توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 20 نویسنده ماهی 60 هزار تومان نیاز دارم!
mohammad_er
October 30th, 2013, 19:02
سلام. 20 تا نویسنده برای سایت لازم دارم. البته 60 تومن رو برای کسایی که کپی پیست می کنن هست. اگر خودتون مطلب بنویسید بیشتر هم میدم. کلا می تونم تا ماهی 900 خرج کنم . ماه اول تست هست.کسانی که کیفیت مطالبشون بالا باشه در ماه اول حقوق می دم. سایت در موضوع گرافیک 2و 3 بعدی هست. هرنویسنده حداقل باید روزی 5 تا پست بزاره.اگر کسی تا 10 تا پست بزاره اضافه کار میگیره. لطفا اسپم ندید و فقط از راه ایمیل در تماس باشید. mohammaderfaniyan@ymail.com فوری قوانین: نباید عکس های غیر اخلاقی و مطالب غیر مرتبط و خلاف شرع و عرف بنویسید و هر گونه مسئولیت مطلب بر عهده نویسنده می باشد.
moradbarghi
November 6th, 2013, 19:41
سلام. 20 تا نویسنده برای سایت لازم دارم. البته 60 تومن رو برای کسایی که کپی پیست می کنن هست. اگر خودتون مطلب بنویسید بیشتر هم میدم. کلا می تونم تا ماهی 900 خرج کنم . ماه اول تست هست.کسانی که کیفیت مطالبشون بالا باشه در ماه اول حقوق می دم. سایت در موضوع گرافیک 2و 3 بعدی هست. هرنویسنده حداقل باید روزی 5 تا پست بزاره.اگر کسی تا 10 تا پست بزاره اضافه کار میگیره. لطفا اسپم ندید و فقط از راه ایمیل در تماس باشید. mohammaderfaniyan@ymail.com فوری قوانین: نباید عکس های غیر اخلاقی و مطالب غیر مرتبط و خلاف شرع و عرف بنویسید و هر گونه مسئولیت مطلب بر عهده نویسنده می باشد.
سلام کپی
پست کپی پیست به همراه 5 تک با درج منبع
قیمت بین 50 تا 30 تومان
شرایط همکاری
تعداد پست بالای 200 عدد باشد
پیش پرداخت نیاز است
در صورت درخواست تعداد بالا یعنی 3 هزار به بالا مبلغ هر پست 30 تومان
shazo
November 6th, 2013, 19:56
سلام
من از طرف یکی از دوستان که این تاپیک رو دیده بود پست میذارم
ایشون خواستار ایدی یاهو شما شده بودن.. مرسی
mass123
November 6th, 2013, 20:04
منم هستم اطلاعاتو پخ کنید
reza*
November 6th, 2013, 20:25
20 ضرب در 60 که میشه 1200 یا به عبارتی 1 میلیون و 200 هزار تومن اونوقت چجوری میخواین فقط 900 خرج کنید :دی بعد 20 تا نویسنده چه خبره !!!
نباید عکس های غیر اخلاقی و مطالب غیر مرتبط و خلاف شرع و عرف بنویسید و هر گونه مسئولیت مطلب بر عهده نویسنده می باشد.
وقتی طرف پست رو زد دیگه تموم شده و پای شما گیره . به این قوانین ... که خودتون میذارید دلخوش نباشید .