسی به سرور ندارن مشکل شما را حل کنند.
موفق باشید
یا حق.
farhad sh
April 12th, 2014, 00:29
سلام
اعلام مشکل در اینجا فکر نمیکنم مشکلی برای شما حل کنه
مثلا ما بیایم از دیتاسنترها افرانت پارس انلاین و... در اینجا تاپیک بزنیم .
مشکل ما حل میشه؟؟
مشکل از سمت لینک دیتاسنتر بود که در حال فرع مشکل به صورت قطعی هست.
الان مشکل حل شده و با کاربران خودمان به نتیجه رسیده ایم و همه را با اینکه مشکل از ما نبود راضی نگه داشتیم/ فکر نمیکنم مشکل دیتاسنتر برای مجموعه ما بخواهید اینطور صحبت کنید
ما همچنان کاربران خودمان داریم و هدف ما رضایت همه هست
مشکلی باشه پیگیری میکنیم و رفع مشکل می کنیم.
دوستانی که در اینجا انتقاد کردن لطفا تیکت بدن تا مشکلشان از طریق تیکت حل شود.
دوستان این انجمن دسترسی به سرور ندارن مشکل شما را حل کنند.
موفق باشید
یا حق.
مهندس همانطور که میان از شما تشکر میکنند کسانی که راضی نیستند هم میان انتقاد می کنند.
در ضمن من با n تا یوزر دارم هی قطع میشم.به جای 1-2 ساعت بعد از تیکت جواب بدین همان موقع بنویسید مشکل فلانه که من هم به یوزر هام بگم.
بنده الان که دارم این رو مینوسیم باز هم سرویس من قطعه
واقعا برام جالبه که دیتا سنتر پارس هر روز قطعه
Woshka
April 21st, 2014, 19:34
توی قرارداد پارس آنلاین نوشته 99% آپتایم گارانتی شده
از پارس آنلاین سرویس می دهید چطوری از خودشون هم بهتر آپتیایم میدهید؟
choughour
April 26th, 2014, 15:06
توی قرارداد پارس آنلاین نوشته 99% آپتایم گارانتی شده
از پارس آنلاین سرویس می دهید چطوری از خودشون هم بهتر آپتیایم میدهید؟
مثل آب خوردن دروغ میگن ..
nader_star
May 10th, 2014, 22:08
فوق العاده دیر جواب تیکت می دن
همیشه هم تهدید می کنند که اگر تو وب هاستینگ تایپیک بالا بیارید سرورتون بدون اخطار بسته می شه
همیشه باید تو تیکت ها کلی التماسشون رو بکنی ... تقریباً 3 روز طول کشید یه بار تیکت مارو جواب بدند. یک بار هم 2 روز طول کشید
دفعه های بعد هم فقط طرز صحبتشون تهدید آمیز بود که کسی اگر شکایتی داره سرورشون رو می بندیم
چند ماه پیش یک سرور ایران ازشون گرفتیم
ماه اول 10 روزه اول سرور مشکل داشت و بعدش خودشون میکروتیک رو مجدد نصب کردند و مشکل حل شد ...دیر تیکت جواب دادند و 20 روز رو تونستیم استفاده کنید
ماه دوم هم 5 روز بعد از تمدید گذشت که یک دفعه سرور های ایرانشون قطع شد
گفتند افرانت سرور هارو بسته و داریم باهاشون صحبت می کنیم. مدام گفتند فلان روز با افرانت جلسه داریم. باز اون روز فرا می رسید و می گفتند نه جند روز بعد هست.این قدر کش دادند که دیگه هم پشتیبانی بابت سرور ندادند و پولی برگشت نزدن
عکس تمامی تیکت ها و پاسخ هایی هم که دریافت کردم ازشون رو دارم. کسی خواست بگه پیغام خصوصی کنم
farhad sh
May 10th, 2014, 22:17
دوستان عزیز من از اینجا سرور داشتم فقط تهدید میکردند حتی با مدیرشون هم صحبت کردم درست نشد.
