ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل افزایش لود سرور

PDhost.net
March 31st, 2010, 20:18
سلام عزیزان من با افزایش لود سرور مشکل دارم . سریع لود میانگین سرور میره بالا و آپاچی و ... داون میشه و تا ریست نکنم وی پی اس رو درست نمی شه .

ddos هم نیست چون خودم تست می کنم و داون میشه . به تنظیمات آپاچی هم مربوط نمیشه چون بار ترافیک چندانی روی سرور نیست در حد 100 کانکشن هست و این تست رو که میزنم سرور می خوابه .

یعتی apache configuration ,و include editor رو تنظیماتش رو مثل این میگذارم و تعداد کانکشن ها رو زیاد می کنم همینه . تنظیمات رو خالی می کنم و تعداد کانکشن هم میاد روی همون 256 باز هم همونقدر سرور کشش داره و بعد داون میشه
مثلا آپاچی رو این طوری تنظیم می کنم how to optimize apache? - Woshka's Experiences (http://woshka.com/blog/linux/centos/how-to-optimize-apache.html)

تست من هم این هست که 30 لینک از سرور رپیدشیر پریمیوم رو می دم به رپید لیچ تا ببینم حداکثر توان سرور چقدر هست در عمل و اینکه حداکثر پهنای باندی که دیتاسنتر میده به سرور چقدر هست . اما در هر 2 حالت تست سرور روی 20 کانکشن رپید لیچ به سرور ، وی پی اس داون میشه .

مجازی سازی سرور esxi هست که یک وی پی اس لینوکس centos 64 bit و سی پنل نصب کرده ام و کل سخت افزار سرور که 4 cpu xeon 2.8 و 8 GB ram هست رو به این وی پی اس داده ام . ( البته وی پی اس های دیگری هم هست اما در هنگام تست خاموش کرده بودمشان )
vmware tools هم نصب شده است .

البته باز به مجازی سازی ربطی نداره چون در سرور ماه پیش که از گیگا داشتم و Hypervm , openvz بود وی پی اس ها باز هم همین نتایج به دست می آمد . ( سخت افزار این سرور جدید قوی تر از سرور قبلی است سرور قبلی coire i 7 گیگا بود سی پی یو ضعیف تر و لی رم دوبرابر داشت ) اما باز هم در همین حوالی 20 25 کانکشن لود بسیار بالا می رفت تا وی پی اس از کار می افتاد .

لود بالانسینگ هم به کار من نمی آید چون مشکل از ترافیک دیتابیس ها یا آپاچی و کانکشن ها نیست هنوز .

هارد ها هم IDE , هم SCSI تست شدند فرقی نمی کند چندان .

به نظرتون چه کار میشه کرد ؟ چه طوری میشه زمانی که یک پروسس cpu , load رو زیاد اشغال میکنه به جای اینکه سرور داون بشه پروسس اتوماتیک بسته بشه یا محدود بشه .

به نظرتون این ممکنه فایده ای داشته باشه ؟

CPU limit (http://cpulimit.sourceforge.net/)

این اتوماتیک کار نمی کنه آخه . باید پروسس آیدی رو دستی بدی لیمیت کنه . در صورتی که زمانی که لود زیاد میشه به چز FTP دیگر چیزی جواب نمیده که حتی بشه ssh کرد و از top , htop پروسس رو پیدا کرد . شما برای این مشکل چه راهی استفاده کرده اید ؟

حالا نظرتون رو بگید .
این هم وقتی که دیگه سرور کم میاره و آپاچی و سایر پروسس ها از کار می افتن و باید ریست بشه وی پی اس .

# w
19:18:59 up 1 day, 17:27, 2 users, load average: 455.97, 422.29, 331.61

البته همونطور که دوستان قبلا هم اشاره کرده بودند وی پی اس زمانی که داون میشه لود روی سرور اصلی خیلی کم و در حد 1/4 ماکزیمم هم نمی رسه .

