من رو سرور مجازی ام سنت او اس نصب هست و بنا به دلایلی می خواهم این سنت او اس رو دوباره نصب کنم، خواهشا مراحل کار رو بگید.
با تشکر
downloaddl
November 2nd, 2013, 20:50
1 . وارد سایتی بشید که ازش وی پی اس گرفتید
2. وارد اکانتتون بشید
3. ارسال درخواست جدید
4. :دی در درخواست بنویسد که نیاز به سیستم عامل جدید دارید
براتون انجام میدن
ULTRAWEB
November 2nd, 2013, 20:53
اگرم دسترسی به مجازی ساز بهتون دادن امکانش هست که خودتون انجام بدین
pouyajabbarisani
November 2nd, 2013, 20:56
1 . وارد سایتی بشید که ازش وی پی اس گرفتید
2. وارد اکانتتون بشید
3. ارسال درخواست جدید
4. :دی در درخواست بنویسد که نیاز به سیستم عامل جدید دارید
براتون انجام میدن
دوست عزیز راستش رو بخواهد می خواهم خودم یاد بگیرم اصلا دلیل خرید سرور ام فعلا همین یاد گیری است تا وقتی کار هاستینگ رو یک سال دیگه شروع می کنم کاملا مسلط باشم
downloaddl
November 2nd, 2013, 20:58
دوست عزیز راستش رو بخواهد می خواهم خودم یاد بگیرم اصلا دلیل خرید سرور ام فعلا همین یاد گیری است تا وقتی کار هاستینگ رو یک سال دیگه شروع می کنم کاملا مسلط باشم
خوب یک مجازی ساز نصب کنید رو کامپیوترتون رویه مجازی ساز لینوکس نصب کنید اگر هم دست رسی به vmware یا هر مجازی سازی که هست رو به شما دادند می تونید سیستم عامل رو نصب کنید اگه هم ندادن
از تیکت بهشون بگید که در اختیارتون بزارند
pouyajabbarisani
November 2nd, 2013, 20:59
اگرم دسترسی به مجازی ساز بهتون دادن امکانش هست که خودتون انجام بدین
نه دوست عزیز ندادن چطور میشه گرفت منطورتون این است که به وی ام ویر یا مجازی ساز دیگه ای که سرور رو ساختن به من دسترسی ورود به اون رو بدن؟ خب در این صورت که باید اول وارد سرور اختصاصی هاستینگ بشم درست نیست؟
راستی ماجرای کنسول چیه این وسط یه جایی دیده ام نوشته بودن همون vnc است ولی فکر کنم واسه اینکه وی ان سی رو بتونیم باهاش کار کینم باید رو سیستم عامل نصب باشه دیگه نه؟ رو هوا که نمیشه نصب باشه؟
ممنون
downloaddl
November 2nd, 2013, 21:04
نه دوست عزیز ندادن چطور میشه گرفت منطورتون این است که به وی ام ویر یا مجازی ساز دیگه ای که سرور رو ساختن به من دسترسی ورود به اون رو بدن؟ خب در این صورت که باید اول وارد سرور اختصاصی هاستینگ بشم درست نیست؟
راستی ماجرای کنسول چیه این وسط یه جایی دیده ام نوشته بودن همون vnc است ولی فکر کنم واسه اینکه وی ان سی رو بتونیم باهاش کار کینم باید رو سیستم عامل نصب باشه دیگه نه؟ رو هوا که نمیشه نصب باشه؟
ممنون
در مجازی سازشون برای شما یک اکانت درست می کنند و به شما یوزر پَس میدن که شما می تونید به کمک اون این کار رو انجام بدی
و vnc بر رویه لینوکس نصب میشه همانند ریموت دسکتاپ می تونید از لینوکس استفاده کنید
pouyajabbarisani
November 2nd, 2013, 21:23
دوست عزیز این در مورد سرور اختصاصی چطوری است درست مشکل من در حال حاظر سرور مجازی هیت ولی کنجکاو شدم اون رو هم بدونم؟
با تشکر
Mr.Te0
November 2nd, 2013, 22:46
برای نصب مجدد سیستم عامل اولا باید به شما باید دسترسی وی ام ویر بدند ( اگر از مجازی ساز wm ware باشد ) بعد باید درخواست بدید ایزو سیتم عامل مورد نظتون رو مونت کنند و مراحا نصب رو طی کنید.
pouyajabbarisani
November 2nd, 2013, 23:12
برای نصب مجدد سیستم عامل اولا باید به شما باید دسترسی وی ام ویر بدند ( اگر از مجازی ساز wm ware باشد ) بعد باید درخواست بدید ایزو سیتم عامل مورد نظتون رو مونت کنند و مراحا نصب رو طی کنید.
دوست عزیز اونو فهمیدم در سرور اختصاصی تغییر سیستم عامل به چه صورت هست؟