برین از اینجا بگیرین فوق العادست
تو 1 ماه که ازشون دارم هم سرویس عالیه هم هر ماه زنگ میزنند میزان رضایتمندی رو می پرسند.
تیکت میزنم واقعا عالی جواب میدن.همه چیشون عالیه
www.teraserver.ir
choughour
May 11th, 2014, 00:58
فوق العاده دیر جواب تیکت می دن
همیشه هم تهدید می کنند که اگر تو وب هاستینگ تایپیک بالا بیارید سرورتون بدون اخطار بسته می شه
همیشه باید تو تیکت ها کلی التماسشون رو بکنی ... تقریباً 3 روز طول کشید یه بار تیکت مارو جواب بدند. یک بار هم 2 روز طول کشید
دفعه های بعد هم فقط طرز صحبتشون تهدید آمیز بود که کسی اگر شکایتی داره سرورشون رو می بندیم
چند ماه پیش یک سرور ایران ازشون گرفتیم
ماه اول 10 روزه اول سرور مشکل داشت و بعدش خودشون میکروتیک رو مجدد نصب کردند و مشکل حل شد ...دیر تیکت جواب دادند و 20 روز رو تونستیم استفاده کنید
ماه دوم هم 5 روز بعد از تمدید گذشت که یک دفعه سرور های ایرانشون قطع شد
گفتند افرانت سرور هارو بسته و داریم باهاشون صحبت می کنیم. مدام گفتند فلان روز با افرانت جلسه داریم. باز اون روز فرا می رسید و می گفتند نه جند روز بعد هست.این قدر کش دادند که دیگه هم پشتیبانی بابت سرور ندادند و پولی برگشت نزدن
عکس تمامی تیکت ها و پاسخ هایی هم که دریافت کردم ازشون رو دارم. کسی خواست بگه پیغام خصوصی کنم
جالبیش اینجاست وقتی هم پاسخ میدن .. یه جواب بی ربط به درخوسات و یا مشکل میدن .. که دردی دوا نمیکنه .. بجای اینکه مشکل رو حل کنه .. میاد میگه چرا زودتر از 8 ساعت تیکت زدی .. نباید بزنی .. چطوری روشون میشه میان چنین پستی رو میزنن ..
ولی برعکس برخی جاها در کمترین زمان پاسخ میدن .. آدم کیفی میکنه .. زنگ میزنن مشکل رو شخصاً پیگیری میکنند و برطرف میکنند .. از یکی از این افراد یه سرور دارم .. چند ماه هست که هیچ استفاده ای هم ازش ندارم .. ولی تمدید میکنم .. چون از طرز برخودشون خوشم میاد .. آب دستشون باشه زمین میزارن و کار مشتری رو راه میاندازن ..
سه تا از تیکت هائی که باهاشون تجربه داشتم رو براتون همه علاقمندان پیوست کردم
online.ir
May 11th, 2014, 02:35
یک بار ازش سرور گرفتم انگار همه بهش بده کارن ان
جم کن خودتو سرورتو میام.........
hosinaa
May 11th, 2014, 23:46
بدون مستند صحبت نکنید جناب :
online.ir (http://www.webhostingtalk.ir/member/89984/) و farhad sh (http://www.webhostingtalk.ir/member/96667/)
http://www.webhostingtalk.ir/images/statusicon/user-offline.png
در هر صورت دوستان همه جا بحث رقابت هست ! این که شما میاید سایت دیگه در تاپیک فروش کس دیگه اعلام میکنید
کاملا شخصیتتون نشون میده که این کار خودش خلاف قوانین این انجمن هست
شما اگر قوانین سایت ها رو بخونید مطمئنن به مشکل نخواهید خورد
ما مشتری های حقیقی و حقوقی زیادی داریم!
در ضمن این تاپیک ها انتقادی هست که ما رو میسازه ولی متاسفانه هیچ کدام منطقی یا روی مستند و .. نیست.
در این جا 2 کاربر هستند که جناب farhad shirazi عزیز طبق قوانین سایت با شما برخورد شد
فقط یک سوال ....