PDhost.net
April 1st, 2010, 12:11
آقایون یعنی کسی اینجا نیست بدونه مشکل من در تنظیم سرورهام کجا بوده که هر دو سرور این طوری لودشون با دانلود فایل های حجیم سریع افزایش لود پیدا می کنند و وی پی اس از کار می افته ؟

کسی اگه باشه که بلد باشه مشکل رو بهم بگه و حل کنم هزینه اش هم اگر قیمت مناسبی پیشنهاد بشه حاضرم بپردازم . فقط اگه مشکل رو بتونید پیدا کنید و بهم راهکارش رو بگید که از شر این مشکل راحت بشم ...

Arashdn
April 1st, 2010, 12:58
این مشکل بالا بودن لود وی پی اس لینوکس در وی ام ور بوده و هست

PDhost.net
April 1st, 2010, 15:31
خوب آخه openvz هم همینطوری میشد تقریبا . یعنی میگید یه سرور دیگه باید بگیرم باز با یه مجازی سازی دیگه ؟ سرویس شدم از بس این سایتها رو انتقال دادم 2 ماهه از تمام کار و زندگیم افتادم . :(

asrhosting
April 1st, 2010, 17:05
بزرگ ترین اشتباه تون اینکه وی ام ور نصب کردید.

Nikihost
April 1st, 2010, 17:09
سلام
مجازي ساز Xen را تست كرديد ؟؟
و اينكه چرا از خود سرور اختصاصي مستقيما استفاده نميكنيد ؟

PDhost.net
April 1st, 2010, 19:14
نه XEN رو تست نکردم آخه با XEN مثل اینکه نمیشه اصلا share داد . اما در openvz و exsi میشه منابع رو به صورت share هم تعریف کرد . الان مشکل از رم و سی پی یو نیست از هارد هم فکر نمی کنم باشه . آخه الان سرعت ها در وی پی اس های ویندوز درست هست . مثلا IDM نصب کرده ام و میزنم سریع دانلود میشه . اما در لینوکس ها مثلا یه فایل رو با سرعت زیاد می خواهم از FTP بگیرم حجمش بالا باشه کم میاره شدید لود میره بالا ...

asrhosting
April 1st, 2010, 22:02
مشکل از لینوکس هست با این تعاریف خوب !
شایده م تو پیگیر بندی اشتباه شده یا یوزری زیاد فشار می یاره سرور تشخیص نمی ده خوب !

PDhost.net
April 2nd, 2010, 00:54
رضا توکه دیگه کامل در جریان سرور من هستی . من روی سرور قبلی از گیگا همین مشکل رو داشتم . روی این سرور هم دارم اون هایپر وی ام بود این esxi پس مشکل از لینوکس هست . اما از چیشه ؟ از IO rate ? خوب این رو چه طوری میشه لیمیت کرد . یا چه طوری میشه cpu usage رو به طور اتوماتیک برای پروسس ها محدود کرد که هر پروسس مثلا به 60 % سی پی یو برسه پروسس بسته شه جای اینکه وی پی اس رو داون کنه .
توی نت افزار داشتن یه همچین سیستمی البته من یک بار اون رو هم داون کردم :دی . اما خوب سیستم نت افراز این طوری بود که پروسس مثلا رپیدلیچ یا هر جیز دیگری زیاد میشه terminate میکرد و بعد هم یک ایمیل اخطاریه میداد سیستم . بعد هم owner اون فایل یا دایرکتوری رو میکرد root دیگه نه میشد اجراش کنی نه تغییر بدی فقط میشد پاک کنی دوباره آپلود کنی . منم الان یه همچنین چیزی نیاز دارم . البته نت افراز مانیتورینگ می کردن واقعا سرور رو و گاهی خود ادمین می بست و می اومد اخطار میداد .

