توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی با حدود 150 تا 180 تومان
yaghoub
April 3rd, 2010, 18:39
سلام
دوستان لطفا از دیتاسنترهایی که پشتیبانی خوبی دارند و خدمات خوبی هم میدن معرفی کنید.
ترجیحا میخوام خودم با دیتاسنتر طرف باشم ولی اگر نماینده هم باشه مشکلی نداره.
قیمت در حدود 150 تا 180 هزار تومان همراه با سی پنل
cpu : quad core2 و یا i7
ram : 8gig
HDD: حداقل 2*500 raid1 و یا بالاتر
مثلا ovh یک پلن داره در همین حدودها هست.
امکانات و خدمات هم در حد همون Ovh
خواهشن اگر نماینده هستید و مشخصات پلن رو ذکر کردید نام دیتاسنتر را هم ذکر کنید.
ممنون
AfraWeb.net
April 3rd, 2010, 18:48
ما میتونیم بهتون از دیتا سنتر netelligent.ca کانادا سرور به شما ارائه کنیم . تنها نماینده رسمی و انحصاری فروش این دیتا سنتر هستیم
برای اطلاعات بیشتر در رابطه با این دیتا سنتر میتوانید به لینک زیر مراجعه فرمایید . درباره ovh هم کاش خرید میکردید و تجربیاتتون رو مینوشتید تا متوجه بشید هیچ ارزونی بی علت نیست . و ovh چند تا دیتا سنتر داره و ببنید از کدوم دیتا سنتر سرور رو به شما میدن و نحوه مالکیت سرور و خرید و پشتیبانی و خیلی از مسائل دیگر چون با این دیتا سنتر کار کردیم و اشنایی کامل داریم خدممتون عرض کردیم . برای تماس با ما میتوانید از ایمیل afraweb@netelligent.ca استفاده نمایید .
1- میتونید با ساپورت در ارتباط باشید پاسخگویی به درخواست های شما کمتر از 20 دقیقه و حل مشکلات کمتر از 4 ساعت البته مشکلاتی که نیاز به زمان بیشتری دارند حداکثر 24 ساعت
2-پورت اختصاصی 100
3- اپ تایم 100 درصد
4- عدم تحریم و مسائل مرتبط
5- خرید از نمایندگی رسمی دیتا سنتر
6-پرداخت هزینه به ریال به شرکت معتبر
Aria
April 3rd, 2010, 19:00
سلام.
فکر نکنم سرور خوب از دیتاسنتر های آمریکایی با اون قیمت پیدا کنید ولی من میتونم یک پیشنهاد Xeon 3220 به شما بدم:
CPU - Intel Xeon Processor X3220 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB)
RAM - 4096MB ECC unbuffered DDR2
HDD - 500GB Western Digital w/ 32MB Cache
HDD - 500GB Western Digital w/ 32MB Cache
RAID - Adaptec Embedded RAID-1
BW - 4000GB Premium Bandwidth
IPs - Block of 16 IPs (13 Usable IPs)
FREE Windows 2003/2008 Web Edition
FREE Linux Operating System Any Edition
FREE cPanel / WHM / Fantastico
Price - $170
تمامی سرور های ما با انکانات جانبی رایگان زیر ارائه می شوند:
Initial Server Configuration
- APC Remote Reboot
- Bandwidth Usage Graphs w/ Reports
- Server Monitoring (Ping)
- Reverse DNS Records
- DDoS Mitigation (Instruction Protection System)
- 100% Network Uptime Guaranteed SLA
- 100% Power Uptime Guaranteed SLA
در صورت تمایل به سفارش سرور، از طریق ایمیل aria@ariaservers.com و یا ارسال پیقام خصوصی در همین انجمن، اقدام نمایید.
با تشکر.
Nikihost
April 3rd, 2010, 19:40
سلام
ما ميتونيم از 2 ديتاسنتر به شما سرور ارائه بديم.
البته اگه هارد رید برات مهم باشه قیمت ها تغییر میکنه
yaghoub
April 3rd, 2010, 20:07
آقای AfraWeb.net یعنی میگید از ovh نخریم بهتر هست؟ ما میخواستیم بدیم یکی از دوستان از استرالیا بگیره از ovh.de و پنل دست خودمون باشه.
