ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بالا نیومدن سرور

mr.vorojak
November 2nd, 2013, 20:03
سلام
من یه سرور اختصاصی از یکی از شرکت ها خریداری کردم
که طی استفاده ای که داشتم رم این سرور تموم شد و سایتا بسته شد بعد درخواست دادم که 4 گیگ رم برام اضافه کردن اما بازم سرور بالا نمیومد و سایتا هم همینطور
به پشتیبانی اعلام کردم که سرور رو ریستارت کردن و گفتن مشکل از فایروال بوده
سرور درست شد و سایتا بالا اومدن اما چند دقیقه بعد مجدد این مشکل به وجود اومد و سرور بسته شد
چون پشتیبان دیر جواب میده
خواستم خودم از ssh سرور رو ریستارت کنم اما موقعی که میخوام وارد ssh سرور بشم قبل از اینکه ازم رمز و یوزر سرور رو بخواد ارور
Network error: Connection timed out میده
پنل سرور هم whm هست
حالا از دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه که خودم چیکار کنم سرور درست شه؟

Yas-Host
November 2nd, 2013, 20:13
سلام
که طی استفاده ای که داشتم رم این سرور تموم شد و سایتا بسته شد بعد درخواست دادم که 4 گیگ رم برام اضافه کردن اما بازم سرور بالا نمیومد و سایتا هم همینطور
سرور درست شد و سایتا بالا اومدن اما چند دقیقه بعد مجدد این مشکل به وجود اومد و سرور بسته شد
خواستم خودم از ssh سرور رو ریستارت کنم اما موقعی که میخوام وارد ssh سرور بشم قبل از اینکه ازم رمز و یوزر سرور رو بخواد ارور
پنل سرور هم whm هست

دسترسی کنسول دارید؟

در یاهو پیام بدید. اطلاعات در امضا موجود می باشد.

name3
November 2nd, 2013, 20:17
سلام
پنل سرور هم whm هست

پیام Network error: Connection timed out یعنی اینکه یا آی پی شما توسط همون فایروال ، بلاک شده ، یا اینکه سرور خاموش شده ، یا بدلیل حمله ای که بوده ، فایروال امکان عبور نمی ده . در نهایت بهتره از طریق سطوح بالا حل شه

mr.vorojak
November 2nd, 2013, 20:20
دسترسی کنسول دارید؟

در یاهو پیام بدید. اطلاعات در امضا موجود می باشد.
بنده از این سرور فقط
ای پی
رمز عبور و یوزر
و پورت دارم
دسترسی کنسول والا اطلاعی ندارم

Yas-Host
November 2nd, 2013, 20:27
بنده از این سرور فقط
ای پی
رمز عبور و یوزر
و پورت دارم
دسترسی کنسول والا اطلاعی ندارم

پس در این صورت تنها کاری که میتونید بکنید این هست که آی پی خودتون رو عوض کنید با استفاده از چیز شکن یا ... تست کنید اگر دیدید باز ارور میده مشکل یا از فایروال است یا نتورک سرور.... که فقط و فقط مدیر سرور اصلی میتواند آن را حل نماید.

موفق باشید.