PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی یا جایی هست مجازی سازی آموزش میده؟!

arm.physx
October 30th, 2013, 17:15
با سلام خدمت کاربران/مدیران محترم

من میخوام مجازی سازی رو از پایه یاد بگیرم. با مجازی سازها آشنا هستم در حد معرفی فقط.
ولی انگار یک محدوده ایه که نباید واردش شد. به شدت مطلب در این مورد کم پیدا میشه و اگرم پیدا میشه خیلی سطحی هست.
بیشتر منظورم Xen و KVM هست. در کنارش بقیه ی روش ها و محیط ها.
سوال من اینه... کسی میدونه کجا / از کی / با چه روشی میشه در این رابطه آموزش دید؟

قبلا از پاسختون سپاسگزارم

ULTRAWEB
October 30th, 2013, 17:27
راهنمایی هاشون و ویگی هاشون پرازاطلاعات هست برای افراد علاقمند
میتونید مراجعه کنید و وارد این محدوده شین کسی هم جلوگیری نخواهد کرد:105:
منابع فارسی کم هست ولی برای کارکردن باهاشون باید با لینوکس و طرز کارش اشنا باشید لااقل
و منابع لاتین هم که فراروان هست

Metalik
October 30th, 2013, 17:52
سوال من اینه... کسی میدونه کجا / از کی / با چه روشی میشه در این رابطه آموزش دید؟

Google (http://www.google.com/)

arm.physx
October 30th, 2013, 17:53
دوست عزیز قریب به 1 ماه هست که دارم میگردم دنبال منابعش ولی مطلب قابل اتکایی نیافتم.
البته طبق فرموده شما با لینوکس کار میکنم و تقریبا هر روزم تو محیط شل میگذره.
دلیل سوالم هم همین بود که جایی رو پیدا کنم که به صورت مبسوط و کامل راجع به مجازی سازی و زیرساخت و تکنولوژیش توضیح بده تا آخرین مراتبش.
دوستان اگر کسی دقیق تر راهنماییم کنه ممنون میشم.

arm.physx
October 30th, 2013, 17:55
با این وضع جواب دادنتون واقعااااا
خودتونن بلدین اصلا؟؟ بعد از گوگل یاد گرفتین ؟؟؟؟
فقط مثل همه مردم گوووگل رو پیشنهاد میدین در پاسخ به همه سوالات عالم!

ULTRAWEB
October 30th, 2013, 18:17
XenServer - Resources and Support - Citrix (http://www.citrix.com/products/xenserver/resources-and-support.html)

ماهم بلد نبودیم از گوگل استفاده کردیم و یاد گرفتیم بعد هم شما که صبح و شبت توی شل میگذاره
از شما بعیده گفتم بهت منابع فارسی نیست ولی برای یادگیری پایه و اساسش همین بسه درمورد زن
کی وی ام هم بعدش شما این رو یادبگیر میدونی میتونی بااونم کار کنی و همه چی خودتت دستتت میاد
اگر دنبال اموزش و خرج هزینه ای بیا خودم یادت بدم همچین چیزی نیست که یک پی دی اف باشه از صفر تا صد
رو بگه مطالب پراکنده هستن برای هرموضوع ی باید سرچ کرد به جواب نرسیدی فروم های دوسایت جای خوبی برای تبادل نظر هست
پیشنهاد میکنم کتاب گوکل برای هکرها رو بخونی لااقل با سرچ صحیح هم اشناشی تا بتونی گلیم خودتتت رو از اب بیرون بکشی
و نه اینکه یک ماه دنبالش باشی و بگی پیدا نکردم و نیست و فلان

persianmagic
October 30th, 2013, 18:36
هیچ اموزش 0 تا 100 دی وجود نداره باید تیکه تیکه جستجو کنید یاد بگیرید

تو این انجمن کلی اموزش هست جستجو کنید اگر مشکلی هم داشتید تاپیک بزنید راهنماییتون میکنند

انتظار نداشته باشید تو 3-4 روز و با یه اموزش چند ساعته مجازی سازی یاد بگیرید

arm.physx
October 30th, 2013, 19:34
متشکرم ازینکه خیالمو راحت کردین کار کار خودمه