ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال: کم شدن ترافیک سایت به خاطر مشکل سرور

ali.n
October 29th, 2013, 18:15
سلام

سایت من روی سرور اشتراکی یه شرکت خارجی هست

2 ماه پیش ترافیک سایت من به شکل وحشتناکی سقوط کرد ( از 35000 هزار ویزیت در روز تا حد 23000 ) مطمئن بودم مشکل از سرور هست. هر چی بهشون میگفتم قبول نمی کردند تا اینکه متوجه شدم dns ها مشکل داره و اتفاقی متوجه شدم onto dns ارور های قرمز زیادی داره. بهشون
گفتم اونا گفتن سرور یه مشکلی داره و زود برطرف میشه.بعد از اون , ارور ها رفع شد یه مدتی هم ترافیک بالا رفت ولی دوباره پائین اومده. من بازم به اونا مشکوک هستم.بهشون گفتم . گفتند مشکل رفع شده و dns هم مشکلی نداره... اگه داشت مارو خبر کنید.... ولی بازم من به اونا مشکوک هستم.چون خودم سایتمو میشناسم خیلی بعید می دونم این کاهش ترافیک به سایت من و مخاطب های من ربط داشته باشه.

به نظر شما باید چکار کنم ؟ آیا ممکنه عمدی تو کار باشه تا جلوی مصرف زیاد منابع سرور گرفته بشه ؟

ULTRAWEB
October 29th, 2013, 18:30
نخیر عزیزم مشکل فقط و فقط از سایت شماهست
البته اگر کلاد نصب نکرده باشم برای کنترل تعداد یوزرهای انلاین

ali.n
October 29th, 2013, 18:45
نخیر عزیزم مشکل فقط و فقط از سایت شماهست
البته اگر کلاد نصب نکرده باشم برای کنترل تعداد یوزرهای انلاین

پس این امکان وجود داره بدون اینکه به مشتری شون بگن کار کنن اون سایت منابع کمتری از سرورشون رو مصرف کنه... درست فهمیدم ؟
تا قبل از این اتفاقات سایت من داشت خیلی خوب ترافیکش بالا میرفت.

webna
October 29th, 2013, 21:06
پس این امکان وجود داره بدون اینکه به مشتری شون بگن کار کنن اون سایت منابع کمتری از سرورشون رو مصرف کنه... درست فهمیدم ؟
تا قبل از این اتفاقات سایت من داشت خیلی خوب ترافیکش بالا میرفت.

صد درصد دارن سرت کلاه میگذارن هاستینگ ها زیاد از این کارها میکنند

ali.n
October 29th, 2013, 21:46
صد درصد دارن سرت کلاه میگذارن هاستینگ ها زیاد از این کارها میکنند

ممنون برای پست گذاشتن

علت دقیقش چیه ؟ از دست ندادن مشتری ؟