توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لعنت بر Directi
1eng.ir
April 1st, 2010, 23:29
یه دامین دارم به هر پنلی Move نمیشه! تا الان 20 تا پنل پیدا کردم فقط به 2تاش Move شده که اونا هم شارژ نداشتن واسه تمدیدش!
اینم ارورش: [r5] Error Message: You are not allowed to perform this action.
هر کی پنل دایرکتی داره و شارژ هم داره ممنون میشم لینک پنلشو بده تا رجیستر کنم بینم میشه دامین رو Move کرد یا نه!
Talahost.Com
April 2nd, 2010, 00:09
سلام
فکر کنم به این دلیل هست که چند شرکت مختلف پنل های دایرکتی رو ارائه می دن و move کردن فقط به پنل های همون شرکت ها هست. (البته شرکت ها اصلی نه ریسلر ها)
Rapid
April 2nd, 2010, 00:19
نه اين مرض رو داره !
من يه پنل از irpowerweb گرفتم همه move شد!
1eng.ir
April 2nd, 2010, 00:21
سلام
فکر کنم به این دلیل هست که چند شرکت مختلف پنل های دایرکتی رو ارائه می دن و move کردن فقط به پنل های همون شرکت ها هست. (البته شرکت ها اصلی نه ریسلر ها)
خیر!
borzeh
April 2nd, 2010, 00:29
اگه می خواید می تونید رو پنل من هم امتحان کنید
فقط سطح پنلم همون اولیست
AfraWeb.net
April 2nd, 2010, 00:30
احتمال این هست که چند دستور رو همزمان به پنل دادید و قفل شده . و به اصطلاح در وسط راه مونده
بهتر هست که با ساپورت این شرکت تماس بگیرید و تیکت بزنید . ما بعد از 5 روز به نتیجه رسیدیم و دقیقا همین ارور رو داشتیم البته قصد تعویض دی ان اس ها رو داشتیم که فکر میکنم 10 تا تیکت زدیم تا تازه متوجه شدن مشکل چی هست و رفعش کردند . هندی هستند دیگه کاریش نمیشه کرد
1eng.ir
April 2nd, 2010, 00:30
*** *** Renewal of ***.com for 1 year Pending Payment Order Locked In Processing. Renewal action locked in processing; will be automatically processed by the system.
معمولاً چند سال این پروسسو انجام میده ؟! :51:
پ.ن: کیا بودن میگفتن دایرکتی بهترین پنل دنیاست ؟! :103:
1eng.ir
April 2nd, 2010, 00:32
اگه می خواید می تونید رو پنل من هم امتحان کنید
هر کی پنل دایرکتی داره و شارژ هم داره ممنون میشم لینک پنلشو بده تا رجیستر کنم بینم میشه دامین رو Move کرد یا نه!
alimosavi
April 2nd, 2010, 00:35
من دارم . ولی مستقلم . می تونی بیاریش ؟
1eng.ir
April 2nd, 2010, 00:38
من دارم . ولی مستقلم . می تونی بیاریش ؟
علی جان اون بالا گفتم که.
شارژ داری بگو ;)
Supersite (http://borz246860.supersite.myorderbox.com/index.php)
مرسی ولی نشد!
[r5] Error Message: You are not allowed to perform this action.
فعلاً یه جا Move شده بینم میتونه انجامش بده یا نه ...
1eng.ir
April 2nd, 2010, 02:04
طرفداران دایرکتی کجا رفتن ؟! :113:
Aria
April 2nd, 2010, 02:13
سلام.
دو شرکت هستند که از Directi سرویس میدند و شما اجازه ارسال یک دامنه از پنل resellerclub رو به اون یکی که اسمش یادم رفته ندارید.
در هر حال اگر دوست دارید میتونید از پنل من هم استفاده کنید که از resellerclub گرفتم.
Processing.... (http://www.ariaservers.org)
با تشکر.
1eng.ir
April 2nd, 2010, 02:16
سلام.
دو شرکت هستند که از Directi سرویس میدند و شما اجازه ارسال یک دامنه از پنل resellerclub رو به اون یکی که اسمش یادم رفته ندارید.
در هر حال اگر دوست دارید میتونید از پنل من هم استفاده کنید که از resellerclub گرفتم.
Processing.... (http://www.ariaservers.org)
با تشکر.
منظورت enum یا uk2 ـه ؟!
نه به اینا هم نبود ولی Move نمیشد :))
همه دایرکتی ولی ...
بهرحال ممنون. به یه جا Move کردم ... ولی دیگه برنگشت سرجاش :))
saeidj
April 2nd, 2010, 05:46
معلوم نیست رفتی از کجا گرفتی حالا میگی دایرکت آی بده! فکر میکنم اینو تو علی اباد کتول ثبت کردی :d
هر گردی که گردو نیست. هر دایرکت آی هم دایرک آی نیست.:71:
در ضمن رو پنل من قرار شد ثبت نام کنی بگی تا بت add funds کنم. دیگه خبری ازت نشد :106:
Woshka
April 2nd, 2010, 05:51
من تا حالا 50 دفعه این مشکل رو داشتم
هر فعشم به خودشون گفتم درست شد
همین دروز یه دامین ثبت کردم پولشم دادم ولی ثبت نشد
بهشون گفتم گفت میدم بخش Developer
بعد از 4 ساعت درست شدD:
1eng.ir
April 2nd, 2010, 06:44
معلوم نیست رفتی از کجا گرفتی حالا میگی دایرکت آی بده! فکر میکنم اینو تو علی اباد کتول ثبت کردی :d
در ضمن رو پنل من قرار شد ثبت نام کنی بگی تا بت add funds کنم. دیگه خبری ازت نشد :106:
1. پنل تو Uk2 بود! دیگه نگو دایرکتی دایرکتی ...
