توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل کامل لود نشدن linux
irani1
October 28th, 2013, 15:40
سلام خدمت اساتید محترم . جدیدا مشکلی برای سیستم عامل لینوکس وی پی اس من پیش آمده که که کامل لود نمیشه و ssh هم کار نمیکنه . کسی از بزرگواران هست بتونه کمکی کنه ؟
irani1
October 28th, 2013, 16:02
در wmvare کنسول وی پی اس رو که باز میکنم متن هایی که در عکسی که پیوست کردم رو میده :
16387
ULTRAWEB
October 28th, 2013, 16:40
بله اگر دسترسی وی ام دارین ارسال کنید تا لینوکستون ترمیم شه
irani1
October 28th, 2013, 16:50
Ultraweb جان ارسال شد .
ULTRAWEB
October 28th, 2013, 17:15
سرور مشکل هارد داره یک بار سیستم بالا میاد
یکبار بالا نمیاد هتزنر هست و کاریش نمیشه کرد
irani1
October 28th, 2013, 19:05
نه عزیزم مشکل هارد نداره . تا همین دیروز مثل ساعت داشت کار میکرد و در مدت 6 ماه 1 روزم down نداشت , بعد از نصب پنل ngnix توسط یکی از دوستان به این روز افتاد . از دوستان دیگه اگر میتونه کمکم کنه ممنون میشم .
ULTRAWEB
October 28th, 2013, 19:10
خوب اگر شما کارشناسی و می فهمی خوب پس هیچی دیگه!! ما دراین حد فهمیدیم فقط اگرم کسی تونست درست کنه بیاد بگه خوشجال میشیم ببینیم
کی بوده و چکار کرده!!!!
بعدشم ما هنوز داریم روش کار میکنیم ولی مشکل هارد داره و مشکل فایل سیستمی هم داره
irani1
October 28th, 2013, 19:21
دوست عزیز من کارشناس نیستم هیچی هم در زمینه لینوکس بلد نیستم . ولی عقل من بهم میگه که اگه هارد مشکل داره پس چه طور 2 تا وی پی اس دیگه ای که روی سرور هستن مشکل ندارن ؟ یا اینکه اگه هارد مشکل داشته چرا تا الان من همچین مشکلاتی نداشتم و دقیق روزی که ngnix روی وی پی اس نصب شده باید این اتفاق بیوفته ؟!!
ULTRAWEB
October 28th, 2013, 20:08
مشکل هارد هست چرا چون که فشار زیادی داره میاره با اینکه فقط روی سرور سه تا وی پی اس هست داره استفاده از هارد بالایی رو نشون میده و چندتا بسته رو که زدیم
دانلود کنه و دوباره نصب کنه روی همین وی پی اسی مشکل دارهنوزنتونسته دانلود و نصب کنه سیستم حالا چه قبل از نصب و چه بعداز نصب انجینکس این مشکل بوده
یکساعت هست که منتظریم جواب اخرو بهمون بده ببینیم اصلا با این وضع میشه استفاده کرد یا نه بعدشم این یک سیستم کامپیوتری هست
نصب وب سرور ان جینکس ربطی به این مسله نداره که الان پیش امده!همزمانی بوده است و بس که شما اینجوری فکر میکنی یارو امده زده
yum install nginxهمین اینم تاثیری نداره روی مشکل و فشار بالایioهاردت اگر جواب گرفتم خبر میدم اگر جوابم نگرفتیم خبر میدم بهت
ULTRAWEB
October 29th, 2013, 01:12
این مشکل رفع نخواهد شد مگر با نصب دوباره سیستم البته اونم بعید میدونم هاردش یاری نمیکنه فکر کنم شاید با نصب مجدد حل شه
RoobinaServer
October 29th, 2013, 01:30
در wmvare کنسول وی پی اس رو که باز میکنم متن هایی که در عکسی که پیوست کردم رو میده :
این مشکل شما با پائین آوردن درصد کش فایل سیستم حل میشه به احتمال 60% به صورت پیشفرض روی 40% هست امتحانش ضرری نداره :)
در این که هارد شما ضعیف هست و سیستم عامل شما هم به دلیل تغییرات آخری فشار بیشتری روی هارد میاره تا لود بشه (کش) (حالا موقع نصب چه کردید نمیدونم که اینجوری شده) ضعیفه براش و توی 120 ثانیه نمیتونه انجام بده.
یا حق
irani1
October 29th, 2013, 13:16
جناب RoobinaServer وقتی به ssh نمیشه وصل شد و کنسول هم وصل نمیشه به روت چه طوری میشه این کار رو کرد ؟ من در ضمینه لینوکس آماتورم ممنون میشم کمک کنید .