ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : RayDomain معتبر است؟؟

AliFatehi
October 28th, 2013, 23:47
با سلام خدمت دوستان عزیز

میخواستم دامنه .info یا .com بخرم آیا Raydomain.com معتبره؟؟؟

یعنی برای تمدید سال های آتی میشه روش حساب کرد؟؟؟

قیمت هاشونو خوبه اما مهمه که سال بعد بتونم تمدید کنم

Saati
October 29th, 2013, 11:25
من حدود 20 - 25 دامنه ملی ازشون ثبت کردم به خاطر قیمت های خوبشون. به نظر من افراد خوبی هستن.

AliFatehi
October 29th, 2013, 13:46
من حدود 20 - 25 دامنه ملی ازشون ثبت کردم به خاطر قیمت های خوبشون. به نظر من افراد خوبی هستن.

پس با این حساب من برای خرید دامنه ای که بتونم برای تمدید سال آینده استفاده کنم از ری دامین خرید کنم.

دوستان اگر نظری دارن لطفا بیان کنن

rayacloud
October 29th, 2013, 13:52
میتونید دامنه رو ثبت کنید به جای دیگه که دوست دارید منتقل کنید
در مورد تمدید سال بعد هم باید شرایط اون مجموعه رو در نظر گرفت شاید افزایش قیمت داشته باشن

AliFatehi
October 29th, 2013, 13:58
افزایش قیمت یه صحبتیه ولی اینکه بعضی ها دامنه میفروشن مثلا 14 هزار تومان برای تمدید سال بعد باید 34$ دلار پرداخت که با پول ما تقریبا میشه 100 هزار تومان
ممنون بابت اطلاعات

Saati
October 29th, 2013, 14:04
افزایش قیمت یه صحبتیه ولی اینکه بعضی ها دامنه میفروشن مثلا 14 هزار تومان برای تمدید سال بعد باید 34$ دلار پرداخت که با پول ما تقریبا میشه 100 هزار تومان
ممنون بابت اطلاعات
در حالت Promo میتونه این اتفاق بیوفته. درمورد دامنه های .co یا .me . ولی برای دامنه های رایج دیگه از 10 - 12 دلار بالاتر نمیره!

vili
October 29th, 2013, 14:04
ممنون بابت اطلاعات

من 2تا دات كام ازشون دارم، دامنه ir رو پايين ترين ميدن. من 40 تا ir‌ پيششون ثبت كردم. پشتيباني خوش اخلاق و سريعي ام دارن
14ت!! ازين قيمتاي عجيب ندارن، الانم زدن 31. اين شركتا قيمتاشون همينه رقابتيه

glxx
November 13th, 2013, 10:17
پشتیبانی عالی دارند کارشون عالی است 5 دامنه ای ار دارم و 3 تادامنه بین المللی

ULTRAWEB
November 13th, 2013, 10:42
در زمینه خرید دامنه از دامنه ها هویز بگیرید و از اونهایی که زمینه ی فعالیتشون به 4 5 سال کشیده
خرید کنید تا هیچ وقت به مشکل بر نخورید البته تازه کار بوودن هم دلیل بر بد بودن نخواهد بود شایدم
خوب و درست کار کنن با اینکه تازه کارن(اصلا روی صحبت م به این شرکت نیست ها) مثالی کلی زدم برای
اینکه ادم بتونه درست انتخاب کنه

hadi_am
November 13th, 2013, 16:45
درود

اصولا اینطوری سایتا جمع نمیکنن چون به اندازه ای یوزر دارن که نیاز به واگذاری ندارن...

البته شرکتای ایرانی نباید روشون حساب باز کرد چون بیشترشون فصلی عمل میکنن و کاربرا رو به مشکل میندازن...

البته بعضا شرکتا که جمع میکنن بخش پشتیبانی برای کاربرای قدیمی همچنان هستش و فقط فروش جدید دریافت نمیکنن...

ولی در کل میشه رو این شرکت حساب باز کرد حداقل برای 5 سال

با تشکر

هادی امیری