2. نگاه روشن - پرشین هویز - تک وب - وحید - مهرهاست - رایان نت - ... اینا همشون دایرکتی ان! شک داری باهاشون صحبت کن. ولی دامین مثه آدمیزاد Move نمیشد! به جز به 2تاشون!
3. Down With Directi :112:
Arashdn
April 2nd, 2010, 07:53
من که تا آخرم از دایرکت آی حمایت میکنم
خدایی اون کنترل پنلشه که خیلی شاخه
سیستم ریسلر / ساب ریسلری شم حرف نداره
کلا همه چیزش عالیه
sadegh
April 2nd, 2010, 08:04
منظورت چی هست ؟ مشکلی با علی آباد کتول داری ؟ :-w
1eng.ir
April 2nd, 2010, 08:47
من که تا آخرم از دایرکت آی حمایت میکنم
خدایی اون کنترل پنلشه که خیلی شاخه
سیستم ریسلر / ساب ریسلری شم حرف نداره
کلا همه چیزش عالیه
پس این همه تاپیک میزنن مشکل دارن از خوبیشه ؟!
چرا کسی تاپیک در مورد مشکل با name یا godaddy نزده ؟!
منظورت چی هست ؟ مشکلی با علی آباد کتول داری ؟ :-w
صادق ول کن اینو. دیشب شام بش نداده بودن اومد اینجا عقدشو خالی کرد ;)
Sajad
April 2nd, 2010, 08:47
با تشکر.
estdomain
*** *** Renewal of ***.com for 1 year Pending Payment Order Locked In Processing. Renewal action locked in processing; will be automatically processed by the system.
معمولاً چند سال این پروسسو انجام میده ؟! :51:
پ.ن: کیا بودن میگفتن دایرکتی بهترین پنل دنیاست ؟! :103:
اون ارور تا زمانی که پول به حسابت نباشه میده...
شما که اینقد کارت حساسه یه حسابی که شارژ داره رو پیدا کن. اگه به اونجا move نشد یه تیکت بزن بهشون نهایتش اینه 12 ساعته برات move میکنن. (مشخصات دو پنل رو دقیقا عین هم بزن که گیر ندن یهو)
1eng.ir
April 2nd, 2010, 09:07
شما که اینقد کارت حساسه یه حسابی که شارژ داره رو پیدا کن. اگه به اونجا move نشد یه تیکت بزن بهشون نهایتش اینه 12 ساعته برات move میکنن. (مشخصات دو پنل رو دقیقا عین هم بزن که گیر ندن یهو)
پیدا شد، حل هم شد ;)
ممنون از دوستان به خاطر همراهی تو تاپیک.
پ.ن: Directi نگیرید که آشغالی بیش نیست! خودتونم میدونید ولی ... ;)
Sajad
April 2nd, 2010, 09:37
از لحاظ آشغال بودنش قبلا هم بحث شده بود. بله این مدت هزار تا مشکل پیدا کرده چون پنل نسخه جدید نصب کردن. registrar های دیگه هم که از این نوع پنل استفاده میکنن هم مشکل دارن و مختص دایرکت آی نیست این مشکلات.
از لحاظ آشغال بودن یا نبودنش هر چیزی یه سری مشکلات یه سری خوبی ها داره.
من با انواع و اقسام ریجسترارها کار کردم. name . resellerclub . estdomain . uk2 . moniker . onlinenic و غیره.
مثلا یه نفر پیش پرداخت براش مهمه و غمش نیست با کلک name رو از لحاظ ایرانی بودنش بپیچونه.
ولی یه نفر 100% میخواد خیالش از بابت مالکیت دامین هاش و تحریم و اینجور چیزها راحت باشه ولی پیش پرداخت براش مهم نباشه. میاد دایرکت انتخاب میکنه.
آنلاین نیک هم مثلا با 70 تومن پنل ریسلری برات فعال میکنه ولی با تغییر dns از طرف کاربر یه سری مشکلات داشت
و الی آخر....
پس این آشغال بودن یا نبودن کاملا نسبی هست و بنا به سلیقه هر کسی مشخص میشه آشغال هست یا نه....
به قول خودت، پ ن : من طرفدار هیچکدوم از اینا نیستم
mehdi24
April 2nd, 2010, 09:54
بازم میگم Directi بهترینه :d
amiri113
April 2nd, 2010, 12:40
قابل توجه دوستان اينکه شرکت هايي مثل estdomain و uk2 رجيسترر نيستن و فقط به عنوان نماينده دايرکت آی کار ميکنن!
ضمنا estdomain هم کلا نسخش پيچيده شد و الان فقط uk2 مونده!
اين دو مورد رو به خاطر اين گفتم که انشالا سوء تفاهم پيش نياد.
amiri113
April 2nd, 2010, 12:49
دليل اينکه اينهمه از دايرکت آی مشکل درمياد به خاطر امکانات مختلفی هستش که داخل پنلش وجود داره و نسخه های مختلفی که برای پنل هاش وجود داره!