کسی از این استفاده کرده ؟

به نظرتون این ممکنه فایده ای داشته باشه ؟

CPU limit

این اتوماتیک کار نمی کنه آخه . باید پروسس آیدی رو دستی بدی لیمیت کنه . در صورتی که زمانی که لود زیاد میشه به چز FTP دیگر چیزی جواب نمیده که حتی بشه ssh کرد و از top , htop پروسس رو پیدا کرد . شما برای این مشکل چه راهی استفاده کرده اید ؟

PDhost.net
April 3rd, 2010, 10:13
آقایون لطفا نظرتون رو بگید .

این جوابیه که دیتا سنتر داده . به نظرتون درست میگن ؟ و اینکه اگر datastore ها رو پاک کنم و دوباره با default block size تعریف کنم که ماکزیمم 256 گیگابایت هارد میشه تعریف کرد مشکل بالا رفتن لود درست میشه ؟

This issue is because of your first configuration on the data stores in this server. As we checked the server I have seen one of your hard drives has 300Gb space ( It is not configured on ESXi Hard drives normally ) And i remembered you have changed the blocks of your hard drives. The huge load on the linux servers is because of the hard drive, and cpu.

Your server has 4 cores ( or totally 8 virtual cores on the cpu ) you have set 2 vps with 4 cores and another with 1 core. It could be your mistake too. bit not sure.
About your problem, it is an issue on your data store and your configuration on the hard drives.

i say that because we are offering vps on the same server even linux and windows, but we do not have any problem with our vpses and loads. If you want you can do that change that i have said
این هم تاپیکی که در wht.com ساخته ام براش . اونجا میگن که ربطی نداره ! چه کار باید بکنم پس ؟

http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=938057

من حتی هزینه منیج کردن سرور رو هم به دیتا سنتر دادم و یک روز اومدن و سرور و تنظیمات لینوکس و وی پی اس هایم رو چک کردند و آخر هم به نتیجه خاصی نرسیدیم .

PDhost.net
April 3rd, 2010, 10:24
خیلی عجیبه ! مثل اینکه کم کم باید برم سراغ همون XEN اینای دیگه جوابگو نیستند مثل اینکه . در XEN میشه هم ویندوز داشت و هم لینوکس های مختلف ؟ cpu رو میشه حداقل share تعریف کرد ؟ یا اینکه سرور 4 سی پی یو داره فقط 4 وی پی اس میشه روش تعریف کرد ! اینکه دیگه مجازی سازی نمیشه :D

مشکل من با xen این هست که یک بار یک سروری دستم رسید که xen روش نصب بود . وقتی میزدم
/scripts/easyapache
حتی این رو هم اررور میداد و اجرا نمی کرد الان اررورش یادم نیست . اما مربوط به xen میشد . مربوط به لود و رم سرور نبود تا جائی که یادمه ( همونطور که میدونید اون اسکریپت لود پائین و حداقل 90 مگ رم آزاد میخواد تا اجرا شه )

Veria
April 3rd, 2010, 12:43
اگر datastore رو دوباره تعریف کنید کل اطلاعات پاک میشه و اگر یک هارد دارید که قابل تغییر نیست و باید هارد فورمت بشه و سیستم عامل مجد نصب بشه .

PDhost.net
April 3rd, 2010, 12:54
تصمیم گرفتم یه xen-server نصب کنم . فیلماشو که دیدم خیلی بهتر از hypervm/xen هست و تقریبا محیطش به کاملی esxi هست . اول روی یک وی پی اس می خواهم xen-server نصب کنم . بعد 2 وی پی اس xen و لینوکس داخلش تست می کنم . اگر همه چی کامل و خوب جواب بده کل سرورم رو می کنم xen-server نظرتون رو بگید ...

PDhost.net
April 3rd, 2010, 12:56
دو هارد 750 داره سرور مشکلی پیش نمیاد اول بک آپ می گیرم . فقط یه یه روزی اختلال ایجاد میشه احتمال زیاد دوباره :(