ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سه سوال عمومی درباره سرور اختصاصی

eMo
November 3rd, 2013, 12:29
اگر یک سرور دانلود raid 1 باشه،موقع دانلود کاربران،از هر دو هارد دانلود خواهند داشت یا فقط یک هارد تحت فشار خواهد بود؟
منظورم اینه که یکی از هارد ها فقط واسه بک آپ هست یا فشاری که با دانلود کاربران وارد میشه نصف میشه؟

ارزش داره هزینه بیشتری کنم و از رم های ECC استفاده کنم؟ بیشتر از 20 یورو اختلاف قیمت دارن و خیلی زیاده این تفاوت
چون سرور دانلود هست آیا فایل هایی که که کاربان دانلود میکنند احتمال داره خراب دانلود بشه به خاطر استفاده نکردن از رم های ECC ؟

همونطور که میدونید ovh فرانسه نیمه وارز هست یعنی میتونید کپی رایت رو رعایت نکنید و فقط در صورتی گیر میدن که شکایتی بشه (البته اینو یکی از همکاران شما میگفتن)
آیا ovh کانادا هم از این قانون طبعیت میکنه؟

eMo
November 3rd, 2013, 20:48
حداقل یکی سوال اول رو جواب بده

GateFa
November 3rd, 2013, 21:33
When reading, both disks can be accessed independently and requested sectors can be split evenly between the disks.
منبع:
Standard RAID levels - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Standard_RAID_levels)

در مورد سوال دوم به نظر من بله. ارزشش رو داره.

| KVM - SERVER |
November 3rd, 2013, 21:43
برای سرور دانلود آنچنان تفاوت بین رم های ECC و Non-ECC نیست.

Raid-1 هم بکاپ گیری میکنه.
برای سرور دانلود از Raid 10 (درصورت وجود بودجه و فضا) استفاده کنید یا Raid استفاده نکنید.