توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : .:. اشتباه بزرگ .:.
amir1
April 1st, 2010, 22:44
ماجرا از اينجا شروع شد كه :
ما يه پنل رسيلري دومين از آنلاين نيك گرفتيم و پرداختش هم داديم يكي واسمون انجام داد
چند تايي دومين هم توش ثبت كردم تا امروز كه ديگه نتونستم لاگين كنم چون آنلاين نيك پنلم رو ساسپند كرده
و اين ايميل رو داده :
Dear Reseller,
Please be kindly informed that the account was suspended since we are informed from credit card company that a charge back (online payment of $364 paid on 2010-02-20) has happened to your credit card.
Therefore, to activate your account newly, you should pay $347.16 plus $20 as charge-back fine into your account by bank transfer as the following information:
For bank transfers, use the following information:
Bank Name: Bank of America
Address: Parkside branch 1007 Taraval St. San Francisco, CA 94116
Beneficiary: OnlineNIC,Inc.
Account #: 02589-03318
ABA(Routing #): 121000358
Please fax to us the receipt or email us with scanned one. As soon as we receive your money, we will re-open the account for you so that you may use it again
من انگليسيم خوب نيست ، از اعضا اگه ميشه يكي ترجمه كنه اين آنلاين نيك چرا پنلم رو ساسپند كرده
با تشكر
irantk
April 1st, 2010, 23:00
دوست عزیز مشکل از کارت اعتلاری شما بوده که احتمالا یا پرداخت نکره و یا از کارت اعتباری قلابی برای خریذ استفاده کردید
که شما باید دوباره $ 347.16 را به همراه 20 دلار جریمه پرداخن کنیئ
amir1
April 1st, 2010, 23:05
من كه پرداختش رو انجام ندادم ، پرداختش رو دادم يكي تو پرشين تولز انجام داد
برا چي بايد دوباره پول بدم ؟ اين ترجمه كامل ايميل رو هم ميشه بگيد ؟ ممنون
AfraWeb.net
April 1st, 2010, 23:38
ماجرا از اينجا شروع شد كه :
ما يه پنل رسيلري دومين از آنلاين نيك گرفتيم و پرداختش هم داديم يكي واسمون انجام داد
چند تايي دومين هم توش ثبت كردم تا امروز كه ديگه نتونستم لاگين كنم چون آنلاين نيك پنلم رو ساسپند كرده
و اين ايميل رو داده :
Dear Reseller,
Please be kindly informed that the account was suspended since we are informed from credit card company that a charge back (online payment of $364 paid on 2010-02-20) has happened to your credit card.
Therefore, to activate your account newly, you should pay $347.16 plus $20 as charge-back fine into your account by bank transfer as the following information:
Please fax to us the receipt or email us with scanned one. As soon as we receive your money, we will re-open the account for you so that you may use it again
من انگليسيم خوب نيست ، از اعضا اگه ميشه يكي ترجمه كنه اين آنلاين نيك چرا پنلم رو ساسپند كرده
با تشكر
نیاز به ترجمه نیست . مشکل از کارت اعتباری بوده و اون شرکت هزینه رو برگشت داده و توضیح داده که مشکل از کارت اعتباری بوده .
برای اینکه اکتیو کنید اکاننتون رو اینقدر باید پرداخت کنید pay $347.16 plus $20 as charge-bac دلیلش رو هم نوشته charge-back fine into your account by bank transfe
اینجا FINE به معنی جریمه هست
بعد نوشته فاکس کنید رسید بانکی که واریز میکنید ( هزینه جدید به اون حساب) بعد حساب شما رو دوباره باز میکنند
موفق باشید
amiri113
April 1st, 2010, 23:55
نکتش اينه که پول به حساب اون شخصی که ازش خريد کرديد برگشت داده شده!
به خاطر همين چيزاست که بايد دلار رو گرونتر خريد ولی از جای مطمئن که اين مشکلات پيش نياد!
amir1
April 2nd, 2010, 00:02
هر دلار رو باهام 900 حساب كرد
حالا چطوري بايد پول به حسابشون بريزيم ؟ كسي هست اين كار رو انجام بده ؟
AfraWeb.net
April 2nd, 2010, 00:04
نکتش اينه که پول به حساب اون شخصی که ازش خريد کرديد برگشت داده شده!