شايد اگر بقيه شرکت ها هم اينقدر امکانات داشتن مشکلاتشون بيشتر از اينها بود.
ولی کلا آدم بايد بابت دامين زياد دقت کنه!
هيچ فکر کرديد اگر با يک شرکت کار کنيد که با ايرانی ها مشکل داشته باشه، اگر يک روز دامين شما به يک بازديد و ترافيک مهم برسه و اون شرکت دبه کنه چی ميشه ؟
شما يک دامين که شايد سالها روش کار کرديد رو از دست ميديد و اون شرکت هم دامين شما رو پارک ميکنه و 1000 برابر اون پولی که برای دامين داديد رو از همون دامين شما درمياره!
کلا بهتره اگر با شرکت هايي که با ايران مشکل دارند هم دوست داريد کار کنيد حتما از اطلاعات معتبر غير ايرانی استفاده کنيد (دقت کنيد: اطلاعات معتبر)
چون اگر يک اطلاعات اشتباه در هويزتون بزنيد يک شکايت بشه که اين اطلاعات غلط هستش دامين رو از شما ميگيرن!
در هر حال دقت کنيد و به دامين خيلی بيشتر از هاست و سرور بايد اهميت داد به نظر من!
چون سرور رو يک بک آپ ميگيری فوقشم چيزی شد بک آپ رو مياری بالا! اما اگر يک شرکت مثل name دامين رو بالا کشيد زحمت چند سالست که به باد ميره!
1eng.ir
April 2nd, 2010, 12:57
اما اگر يک شرکت مثل name دامين رو بالا کشيد زحمت چند سالست که به باد ميره!
Name بیاد یه دامین رو بالا بکشه ؟! :103:
شرکت به این بزرگی بیاد دامین من و شما رو بالا بکشه ؟!
هر شرکتی یه سری قوانین داره، اگه خلافش عمل کنی اونا هم دست به کار میشن!
آمریکا با ایران مشکل داره و شرکتای آمریکایی هم تابع قوانین آمریکا هستن، پس به ایرانی جماعت سرویس نمیدن! پس کسی نباید متوجه بشه که من و شما که ازشون سرویس میگیریم ایرانی هستیم وگرنه ...
دایرکتی هم مستقیم بش بگو من ایرانی هستم اگه پنلتو نبست!
Sajad
April 2nd, 2010, 17:14
Name دایرکتی هم مستقیم بش بگو من ایرانی هستم اگه پنلتو نبست!
من شخصا بهشون گفته ام ایرانیم ! گفتم ایرانی هستم و مدارکم به زبان فارسی هست . بفرستم یا نه . گفتن نه مرسی . کارمم انجام دادن !
قابل توجه دوستان اينکه شرکت هايي مثل estdomain و uk2 رجيسترر نيستن و فقط به عنوان نماينده دايرکت آی کار ميکنن!
ضمنا estdomain هم کلا نسخش پيچيده شد و الان فقط uk2 مونده!
اين دو مورد رو به خاطر اين گفتم که انشالا سوء تفاهم پيش نياد.
ICANN | ICANN-Accredited Registrars (http://www.icann.org/en/registrars/accredited-list.html)
تو لیست Registrar Name این گزینه رو میبینید که ریجسترار هست یا نه ! uk2 group ltd
amiri113
April 2nd, 2010, 17:22
تو لیست Registrar Name این گزینه رو میبینید که ریجسترار هست یا نه ! uk2 group ltd
درسته!
تو اين مورد، حق با شما هستش!
amiri113
April 2nd, 2010, 17:27
آمریکا با ایران مشکل داره و شرکتای آمریکایی هم تابع قوانین آمریکا هستن، پس به ایرانی جماعت سرویس نمیدن! پس کسی نباید متوجه بشه که من و شما که ازشون سرویس میگیریم ایرانی هستیم وگرنه ...
پس اطلاعات whois دامين رو چي کار بايد کرد؟
اگر ايران بزني و name متوجه بشه دامين رو بالا ميکشه! (حالا هر چی ميخواد اسمش باشه، دامين رو ساسپند ميکنه و روش يک صفحه پارک بالا مياره و ازون صفحه سود ميکنه!
اگر غير ايران بزنی که يا بايد اطلاعات واقعی کسی که خارج از ايران هستش رو بزنی که دراينصورت مالک دامين خودت نيستی و اون کس هستش!
اگر اطلاعات الکی بزنی هم که يک ريپورت بره دامين رو ساسپند ميکنه و پارک (يعنی بازم بالا ميکشه :دی)
در هر حال کار پر ريسکی هستش و زمانی که شرکتی هستش که با ايران ميتونه راحتتر کار کنه چرا بايد گزينه سختتر رو (اونم تو موضوع به اين مهمی) انتخاب کرد؟
ممنون
Sajad
April 2nd, 2010, 17:36
درسته!
تو اين مورد، حق با شما هستش!
مورد دیگه ای رو اشتباه گفتم ؟
در ضمن از نقل قول چندگانه استفاده کنید.
amiri113
April 2nd, 2010, 17:43
مورد دیگه ای رو اشتباه گفتم ؟
اين تاپيک که قضيش جداست! هر وقت تو تاپيکی اشتباهی ديدم ميگم!
فکر کنم بايد حق داشته باشم بگم تو اين مورد حق با شما هستش! چون 100% که هميشه حق با شما نيستش :دی !