بقیه دوستان لطفا اسم دیتاسنتر رو هم اعلام کنید.
در ضمن اگر امکانش هست چند تا دیتاسنتر درست و حسابی هم معرفی کنید.
AfraWeb.net
April 3rd, 2010, 20:11
آقای AfraWeb.net یعنی میگید از ovh نخریم بهتر هست؟ ما میخواستیم بدیم یکی از دوستان از استرالیا بگیره از ovh.de و پنل دست خودمون باشه.
بقیه دوستان لطفا اسم دیتاسنتر رو هم اعلام کنید.
در ضمن اگر امکانش هست چند تا دیتاسنتر درست و حسابی هم معرفی کنید.
شما قوانین این دیتا سنتر رو نمیدونید اولا باید حتما ساکن اروپا باشید و یا فردی در اروپا این سرور رو خرید کنه و به شما تحویل بده . حرفی از عدم خرید نیست فقط تجارب خودمون و دوستانی که خرید داشتند رو بهتون گفتیم نمونه اش رایان نت که میتونید اطلاعات بیشتر رو از خودشون بگیرید . ما هم خوشحال میشیم از این دیتا سنتر خرید کنید و تجربیاتتون رو بنویسید و ما و دوستان استفاده کنیم .
در ضمن افرا وب اسم یک شرکت هست دوست عزیز .
yaghoub
April 3rd, 2010, 20:19
اون قسمت از قوانین رو خوندم . برای همین میخوام بگم یکی از آشنایان در استرالیا سرور و خرید بکنه.
میشه بگید چه مشکلاتی ممکن هست پیش بیاد. هم برای آگاهی بنده و هم دیگر دوستان.
در مورد afraweb.net هم چون اسمتون رو نمیدونستم از این اسم استفاده کردم.
ممنون
AfraWeb.net
April 3rd, 2010, 20:35
خوب قوانین رو خوندید و مشکلی از بابت خرید هم ندارید . پس سرور را خریداری کنید .
موفق باشید
Arte
April 3rd, 2010, 21:39
دوستان آفرهای خیلی خوبی ارائه میدن و من با اکثرا کار کردم و راضی بودم
اگه شما هم میبینی ovh میتونی خرید بزنی شک نکن که واقعا سرورهای فوق العاده ای ارائه میدن واقعا به سرعته پورتشون ایمان دارم .
اگه قسمت نبود ovh بگیری از سرورهای xlhost استفاده کن که الان با قیمت کم و کیفیت بالا قابل استفاده هست .
Aria
April 3rd, 2010, 21:45
اون قسمت از قوانین رو خوندم . برای همین میخوام بگم یکی از آشنایان در استرالیا سرور و خرید بکنه.
میشه بگید چه مشکلاتی ممکن هست پیش بیاد. هم برای آگاهی بنده و هم دیگر دوستان.
در مورد afraweb.net هم چون اسمتون رو نمیدونستم از این اسم استفاده کردم.
ممنون
سلام.
منظور آقای AfraWeb این هست که این دیتاسنتر کمی سختگیر تر از دیتاسنتر های اروپایی دیگر است و یکی از دلایل ایشان، مسدود کردن آی پی سرور در صورت دریافت شکایت Spam هست.
من شخصاً هیچ تجربه ای از این دیتاسنتر ندارم ولی به نظرم درست ترین برخورد در زمان دریافت شکایت Spam این هست که دیتاسنتر تا 3 بار تذکر بده و بعد از 48 ساعت اگر چهارمین شکایت دریافت شد و کاربر اقدامی در جهت حل و فصل مشکل نکرد، آی پی خاطی مسدود بشه.
بعضی دیتاسنتر ها هم جریمه نقدی قرار میدند یا سرور رو خاموش می کنند و جریمه میگیرند و .... ولی هیچ یک از موارد مذکور استاندارد نیست و قانون جهانی تنها تذکر و null route کردن آی پی خاطی در صورت دریافت شکایات بیشتر در مدت 48 ساعت است.
با تشکر.
mohammadi9
April 3rd, 2010, 21:53
Core2 Duo 2.4GHz
Ram 8 gig
HDD : 500 Gb
port 100
قیمت : 180.000
دیتاسنتر : Iweb Canada
همین سرور با رم 1TB raid میشه : 215.000
P-CO
April 3rd, 2010, 21:55
سلام، از XLHost , FDC , DirectSpace در خدمتیم. با امکانات ویژه...
