PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب ایمیل پرواز

vahab00
October 30th, 2013, 02:30
16402

سلام دوستان

شب همگیتون بخیر و شادی باشه

امشب مشغول وب گردی بودم که یه ایده به سرم زدم برای قالب ایمیل برای همین پیادش کردم و امیدوارم مورد پسند و رضایت شما دوستان قرار بگیره

16401

نام این قالب ایمیل رو پرواز گذاشتم چون لوگوش اینطور طراحی شده بود و مناسبترین نام براش بود

شما از این قالب ایمیل در هر سیستمی میتونید استفاده کنید مخصوصا whmcs .

این قالب ایمیل به همراه فایل PSD ارائه میشه و میتونید لوگو و فونت ها رو نیز ادیت کنید

تصمیم داشتم اشتراکی برای فروش بذارم اما راستش خواستم یه کار جدید کنم برای همین فقط این قالب قرار به ۴ نفر فروخته بشه

قیمت این قالب ایمیل فوق العاده تنها ۱۵ هزار تومان می باشد

لازم به ذکر است که یک نفر نیز میتونه هر ۴ عدد رو خریداری کنه و این قالب ایمیل رو به صورت اختصاصی برای خودش استفاده کنه

البته یه چیز جالب که من یادم رفت اینکه می تونید تو فوترش هم عکسی یا آدرس و ایمیل و شماره شرکتتون رو بزنید که خیلی جلوه خواصی به کار میده . من چون یکم خوابم میاد و خیلی خستم فرصت نشد اینو انجام بدم . شرمنده

اطلاعات بیشتر و خرید : وهاب آنلاين | قالب ایمیل پرواز (http://www.vahabonline.ir/flight-mail-theme.html)

vahab00
October 30th, 2013, 11:44
در صورت استقبال دوستان طرح های دیگه هم طراحی میکنماا @-)
راستی نظر هم بدید دیگه دوستان