وقتی وارد خونه کسی می شین ! هر کاری دلتون بخواد انجام میدید ؟
وارد هر شهر یا کشور که بشید قوانین اونجا واستون مهم نیست؟
اگر به شما قوانین بدن نخونید و بعد دچار مشکل بشید و خودتون قانون گذار باشید این درسته ....
بنده و بقیه همکاران که در تاپیک هاشون همین صحبت ها میشه و دیگران میان نظر میزارن 90% عدم رعایت قوانین هست حالا یا فروشنده خلاف قوانینش عمل کرده یا کاربر...
لطف کنید هماهنگ بشید این فرهنگ سازی بشه که هر جا هر کار هر اقدامی میخوایم انجام بدیم قوانین و وو... رعایت بشه
در سرور فروشان خارج از کشور ، دیتاسنتر ها و.. جوری با شما برخورد میشه طبق قوانین تعریف شده خودشون هست. و اگر بلفرض یک اشتباه کنید جوری با شما برخورد میشه که اصلا فکرش رو نمیکنید.
این بی احترامیشون هست؟
یا عدم کیفیت و پشتیبانی و... ؟
خیر ! اگر نظم و قوانین در هر چیزی نباشه ! کلا هرج و مرج میشه و ناهنجاری های زیادی پیش میاد.
واسه ما همه چیز پول نیست ! نمیتونیم تبلیغات الکی ، دروغ و کذب کنیم
صداقت برای کاربران در این 5 سال بوده و هست و خواهد بود . شاید بدتون بیاد شاید خوشتون بیاد و مستندات خود ساختگی بزارید واسه معرفی جای دیگه یا نشون دادن بی کفایتی و عدم پشتیبانی ولی یه چیزی همیشه یادتون باشه اگر همه جا گفتن فلا چیز خوب نیست و ... به حرف توجه نکنید و خودتون مستقیم وارد بشید و مستند اون بنده خدا رو بخواید و بخواد که اثبات کنه.
تمایل به پاسخ دادن شایعات ، تبلیغات دوستان ، و... ندارم
اگر چیزی هست تماس بگیرید صحبت کنیم .
021-96861505
09191365618
در ساعات اداری با هماهنگی از قبل برای تماس با مدیریت
و ساعت 9 تا 14 الی 18 تا 21 بخش فروش تماس بگیرید
choughour
May 12th, 2014, 00:08
وجدان هم داشته باشید بد نیست .. سند گزاشتم برای همه شما رو نشون میده ..
بالاخره یه روزی باید اونی که اون بالا نشسته جواب پس بدید .. راه در روئی از اون نخواهید داشت ..
hosinaa
May 12th, 2014, 00:16
بله ! این سند شماست و حرفهای ما قبلا زده شده .
ما سرویس خودمون ارائه میدیم و انشاله تا هفته اینده یک فرصت ویژه برای عموم اطلاع رسانی خواهیم کرد.
شما هم به کارتون ادامه بدید و تاپیک ما رو بالا بیارید .
تمایل به پاسخ دادن شایعات ، تبلیغات دوستان ، و... ندارم
اگر چیزی هست تماس بگیرید صحبت کنیم .
021-96861505
09191365618
در ساعات اداری با هماهنگی از قبل برای تماس با مدیریت
و ساعت 9 تا 14 الی 18 تا 21 بخش فروش تماس بگیرید
اگر من تو سه روز از سرورهای شما 7 ترابایت کشیده بودم که نمیگفتم خرابه سرورتون و همچنان داشتم با هم همکاری میکردیم ..
وقتی میگم مثل آب خوردن دروغ میگید .. شما براحتی حرف بنده رو ثابت میکنید ..
اگر از سرور های پارس آنلاین در دو ساعت فقط دوساعت سرعت روی 10 مگابایت باشه .. سرورتون رو میبنده .. یعنی 80 گیگ .. اونوقت توی سه روز چطوری من 7 ترابایت گرفتم ..
بعضی وقتا میائید با یه دروغ دروغ قبلی رو درست کنید .. wow گند میزنید توی همه چیز میره ..