در ضمن از نقل قول چندگانه استفاده کنید.
چشم!
سعی ميکنم اين کار رو انجام بدم!
saeidj
April 2nd, 2010, 19:10
1. پنل تو Uk2 بود! دیگه نگو دایرکتی دایرکتی ...
2. نگاه روشن - پرشین هویز - تک وب - وحید - مهرهاست - رایان نت - ... اینا همشون دایرکتی ان! شک داری باهاشون صحبت کن. ولی دامین مثه آدمیزاد Move نمیشد! به جز به 2تاشون!
3. Down With Directi :112:
انتظار همچین حرفی رو از تو نداشتم.
شرکت دایرکت آی نمایندگانی داره که تو سایت خودش هم معرفی شده. که 2 تا از اونها resellerclub و uk2 group هستند. جفتشون دامنه ها تو دایرکت آی ثبت میشه. فقط نمایندگان فروش فرق داره.
مثل nic که نمایندگی فروش هاش فرق داره
Rezash
April 2nd, 2010, 20:02
من كه گيج شدم :d
به نظرتون كدومشون از لحاظ تحريم بهتره؟(ميخوام اطلاعات واقعي خودم در ايران رو بدم و نه شخص ديگر و نه غير واقعي)
Sajad
April 2nd, 2010, 21:58
من كه گيج شدم :d
به نظرتون كدومشون از لحاظ تحريم بهتره؟(ميخوام اطلاعات واقعي خودم در ايران رو بدم و نه شخص ديگر و نه غير واقعي)
از لحاظ تحریم دایرکت هیچ مشکلی نداره. یعنی فعلا که چیزی نگفتن به ایرانی ها چون تو هند هست دفتر اصلیش. هستن جاهای دیگه هم که با ایران مشکلی ندارن....
afrateam
April 2nd, 2010, 22:19
تا حالا name دامین کسیو برده ؟ :-s
1eng.ir
April 2nd, 2010, 22:43
نه!
وای دایرکتی پنل منو بسته (:|
Sajad
April 2nd, 2010, 23:09
نه!
میشه اینقدر با دلایل بیهوده ذهن مردم رو خراب نکنی ؟
هر کسی حق انتخاب داره. میخواد دایرکت انتخاب میکنه میخواد نیم.
دیگه چرا وقتی خودتون به یک پنل علاقه دارید سعی میکنید ذهن دیگران رو هم بهمون طرف سوق بدید ؟
حتما دلیلی داره که پنل شما رو بسته ! با دلیل حرف بزن !
منم نیم پنلمو بسته اما دلیلشم میگم چون مشخصات ایران وارد کردم گفتند ایران تحریم هست. والسلام.
اینکه دلیل نشد بخوام بیام همه جا جار بزنم که نیم بدترین پنل دنیاست یا بیام بگم لعنت بر name.
هر چیزی دلیلی داره ...
پنلت رو بستن دلیلش چی بوده ؟ اگه دلیلشون الکی بوده پیگیری کردی باز کنن ؟ اگه دلیلشون منطقی بوده پس مشکل چیه ؟
1eng.ir
April 2nd, 2010, 23:37
300 دلار شارژ کردم، حدود 100 دلاری خرج کردم بعد 3 روز گفتن مشخصاتت با کسی که پرداخت کرده یکی نیست و تقاضای مدارک کردن! گفتم بابا جان من ایرانی ام و دادم کسی برام پرداخت کنه! اکانت پی پاله هم کردیت کارت نداشت که مدارکو اسکن کنم و بفرستم! فرتی زدن پنلو بستن، دامینا هم آزاد کردن. به 100 بدبختی دوباره ثبتشون کردم.
ولی با همون اکانت پی پال الان 3 ماهه با Name.com کار میکنم و هیچ مشکلی هم نداشتم. تازه Whois دامینامم 90% ایرانه!
ساپورت Name کجا، ساپورت دایرکتی کجا
پنل ساده و بدون مشکل name کجا، پنل 6000 اروری دایرکتی کجا
پنل کاملاً مستقل name کجا، پنل هرمیه دایرکتی کجا (البته واسه بعضیا مفیده)
شما کجای دایرکتی میتونی Ns Record اد کنی ؟! چیزی که واسه هاستینگا نیازه. نمونشو eparsdata و afraweb به عینه دیدن + ...
به هر حال ...
این همه پنل با امکانت تعریف شده وجود داره و هر کی مختاره هر پنلی که دوست داره انتخاب کنه. تو تاپیک همه دیدن مشکلات دایرکتی رو ...
حالا انتخاب کنید :71:
afrateam
April 2nd, 2010, 23:41
@sajad
تکلیف دامینای تو پنلت چی شد ؟
Sajad
April 3rd, 2010, 00:04
اکانت پی پاله هم کردیت کارت نداشت که مدارکو اسکن کنم و بفرستم! پس مشکل از طرف دایرکت نیست !
ولی با همون اکانت پی پال الان 3 ماهه با Name.com کار میکنم و هیچ مشکلی هم نداشتم. تازه Whois دامینامم 90% ایرانه!به نظرت یه نفر ریپورت بده چی میشه ؟!!!!!!
