PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرات شما درباره دیتاسنتر هتزنر آلمان و سرور ex6s

S.Y.B
October 28th, 2013, 01:39
سلام..وقت بخیر دوستان عزیز.

بنده در نظر دارم 2 عدد سرور اختصاصی تهیه کنم..برای سرور دانلود

در این میان بین 2 دیتاسنتر لیزوب هلند و هتزنر آلمان میان دو راهیی موندم.

سرور مورد نظر بنده در دیتاسنتر هتزنر آلمان سرور EX6S (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/ex6s) هست که..

دوستان عزیزی که سرور از هتزنر دارن نظراتشون رو اعلام کنند .

بیشتر پورت و رم و هارد سرور مورد نظر هست.

arc1o0
October 28th, 2013, 02:32
کیفیت لیزوب بسیار بیشتر از هتزنر هستش، سرور های هتزنر از سخت افزاری های سری دسکتاپ هستش، و سخت افزار دسکتاپ از اسمش مشخصه برای کاربر خانگی طراحی شده است! زیر فشار بیش از حد خوب مسلمه که کم میاره!

قبلا سوختن هارد دیسک یکی از مشکل های شایع در این دیتا سنتر بود، مشکل از کیفیت هارد دیسک نبود، بلکه مشکل از استفاده بیش از توانایی هارد ها بود، چون هاردی که برای سیستم خانگی طراحی شده است، مسلما برای سروری که باید 24*30*365 روشن باشد کم می آورد،
مثل این است که شما بخواهید از اهواز تا مشهد را با پیکان طی کنید و آن هم ظرف 24 ساعت!

اما دیتا سنتر های لیزوب، رداستیشن و او وی اچ از سخت افزار هایی که برای سرور ها تهیه شده اند استفاده می کنند، که کیفیت و کارایی و ضریب اطمینان بیشتری دارند.

در هر صورت برای شما آرزوی موفقیت داریم.

omidppm
October 28th, 2013, 06:12
باسلام تا حالا با آلمان کار نکردیم ولی اگه یه سرچ بزنید میبینید اکثر اونایی که با هتزنر کار میکنند مشکل هارد دارند واین روزها خیلی شایع شده
موفق باشید.

Saati
October 28th, 2013, 08:53
کیفیت لیزوب بسیار بیشتر از هتزنر هستش، سرور های هتزنر از سخت افزاری های سری دسکتاپ هستش، و سخت افزار دسکتاپ از اسمش مشخصه برای کاربر خانگی طراحی شده است! زیر فشار بیش از حد خوب مسلمه که کم میاره!

قبلا سوختن هارد دیسک یکی از مشکل های شایع در این دیتا سنتر بود، مشکل از کیفیت هارد دیسک نبود، بلکه مشکل از استفاده بیش از توانایی هارد ها بود، چون هاردی که برای سیستم خانگی طراحی شده است، مسلما برای سروری که باید 24*30*365 روشن باشد کم می آورد،
مثل این است که شما بخواهید از اهواز تا مشهد را با پیکان طی کنید و آن هم ظرف 24 ساعت!

اما دیتا سنتر های لیزوب، رداستیشن و او وی اچ از سخت افزار هایی که برای سرور ها تهیه شده اند استفاده می کنند، که کیفیت و کارایی و ضریب اطمینان بیشتری دارند.

در هر صورت برای شما آرزوی موفقیت داریم.

شنیده بودم لیزوب از سخت افزارهای دسته دوم استفاده میکنه؟ این حقیقت داره یا دروغه؟

arc1o0
October 28th, 2013, 09:52
شنیده بودم لیزوب از سخت افزارهای دسته دوم استفاده میکنه؟ این حقیقت داره یا دروغه؟

سلام

خیر - مگر دیتا سنتر دنبال دردسر می گرده! هر ساعت نیروی کار برای پشتیبانی کلی هزینه بر می داره برای دیتا سنتر! فکر نمی کنم کسی از دوباره کاری خوشش بیاد!