به خاطر همين چيزاست که بايد دلار رو گرونتر خريد ولی از جای مطمئن که اين مشکلات پيش نياد!
بله گفتند که برگشت زدن و گفتن اگه میخواهید حساب رو دوباره اکتیو کنیم باید هزینه رو بیشتر با جریمه پرداخت کنید و اطلاعات رو براشون فاکس کنید تا حسابتون رو دوباره باز کنند . بهتر هست با فردی که کار پرداخت رو انجام داده تماس بگیرید . به هر حال باید مبلغ را با جریمه پرداخت کنید تا حسابتون باز بشه و اینکه ایا اون فردی که پرداخت رو انجام داده حاضر هست هزینه را به شما refund بده یا نه .
AfraWeb.net
April 2nd, 2010, 00:05
هر دلار رو باهام 900 حساب كرد
حالا چطوري بايد پول به حسابشون بريزيم ؟ كسي هست اين كار رو انجام بده ؟
100 درصد دلار هکی بوده . عاشق چشم و ابروی شما بوده که دلاری 900 حساب کرده . با این شرایط قید پولتون رو بزنید و دوباره بگردید دنبال یکی که زیر 900 براتون پرداخت کنه
Arashdn
April 2nd, 2010, 01:11
الان دلار معتبر در ایده آل ترین حالت 1000 هست
یعنی شما در نظر نگرفتید کسی که 100 تومنم قیمتش از نرخ بازار کمتره مشکوک میزنه؟؟؟
behrooz_iri
April 2nd, 2010, 01:37
Dear Reseller,
معنیش این میشه
احتراما به عرض میرساند حساب شما به علت برگشت بول واریزی حساب شما مسدود گردیده لذا برای فعال شدن حسابتان شما باید مبلغ $347.16 پرداخت و مبلغ 20 دلار به عنوان جریمه بپردازید برای پرداخت به صورت انتقال بانکی از مشخصات زیر استفاده کنید
لطفا رسید را برای ما فکس و یا اسکن شده آن را برای ما ایمیل کنید به محض دریافت پول حساب شما دوباره فعال و قادر خواهید بود از آن استفاده کنید
AfraWeb.net
April 2nd, 2010, 01:40
تو پی تی از این فروشندگان زیاد هست هواستون نباشه اینطوری ضرر میکنید . اصلا منطقی نیست دلار 900 تومن اونم با کردیت کارت بهتره این تاپیک رو ببنید
http://www.webhostingtalk.ir/f98/%D8%A7%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%85%D8%A7-paypal-moneybookers-visa-master-alertpay-cashu-epassporte-neteller-4482/
میتونید از این تاپیک جهت پرداخت استفاده نمایید
موفق باشید
Arashdn
April 2nd, 2010, 07:52
میتونید از آقای حاجیانی هم دلار بگیرید من خودم فقط از اونا دلار میگیرم
ali@hajyani.info
paradox1666
April 3rd, 2010, 10:09
سلام و با تشکر از دوستمون جناب افرانت...
من بارها گفتم گول دلار ارزون نخرید دوستان...
یک کلمه هم ترجمه کنم: Charge back = برگشت پول به درخواست صاحب پول یعنی کسی که براتون پرداخت کرده رفته بانک گفته این پول را من نفرستادم و هکم کردن و حالا پول منو برگشت بزنین... یعنی نقشه...
AfraWeb.net
April 3rd, 2010, 10:15
سلام و با تشکر از دوستمون جناب افرانت...
من بارها گفتم گول دلار ارزون نخرید دوستان...
یک کلمه هم ترجمه کنم: Charge back = برگشت پول به درخواست صاحب پول یعنی کسی که براتون پرداخت کرده رفته بانک گفته این پول را من نفرستادم و هکم کردن و حالا پول منو برگشت بزنین... یعنی نقشه...
متاسفانه تو پی تی از این فروشندگان زیاد هست و قیمت های پایین نشانه شک به این افراد هست دلار 900 تومان رو میشه دقیق فهمید که مشکلی دارد و نباید طرف رفت حتی دلار های 1000 تومان و ....