ترکوندی برادر .. اینجا آخر خط برای شما .. باید پیاده بشید
hosinaa
May 12th, 2014, 01:49
با شما بحثی نیست .
بنده دروغ میگم ، کلاهبردار و ... ! شما انسان صادق و راستگو
موفق باشید
choughour
May 12th, 2014, 02:01
با شما بحثی نیست .
بنده دروغ میگم ، کلاهبردار و ... ! شما انسان صادق و راستگو
موفق باشید
اره دادا .. این یکی رو خوب اومدی .. اینبار چرا دروغ نگفتی .. نمیدونم .. اوه چرا یادم اومد .. چون دیدی داری زیادی مشتت باز میشه سعی کردی چند تا جمله راست و صادقانه بنویسی ..
چه جالب ..
جالبتر اینجاست که بنده قبل از خرید از هر فروشنده ای تمامی موارد کارم رو .. از ریز و درشتش رو بهش میگم .. تا یه موقع براش دردسری پیش نیاد ..
این رو همه میدونن .. از شما گرفته .. تا داوودی و علیگلی و خیلی های دیگه ..
هیچ وقت نمیام بگم .. نه من یه ذره بیشتر استفاده ندارم ... و بعد بخوام توی سه رز 7 ترابایت بکشم .. خیر برادر من .. همه مثل شما فروشنده های پول دوست نیستند که به دروغ به مشتری اوکی کیفیت پورت و هارد و غیره رو میدید و بعدش سرور های یوزر رو بخاطر شاکی بودن از کیفیت و عدم صداقتتون میبندید ..
آره .. منظورم با خود شماست که میفرائید بحثی نیست و همچنان سعی دارید بیشتر خودتون رو نمایان بکنید
hosinaa
May 12th, 2014, 02:40
بله ! ؟؟؟
انشاله که به راه راست هدایت بشی!
این کار شما از این که تاپیک ما رو بیاری بالا و دوستان بخونند یا سرور کنسل کنند یا سرور خریداری نکنند . کاملا خیال باطل هست .
به کارتون ادامه بدید
پست های ما رو بالا بیارید و در زیر پست های ما اعلام کنید ما پول شما رو خوردیم ما به شما دروغ گفتیم و ...
و یه سری مستندات که خودتون معلوم نیست از کجا تهیه کردید و عکس میزارید و ...
هر چقدر دوست دارید ادامه بدید به این داستان های که سر هم می کنید . شما نویسنده می شدید بیشتر موفق تر می شدید .
دوست عزیز که معلوم نیست کی هستید ؟؟؟؟؟؟؟
مگه نمیگی حقت خوردیم ؟ پولت خوردیم ؟ مگه مستند نداری ؟ مگه این همه وقت نمیزاری همه جا میگی ما بد هستیم ؟
شما چرا به صورت قانونی پیگیر مشکلت نمیشی ؟ حقت رو بگیری
اگر حق با شما باشه ما خسارت شما + هزنیه بابت شکایت و هزنیه پرداخت شده سرورتون باید پرداخت کنیم
اگر حق با شماست از مراحل قانونی پیگیر بشید . و اینقدر اینجا و جاهای دیگه شعار ندید
دروغ گو هم معلوم خواهد شد کی هست .
یا حق
hassanshaikhi
May 12th, 2014, 08:38
کی بود داشت حرف از مدرک و سند میزد ...
اگر من تو سه روز از سرورهای شما 7 ترابایت کشیده بودم که نمیگفتم خرابه سرورتون و همچنان داشتم با هم همکاری میکردیم ..
وقتی میگم مثل آب خوردن دروغ میگید .. شما براحتی حرف بنده رو ثابت میکنید ..
اگر از سرور های پارس آنلاین در دو ساعت فقط دوساعت سرعت روی 10 مگابایت باشه .. سرورتون رو میبنده .. یعنی 80 گیگ .. اونوقت توی سه روز چطوری من 7 ترابایت گرفتم ..