ببینید یکسری افراد کم تجربه نمی تونند با سرور ها کار کنند و یا نمی تونند از سرویسی که گرفته اند به درستی و به شکل کامل استفاده کنند، و از روی عدم اگاهی و بی اطلاعی نظر می دهند!

شما باید ببینید که چه کسی می گوید! و چرا می گوید!

برای مثال رد استیشن رو می گن برای هاستینگ خوب نیست! چرا؟ چون یک سری تنظیمات خاص دارد که برای ارسال ایمیل باید انجام شود،

حال چون طرف وارد نیست و نمی تونه یا ... ، کلا رد استیشن رو تخریب می کنه! دیگه قبول نمی کنه که خودش مشکل داره و باید دانش فنی اش رو بالا ببره!

یا مثال میگن او وی اچ برای سرور مجازی خوب نیست! چون کانفیگ کردن شبکش سخته!
( در حالی که اگر متوجه باشند، بهترین و تمیزترین شبکه در دنیا متعلق به او وی اچ هستش، فقط و فقط به خاطر همین کانفیگی که برخی افراد ادعا می کنند سخته!)

موفق باشید.

mehrshad.ho
October 28th, 2013, 10:00
هتزنر بسیار عالی هست مشکل اونایی که با این دیتاسنتر مشکل دارند عدم توانایی مدیریت ابیوز هاست
از نظر سخت افزار دقیقا اگر پایین ترین قیمت رو بخرید میشه همون دسکتاپی و کیفیت نامناسب

سری Ex6s یکی از بهترین سرور هاست و بدون مشکل هست (به ویژه هارد و cpu)
در مورد پورت این سرور اگر 1 رایگان بگیرید حدود 30-50 مگ سرعت دانلود و آپلود دارد و اگر برای آن هزینه بدید حدود 100 مگ

da6276
October 28th, 2013, 10:30
بیش از 2 سال هست دارم با هتزنر کار میکنم و تا الان مشکل خاصی باهاشون نداشتم
فقط باید حواستون به پورت ها باشه که ابیوز نیاد که با یک کانفیگ حرفه ای روتر مشکل حل میشه

persianmagic
October 28th, 2013, 10:43
لیزوب قابل مقایسه با هترنز نیست عزیز.کیفیت قطعات و پورت لیزوب به مرابت بالانر از هتزنر هست .اگر کیفیت براتون اولویت داره لیزوب بهتره اگر قیمت هتزنر مابین اینها هم رداستیشن هست که سری جدیدش دارای پورت بسیار قویتری هست با 321 ترابایت ترافیک ماهیانه

hassan5099
October 28th, 2013, 11:54
من خودم این سرور را دارم
از همه نظر عالیه
این سرور با سرور دیگه هتزنر متفاوته

AbtinServer
October 28th, 2013, 12:45
مشکل اینجاست که اکثر دوستان بدون استفاده از هتزنر فقط با استناد به گفته ها و شنیده ها میان و اظهار نظر میکنند.
من تا به امروز چیزی جز تعریف از هتزنر از طرف دوستان معتبر چیز دیگه نشنیدم ولی خوب یکسری دوستان میخوان با یه سرور 16 گیگ 30 تا وی پی اس ران کنند بدون داشتن کانفیگ های مناسب. آخرش این میشه که میگن اینجور میشه اونجور میشه

پیروز باشید

bigharar
October 28th, 2013, 19:27
ex6s فوق العاده هست، فقط همین....

beniii
October 28th, 2013, 19:56
من زیاد با hetzner کار کردم و انواع سرورهاش هم داریم.
مشکل برای Hard ها تو هتزنر بیشتر پیش میاد و البته نه همیشه اما تا حالا 4-5 مورد پیش اومده. در بدترین شرایط هم دیتا قابل بازیابی بود.
قوانین abuse هتزنر سخت گیرانه است اما قابل کنترل می باشد.
اما کارکردش بد نیست و قابل قبوله، قیمتش هم خوبه چون دولت پشت سر دیتاسنتر قرار داره.
البته من با
لیزوب کار نکردم و نمی دونم چی جوری هست شاید اون هم خوب باشه.

