توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی سایت شبیه به دیجی کالا
JATHIYA
October 29th, 2013, 22:20
با سلام
سایتی میخواستم شبیه به دیجی کالا
1- دیجی کالا با چه سیستم هست
2- کدوم سیستم فروشگاهی شبیه به دیجی کالا کار میکنه
3- هزینه طراحی اش چقدر میشه؟
4- کدام سیستم فروشگاه ساز سیستم بازاریابی و سئوی خوبی داره؟
webna
October 29th, 2013, 22:58
شما چقدر میخوای هزینه بکنی؟
JATHIYA
October 29th, 2013, 23:08
سلام
پ خ شد
hostfire
October 29th, 2013, 23:16
با سلام
سایتی میخواستم شبیه به دیجی کالا
1- دیجی کالا با چه سیستم هست
2- کدوم سیستم فروشگاهی شبیه به دیجی کالا کار میکنه
3- هزینه طراحی اش چقدر میشه؟
4- کدام سیستم فروشگاه ساز سیستم بازاریابی و سئوی خوبی داره؟
دیجی کالا سایتیه با cms اختصاصی
بسته به هزینه ای مد نطر شما سیستم کامل و سدو شده تحویلتون میدن.
هزینه رو بفرمایید خدمتتون عرض کنم
php_saman
November 2nd, 2013, 02:54
سایت دیجی کالا به صورت اختصاصی با ASP.NET نوشته شده، ولی خوب الان اسکریپت های فروشگاهی قوی ایی تولید شده مثل prestashop, opencart, ... یا حتی سیستم های فارسی زیاد ولی من خارجی ها رو ترجیح میدم چون از نظر همکاری در کد نویسی به صورت جهانیه و قوی تره، شما فقط به کسی لازم دارید که به یکی از این سیستم های مسلط باشه و بتونه براتون با روش درستش اونو پیاده سازی کنه که خوب این کارم با توجه به نیازتون از نظر زمانی و قیمتی تفاوت وجود داره، سایتی مثل digikala اگه همه ی امکاناتشو بخوایین فکر کنم بین 1200 تا 1800 اینا خرج داشته باشه
کمکی خواستید در خدمتم
besthosti.com
November 2nd, 2013, 03:04
با سلام
به نظر من برای این که بتونید به صورت قدرتمند وارد بشید بهتر است که از سیستم های اختصاصی استفاده نمایید و همچنین بتوانید که بعدا امکناتی را زیاد کنید در صورتی که این گونه باشه سریعا در حد دیجی کالا پیشرفت خواهید کرد
be099
November 2nd, 2013, 03:19
اختصاصی نوشته شده ، قیمتایی که میدین واقعا خنده داره
اولا دیجی کالا رو یه اسکریپت نویس ننوشته ، دیجی کالا یه برنامس که چنتا برنامه نویس نوشتنش
همچین برنامه ای هم بخواین بدین براتون بنویسن هزینش بالای 16،15 تومنه طراحیشم جدا ، کانفیگ سرورشم جدا
میدونین حدودا 500 هزار پیج ویوو و جستجو با اون همه جزییات چقدر پیچیدس ؟؟ اینا به کنار سیستم مدیرت محتوا به کنار ...