بعضی وقتا میائید با یه دروغ دروغ قبلی رو درست کنید .. wow گند میزنید توی همه چیز میره ..
ترکوندی برادر .. اینجا آخر خط برای شما .. باید پیاده بشید
کاری به دو طرف ندارم که حق با چه کسی هست و کی این وسط راست میگه و کی دروغ. ولی یکی از دوستای من از پارس آنلاین سرور اختصاصی داشت سرعت پورتش 24 ساعته بین 140تا 150 مگابیت مصرف داشت.
choughour
May 12th, 2014, 09:26
کاری به دو طرف ندارم که حق با چه کسی هست و کی این وسط راست میگه و کی دروغ. ولی یکی از دوستای من از پارس آنلاین سرور اختصاصی داشت سرعت پورتش 24 ساعته بین 140تا 150 مگابیت مصرف داشت.
خوش بحال دوستتون .. سرورو اختصاصی بلی دوست من .. روی برخی از سرور های مجازی هم باز میزارن .. ولی بسرعت گیر میدن .. نمونه اش رو زیاد داشتم .. ایشون سرورون رو با پورت 100 اشتراکی به بنده ارائه کرده بودند .. قدیم خودم سرور اختصاصی داشتم پارس آنلاین تا 500 هم گرفتم .. ولی توی این چند ماه از هر کسی سرور مجازی پارس آنلاین گرفتم همین طوری بود حداقل 5 نموه رو میتونم نام ببرم .. دوتا شون هزینه رو برگشت دادند .. یکی شون ترافیکش تمام شد دیگه تمدید نکردم .. دیگری منتظر سرور جدید هستم برای جایگزینی .. و آخری هم هر روز یه قری با پورت بنده میان ..
hosinaa
May 12th, 2014, 12:25
جالب اینجاست که بنده به شما گفتم ما چیزی به اسم اشتراکی نداریم
و پورت ها به صورت اختصاصی هستند / حساب کنیدد 100 اشتراکی چطور میتونه 7 ترابایت تو 3 روز مصرف کنه .
سرئرهای ما تحت KVM مجازی ساز هست و همه چیز تحت کنترل مدیریت کاربر هست / خدانکرده اگر چیزی که اعلام بشه و نباشه در پنل کاربر میتونه ببینه و ما برای همین همه چیز شفاف و قابل رویت برای کاربر به نمایش میزاریم با کنترل پنل Virtulizor
بنده منتظر شکایت قانونی شما هستم تا مستندات بیشتر ارائه کنم
شما فقط اینجا دارید وقت خودتون تلف میکنید اگه خقتون خورده شده سایت پلیس ای ار بفرمایید شکایت کنید سریعا رسیدگی میکنن و... یا دادگستری شهرستان یا فتای استان و شهرتون /
و الان دارید یکطرفه قاضی می شید / و همینطور تاپیک ما رو بالا میارید .
باز هم خدمت همه دوستان / اگر چیزی برای شما سوال هست از عدم رضایت این 2-3 نفر عزیز / بنده مستدات خودم دارم و قبل از این نصفش رو گذاشتم که ظاهرا تاپیک پاک شده
به هر حال شما جواب بدید ما هم بی جواب نخواهیم گذاشت .
اگر فکر میکنید حق با شماست لطفا شکایت خودتون ثبت کنید . تا قانون قضاوت کنه .
یا حق
kaveh.s
May 12th, 2014, 13:15
سلام فروش ادامه داره ؟
قیمت برای این مشخصات لطفا :
هارد ۲۰ گیگ
سی پی یو ۱ هسته حداقل ۱.۲ گیگا هرتز
ترافیک نامحدود
سیستم عامل ویندوز ۲۰۰۳
d3m0n3y3z
May 12th, 2014, 18:50
جناب hosinaa (http://www.webhostingtalk.ir/member/37131/) عزیز، من نمی خوام قضاوت کنم که شما یا دیگر دوستان، کی درست می گه، اما تهدید به این که سرورتون رو می بندم اگه تو WHT مطلب بنویسید به نظر من بسیار کار زشتی هست. اگه کسی اینجا راجع به شما چیزی نوشته و شما فکر می کنید که کذب هست، مطمئناً مدیران بررسی خواهند کرد. البته اگه شما می فرمایید همچین چیزی نگفتید، اون دیگه یه حرف دیگه هست.
javadk
May 12th, 2014, 20:01
ما هم یه سرور مجازی از آریاسنتر داریم و در حال حاضر 2 روز هست که دان هست.