S.Y.B
October 28th, 2013, 21:59
دوستان بنده با خود مدیر فروش لیزوب صحبتی داشتم و گفتن ممکن که بعضی از سرور ها و سخت افزار ها قبلا استفاده شده باشه...
در مورد هتزنر هم چون میخوام چند سرور بگیرم مثلا با هزینه سروری که میخوام بدم به لیزوب میتونم 3 تا سرور بگیرم از هتزنر که روی یک سرور فشار نیارم...
البته همین سرور خیلی سرور فوق العاده ای هست از نظر رم و سی پی یو...مشکل همین هارد هست بیشتر..
یه مشکل کوچیک با لیزوب پیدا کردم که عدم نصب لینوکس مورد نیاز بنده بود...به همین دلیل دیگه از لیزوب نمیتونم بگیرم...kvm هم هر 24 ساعت 50 یورو هست..

arc1o0
October 28th, 2013, 22:12
دوستان بنده با خود مدیر فروش لیزوب صحبتی داشتم و گفتن ممکن که بعضی از سرور ها و سخت افزار ها قبلا استفاده شده باشه...
در مورد هتزنر هم چون میخوام چند سرور بگیرم مثلا با هزینه سروری که میخوام بدم به لیزوب میتونم 3 تا سرور بگیرم از هتزنر که روی یک سرور فشار نیارم...
البته همین سرور خیلی سرور فوق العاده ای هست از نظر رم و سی پی یو...مشکل همین هارد هست بیشتر..
یه مشکل کوچیک با لیزوب پیدا کردم که عدم نصب لینوکس مورد نیاز بنده بود...به همین دلیل دیگه از لیزوب نمیتونم بگیرم...kvm هم هر 24 ساعت 50 یورو هست..

چه سیستم عاملی مد نظر دارید؟

S.Y.B
October 28th, 2013, 22:17
سیستم عامل که لینوکس هست..ولی ورژن متفاوت هست.

سیستم مورد نظر بنده :

centos linux 5.8 64 bit

دوست عزیز اینجوری که من دیدم روی ovh هم نمیشه نصب کردم خودشون 5.9 نصب میکنن،درسته؟

serverstar.ir
October 28th, 2013, 22:24
سلام..وقت بخیر دوستان عزیز.

بنده در نظر دارم 2 عدد سرور اختصاصی تهیه کنم..برای سرور دانلود

در این میان بین 2 دیتاسنتر لیزوب هلند و هتزنر آلمان میان دو راهیی موندم.

سرور مورد نظر بنده در دیتاسنتر هتزنر آلمان سرور EX6S (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/ex6s) هست که..

دوستان عزیزی که سرور از هتزنر دارن نظراتشون رو اعلام کنند .

بیشتر پورت و رم و هارد سرور مورد نظر هست.
اگر میخوای مجازی سازی کنی و دنبال دردسری برو هتزنر بخر :دی

serverstar.ir
October 28th, 2013, 22:26
اگر از مای لوک خواستید با ترافیک نامحدود در خدمتیم هتزنر 10 گیگ اوت داره

m-mehdipoor
October 28th, 2013, 22:37
هتزنر سخت افزارش ، پورتش خیلی به نسبت قبل پیشرفت داشته
ولی مشکل ابیوز در این دیتاسنتر جدی هست
دوستانی که می گن مدیریت سرور بلد نبودید و ... باید کمی تجدید نظر کنند !
ابیوز های متعددی برای ما اومده که سرور شما زیر حمله است و توی لیست ای پی هایی که دادن ، آی پی search engine هست :)