ساپورت Name کجا، ساپورت دایرکتی کجاحالا هر جایی یه خوبی داره یه بدی. شاید ساپورتش دیر جواب بده اما درستش میکنن. بیشتر مواقع هم خودمون پا پیش نمیذاریم که پس نیفتیم (احتمالات رو در نظر نمیگیریم. اکثر مشکلاتی که من دیدم کاربران داشتن همین سهل انگاری خودشون بوده)
پنل کاملاً مستقل name کجا، پنل هرمیه دایرکتی کجا (البته واسه بعضیا مفیده)هدف من از این صحبت ها همینه فقط ! پس اون بعضی ها حق انتخاب دارن. امکانات دایرکت براشون لازمه... بعضی ها هم نیازهای خاص دیگه ای دارن که نیم براشون برطرف میکنه میرن طرف اون.
پنل ساده و بدون مشکل name کجا، پنل 6000 اروری دایرکتی کجابرا کدوم ارورش راه حل وجود نداره ؟ بگو برات حلش کنم.
اگه به اینکه دامینت هنگام انتقال با ارور مواجه میشه دایرکت شده آشغال ، تقصیر خودته ! شاید دو روزه این تاپیک رو باز کردی داری هل هل میزنی اما یه تیکت نزدی بهشون یا اگه هم زدی پیگیر نبودی ! حالا به فرض ساپورتشون دیر جواب میده ! اگه بجا این تاپیک یه تیکت زده بودی تا الان کارت راه افتاده بود و جواب داده بودن ( تو بدترین حالت تا امروز جواب میدادن تو حالت عادی خیلی طول میکشید 12 ساعت)
شما کجای دایرکتی میتونی Ns Record اد کنی ؟! چیزی که واسه هاستینگا نیازه. نمونشو eparsdata و afraweb به عینه دیدن + ...NS Record منظورت دقیقا چی هست ؟
ساختن a record و cname record اینا یا چیز دیگه ؟
به هر حال ...
این همه پنل با امکانت تعریف شده وجود داره و هر کی مختاره هر پنلی که دوست داره انتخاب کنه. تو تاپیک همه دیدن مشکلات دایرکتی رو ...
حالا انتخاب کنید :71:
تو این مورد شکی نیست. من خودم گفتم با چندین ریجسترار کار کردم. دامینی بوده که ارزون بودنش مهم بوده هیچی دیگش مهم نبوده تو فلان جا. یکی دیگه بودی ساپورت مهم بوده تو فلان جا . یکی بوده پنلش مهم بوده فلان جا.
LoveLife
April 3rd, 2010, 00:06
فقط به فکر پول هستید !
تو کل دنیا همه Tucows برترین ریجستر هست از لحاظ امنیت ! بعد بعضی ها به خاطر پول چسبیدن به uk2 !
پ.ن : نیم بیاد دامین ب***ه ؟ این چه حرفی بود ؟
Sajad
April 3rd, 2010, 00:07
@sajad
تکلیف دامینای تو پنلت چی شد ؟
مثال زدم...
AfraWeb.net
April 3rd, 2010, 00:16
فقط به فکر پول هستید !
تو کل دنیا همه Tucows برترین ریجستر هست از لحاظ امنیت ! بعد بعضی ها به خاطر پول چسبیدن به uk2 !
ما تجربه خوبی با name و دایرکتی نداشتیم . و هر دو مشکلات زیادی در سیستم فروش و ساپورت دارند . برای همین از این به بعد حاضر هستیم 14 دلار هزینه کنیم برای ثبت دامین هامون در شرکت های معتبر که اولا با ایران مشکلی نداشته باشند دوما ساپورت خوبی داشته باشند . فکر میکنیم شرکت های کانادایی که بالای 10 سال سابقه دارند گزینه مناسبی خواهد بود
AfraWeb.net
April 3rd, 2010, 00:21
بله
ما یک دامین که برامون مهم بود رو ثبت کردیم پرداخت هم زدیم با پی پال ورفای شده و مطمعن و خارج از ایران . دامین تو پنل هم اومد ولی بعد از 24 ساعت از دامین درش اوردن بعدش پیگیری کردیم گفتند دیتا بیس سایتشون مشکل داشته و دامین اشتباهی ازاد نشون داده بود . و بهشون توضیح دادیم که این مشکل رو حل کنید و مسله 9 دلار نیست و دامنه اهمیت بیشتری دارد اخرش گفتند از ایران هستید نه پول نه دامنه در صورتی که همون روزی که دامین از پنل ما اومد بیرون یکی دیگه دامنه رو ثبت کردش .
خوب دستمون کوتاه هستش میگن قانون کشورشون هست و نباید با ایران deal داشته باشند ولی اسم ایران تو لیست ثبت نام این شرکت هست . خلاصه تجربه خوبی نبودش دایرکتی هم یه مشکل کوچیک بودش بعد از 5 روز حلش کردند ولی به جز اون مشکل دیگه ای نداشتیم
Rezash
April 3rd, 2010, 00:25
@ AfraWeb.net : ميشه لطفا چند تا از اين شركت هاي کانادایی رو معرفي كنيد؟
Sajad
April 3rd, 2010, 00:28
@ AfraWeb.net : ميشه لطفا چند تا از اين شركت هاي کانادایی رو معرفي كنيد؟
ICANN | ICANN-Accredited Registrars (http://www.icann.org/en/registrars/accredited-list.html)
اینجا برید و توش canada رو با ctrl + f جستجو کنید !
