توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در دانلود فایل از تورنت در سرور
m43ih
November 2nd, 2013, 20:20
سلام دوستان من یک سرور خریداری کردم
برنامه تورنت نصب کردم اما نمیدونم چرا downloading رو 0% گیر میکنه
و دانلود نمیکنه دوستان مشکل چی هست :(
1646916469
persianmagic
November 2nd, 2013, 20:35
فایروال رو غیر فعال کنید.ممکنه فایلتون سیدر نداشته باشه
MagicVps.Com
November 3rd, 2013, 01:18
ممکنه ادمین سرور تورنت را بلوک کرده باشه از طریق روتر و موارد مشابه و یا اینکه فایل که دانلود میخواهید کنید سید نمیشه از جایی که فایل تورنت را دانلود کردین معمولا میزینه چندتا سید داره میشه و چندتا دانلود درحال دانلودش هست
اگر سیدش فعال بود ادمین سرور ممکنه بسته باشه تورنت را همچینی چنانچه فایر والهم فعال هست بوصتر موقت غیر فعال کنید و تستس کنید اگر با بستن فایر وال فعال شد توی فایر وال دسترسی بدین به برنامه کلاینت تورنتی که میخواهید استفاده کنید که بعدش فایر وال را بتونید فعال کنید و استفاده از تورنت کنید
da6276
November 3rd, 2013, 01:38
همونطور که جناب کیانی فرمودند اول فایروال رو خاموش کنید و سرور رو ریست کنید و مجددا تست کنید
اگه نشد مدیر سرور روی روتز تورنت رو بسته و نمیتونید ازش استفاده کنید
m43ih
November 4th, 2013, 22:34
ممنونم از پاسخ شما من چن بار ورژن برنامه تغییر دادم و فایر والی هم فعال نبود و چند باز از ادمین سرور سوال پرسیدم و گفت محدویت وجود ندارد اما نمیدونم چرا دانلود تکون نمیخوره اما عکسی از برنامه گرفتم لطفا چک کنید پایین برنامه
اساتید محترم من هم یک سوال یا به عبارتی یک درخواست کمک داشتم
مشکل اینه که از یک ترکر خصوصی نمیتونم دانلود کنم با این که رنک من تو سایت بالاست و قوانین سایت رعایت کردم فقط هم از این ترکر نمیتونم دانلود کنم
en.metal-tracker اگر سری به این سایت بزنید ممنون میشم
21311