از تاریخ 10.05.2014 تا این لحظه کماکان دان هست.
و جواب ایشون در تیکت پشتیبانی:
دوست عزیز مشکل از سمت دیتا سنتر هست و در حال پیگیری هستیم
hosinaa
May 12th, 2014, 22:02
سلام
مشکل دیتاسنتر 30 دقیقه بعد حل شد.
و در اطلاعیه سایت اعلام شده .
مشکل سرور شما چیز دیگری هست که تیکت کنید پشتیبانی برای شما رفع بشه .
- - - Updated - - -
جناب hosinaa (http://www.webhostingtalk.ir/member/37131/) عزیز، من نمی خوام قضاوت کنم که شما یا دیگر دوستان، کی درست می گه، اما تهدید به این که سرورتون رو می بندم اگه تو WHT مطلب بنویسید به نظر من بسیار کار زشتی هست. اگه کسی اینجا راجع به شما چیزی نوشته و شما فکر می کنید که کذب هست، مطمئناً مدیران بررسی خواهند کرد. البته اگه شما می فرمایید همچین چیزی نگفتید، اون دیگه یه حرف دیگه هست.
سلام
به صورت خصوصی علت ان به شما گفته شد
مرسی از نظر قاطعانتون .
hosinaa
May 12th, 2014, 22:56
سرورهای افرانت با ترافیک محدود
با قابلیت تخفیف ویژه در ترافیک کمتر از سایت دیتاسنتر
یاهو جدید بنده رو ادد کنید : iranvps
تحویل فوری ....!
Raid_10
May 16th, 2014, 15:30
خدا رحمتون کنه که به حرف این وی پی اس فروش ها می رید
الان شما
نوشتید 50 مگابیت پورت اختصاصی می دونید چه اینترنت چه اینترانت چقدر هزینه ی این پورت در میاد؟
آدم دروغگو همینه دیگه
javadk
May 21st, 2014, 08:25
الان وی پی اس ما حدود 1 روز هست که دان هست.
جواب ایشون:
2014/05/20 16:53
سلام
جناب آقای نادی فر متاسفانه مشکل از سمت دیتا سنتر هست و ما در حال پیگیری هستیم
لطفا صبر کنید
و ما کماکان در صبرییییم.8-|
Woshka
May 21st, 2014, 08:26
الان وی پی اس ما حدود 1 روز هست که دان هست.
جواب ایشون:
2014/05/20 16:53
سلام
جناب آقای نادی فر متاسفانه مشکل از سمت دیتا سنتر هست و ما در حال پیگیری هستیم
لطفا صبر کنید
و ما کماکان در صبرییییم.8-|
دیتاسنتر یعنی 1 ماه دانه؟
مطمئن هستید دیتاسنتر هه؟
mo_mohit1
May 22nd, 2014, 13:30
این تاپیک در مورد ایشون و قطعی سرورهاشون هست/میتونید ببینید که قطعن هر روز/تازه دوباره افر فروش میزارن//
http://www.webhostingtalk.ir/f118/113905/#post1082594
javadk
May 22nd, 2014, 21:28
از 2 روز پیش که ما تیکت زدیم بهشون,هنوز که هنوزه این وی پی اس ما دان هست.
سرویس دهیشون فوق العاده مزخرفه.
hosinaa
May 23rd, 2014, 12:51
سلام
پاسخ داده شد به کاربران در سایت و پیگیر موضوع کلیه کاربران به صورت فوری بوده ایم و رضایت اکثریت جلب کرده ایم.