AfraWeb.net
April 3rd, 2010, 00:33
Netelligent (http://www.netelligent.ca)
Canadian Domain Name Registration, .ca Domain Name Registration, Canadian Web Hosting, Canadian Web Site Hosting, Web Site Design (http://www.sibername.com/)
amiri113
April 3rd, 2010, 00:38
کی گفت دامين ب***ه ؟
اينا اگر دامين ب***ن وريساين پدرشون رو درمياره!
نه نيم جرات اين کار رو داره نه دايرکت آی نه هيچ کس ديگه!
پ.ن: احساس ميکنم بعضی از دوستان که احترام زيادی هم براشون قائلم دارن با دلايل غير منطقی يکی از رجيسترهای معتبر رو زير سوال ميبرن!
دايرکت آی رجيسترر کم سن و سالی هستش اما از زمانی که اومده تونسته با خيلی از قديمی ها رقابت کنه و خيلی هاشون رو ديگه داره از بازی دور ميندازه!
مهمترين مزيتش که باعث شد با اون به اينجا برسه پنل قدرتمند آنلاينش هستش!
مشکل تو همه جا وجود داره! مخصوصا تو اينطور مسئله که تمام بازی دست يک شرکت نيست!
در مورد نيم هم شرکت خوبی هستش و سابقش از همين دايرکت آی هم بيشتر هستش!
اما همين که اجازه کار کردن ايرانی جماعت رو نميده باعث ميشه خيلی ها نرن دنبالش!
من که خودم به شخصه دامين برام ارزش زيادی داره و به خاطر همين اينکه کجا ثبت شده باشه و دست کی باشه برام خيلی مهمه!
و هر دامينی رو هم بخريم اولين کاری که ميکنيم transfer ميکنيم به اکانت خودمون در resellerclub .
چون دامين يک اعتبار هستش! و نبايد اين اعتبار رو به راحتی از دست داد!
LoveLife
April 3rd, 2010, 00:42
همه می گند مهم هست ! ولی پول براشون مهمتر هست ! دوستانی که با من دارند tucows کار می کنند کیفیت این شرکت رو درک کردند
persian.developer
April 3rd, 2010, 00:45
ما تجربه خوبی با name و دایرکتی نداشتیم . و هر دو مشکلات زیادی در سیستم فروش و ساپورت دارند . برای همین از این به بعد حاضر هستیم 14 دلار هزینه کنیم برای ثبت دامین هامون در شرکت های معتبر که اولا با ایران مشکلی نداشته باشند دوما ساپورت خوبی داشته باشند . فکر میکنیم شرکت های کانادایی که بالای 10 سال سابقه دارند گزینه مناسبی خواهد بود
Name از سال 95 کار می کنه و بیش از 10 سال تجربه داره Directi هم به همین شکل (از سال 97 کار می کنه) من با هر دو کار کردم Name پنل خوبی داره و من هم تا حالا هیچ تحریمی از Name ندیدم! برای کسانی که فروش دومینشون زیاد هست و خودشون می خوان مدیریت کنن Directi بهتر هست ولی در کل Directi خطاهای زیادی میده که جالب نیست در مورد شرکت Tucows هم تعریفش رو زیاد شنیدم ولی کار نکردم اگر قیمت به این شکل باشه که شما میگید (14) بدرد کاربرهای ایرانی نمی خوره! کاربر ایرانی رو باید 1 ساعت صحبت کنی باهاش که شاید راضی بشه که این بهتر هست (البته اگر باشه) من تقریباً دوسال هست که با name کار می کنم و این مدت هم کاملاً راضی بودم
persian.developer
April 3rd, 2010, 00:49
اما همين که اجازه کار کردن ايرانی جماعت رو نميده باعث ميشه خيلی ها نرن دنبالش!
چه مشکلی با ایرانیها داره؟ ایران که توی لیست Name هست اگر تحریم باشیم ایران نباید جز لیست کشورهای Name باشه، شما تا حالا مشکلی داشتید؟
1eng.ir
April 3rd, 2010, 00:52
به نظرت یه نفر ریپورت بده چی میشه ؟!!!!!!
par3mail.info رو ریپورت بده ببین چی بت میگن ;)
پ.ن: نگران نباش، ریپورت بده چون اگه هم بلاک بشه بش نیازی نیست.
برا کدوم ارورش راه حل وجود نداره ؟ بگو برات حلش کنم.
خود دایرکتی نمیتونه حل کنه :))
1. همین مشکلی که تو پست اول گفتم
2. مشکلی که افراوب 2 ماه الافش شد! ساپورت هم که جوابشو نمیداد!
3. دامین رو Move میکنی وسط راه گیر میکنه و ساپورت جوابگو نیست! Desprados و Veria شاهدن ;) الان میگم بیان تایید کنن.
و و و ...
تو بدترین حالت تا امروز جواب میدادن تو حالت عادی خیلی طول میکشید 12 ساعت
واسه کارای Payment که پول میخوان بگیرن به زور 1 روزه جواب میدن! واسه مشکل دامینی که واسه Veria پیش اومده بود 48 ساعته جواب دادن که بعد از 1 هفته تونستن مشکلو حل کنن! واسه افراوب هم که 1 ماه جوابشو ندادن! اینا کجاش 12 ساعته ؟!!!!
NS Record منظورت دقیقا چی هست ؟
Ns Record ـه دیگه!
