توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست دانلود
mhiizadi
October 26th, 2013, 22:31
با سلام
نیازمند یک هاست دانلود هستیم با کنترل پنل دایرکت ادمین
هر صد گیگ 20 تومن در صورت امکان
ممنون میشم اعلام کنید ریسلری همین سرویس هم با این مقدار چقدر هزینه دارد.
با تشکر
هر صد گیگ چقدر؟تخفیف نداره ؟
از ایران بک آپ خیلی سرویس دارم و راضی هستم
اما هاست نتورک رو هم تخفیف بدید :d
bepad
October 26th, 2013, 22:39
سلام
افتخار است که جز مشتریکن شرکت هستید.
متاسفانه تا وقتی پکیج بالاتر در سایت باشد باید تهیه کنید بعد از اخرین پکیج میتونید فضای اضافه تهیه کنید با قیمت:
هزینه هر 5000 مگابایت فضای اضافه بعد از پلان اخر تا پایان سرویس 4000 تومان میباشد
تخفیف نیز باید با بخش فروش تماس بگیرید
شاید در نگاه اول قانونمند به نظر برسد اما جدا اینطور است به علت اینکه هاست نتورک ایران بک اپ و... تماما زیر مجموعه شرکت میزبان گستر داده الوند است و تمام سرویس ها و خدمات توسط بخش مدیریت شرکت قانون شده است امکان تغییر در قیمت ها جز توسط بخش فروش نیست
امیدوارم در هاست نتورک نیز در خدمت شما باشیم
در پناه حق
mhiizadi
October 26th, 2013, 22:42
سلام
افتخار است که جز مشتریکن شرکت هستید.
متاسفانه تا وقتی پکیج بالاتر در سایت باشد باید تهیه کنید بعد از اخرین پکیج میتونید فضای اضافه تهیه کنید با قیمت:
هزینه هر 5000 مگابایت فضای اضافه بعد از پلان اخر تا پایان سرویس 4000 تومان میباشد
تخفیف نیز باید با بخش فروش تماس بگیرید
شاید در نگاه اول قانونمند به نظر برسد اما جدا اینطور است به علت اینکه هاست نتورک ایران بک اپ و... تماما زیر مجموعه شرکت میزبان گستر داده الوند است و تمام سرویس ها و خدمات توسط بخش مدیریت شرکت قانون شده است امکان تغییر در قیمت ها جز توسط بخش فروش نیست
امیدوارم در هاست نتورک نیز در خدمت شما باشیم
در پناه حق
با سلام
تیکت رو برای دپارتمان فروشتون راسال میکنم
با تشکر
flexhost.ir
October 26th, 2013, 23:59
درود
در خدمتیم
سبد خرید - فلكس هاست (http://flexhost.ir/client/cart.php?gid=8)
NiceHosting.ir
October 28th, 2013, 06:52
درود
من به شما پیشنهاد می کنم از یک سرویس نامحدود و ارزون استفاده کنید
فضای میزبانی: نامحدود
پهنای باند: نامحدود
تمامی امکانات دیگر نیز نامحدود هستن
کنترل پنل: DirectAdmin
همچنین از فزونه NginX هم استفاده شده که به مراطب از LiteSpeed بهتره
UpTime: 99.98%
DataCenter: Core-Backbone GmbH
سرعت و امنیت هم عالیه ( می تونید با ارتباط با خودم چندتا از سایت هایی که از ما سرویس میگیرن رو بگیرید و خودتون سرعتشون رو ببنیدید و مقایسه کنید ! )