توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال بک آپ از فضای بک آپ
deldar
October 30th, 2013, 00:27
سلام. چطور میشود یک فول بک آپ را از فضای ftp که مخصوص نگهداری بک آپ ها هست را منتقل کرد به سرور یا دایرکت ادمین جهت ریستور؟ مرسی
خوب کافیه با دستور WGETو دادن ادرس اف تی پی و اسم فایل بک اپ رو بیاری رو سرور خودت
wget ftp:/me/usr/tar.gz
مثال بود همین
persian.developer
October 30th, 2013, 02:29
بله
بله
وارد پوشه بکآپ در سرور قدیمی بشید و بشکل زیر عمل کنید:
scp filename.tar.gz root@IPADDRESS:/home/admin/user_backups
filename.tar.gz: نام فایل بکآپ در سرور قدیمی شما
IPADDRESS: آی پی آدرس سرور جدید شما
بعد از اجرا تایید میکنید و پسورد روت را وارد میکنید.
بعد از انتقال دایرکت ادمینِ سرور جدید را باز و در قسمت بکآپ restore کنید.
deldar
October 30th, 2013, 02:36
سلام. مرسی . در ssh وارد روت سرور جدید میشوم. حالا چطور (با چه دستوری) باید وارد فضای ftp که برای نگهداری بک آپ ها هست بشم و بعد دستور زیر رو اجرا کنم؟
persian.developer
October 30th, 2013, 02:40
سلام. مرسی . در ssh وارد روت سرور جدید میشوم. حالا چطور (با چه دستوری) باید وارد فضای ftp که برای نگهداری بک آپ ها هست بشم و بعد دستور زیر رو اجرا کنم؟
دوست گرامی فضای ftp فرقی با روت نداره، از طریق کدام بخش دایرکت ادمین بکآپ گرفتید؟
deldar
October 30th, 2013, 02:48
دایرکت ادمین را تنظیم کردیم تا هر روز از تمامی اکانت ها بطور اتوماتیک بک آپ تهیه کرده و در فضای ftp جداگانه ای که تهیه کردیم ذخیره کند. حال اکانتی نیاز به فول بک آپ دارد برای ریستور و میخواهم فول بک آپ این اکانت را از اون فضای ftp بیارم روی سرور دایرکت ادمین تا ریستور کنم(سرور فضای ftp با سرور دایرکت ادمین از هم جدا هستند)
ULTRAWEB
October 30th, 2013, 02:54
نگرفتی چی میگم آآآآ اگر دسترسی به اف تی پی برای همه ازاد باشه
باهمون دستور میتونی به راحتی فایل های بک اپ رو از سرور قدیم بیاری روی سروری که
میخوای ریستور کنی بعدش میزنی ریستور میشه دیگه بعدشم شما تشکر نمیخواد بکنی
چون متوجه نمیشی من دارم چی میگم بعدش باز یک هویی فکر میکنی من دارم اشتباه راهنماییت میکنم
و دستتت می اندازم باز تشکرت رو پاک میکنی مثل پست بالایی
deldar
October 30th, 2013, 03:16
دوست عزیز ممنون ولی شما که زحمت راهنمایی رو میکشید یا کامل لطفا یا اینکه اصلا راهنمایی نکنید(اینکه یه چیز کلی رو مطرح کنید که کمکی نمیکنه!)
بنده سوالی کردم و دوست عزیزمون persian.developer (http://www.webhostingtalk.ir/member/114/) هم پاسخ مناسبی دادند و بنده سوال بعدی که برام پیش آمد را پیرو راهنمایی ایشون از ایشون پرسیدم. و ممنون میشم اگر قبول زحمت کنند و پاسخ سوال دومم را بدهند
از شما هم ممنون که وقت گذاشتید
persian.developer
October 30th, 2013, 03:23
دوست عزیز ممنون ولی شما که زحمت راهنمایی رو میکشید یا کامل لطفا یا اینکه اصلا راهنمایی نکنید(اینکه یه چیز کلی رو مطرح کنید که کمکی نمیکنه!)
بنده سوالی کردم و دوست عزیزمون persian.developer (http://www.webhostingtalk.ir/member/114/) هم پاسخ مناسبی دادند و بنده سوال بعدی که برام پیش آمد را پیرو راهنمایی ایشون از ایشون پرسیدم. و ممنون میشم اگر قبول زحمت کنند و پاسخ سوال دومم را بدهند
از شما هم ممنون که وقت گذاشتید