S.Y.B
October 28th, 2013, 22:39
برای مجازی نیست دوست عزیز و سرور دانلود خواهد بود.
از کجا گفتید؟

mohammad73
October 28th, 2013, 22:43
اینکه هنزنر جزء بهترین دیتاسنتر ها بوده و هست هیچ گونه شکی نیست
سرعت پورت و قیمت اصلا قابل مقایسه با دیتاسنترهای فرقونی دیگر هم نیست

من حاضرم اینترنت نامحدود 128 مخابرات رو سرور کنم و استفاده کنم اما از myloc و ovh و رداستیشن و این جور جاهای دره پیت استفاده نکنم

استارتر عزیز اینجا هر کی از هر دیتاسنتری سرور می فروشه میگه اون بهتره اما من برای کار تحقیق بیش از 26 دیتاسنتر رو روش کار کردم که هتزنر جزء رده های عالی بوده برای همین من هتزنر رو بهت پیشنهاد میدم چون همه جا تعریفش رو شنیدم فقط کافیه سرچ کنید و از فروشندگان با سواد سوال کنید

arc1o0
October 28th, 2013, 22:55
سیستم عامل که لینوکس هست..ولی ورژن متفاوت هست.

سیستم مورد نظر بنده :

centos linux 5.8 64 bit

دوست عزیز اینجوری که من دیدم روی ovh هم نمیشه نصب کردم خودشون 5.9 نصب میکنن،درسته؟

بله - سیستم عامل ها دیفالت هستند.

مگر این که سرور های سری 64 گیگ تهیه کنید که kvm رایگان دارند!

syncronet
October 28th, 2013, 23:36
هتزنر سخت افزارش ، پورتش خیلی به نسبت قبل پیشرفت داشته
ولی مشکل ابیوز در این دیتاسنتر جدی هست
دوستانی که می گن مدیریت سرور بلد نبودید و ... باید کمی تجدید نظر کنند !
ابیوز های متعددی برای ما اومده که سرور شما زیر حمله است و توی لیست ای پی هایی که دادن ، آی پی search engine هست :)

وقتی که packet rate یک IP (ورودی یا خروجی) از حد مجاز تعیین شده از طرف دیتاسنتر فراتر میره، هتزنر برای شما یک لاگ نمونه می فرسته، که شامل گزارشی از ترافیک IP در لحظه ای که مقدار مجاز پکتهای ارسالی/دریافتی در واحد زمان بیشتر از حد مجاز بوده رو نشون میده. به خاطر همین توی این لاگ IP های غیر حمله کننده هم ممکن وجود داشته باشه و این مورد نشون دهنده ارسال لاگهای غیر صحیح از طرف دیتاسنتر نیست.

Leitfaden bei Serversperrung/en – Hetzner DokuWiki (http://wiki.hetzner.de/index.php/Leitfaden_bei_Serversperrung/en#Summary_on_exceeded_packet_limits)

m-mehdipoor
October 28th, 2013, 23:39
وقتی که packet rate یک IP (ورودی یا خروجی) از حد مجاز تعیین شده از طرف دیتاسنتر فراتر میره، هتزنر برای شما یک لاگ نمونه می فرسته، که شامل گزارشی از ترافیک IP در لحظه ای که مقدار مجاز پکتهای ارسالی/دریافتی در واحد زمان بیشتر از حد مجاز بوده رو نشون میده. به خاطر همین توی این لاگ IP های غیر حمله کننده هم ممکن وجود داشته باشه و این مورد نشون دهنده ارسال لاگهای غیر صحیح از طرف دیتاسنتر نیست.

Leitfaden bei Serversperrung/en – Hetzner DokuWiki (http://wiki.hetzner.de/index.php/Leitfaden_bei_Serversperrung/en#Summary_on_exceeded_packet_limits)

دیتاسنتر لاگ غیر صحیح به قول شما نمی فرسته
ولی این یه شوخیه بزرگه اگر بخوان آی پی موتور جستجو رو روی سرور بلاک کنیم !

syncronet
October 29th, 2013, 00:35
ولی این یه شوخیه بزرگه اگر بخوان آی پی موتور جستجو رو روی سرور بلاک کنیم !