اینم فرقشون:
Name.Com :x
http://up.iranblog.com/2162/1270309706.jpg
Directi :112:
http://up.iranblog.com/2162/1270332634.jpg
حالا اگه تونستی تو دایرکتی Ns Record اد کنی =))
Add کردی خبر بده :65:
و یه چیز دیگه:
وقتی دامین تو حالت clientTransferProhibited باشه، شما به هیچ وجه نمیتونی دامین رو ReNew کنی مگه اینکه 49$ بدی تا برش گردونن تو پنلت. ولی Name.Com این کار رو رایگان انجام داد (حداقلش برای من)
مدرک خواستی بگو تا آرشیو ایمیلمو بگردم پیدا کنم برات ;)
AfraWeb.net
April 3rd, 2010, 00:53
Name از سال 95 کار می کنه و بیش از 10 سال تجربه داره Directi هم به همین شکل (از سال 97 کار می کنه) من با هر دو کار کردم Name پنل خوبی داره و من هم تا حالا هیچ تحریمی از Name ندیدم! برای کسانی که فروش دومینشون زیاد هست و خودشون می خوان مدیریت کنن Directi بهتر هست ولی در کل Directi خطاهای زیادی میده که جالب نیست در مورد شرکت Tucows هم تعریفش رو زیاد شنیدم ولی کار نکردم اگر قیمت به این شکل باشه که شما میگید (14) بدرد کاربرهای ایرانی نمی خوره! کاربر ایرانی رو باید 1 ساعت صحبت کنی باهاش که شاید راضی بشه که این بهتر هست (البته اگر باشه) من تقریباً دوسال هست که با name کار می کنم و این مدت هم کاملاً راضی بودم
خوب ما هم 3سال هست از دایرکتی دامین داریم تا چند وقت پیش مشکلی نداشتیم و همه چیز خوب بودش و یه مشکل کوچیک داشتیم که نمیتونستیم دی ان اس ها رو تغییر بدیم و با ساپورت تماس گرفتیم و بیشتر از 10 تا تیکت زدیم تا مشکل رو حل کردند و اینطور مواقع ها هست شرکت ها حساب خودشون رو پس میدن موقع هایی که مشکل دارید و اون موقع زمان پاسخ گویی ساپورت و حل مشکل مهم هست .
name هم توضیح دادیم که داستان چی بودش شاید این مشکل فقط برای ما پیش اومده باشه که دیتا بیس ارور داده باشه و دامینی که بقول خودشون ازاد نبوده رو ثبت کردند در صورتی که تو چند جا قبلش چک کردیم و دیدیم دامین ازاد هست و .... خواستید متن ایمیل های رد و بدل شده با این شرکت رو براتون بفرستیم .
ما تو کار ثبت دامین و این مسائل نیستیم و اگر هم درخواستی داشته باشه به دوستان و شرکت های معتبر معرفی میکنیم برای همین فقط یک تجربه شخصی بود که نوشتیم و امیدواریم برای کسی همچین مشکلاتی پیش نیاد
amiri113
April 3rd, 2010, 01:03
چه مشکلی با ایرانیها داره؟ ایران که توی لیست Name هست اگر تحریم باشیم ایران نباید جز لیست کشورهای Name باشه، شما تا حالا مشکلی داشتید؟
Name.com LLC
125 Rampart Way
Suite 300
Denver, Colorado 80230 USA
اين يعنی يک شرکت آمريکايی!
شايد امروز کاری به کار کسی نداشته باشه اما ممکنه يک روز اين کار رو بکنه!
زمانش که برسه مطمئنا اين کار رو ميکنه! فقط انشالا قبلش يک فرصتی بده برای ترانسفر کردن!
نمونه هاش هم زياد بوده که شرکت های مختلف اين کار رو کردن!
حتی خود دايرکت آی هم ممکنه اين کار رو بکنه اما احتمالش خيلی کمتر از يک شرکت آمريکايی هستش!
همه می گند مهم هست ! ولی پول براشون مهمتر هست ! دوستانی که با من دارند tucows کار می کنند کیفیت این شرکت رو درک کردند
برای ما که واقعا مهم هستش! حداقل دامين های خودمون که تعدادشون هم کم نيست!
جدا هم تا حالا مشکلی با دايرکت آی نداشتيم! جز يک مورد که اونم دامين رو طبق قوانين خودشون بود و ناشی از بی دقتی ما بود!
والا مطمئن باشيد اگر به مشکلی بخوره ارزش دامين هامون بيشتر از 4$ هستش که بخوايم سرش دامين رو از دست بديم!
tucows هم شرکت خوبی هستش و از قديمی ترين رجيسترر ها!
ولی هر کس دلايل خودش رو داره برای کار کردن و به نظر من اين اصلا درست نيست که چون من مثلا دايرکت آی رو ميپسندم بيام مثلا نيم رو نفی کنم و بگم به درد نميخوره و ....
Veria
April 3rd, 2010, 01:04
چند وقتیه دایرکتی داره ارورهای عجیبی میده!
دو سه هفته پیش بود. من یه دومین move کردم.
از پنل اول رفت و وارد پنل دوم هم نشد!
خلاصه یه هفته طول کشید تا اینا فهمیدن این دومین کجای راه گیر کرده!
Desperados
April 3rd, 2010, 01:08
Name.com که رسماً اعلام کرد با ایران مشکل داره ! الان enom و Name.com اعلام کردند که با ایران مشکل دارند enom برای من ایمیل زد که مشخصات Whois رو تغییر بدین Name.com واضح نمیگه ولی مشکل رو داره چون شرکت امریکایی هست.
