توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اتصال به ssh
irani1
October 27th, 2013, 20:26
سلام. اساتید عزیز یکی از سرور مجازی های لینوکس سرورم کرش کرده و از طریق puty نمیتونم به ssh دسترسی پیدا کنم . از طریق wmvare راهی هست بتونم متصل بشم و دستور زیر رو بزنم ؟
/etc/init.d/auditd stop
safeith
October 27th, 2013, 20:37
شما می توانید سرورتون را طریق VMware ریستارت نمایید ، یا از طریق کنسولی که VMware در اختیارتون قرار می دهد وارد سرور خود شده و دستورات مورد نظر را وارد نمایید
irani1
October 27th, 2013, 20:40
ممنون از پاسختون . چندین بار ریست دادم ولی تغیری نکرد . وارد سرور هم که میشم کد ها رو میزنم اصلا عملی انجام نمیشه !
ULTRAWEB
October 27th, 2013, 20:43
میشه دسترسی بدین تا براتون اوکی کنیم اگر کار فوری و عجله ای دارین
irani1
October 27th, 2013, 20:58
منظور شما دسترسی به wmvare هست ؟ نمیشه همین جا کمکم کنین خودم درست کنم تا تجربه ای هم واسم بشه ؟
ULTRAWEB
October 28th, 2013, 01:10
نه عزیز هرکسی رو بحر کاری ساختن بعدشم کافیه شما یک کتاب لینوکس ست بگیری و بخونی خودت میتونی مشکل خودت رو حل کنی
توضیح دادن هر مسله ای سخت هست ولی انجامش کار یکی دو دقیقه هست و به همین علت شما یا باید از قبل میخوندی بعدش سرور میگرفتی یا هزینه کنی کسی درست کنه یا بدی یک داوطلب برات درست کنه حالا انتخاب با خودتونه عزیزجان