دریافت ابیوس exceeded packet limit در دو حالت امکانپذیر هست :

۱. سرور شما هدف حمله باشه که در این صورت همونطور که در ایمیل ارسالی هم قید میشه، دیتاسنتر از شما در قبال این ابیوس هیچ جوابی طلب نمی کنه و لاگ صرفا جهت اطلاع شما ارسال میشه. در این صورت اگر حمله متوقف نشه باعث بروز مشکل برای سرور شما میشه (افزایش پکت لاس بر روی پورت سرور) و حتی اگه شدت حمله بالا باشه، به صورتیکه شبکه دیتاسنتر رو تحت تاثیر قرار بده، IP سرور شما از طرف دیتاسنتر نال روت میشه (اگه IP نال روت هم نشه فرقی نمیکنه چون در هر صورت حمله پورت سرور شما رو اشباع می کنه و سرور از دسترس خارج میشه). چون این حمله ها از نوع UDP Flooding هسنند بلاک کردن آی.پی رو فایروال سرور هیچ تاثیری در مقابله با حمله نخواهد داشت. به همین خاطر باید به فکر این باشید که با ارسال ابیوس برای دیتاسنتر میزبان IP مبدا حمله، از اونها بخواهید که حمله رو در سرچشمه متوقف کنند.

۲. حمله از سرور شما به IP های خارجی صورت گرفته باشه. در این صورت که واضح هست سرور شما دارای مشکل جدی امنیتی هست و جهت رفع مشکل باید سرور رو بررسی و حفره امنیتی که امکان راه اندازی حمله رو فراهم کرده رو شناسایی و مسدود کنید یا کاربر خاطی که اقدام به راه اندازی حمله از سرویس خود بر روی سرور کرده رو شناسایی و باهاش برخورد کنید. پس از رفع مشکل میتونید گزارش پیگیری های انجام شده برای شناسایی و مسدود سازی عامل حمله رو در پاسخ برای دیتاسنتر ارسال کنید.

شما میتونید از طریق لاگ ارسالی دیتاسنتر IP‌ های مبدا/مقصد حمله رو شناسایی و از طریق اونها برای رفع مشکل اقدام کنید. دیتاسنتر از شما انتظار نداره که در پاسخ ابیوس ارسالی تمامی IP های قید شده در لاگ رو بر روی سرور خودتون بلاک کنید.

m-mehdipoor
October 29th, 2013, 00:40
دریافت ابیوس exceeded packet limit در دو حالت امکانپذیر هست :

۱. سرور شما هدف حمله باشه که در این صورت همونطور که در ایمیل ارسالی هم قید میشه، دیتاسنتر از شما در قبال این ابیوس هیچ جوابی طلب نمی کنه و لاگ صرفا جهت اطلاع شما ارسال میشه. در این صورت اگر حمله متوقف نشه باعث بروز مشکل برای سرور شما میشه (افزایش پکت لاس بر روی پورت سرور) و حتی اگه شدت حمله بالا باشه، به صورتیکه شبکه دیتاسنتر رو تحت تاثیر قرار بده، IP سرور شما از طرف دیتاسنتر نال روت میشه (اگه IP نال روت هم نشه فرقی نمیکنه چون در هر صورت حمله پورت سرور شما رو اشباع می کنه و سرور از دسترس خارج میشه). چون این حمله ها از نوع UDP Flooding هسنند بلاک کردن آی.پی رو فایروال سرور هیچ تاثیری در مقابله با حمله نخواهد داشت. به همین خاطر باید به فکر این باشید که با ارسال ابیوس برای دیتاسنتر میزبان IP مبدا حمله، از اونها بخواهید که حمله رو در سرچشمه متوقف کنند.

