ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای فروش هاست دانلود چه وب سروری مناسب هست ؟

mohammad73
October 30th, 2013, 12:36
برای فروش هاست دانلود چه وب سروری مناسب هست ؟
کنترل پنل دایرکت ادمین
قرار نیست خیلی شلوغ بشه فرض کنید هارد کل سرور 500 گیگ

csmaster
October 30th, 2013, 15:02
برای فروش هاست دانلود چه وب سروری مناسب هست ؟
کنترل پنل دایرکت ادمین
قرار نیست خیلی شلوغ بشه فرض کنید هارد کل سرور 500 گیگ
با سلام

معمولا nginx به دلیل مصرف کم منابع سرور و همچنین سرعت بالا در پردازش درخواست ها برای دانلود مناسب هست

mohammad73
October 30th, 2013, 15:37
با سلام

معمولا nginx به دلیل مصرف کم منابع سرور و همچنین سرعت بالا در پردازش درخواست ها برای دانلود مناسب هست

به غیر اون جیزی نیست ؟
میخوام رایگان هم باشه

csmaster
October 30th, 2013, 15:48
به غیر اون جیزی نیست ؟
میخوام رایگان هم باشه
والا وب سرور nginx خیلی خوبه فکر نکنم پولی هم باشه ولی یکی دیگه هست به اسم چروکی . اونم سرعت خوبی داره

downloaddl
October 30th, 2013, 15:49
nginx رو از نصب پلاگین danginx نصب کنید

ماهانه هم حدود 10 تومان هزینه می بره

قبلا سرور دانلود داشتم danginx نصب کردم
خوب بود

csmaster
October 30th, 2013, 15:49
به ادعای سازنده ها سرعت بالاتری نسبت به nginx داره . Cherokee Web Server | Home (http://cherokee-project.com/) اینم سایتش هست و کاملا رایگان و آسان نصب میشه

csmaster
October 30th, 2013, 16:04
راستی من حواسم نبود گفتید دیرکت ادمین دارید من توصیه میکنم اصلا از nginx استفاده نکنید . سازگاری ندارن با هم . حالا این وسط اگر php هم نیاز داشته باشید که دیگه واویلا میشه چون php-fpm باید نصب کنید و مدام با ارورهای 502 Bad Gateway مواجه خواهید شد.

mohammad73
October 30th, 2013, 16:12
من فقط برای دانلود میخوام
php - sql نیاز ندارم

csmaster
October 30th, 2013, 16:18
من فقط برای دانلود میخوام
php - sql نیاز ندارم
اگر خواستید کیفیت بهتری رو تجربه کنید به جای دیرکت ادمین از webmin استفاده کنید . nginx هم با webmin سازگار تره . کلا من چون از دیرکت ادمین به همراه nginx خاطرات فوق العاده بدی دارم توصیه میکنم که با هم استفاده نکنید . :D

S.Y.B
October 30th, 2013, 16:21
راستی من حواسم نبود گفتید دیرکت ادمین دارید من توصیه میکنم اصلا از nginx استفاده نکنید . سازگاری ندارن با هم . حالا این وسط اگر php هم نیاز داشته باشید که دیگه واویلا میشه چون php-fpm باید نصب کنید و مدام با ارورهای 502 Bad Gateway مواجه خواهید شد.

دوست عزیز شما با تنظیمات php-fpm آشنایی دارید؟

mohammad73
October 30th, 2013, 16:27

نهههه

csmaster
October 30th, 2013, 17:29
خیر بنده کانفیگر نیستم ولی اگر نیاز داشتید سراغ دارم . پ خ بدید

OmidX
October 30th, 2013, 20:02
ما nginx استفاده میکنیم و رضایت کامل داریم ;)