ممنون میشم از شما که با ما مکاتبه داشته باشید یا تماس بگیرید با شماره 021-96861505 یا 09191365618
ضمن تشکر از انتقاد منطقی و غیر منطقی دوستان عزیز :)
hosinaa
May 31st, 2014, 00:45
سرور جدید پارس انلاین با 2ترابایت رایگان ماهانه
50% تخفیف اولیه
cod takhfif : Et7y014oel
جهت نمایش آفرها کلیک کنید (http://my.ariyacenter.net/cart.php?gid=91)
آفر از تاریخ
2014/05/30
2014/06/10
اعتبار دارد
perince_3000
July 6th, 2014, 11:42
آدرسي كه داديد اصلا" يافت نشد
سايتتون هم لود نميشه
Server not found
Firefox can't find the server at my.ariyacenter.net.
majidmajid0098
July 6th, 2014, 15:37
سلام سايتتون باز نميشه .
از خود اينترنت پارس آنلاين هم سايتتون باز نيمشه .
shinsilvers
July 6th, 2014, 18:02
آیپی که روش سایت ایشون بالا هست
برای آیپی ایران تایم اوت میده !
با *****شکن باز کنید
parsdg
July 6th, 2014, 22:46
حاجی بدون محدودیت نمی خوام قبلا تجربه کردم هارد 100 رم 2 سی پی یو 2 core چند؟ ممنون
hosinaa
July 7th, 2014, 01:17
سلام
نامحدود با مصرف منصفانه هست یعنی 2ترابایت
قیمت ها در لینک هست یا اینکه برای سفارشی بودن پلان مد نظرتون لطفا تیکت کنید
ضمن اینکه مشکل سایت تا چند ساعت دیگه حل خواهد شد.
zer-o
July 7th, 2014, 01:57
پینگ سرور ایران به 4.2.2.4 ( مشاهده عکس ) (http://my.ariyacenter.net/Shot/Snapshot_2014-02-18_141235.png)
پینگ سرور ایران به 8.8.8.8 ( مشاهده عکس ) (http://my.ariyacenter.net/Shot/Snapshot_2014-02-18_141328.png)
باز نمیشه که ای بابا
hosinaa
July 12th, 2014, 18:12
پینگ سرور ایران به 4.2.2.4 ( مشاهده عکس ) (http://my.ariyacenter.net/Shot/Snapshot_2014-02-18_141235.png)
پینگ سرور ایران به 8.8.8.8 ( مشاهده عکس ) (http://my.ariyacenter.net/Shot/Snapshot_2014-02-18_141328.png)
باز نمیشه که ای بابا
سلام
گفتم که مشکل سرور سایت هست هست در حال بررسی هست .
- - - Updated - - -
کاربران گرامی !
پورت ارائه شده برای سرورهای محدود با 2ترابایت رایگان و 5 ترابایت رایگان ماهانه 40 مگابیت حداقل هست یعنی این میزان در طول کل دوره قرارداد گارانتی شده و کمتر از این نخواهد بود.
و پورت سرورهای نامحدود 10مگابیت هستند
آفر جدید سایت آریاسنتر تا آخر ماه مبارک رمضان مخصوص کاربران WHT
+ تخفیف 50% ماه اول سرور مجازی ایران
+ در صورت خرید میکروتیک ایران تنظیمات اولیه یا کانفیگ رایگان انجام میشه
+ در صورت خرید میکروتیک ایران یک میکروتیک خارج به انتخاب کشور از شما به صورت رایگان برای یکماه ارائه خواهد شد
+ کنترل پنل رایگان KVM Virtualizor با دسترسی VNC
+ تحویل حودکار و اتوماتیک پس از ثبت سفارش
لینک جهت نمایش آفرهای سرور مجازی و اختصاصی ایران با ترافیک نامحدود
(http://my.ariyacenter.net/cart.php?gid=91)
لطفا با شماره تماس 09191365618 و 021-96861505 با ما در تماس باشید
نخستین ارائه دهنده سرورهای ایران با ترافیک نامحدود
آپتایم گارانتی 30 روزه
بازگشت وجه 7 روزه
پشتیبانی 24 ساعته