۲. حمله از سرور شما به IP های خارجی صورت گرفته باشه. در این صورت که واضح هست سرور شما دارای مشکل جدی امنیتی هست و جهت رفع مشکل باید سرور رو بررسی و حفره امنیتی که امکان راه اندازی حمله رو فراهم کرده رو شناسایی و مسدود کنید یا کاربر خاطی که اقدام به راه اندازی حمله از سرویس خود بر روی سرور کرده رو شناسایی و باهاش برخورد کنید. پس از رفع مشکل میتونید گزارش پیگیری های انجام شده برای شناسایی و مسدود سازی عامل حمله رو در پاسخ برای دیتاسنتر ارسال کنید.

شما میتونید از طریق لاگ ارسالی دیتاسنتر IP‌ های مبدا/مقصد حمله رو شناسایی و از طریق اونها برای رفع مشکل اقدام کنید. دیتاسنتر از شما انتظار نداره که در پاسخ ابیوس ارسالی تمامی IP های قید شده در لاگ رو بر روی سرور خودتون بلاک کنید.
الان یعنی شما اسم بات گوگل و ام اس ان و حمله گذاشتین که این همه تایپ کردین !؟
من به دیتاسنتر می گم آی پی موتور جستجوی ، تیکت دادم ، گفتن اگر نمی تونید حل کنید سرور رو می بندیم.
فقط انتظار پاسخ هم داشت ، لینک دادن که چگونگی حل مسئله را براشون ارسال کنیم !

serverstar.ir
October 29th, 2013, 00:43
برای مجازی نیست دوست عزیز و سرور دانلود خواهد بود.
از کجا گفتید؟

دیتاسنتر myloc از رک اختصاصی با قیمت مناسب و سخت افزار خوب

syncronet
October 29th, 2013, 02:25
الان یعنی شما اسم بات گوگل و ام اس ان و حمله گذاشتین که این همه تایپ کردین !؟
من به دیتاسنتر می گم آی پی موتور جستجوی ، تیکت دادم ، گفتن اگر نمی تونید حل کنید سرور رو می بندیم.
فقط انتظار پاسخ هم داشت ، لینک دادن که چگونگی حل مسئله را براشون ارسال کنیم !

ظاهرا شما پستهای قبلی من رو اصلا نخوندین!

گفته اولیه شما :

توی لیست ای پی هایی که دادن ، آی پی search engine هست

پاسخی که من به این جمله شما دادم. ٰ

وقتی که packet rate یک ip (ورودی یا خروجی) از حد مجاز تعیین شده از طرف دیتاسنتر فراتر میره، هتزنر برای شما یک لاگ نمونه می فرسته، که گزارشی از ترافیک ip در لحظه ای که مقدار پکتهای ارسالی/دریافتی در واحد زمان بیشتر از حد مجاز بوده رو نشون میده. به خاطر همین توی این لاگ ip های غیر حمله کننده هم ممکن وجود داشته باشه و این مورد نشون دهنده ارسال لاگهای غیر صحیح از طرف دیتاسنتر نیست

بعد شما گفتین :

ولی این یه شوخیه بزرگه اگر بخوان آی پی موتور جستجو رو روی سرور بلاک کنیم

پاسخ بعدی من به شما:

شما میتونید از طریق لاگ ارسالی دیتاسنتر ip‌ های مبدا/مقصد حمله رو شناسایی و از طریق اونها برای رفع مشکل اقدام کنید. دیتاسنتر از شما انتظار نداره که در پاسخ ابیوس ارسالی تمامی ip های قید شده در لاگ رو بر روی سرور خودتون بلاک کنید

حالا شما بفرمایید کجای گفته های من ip های موتورهای جستجو به عنوان عامل حمله حساب شده.

در صورتیکه دیتاسنتر به شما اعلام کرده در صورت عدم رفع مشکل و پاسخگویی از سمت شما، سرور مسدود میشه، این یعنی اینکه سرور شما زیر حمله نیست بلکه سرچشمه حمله هست.