ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی مخصوص کسانی که vps دارند

mohammadi9
April 2nd, 2010, 17:42
سلام

سرور جدید با هزینه کم مخصوص کسانی که VPS دارند میتونن سرور اختصاصی تهیه کنند:

مشخصات سرور :

Celeron D 3.06Ghz
1,500GB Traffic
1GB RAM
160GB SATA2 HD

قیمت : 60,000 تومان

این سرور رو همه میتونند بخرند اما کسانی که VPS دارن و میخوان با هزینه کم سرور بخرند مناسب است .

Aria
April 2nd, 2010, 17:47
سلام.

دوست عزیز، منطق شما و علت فنی شما از اینکه میفرمایید این سرور جایگزین یک سرور مجازی هست چیه ؟

من به این قیمت، یک VDS با رم 1 گیگابایت و 2 core از CPU سرور و 50 گیگ هارد دیسک SAS در حالت RAID10 به شما میدم که از لحاظ قدرت و کیفیت چندین برابر این سروری که شما لیست کردید کار می کنه.

هیمنطور از نظر قیمت، در حال حاظر به این قیمت سرور مجازی با پهنای باند نا محدود میدن از دیتاسنتر های آلمان و فرانسه !

در هر حال، خوشحال میشم با توجه به توضیحات بالا، منطق خودتون رو برای من و دیگر خوانندگان تاپیک بیان کنید.

با تشکر.

afrateam
April 2nd, 2010, 17:48
سلام

سرور جدید با هزینه کم مخصوص کسانی که VPS دارند میتونن سرور اختصاصی تهیه کنند:

مشخصات سرور :

Celeron D 3.06Ghz
1,500GB Traffic
1GB RAM
160GB SATA2 HD

قیمت : 60,000 تومان

این سرور رو همه میتونند بخرند اما کسانی که VPS دارن و میخوان با هزینه کم سرور بخرند مناسب است .
دیتاسنتر ؟ پورت ؟ هزینه لایسنس کنترل پنل ها ؟

mohammadi9
April 2nd, 2010, 17:58
سلام.

دوست عزیز، منطق شما و علت فنی شما از اینکه میفرمایید این سرور جایگزین یک سرور مجازی هست چیه ؟

من به این قیمت، یک VDS با رم 1 گیگابایت و 2 core از CPU سرور و 50 گیگ هارد دیسک SAS در حالت RAID10 به شما میدم که از لحاظ قدرت و کیفیت چندین برابر این سروری که شما لیست کردید کار می کنه.

هیمنطور از نظر قیمت، در حال حاظر به این قیمت سرور مجازی با پهنای باند نا محدود میدن از دیتاسنتر های آلمان و فرانسه !

در هر حال، خوشحال میشم با توجه به توضیحات بالا، منطق خودتون رو برای من و دیگر خوانندگان تاپیک بیان کنید.

با تشکر.

در سرور مجازی سی پی یو ، share هستش ، اما تو این سرور سی پی یو ، share نیست . به درد کسائی میخوره که نمیخوان هزینه زیاد کنند اما سرور خوب میخوان

سرور هم اختصاصی هستش

mohammadi9
April 2nd, 2010, 17:59
دیتاسنتر ؟ پورت ؟ هزینه لایسنس کنترل پنل ها ؟

Port : 100
Iweb Canada

هزینه لایسنس کنترل پنل به شرح زیر است : :D

Cpanel : 40,000
Direct Admin : 14,000

mohammadi9
April 2nd, 2010, 19:41
تا 55,000 میتونیم بدیم سرور

Port : 100 هم است