این پلان هست، روی سایت ایکس ال هاست 199 قیمت خورده برای شما 180$ حساب مکینیم.
Dell PoweEdge 1900
Dual Xeon E5335 (16GHz total on 8 cores) 1333 MHz FSB 8MB L2 cache
8GB DDR2 ECC Registered RAM
2x 250GB 7.2K RPM SATA 3 Gb/s Hard Drives Raid-1 (Included)
3000GB Transfer
100Mbps connection
13 IP Addresses
http://xlhost.com/moreinfo.php?service=36
AfraWeb.net
April 4th, 2010, 00:33
سلام.
منظور آقای AfraWeb این هست که این دیتاسنتر کمی سختگیر تر از دیتاسنتر های اروپایی دیگر است و یکی از دلایل ایشان، مسدود کردن آی پی سرور در صورت دریافت شکایت Spam هست.
من شخصاً هیچ تجربه ای از این دیتاسنتر ندارم ولی به نظرم درست ترین برخورد در زمان دریافت شکایت Spam این هست که دیتاسنتر تا 3 بار تذکر بده و بعد از 48 ساعت اگر چهارمین شکایت دریافت شد و کاربر اقدامی در جهت حل و فصل مشکل نکرد، آی پی خاطی مسدود بشه.
بعضی دیتاسنتر ها هم جریمه نقدی قرار میدند یا سرور رو خاموش می کنند و جریمه میگیرند و .... ولی هیچ یک از موارد مذکور استاندارد نیست و قانون جهانی تنها تذکر و null route کردن آی پی خاطی در صورت دریافت شکایات بیشتر در مدت 48 ساعت است.
با تشکر.
دقیقا همینطور هست . اگر خواستید ما رسیلر هایی بهتون معرفی میکنیم که هزینه ست اپ هم نمیگیرند و قیمیت در حد دیتا سنتر بهتون ارائه میکنند و امیدواریم تجربیات خوبی داشته باشد و مثل اقای رحمانیان و دیگران با این دیتا سنتر به مشکل برنخورید خوبی این دیتا سنتر اینه تا دلتون بخواد دلال و فروشنده داره تو اینترنت سرچ بزنید تو wht.com ببنید پر هست .
صلاح خویش خسروان دانند .
yaghoub
April 4th, 2010, 09:47
ممنون دوستان .
نمیخوام انتخابی بکنم که بعدا مجبور بشم هر ماه سرور عوض کنم.
حداقل یکی دو سال میخوام خیالم راحت باشه.
irlogo
April 4th, 2010, 16:01
از کارو بگیرید
nikanhost.com
نماینده رسمی کارو در ایران آقای میرزاخانی
AfraWeb.net
April 4th, 2010, 16:08
کلا 3 انتخاب دارید
1- خرید مستقیم از دیتا سنتر و مشکلات پرداخت پی پال و اینطور مسائل در ایران
2- خرید از واسطه ها و عدم مالکیت سرور و دسترسی به ساپورت و....
3- خرید از نمایندگان رسمی دیتا سنتر ها و گرفتن سرور هایی با امکانات بالاتر و قیمتی پایین تر و..
در هر صورت همین که در خرید خود حساس هستید و تحقیق میکنید تا بهترین گزینه را انتخاب نمایید نشان دهنده مسله مهمی هست که کاش هم خریداران همین کار رو انجام میدادند
yaghoub
April 4th, 2010, 19:08
کلا 3 انتخاب دارید
1- خرید مستقیم از دیتا سنتر و مشکلات پرداخت پی پال و اینطور مسائل در ایران
2- خرید از واسطه ها و عدم مالکیت سرور و دسترسی به ساپورت و....
3- خرید از نمایندگان رسمی دیتا سنتر ها و گرفتن سرور هایی با امکانات بالاتر و قیمتی پایین تر و..
در هر صورت همین که در خرید خود حساس هستید و تحقیق میکنید تا بهترین گزینه را انتخاب نمایید نشان دهنده مسله مهمی هست که کاش هم خریداران همین کار رو انجام میدادند
شما لطف دارین.
