ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال هاست دانلود به ساب دامین

mr_map
October 27th, 2013, 21:00
با سلام

من میخوام هاست دانلود را تحت عنوان ساب دامین به هاست اصلی اضافه کنم .
سوالم اینه که اگه این کار را انجام بدم آیا دقیق مثل ساب دامین در اسکریپت ها و cpanel هاست اصلی دیده میشه و یا نه ؟؟
مثلا اگه وردپرس روی هاست اصلی نصب بشه از داخل خود وردپرس میشه فایل ها را توی این هاست آپلود کرد یا باید اول با FTP آپلود کنم و بعد آدرس دهی کنم؟

دوستان که تجربه دارن راهنمایی کنن.

ممنون

SniTomb
October 27th, 2013, 22:04
درود بر شما

در هاست اصلی در سی پنل به بخش Dns zone Editor بروید دامنه مورد نظر رو انتخاب کنید و یک A Record جدید با TTL 14400 و آیپی سروری که هاست دانلود برروی آن قرار دارد را وارد کنید

سپس دامنه دیفالت هاست دانلود که معمولا دایرکت ادمین هست رو با نام رکورد ایجاد شده بسازید و یا در صورتی که سرویس دهنده نیستید بگویید برایتان انجام دهند برای مثال اگر دامنه هاست اصلی شما domain.com است و A رکود رو dl ایجاد کردید ، دامنه هاست دانلود رو به dl.domain.com تغییر بدید

برای دسترسی به فایل های از طریق FTP نیز باید از طریق هاست دانلود اقدام کنید و یوزر بسازید برای FTP ، در هاست اصلی بصورت خاض امکان پذیر است

در صورتی که سوال دیگری بود بفرمایید تا راهنماییتون کنم

موفق باشید

mr_map
October 27th, 2013, 23:04
درود بر شما

در هاست اصلی در سی پنل به بخش Dns zone Editor بروید دامنه مورد نظر رو انتخاب کنید و یک A Record جدید با TTL 14400 و آیپی سروری که هاست دانلود برروی آن قرار دارد را وارد کنید

سپس دامنه دیفالت هاست دانلود که معمولا دایرکت ادمین هست رو با نام رکورد ایجاد شده بسازید و یا در صورتی که سرویس دهنده نیستید بگویید برایتان انجام دهند برای مثال اگر دامنه هاست اصلی شما domain.com است و A رکود رو dl ایجاد کردید ، دامنه هاست دانلود رو به dl.domain.com تغییر بدید

برای دسترسی به فایل های از طریق FTP نیز باید از طریق هاست دانلود اقدام کنید و یوزر بسازید برای FTP ، در هاست اصلی بصورت خاض امکان پذیر است

در صورتی که سوال دیگری بود بفرمایید تا راهنماییتون کنم

موفق باشید

ممنمون از راهنماییتون ولی مشکل من در این بود که آیا این ساب دومین به صورت یک پوشه در روت هاست اصلی قابل مشاهده است یا خیر؟

سپاس

besthosti.com
October 27th, 2013, 23:14
بله پوشه ای در روت اصلی سی پنل به نام ساب دامین و یا نام دیگری که در هنگام ساخت ساب دامین وارد می کنید دیده میشود .

mr_map
October 27th, 2013, 23:16
بله پوشه ای در روت اصلی سی پنل به نام سی پنل و یا نام دیگری که در هنگام ساخت ساب دامین وارد می کنید دیده میشود .

متشکر از راهنماییتون

SniTomb
October 28th, 2013, 16:34
متشکر از راهنماییتون

در صورتی که ساب ایجاد کنید بله در روت سی پنل میاد اما a رکورد خیر!

SajjadM2
October 28th, 2013, 17:12
سلام. بله از این قسمت میتونید انجام بدید Simple DNS Zone Editor

mr_map
October 29th, 2013, 22:15
ممنون
چقدر زمان می بره تا ست بشه؟

hostfire
October 29th, 2013, 22:52
ممنون
چقدر زمان می بره تا ست بشه؟

شما a record رو ک تنظیم کنی همون آن باید ست بشه البته با وی پی اس اینجوریه هاست دی ال نمیدودم دقیق ولی فکر نمیکنم فرقی داشته باشه

عزیز جان از simple نیست از قسمت advanced هست