ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل دیتابیس #1146 - Table 'kabo_db.wp_comments' doesn't exist

alirayaneh
November 1st, 2013, 12:15
سلام دوستان من از یه هاست اشتراکی استفاده میکنم ...
و cms م ووردپرس هست و حدودا 3 ماهی میشه که نصب و دیتا بهش وارد شده .. دیروز تا حالا هنگام وررود به سایت بازدید کننده به صفحه اینستال وورد پرس هدایت میشه ..
من دیتا بیس رو با phpmyadmin برسی کردم .. دیتابیس مربوطه و تیبل ها وجود داره .. امام وقتی روی تیبل ها کلیک میکنم ارور

#1146- Table 'kabo_db.wp_comments' doesn't exist

رو میده حتی با دستور SHOW TABLES; نام تیبل ها نمایش داده میشه ..
اما با دستور SELECT * FROM ... باز هم ارور مذکور رو میده ..
لازم بذکره من طی یک ماه اخیر هیچگونه تغیری نه در فایل ها و نه در دیتا بیس دادم..
البته باید این رو هم اضافه کنم دیگر سایت های موجود روی این سرور هیچ مشکل مشابهی برا شون پیش نیومده
من از پشتیبانی مربوطه پیگیر شدم .. میگن ماهم علتش رو نمیدونم میگن ما بکاپ هفتگی میگیریم .. که فایل شما خالی هست یعنی بکاپی از شما نداریم ..

خوب از اساتید کسی میدونه علت چی هست و چطور میشه مشکل رو برطرف کرد ؟

RayanDade
November 1st, 2013, 13:37
از سی پنل یا خود phpmy admin ریپیر رو بزنید و آنالیز .اگر نتیجه نداد در سایت پشتیبانی خود وردپرس مطرح کنید یا در گوگل.میتونید به شرکتی که هاست گرفتید بگید بکاپ براتون ریستور کنن مثلا مال دیروز یا هفته پیش

alirayaneh
November 1st, 2013, 14:07
بله باتشکر از شما
متاسفانه repair جواب نمیده من قبلا هم امتحان کردم .اما در این مواقع راحت ترین کار ریستور کردن بک آپ که ظاهرا اون شرکت همون طور که در پست اول هم مطرح کردم فایل های بکاپ مربوط به اکانت من رو ندارند ..
اما فرمودید به سایت پشتیبان ورد پرس مراجعه کنم در مواردی که مشکلی در دیتابیس وجود داره که حتی نرم افزار قدرت مندی مثل phpmyadmin قادر به باز کردن تیبل های db نیست اونها راه حلی به جز ارجاع مجدد به پشتیبان هاستینگ ارائه میدن ؟