PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لینک بین سرور های ovh

parmenides
October 26th, 2013, 00:03
با سلام
از دوستانی که تجربه کار با سرور‌های ovh رو دارن کسی‌ هست که از وضعیت پایداری لینک بین سرو‌های داخلی‌ ovh مطلع باشه؟ من می‌خواهم دیتا رو بین ۳ تا سرور ریپلیکیت کنم. سوال دیگه اینه که می‌شه تو سفارش میزان هارد سرور رو افزایش داد؟

راهنمایی شما دوستان حتما مفید خواهد بود.

MagicVps.Com
October 26th, 2013, 00:13
پلانهای این دیتا سنتر ثابت هستند و قابلیت تغیر رم و هارد و سیپو ندارن فقط میتوانید پلان بالاتر و یا پایینتر انتخاب کنید

پایداری 99.9 میتوانید تجربه کنید در صورت نداشتن شکایت برای ایپهاتون

arc1o0
October 26th, 2013, 00:54
سلام

از نظر کیفیت و پایداری میشه جزو دیتاسنتر های تراز اول هستش، آپتایم نتورک 100% هستش و شبکه داخلی هم پهنای باند بیشتری اختصاص دادند.

امکان ایجاد تغییرات سخت افراری تحت شرایط خاصی وجود دارد.

اما خوب شاید برای شما مقرون به صرفه نباشد!

موفق باشید.

DUST
October 26th, 2013, 01:01
سلام

از نظر کیفیت و پایداری میشه جزو دیتاسنتر های تراز اول هستش، آپتایم نتورک 100% هستش و شبکه داخلی هم پهنای باند بیشتری اختصاص دادند.

امکان ایجاد تغییرات سخت افراری تحت شرایط خاصی وجود دارد.

اما خوب شاید برای شما مقرون به صرفه نباشد!

موفق باشید.

این دیتاسنتر خودش همیچین ادعایی نداره ولی شما میگی اپتایم صددرصد منم درماه زیاد دیدم قطع و وصل شه:65:
هرچند زمان رفعش خیلی کم بوده و یکساعت نشده است اغلب

arc1o0
October 26th, 2013, 01:19
این دیتاسنتر خودش همیچین ادعایی نداره ولی شما میگی اپتایم صددرصد منم درماه زیاد دیدم قطع و وصل شه:65:
هرچند زمان رفعش خیلی کم بوده و یکساعت نشده است اغلب

سلام

من شبکه منظورم بود ها، شبکه این دیتا سنتر قطع نمیشه! چون علاوه بر این که خودش یکی از بزرگترین پروایدر های پهنای باند هستش، اگر اشتباه نکنم از 15 شرکت بزرگ توزیع پهنای باند هم بک آپ گرفته اند.

از نظر سخت افزاری هم فقط در سرور های سری مینی اس پی نقص مشاهده شده و اون هم مربوط به مادربورد های ایسوس هست که در این سری استفاده میشه و در سایر نوع سرور ها نقص سخت افزاری یا داون تایم نداشته ایم.

اکثر سرور های ما بالای 3 ماه آپتایم دارند.

با تشکر
موفق باشید.

MagicVps.Com
October 26th, 2013, 01:32
نمونه اپتایم حدود 5 ماه در تصویر البته ما معمولا بین هر 4 ماه تا حداکثر 6 ماه حتما سرور اصلی را ریوبت میکنم وگرنه که اپتایم بیشتر بوده و نزدیک 100%بوده

http://uploadtak.com/images/i858_up.png

mohamad2314
October 26th, 2013, 02:32
بعضی از سرورهای جدید ovh مشکلات زیادی دارن و گاها با تعویض سخت افزار هم مشکل بر طرف نمی شود up time 100%نیست جدیدا روی ovh فرانسه مشکلات قعطی شبکه و مشکلات سخت افزاری زیاد شده است.

ovh یه صفحه اعلانات برای سرور ها داره که فکر کنم ببینید دیگه از گفتن uptime 100% منصرف میشن.

VMS - Visual Monitoring System - OVH (http://status.ovh.co.uk/vms/)

یک روز این صفحه رو بررسی کنید همه چیز دستتون میاد

ULTRAWEB
October 26th, 2013, 02:46
بله بعضی ها قطعی و اعصاب خرابی زیاد دارن و یکسری خوب کار میکنن شانسی هست