قیمت های این دیتاسنتر کانادایی شما کمی گرون هست.
من ovh چشممو گرفته.
برای پرداخت هم مشکلی ندارم.
فقط میخوام سرور تو پنل خودمون باشه یا پنلش دست خودم باشه.
ولی هر چی من ایمیل فرستادم جواب نمیدن.
در ضمن برای خرید از استرالیا باید از ovh.de خرید کرد . درسته؟
goldstar
April 4th, 2010, 19:44
سلام
فقط اگر شما از این کشورها باشین توانایی خرید از ovh رو دارین
Frame of use: Availability - OVH (http://www.ovh.co.uk/items/framework/availability.xml)
استرالیا توی لیست نیست.
میشه بفرمایین که استفاده شما از این سرور چیه؟ برای یک سایت میخواین یا میزبانی و هاستینگ یا vps
yaghoub
April 4th, 2010, 19:52
برا هاستینگ میخوام
nimafire
April 4th, 2010, 21:06
سلام
ما میتونیم بهترین سرور ممکن را در اختیار شما قرار بدیم.
در صورت تمایل به من پیام خصوصی ارسال کنید
امکان خرید لایسنس cpanel و directadmin و ... نیز وجود دارد.
قیمت های تو سایت بالا هستند ولی قیمت هایی که دیتا سنتر به نمایندگی خودش میده بسیار مناسب همراه با منیج رایگان پورت 100 اختصاصی و ترافیک بالا هستند . هر گرونی بی علت نیست و هر ارزونی هم بی علت نیست . روی هم رفته کلاس کاری دیتا سنتر های کانادایی رو نمیشه با اروپا مقایسه کرد . اگر تمایل داشتید ایمیلتون را ارسال کنید تا لیست سرور ها را برای شما ارسال کنیم .
قیمت های سرور ها در این لیست هست
Offres d'h (http://www.ovh.com/fr/produits/offres_dedies.xml)
و اون قیمت های ارزونی که دیدی در این لیست که یه دیتا سنتر دیگه هست زیر مجموعه ovh
Kimsufi - votre gamme de serveurs d (http://www.kimsufi.com/ks/)
خود نماینده های فروشش میگن که دیتا سنتر دومی یه دیتا سنتر درجه 3 هست نسبت به ovh پس مطمعن باشید این فرق و اختلاف قیمت دلایلی دارد که مشتری ها دقت نمیکنند .
موفق باشید
goldstar
April 4th, 2010, 21:49
افراوب عزیز اگر لیست سرورهاتون رو با قیمت بصورت عمومی منتشر کنید بهتر نیست؟ یا توی سایت بزارین
اینطوری هم حرفه ای تر هست هم اینکه بار زیادی از تماسها باهاتون برداشته میشه
البته پیشنهاد بود.
مثلا من خودم دوست دارم سرورهاتون و قیمتهاش و امکاناتش رو ببینم
AfraWeb.net
April 4th, 2010, 21:59
افراوب عزیز اگر لیست سرورهاتون رو با قیمت بصورت عمومی منتشر کنید بهتر نیست؟ یا توی سایت بزارین
اینطوری هم حرفه ای تر هست هم اینکه بار زیادی از تماسها باهاتون برداشته میشه
البته پیشنهاد بود.
مثلا من خودم دوست دارم سرورهاتون و قیمتهاش و امکاناتش رو ببینم
این به چند دلیل هست اینکه ایرانی ها دوست دارن سرور ارزون خریداری کنند ولی سرور های ما قیمتی مناسب دارند در حد دیتا سنتر های درجه 1 . ما داریم لیست قیمت را درست میکنیم همچنین داریم سعی میکنیم امکانات جانبی از دیتا سنتر بگیریم از قبیل پایین اوردن هزینه لایسنس ها و هارد اضافه و ابگیرید رم و... .
yaghoub
April 4th, 2010, 23:20
جناب افرا وب شما لطف كنيد قيمت پلن Q8400با هارد 500 raid1 و 8 گيگ رم رو بفرمايين.
درضمن من از ادرس ovh.de ميخواستم اوردر بدم. و سايتي كه شما فرمودين درجه 3 هست فقط براي انگلستان سرويس ميده.