توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل تعرفه های whmcs
Tarfandaneh
October 30th, 2013, 19:03
سلام دوستان
من یه مشکل در قسمت تعرفه های سیستم whmcs دارم که نمی دونم چرا با اینکه تعرفه دوره ای انتخاب شده و من قیمت ماهانه و سالانه جدا نوشتم اما در قسمت سفارش در پنل کاربری هم برای 1 ماهه و هم برای 1 ساله قیمت ماهانه ای که من تعیین کردم را نوشته.منظورم اینه مثلاً من 40000 ریال برای قیمت ماهانه میذارم بعد اینو ضربدر 12 میکنم که میشه 4800000 ریال و در قسمت سالانه می نویسم اما در قسمت پنل کاربری که به مشتری نشون داده میشه هم ماهانه و هم سالانه را می نویسه همون 40000 ریال قیمت ماهانه.
به نظرتون مشکل از چیه؟ من از whmcs نسخه 5.2.12 قانونی لایسنس دار استفاده میکنم و خود whmcs میگه تبریک می گوییم شما از آخرین نسخه استفاده میکنید.
حالا موندم این مشکلش از چیه؟ من فقط می خوام تعرفه ماهانه و سالانه داشته باشم.
هیچ پول مالیات یا عوارضی هم تعیین نکردم.
sinaevil
October 30th, 2013, 19:13
ببین یک گزینه بالاش هست که باید روی دوره ای تنظیم کنی... بلافاصله نباشه. اون رو امتحان کردی ؟
Tarfandaneh
October 30th, 2013, 19:17
برای من سه گزینه بیشتر نیست.
دوره ای
همیشگی
رایگان
که من هر سه را امتحان کردم.
با دوره ای قیمت با لیست کرکره ای و ماه و سال نمایش داده میشه.
با همیشگی فقط قیمت ماه اول به صورت متن نمایش داده میشه و آخرش می نویسه برای یک بار
با رایگان کلاً به جای قیمت می نویسه رایگان
الان من دوره ای را انتخاب کردم اما قیمت ماهانه و سالانه در پنل کاربری یکی است یعنی با اینکه من برای هر کدوم جدا تعیین کردم و چندین بار هم ذخیره کردم اما همچنان قیمت سالانه همون قیمت ماهانه است.حتی فکر کردم شاید نمایشش اشکال داره بعد رفتم خودم به خودم سفارش بدم دیدم در فرم پرداخت هم برای یک سال باید هزینه یک ماه را پرداخت کنم.به نظرتون مشکل از کجاست؟
vahab00
October 30th, 2013, 19:20
سلام
ی دمو بهم میدی ببینم ؟ و ی دسترسی ادمین whmcs ?
البته اگه میتونی اعتماد کنی
Tarfandaneh
October 30th, 2013, 19:50
مسئله اعتماد نیست اگه این مشکل ظهر اتفاق میفتاد می تونستم رمز آدمین هم بهتون بدم اما الان هم پوشه ورود را عوض کردم و هم دو تا رمز روش گذاشتم البته نمی دونم چطوری شد یه رمز قبل از فعال سازی قالب کپری روی پوشه مدیریت قبلی بود که اسمش هم عوض نکرده بودم بعد یه رمز هم بعد از فعال سازی قالب کپری گذاشتم روش که الان برای ورود دو تا رمز پوشه باید بزنم و یه رمز whmcs به همین دلیل دوست ندارم کسی آدرس ورود من یا سه تا رمز ورود را بفهمه.
من از هر جا که خواستید اسکرین شات می گیرم شما آدرس انگلیسی جایی که خواستید را بدید من عکسش را میذارم.
EXXXIR
October 30th, 2013, 21:40
با سلام
وارد صفحه تنظیمات اصلی بشید سربرگ سفارش، گزینه زیر تیکش بردارید:
Monthly Pricing Breakdown
GateFa
October 30th, 2013, 21:48
با سلام
وارد صفحه تنظیمات اصلی بشید سربرگ سفارش، گزینه زیر تیکش بردارید:
Monthly Pricing Breakdown
تایید میشه کاملا...
مشکل استارتر دقیقا همین مورد هست.
Tarfandaneh
October 30th, 2013, 21:57
بله 100% مشکل از همین بود.
ممنون از EXXXIR و GateFa.
راستی یه سوال من چطوری می تونم تاپیک هام رو به عنوان حل شده بزنم مثل سایت های پرسش و پاسخ.
GateFa
October 30th, 2013, 22:01
بله 100% مشکل از همین بود.
ممنون از EXXXIR و GateFa.
راستی یه سوال من چطوری می تونم تاپیک هام رو به عنوان حل شده بزنم مثل سایت های پرسش و پاسخ.