توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال چند دامین به یک هاست
ali-it
October 26th, 2013, 19:34
سلام
یه سوال داشتم نمی دونستم در کجا مطرح کنم
من یک هاست دارم می خواهم چندین دامین به صورت مجزا به این هاست وصل باشند
یعنی
site.com
site.net
site.ir
نمی خواهم وقتی آدرس ir تایپ می کنم ریدایرکت بشه روی مثلا هاست .com
می خواهم هر سه تا دامین یک اطلاعات را نشان بدهند
MEHDI KARAMI
October 27th, 2013, 02:10
بهتره این کار رو نکنی !!
SixthElement
October 27th, 2013, 02:27
بهتره این کار رو نکنی !!
کمترین دلیل میتونه منجر بشه به بلک لیست شدن همه دامنه ها توسط موتور های جستجو بجز دامنه اول
da6276
October 27th, 2013, 03:29
به اینکار میگن پارک دامین
اگه هاست سیپنل دارید میتونید از قسمت park domain این دامنه ها رو کنار دامنه اصلی پارک کنید
AbtinServer
October 27th, 2013, 09:47
اگر میخوای با همه دامین ها یک سایت باز بشه باید پارک دامین کنید اگر که میخواهید با هر دامین یک سایت مجزا از روی یک هاست لود بشه اون دیگه میشه ادون دامین
ali-it
October 27th, 2013, 13:31
شاید من منظورم را درست نگفتم
اول از جواب دوستان ممنون
چرا بلاک می شه؟
پارک دامین مثلا سایتی اصلی من ir هست و com را روی این پارک می کنم اما وقتی کسی سایت را با نام com درخواست کنه در مروگر به صورت خودکار دوباره همان سایت ir می یاد که این طوری نمی خوانم
اضافه کردن دامین جدید هم خب مشکلات دیگری داره باید هر چی در اول تغییر می دم تو دومی هم تغییر بدهم که باز این کار درستی نیست
نمی خواستم اسم سایت را بیارم اما برای مثال مجورم
مثلا سایت
p30download.com
هم روی ir هست هم روی net و هم روی org
چه طوری این کار را انجام داده؟
MEHDI KARAMI
October 27th, 2013, 16:58
شاید من منظورم را درست نگفتم
اول از جواب دوستان ممنون
چرا بلاک می شه؟
پارک دامین مثلا سایتی اصلی من ir هست و com را روی این پارک می کنم اما وقتی کسی سایت را با نام com درخواست کنه در مروگر به صورت خودکار دوباره همان سایت ir می یاد که این طوری نمی خوانم
اضافه کردن دامین جدید هم خب مشکلات دیگری داره باید هر چی در اول تغییر می دم تو دومی هم تغییر بدهم که باز این کار درستی نیست
نمی خواستم اسم سایت را بیارم اما برای مثال مجورم
مثلا سایت
p30download.com
هم روی ir هست هم روی net و هم روی org
چه طوری این کار را انجام داده؟
برای این بلاک میشه که مثلا گوگل
فکر میکنه این سایتها جدا هستن و شما داری از اون دامنه اصلی مثلا .ir مطلب کپی میکنی و کلی مشکلات دیگه(تاثیر منفی در رتبه الکسا)
این روشی که شما میخواهید پیش ببرید بیشتر به خاطر این که کسی نتونه به اسم سایت شما سایت بزنه استفاده میشه
یعنی کسی نتونه مثلا p30download.com رو p30download.ir بگیره و از ادرس دامنه استفاده کنه
HadishWeb
October 27th, 2013, 18:31
بهترین روش پارک دامین هست
ما هم همین کار رو برای سایتومن کرديم
sparoozsoft.com
sparoozsoft.ir
تو سی پنل park domain
دایرکت ادمین هم domain pointer فکر کنم باشه...
itsecure
October 27th, 2013, 18:54
اون مربوط به قدیم بود
الان الگوریتم های گوگل تغییر کرده و چنین اتفاقی نمیفته
MEHDI KARAMI
October 27th, 2013, 19:24
اون مربوط به قدیم بود
الان الگوریتم های گوگل تغییر کرده و چنین اتفاقی نمیفته
من از رو تجربه گفتم
گوگل میزاره تو بلک لیست
روی رتبه الکسا اثر منفی داره
azad1
October 27th, 2013, 19:33
سلام
نمی دونم کمک می کنه یا نه اما می تونید سایت های بعدی رو به صورت پوششی فوروارد کنید روی سایت اول . در این صورت وقتی ادرسی رو میزنن سایت مقصد باز میشه اما در ادرس بار ادرس سایت مبدا نمایش داده میشه . سایت هایی هستن که خدمات فوروارد دامین رو مجانی میدن و نیاز به ادون یا پارک دامین در هاست خودت نیست
SniTomb
October 27th, 2013, 22:24
درود
شما وقتی پارک میکنید هر دامنه مجزا باز میشه
احتمالا شما به علاوه ی پارک ریدایرکت هم کردید
ali-it
October 28th, 2013, 01:33
نه من فقط پارک دامین کردم اما وقتی com سایت را می زنم در اصل آدرس تغییر می کنه و ir باز می شه
من با چندتا هاست صحبت کردم می گویند که باید از اسکریپت استفاده کنی و هیچ راهی نداره
SixthElement
October 28th, 2013, 03:15
بهترین روش برای میرور کردن، ریدایرکت با رسپانس کد 302 هست. طبق اعلام گوگل در بلاگ وب مستر هاش.
پایدار
ali-it
November 2nd, 2013, 18:50
جواب درست حسابی کسی نداره؟
SixthElement
November 2nd, 2013, 21:14
سلام.
لطفاً
What's the difference between 301 redirects and 302 redirects (http://webdesign.about.com/od/http/qt/tip301v302redir.htm)
رو یه نگاهی بهش بندازید.
تجربه من هم این دو سایت هستش : صرافی المپیک - اعلام نرخ لحظه ای ارز (http://www.o-xe.com) و صرافی المپیک - اعلام نرخ لحظه ای ارز (http://www.o-xe.ir)
سایت .ir کلاً از لیست سرچ گوگل حذف شد در صورتی که .com هنوز در خیلی از جستجو ها رتبه اول رو داره.