الان دقت کنید که چند درصد از دامنه های خود ایرانی ها در Directi هست ! خوب ترافیک کاری بالایی دارند مشکل پیش بیاد طبیعی هست. همیشه هم چندین Live Support دارند. هر موقع هم مشکلی بوده Ticket زدم حداکثر تا 12 ساعت مشکل رو معمولاً حل کردند.
باید قبول کرد که بهترین پنل و امکانات برای فروشندگاه هاست و دامین رو Directi میده و موضوع تحریم هم چون امریکایی نیست دیگه مشخص هست که انتخاب بهتر هست.
alimosavi
April 3rd, 2010, 01:10
حالا سر چی اینجا دعوا هست :)
اصراری نداشته باشید بگید کدوم بهتره کدوم بدتر . اونهایی که تجربه دارند می دونند هر شرکتی یکسری معایب و حسنایی داره . کار با شرکت های مختلف باعث رقابت اونها و بهتر شدن شرایظ می شه .
من به شخصی داخل 5 تا ریجیستری دامین دارم ( زیاد :) ) . ولی بازم نمی تونم بهترین رو انتخاب کنم . هر کدومشون تو قسمت محدودی بهترینند . شما فقط خیلی مورد دارا رو پیدا کنید و با اونها کار نکنید وگرنه هر شرکتی سعی می کنه مشتری خوب و خوش جسابشو برا خودش نگه داره .
1eng.ir
April 3rd, 2010, 01:12
هر موقع هم مشکلی بوده Ticket زدم حداکثر تا 12 ساعت مشکل رو معمولاً حل کردند.
اون دامینه بود وسط راه گیر کرده بود، یادته ؟! ;;)
چند هفته ای حلش کردن ؟! :109:
Veria هم شاهده که حداقل 1 هفته شد :65:
Desperados
April 3rd, 2010, 01:26
اون دامینه بود وسط راه گیر کرده بود، یادته ؟! ;;)
چند هفته ای حلش کردن ؟! :109:
Veria هم شاهده که حداقل 1 هفته شد :65:
اون رو من با Live Support صحبت میکردم هر دفعه میگفت ردیفش میکنم بعد غیب می شد طرف :دی
ولی اخر کار Ticket زدم 12 ساعته حل شد :دی
1eng.ir
April 3rd, 2010, 01:33
اون رو من با Live Support صحبت میکردم هر دفعه میگفت ردیفش میکنم بعد غیب می شد طرف :دی
اون غیب شدنه از خوبیشون بوده ;)
چه خبر از 206 ؟! :d
Desperados
April 3rd, 2010, 01:39
اون غیب شدنه از خوبیشون بوده ;)
چه خبر از 206 ؟! :d
Live Support هاشون زیاد چیزی بلد نیستن دسترسی کامل هم ندارند بیشتر واسه سوال و جواب های معمولی اونجا نشتن :دی
در کل خودتو عشقه :دی
خوبه فعلاً می خندیم ! :d
LoveLife
April 3rd, 2010, 01:49
tucows الان خیلی ارزون تر از جاهای دیگه دارم ثبت می کنم !
8 تومان !
Sajad
April 3rd, 2010, 08:53
شما توی لایو ساپورت به کدوم بخش مراجعه کردی ؟! اصلا بخشی به نام پشتیبانی دامنه نداره ساپورت آنلاین. از همون اول باید تیکت میکردی !
irlogo
April 3rd, 2010, 09:28
tucows اتوماسیون خاصی نداره و برای ترانسفر و اینا باید چند روزی صبر کنید تا دستی انجام بشه
من شنیدم nic.ir ایرانی ها رو تحریم نکرده به ایرانی ها سرویس می ده :D
Subhosting
April 3rd, 2010, 16:01
پس این همه تاپیک میزنن مشکل دارن از خوبیشه ؟!
چرا کسی تاپیک در مورد مشکل با name یا godaddy نزده ؟!
من که زیاد دیدم مشکل داشتند با نیم.کام
نه!
این مشکل چه ربطی به بد بودن دایرکت آی داره؟
فکر کنم اینجا دارید همه ی دوستان سلیغه ای قضاوت میکنید.
بنده هم تا الان به هیچ مشکلی بر نخوردم با دایرکت آی که بخوام خطایی ببینم/
اگر هم ببینم دلیل بر بد بودن یک شرکت نیست !!!!
Desperados
April 3rd, 2010, 22:09
شما توی لایو ساپورت به کدوم بخش مراجعه کردی ؟! اصلا بخشی به نام پشتیبانی دامنه نداره ساپورت آنلاین. از همون اول باید تیکت میکردی !
وقتی وارد ریسلر می شید بخش ساپورت یک گزینه Live داره که موضوعات مختلف هست هر بار هم می گفتند داریم رسیدگی می کنیم نام دامنه رو سوال می کردند و .... بعد می گفت چند لحظه تا اوکی کنم دیگه پیداش نمی شد :دی
LoveLife
April 4th, 2010, 20:09
tucows اتوماسیون خاصی نداره و برای ترانسفر و اینا باید چند روزی صبر کنید تا دستی انجام بشه
من شنیدم nic.ir ایرانی ها رو تحریم نکرده به ایرانی ها سرویس می ده :D