ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مهم - کمکم کنید

AliMH
November 2nd, 2013, 21:27
دوستان یه سوال دارم هر کی جوابمو بده واقعا کمک بزرگی کرده راهی داره بفهمیم کدوم فایل php لود cpu را داره میخوره ؟؟

nginxweb
November 2nd, 2013, 22:22
درود بر شما

اگر php سرور شما تحت CGI و یا SUPHP و یا FAST CGI کانپایل شده باشد بدلیل اینکه این حالت ها بصورت Proccess per user هستند و درخواست های یوزر ها مشخص میباشد از طریق دستور top میتوانید مشاهده نمایید که کدام یوزر و کدام فایل ها در حالت مصرف پردازنده هستند

AliMH
November 2nd, 2013, 22:36
درود بر شما

اگر php سرور شما تحت CGI و یا SUPHP و یا FAST CGI کانپایل شده باشد بدلیل اینکه این حالت ها بصورت Proccess per user هستند و درخواست های یوزر ها مشخص میباشد از طریق دستور top میتوانید مشاهده نمایید که کدام یوزر و کدام فایل ها در حالت مصرف پردازنده هستند
من از nginx , php-fm دارم استفاده میکنم. من دستور top میزنم چیزی نشون نمیده، حتی htop هم همین طور فقط داره لود TASK هارو نشون میده ولی من میخوام بدون کدوم فایلی داره پردازش میزه و چقدر لود ایجاد کرده

nginxweb
November 2nd, 2013, 22:42
من از nginx , php-fm دارم استفاده میکنم. من دستور top میزنم چیزی نشون نمیده، حتی htop هم همین طور فقط داره لود TASK هارو نشون میده ولی من میخوام بدون کدوم فایلی داره پردازش میزه و چقدر لود ایجاد کرده

دوست گرامی برای حل این مشکل باید FPM status monitor page را فعال کنید که بتوانید درخواست های هندل شده را مشاهده نمایید
در گوگل جستجو نمایید :

reza21biologist
November 3rd, 2013, 11:27
سلام

به نظرم با این کار هم به اونچیزی که می خواهید می تونید برسید :

yum install lsof

سپس دستور top را در خط فرمان وارد کنید و پس از کپی pid یوزری که cpu بیشتری را اشغال کرده است دستور زیر را در خط فرمان وارد کنید :

lsop -p pid

که در اینجا به جای pid باید عددی که کپی کرده اید را وارد کنید.

با تشکر

nginxweb
November 3rd, 2013, 11:29
سلام

به نظرم با این کار هم به اونچیزی که می خواهید می تونید برسید :

yum install lsof

سپس دستور top را در خط فرمان وارد کنید و پس از کپی pid یوزری که cpu بیشتری را اشغال کرده است دستور زیر را در خط فرمان وارد کنید :

lsop -p pid

که در اینجا به جای pid باید عددی که کپی کرده اید را وارد کنید.

با تشکر

در تکمیل توضیحات دوست گرامی اضافه میکنم بوسیله دستور strace نیز میتوانید PID ها را براحتی trace نمایید