توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب قالب Capri
Tarfandaneh
October 29th, 2013, 11:23
سلام دوستان
من لایسنس قالب Capri را از سایت iranlicense.ir خریداری کردم و طبق آموزش سایت اصلیش از طریق SSH نصب کردم و آخرش همه چیز سبز شد و گفت که نصب با موفقیت انجام شد.بعد رفتم به دایرکت ادمین و قالب را فعال کردم و اطلاعات لایسنس را در تنظیمات قالب هم نوشتم و ذخیره کردم و خود قالب در اون زیر که مشکل یابش هم هست با رنگ سبز نوشته هیچ مشکلی نیست اما وقتی میرم به صفحات دیگر اینطوریه.تصویر زیر :
16396
همانطور که می بینید همه صفحات قالب Capri پر از اخطار های php است با اینکه من از سایت اصلی خودش و با لایسنس قانونی نصب کردم و هیچ ویرایشی هم در هیچ کدام از فایل هاش انجام ندادم.
به پشتیبانی ایران لایسنس گفتم میگه مشکل از کانفیگ سرور است و به جایی که هزینه کانفیگ دادم گفتم میگه به ما ربطی نداره الان موندم چی کار کنم بلاتکلیف موندم حداقل هیچ کدوم نمیگن مشکل از چیه که در گوگل دنبالش بگردم.
کل انجمن وب هاستینگ تاک هم گشتم اصلاً کسی تا به حال چنین مشکلی نداشته.
اطلاعات سرور هم اینه :
سیستم عامل : CentOS 64 Bit
رم : 1 گیگ
دایرکت ادمین 1.44.0
البته نمی دونم چرا در قسمت Lastest version is Valid for DirectAdmin در تنظیمات قالب نوشته 1.43.0 اما نسخه برای من 1.44.0 است.
لطفاً اگر راه حلش رو بلدید دریغ نکنید.
با تشکر
Tarfandaneh
October 29th, 2013, 12:53
دوستان اگر امکانش هست مشکل عجیب بنده هم حل کنید لطفاً.
الان من همه کارام جور شده گیر کردم روی این قالب کپری که هر کاری میکنم درست بشو نیست.
succes
October 29th, 2013, 14:40
دوستان اگر امکانش هست مشکل عجیب بنده هم حل کنید لطفاً.
الان من همه کارام جور شده گیر کردم روی این قالب کپری که هر کاری میکنم درست بشو نیست.
احتمال زیاد با غیر فعال کردن نمایش خطاهای php این مشکل شما برطرف بشه ... یا از سمت سرور این رو غیر فعال کنید یا در فایلی که در تصویر اشاره شده (functions.php) کد زیر رو بذارین :
<?php error_reporting(0); ?>
Tarfandaneh
October 29th, 2013, 14:48
خیلی خیلی از شما ممنونم من فکر میکردم باید کلاً اخطار های php را غیرفعال کنم که دوست نداشتم این کار رو کنم چون به اخطار های php نیاز داشتم اما الان کدی که شما گفتید را در بالاترین نقطه فایل functions.php که این همه اخطار داده گذاشتم براحتی و بدون هیچ اخطاری دایرکت ادمین با قالب Capri کار کرد.
بازم ازتون ممنونم نمی دونم چرا دیشب کلی در سایت های خارجی گشتم جالب این جاست همین خط کد شما را در سایت StackOverFlow دیدم اما چون حال و حوصله خوندن توضیحاتش رو نداشتم نمی دونستم همین خط کد مشکل منو حل میکنه اینم یه درس میشه که از این به بعد حتی از یک خط کد هم سر سری رد نشم.
succes
October 29th, 2013, 15:14
خیلی خیلی از شما ممنونم من فکر میکردم باید کلاً اخطار های php را غیرفعال کنم که دوست نداشتم این کار رو کنم چون به اخطار های php نیاز داشتم اما الان کدی که شما گفتید را در بالاترین نقطه فایل functions.php که این همه اخطار داده گذاشتم براحتی و بدون هیچ اخطاری دایرکت ادمین با قالب Capri کار کرد.
بازم ازتون ممنونم نمی دونم چرا دیشب کلی در سایت های خارجی گشتم جالب این جاست همین خط کد شما را در سایت StackOverFlow دیدم اما چون حال و حوصله خوندن توضیحاتش رو نداشتم نمی دونستم همین خط کد مشکل منو حل میکنه اینم یه درس میشه که از این به بعد حتی از یک خط کد هم سر سری رد نشم.
خواهش میکنم ... موفق باشید
diyar1
December 30th, 2013, 04:01
برای منم همین
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f85/17580-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%B9%D8%AC%DB%8C%D8%A8-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-capri-1-png
میشه توضیح بدین چجوری دقیقا از سرور یا اون یکی راه درستش کنم؟
succes
December 30th, 2013, 10:22
برای منم همین
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f85/17580-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%B9%D8%AC%DB%8C%D8%A8-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-capri-1-png
میشه توضیح بدین چجوری دقیقا از سرور یا اون یکی راه درستش کنم؟
قالب رو پاک کنید از اول نصب کنید احتمال زیاد مشکل حل میشه
diyar1
December 30th, 2013, 10:23
چجوری بلد نیستم
succes
December 30th, 2013, 10:34
چجوری بلد نیستم
اگر تم رو فعال کردید و به هر دلیلی خواستین پاک کنید از این راه برید:
فایل زیر رو ویرایش کنید:
کد:
/usr/local/directadmin/data/users/admin/user.conf
و نام تم اصلی دایرکت ادمین (مثلا: enhanced ) رو جلوی مقدار زیر جایگزین کنید:
کد:
skin=
بعد وارد پنل مدیریت شده و تم capri که نصب کردید رو از بخش Skin Manager حذف کنید.
موفق باشید
diyar1
December 30th, 2013, 10:37
[مجRIGHT]اگر تم رو فعال کردید و به هر دلیلی خواستین پاک کنید از این راه برید:
فایل زیر رو ویرایش کنید:
کد:
/usr/local/directadmin/data/users/admin/user.conf
و نام تم اصلی دایرکت ادمین (مثلا: enhanced ) رو جلوی مقدار زیر جایگزین کنید:
کد:
skin=
بعد وارد پنل مدیریت شده و تم capri که نصب کردید رو از بخش Skin Manager حذف کنید.
موفق باشید[/RIGHT]
با گوشی هستم فعلا میشه خودتون برام انجام بدین؟ پیام خصوصی بدین اطلاعاتو بدم
خیلی اغایی اگه انجام بدی