توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اكانت resello
na3zabig
October 25th, 2013, 18:51
اازدوستان تاحالاكسي وارداكانتش تو
resello
شده ؟
mhiizadi
October 25th, 2013, 18:55
بله
دو شب پیش دادن پنل رو
اما هنوز انتقال ها انجام نشده.
na3zabig
October 25th, 2013, 18:58
بله
دو شب پیش دادن پنل رو
اما هنوز انتقال ها انجام نشده.
براي من ايميلش اومداماكه پسوردريسيت كنم اماهرچي ميزنم ريسيت پسوردلينك ريسيت پسوردبرام ميل نميشه چيكاركنم؟
shivahost
October 25th, 2013, 19:40
پسورد براتون ایمیل نباید بشه! روی لینک ریست که کلیک می کنید باز یک لینک میاد که به اون میروید و پسورد جدید رو خودتون می گذارید.
na3zabig
October 25th, 2013, 19:53
اصلاهمون لينكم برام ميل نميشه
mhiizadi
October 25th, 2013, 20:23
Urgent! Last chance for end-user communication (http://us7.campaign-archive1.com/?u=7092a6a78bf91bc7b1f4d84e6&id=760c8c866a&e=5071a8f9d6)
mhiizadi
October 25th, 2013, 20:24
براي من ايميلش اومداماكه پسوردريسيت كنم اماهرچي ميزنم ريسيت پسوردلينك ريسيت پسوردبرام ميل نميشه چيكاركنم؟
یه ایمیل بهشون بزنید و بهشون بگید که ایمل هاشون بهتون نمیرسه.
از یه سرور دیگه براتون میفستند.
من همین مشکل رو با یه ایمیل @pacbell.net داشتم .
که مجبور به تغییر اکانتم در تمامی سایت هایی ه با این ایمیل بودند شدم.
UserWht
October 25th, 2013, 22:53
چرا دامنه ها و اسلب ها انتقال داده نمی شوند ؟
در ضمن پنلشون هم کلی با رسیلر کلوب فرق میکنه
shivahost
October 26th, 2013, 03:27
چرا دامنه ها و اسلب ها انتقال داده نمی شوند ؟
در ضمن پنلشون هم کلی با رسیلر کلوب فرق میکنه
بینید کار یک روز نیست، گفتند 28 اکتبر تا 5 نوامبر انتقال ها را انجام می دهند.
zigma4000
October 26th, 2013, 03:36
این Resello چرا قیمت هاش فضاییه ! مثلاً دامنه .ca تو اسلاب3 ریسلرکلاب 11.99 تو اسلاب 10 Resello قیمتش 24 دلار و تو اسلاب 1 Resello قیمتش 30 دلاره ! اینقدر تفاوت !!!
در کل قیمت هاش نسبت به ریسلرکلاب بالاست !
na3zabig
October 26th, 2013, 14:09
آقایون ساپورتش خیلی مسخره هست تا حالا بش از 10 تا ایمیل زدم اصلا هیچ پاسخی ندادن خدابه دادبعدها برسه
shivahost
October 26th, 2013, 14:20
آقایون ساپورتش خیلی مسخره هست تا حالا بش از 10 تا ایمیل زدم اصلا هیچ پاسخی ندادن خدابه دادبعدها برسه
تو این شلوغی و فشار کاری که دارند بهتره بهشون فشار نیاورید.
na3zabig
October 26th, 2013, 14:24
تو این شلوغی و فشار کاری که دارند بهتره بهشون فشار نیاورید.
مگه میخوان upoloهواکنند که فشارنیارم
یه تعویض میل میخوان انجام بدنحتی جواب میل ندادن که مثلا تا 2 روز دیگه انجام میشه هیچی نمیگن
shivahost
October 26th, 2013, 14:42
مگه میخوان upoloهواکنند که فشارنیارم
یه تعویض میل میخوان انجام بدنحتی جواب میل ندادن که مثلا تا 2 روز دیگه انجام میشه هیچی نمیگن
شما از ریسلر کلاب منتقل شدی؟ اگر بله که نباید انجام دهند تا انتقال و ایمپورت ها از ریسلر کلاب تکمیل بشه. اتفاقا دارن آپولو هوا می کنن! می دونید چند تا کاربر و دامین باید منتقل بشه؟ این انتقال ها همینطوری الکی نیست و روند انتقال رجیسترر را باید کامل انجام بدهند یکجورایی که چند روز هم طول می کشد.
از طریف دارند روی برنامه نویسی و امکانات سایت کار می کند و ...
بعد شما هنوز عضو نشده می خواهید تغییر ایمیل بدهید!
na3zabig
October 26th, 2013, 14:52
شما از ریسلر کلاب منتقل شدی؟ اگر بله که نباید انجام دهند تا انتقال و ایمپورت ها از ریسلر کلاب تکمیل بشه. اتفاقا دارن آپولو هوا می کنن! می دونید چند تا کاربر و دامین باید منتقل بشه؟ این انتقال ها همینطوری الکی نیست و روند انتقال رجیسترر را باید کامل انجام بدهند یکجورایی که چند روز هم طول می کشد.
از طریف دارند روی برنامه نویسی و امکانات سایت کار می کند و ...
بعد شما هنوز عضو نشده می خواهید تغییر ایمیل بدهید!
عضوچی؟ عزیز ایمیل welcome اومده فقط بایدریست پسوردکنم که بتونم وارداکانتم بشم وقتی ریست میزنم پیغام میده که لینکه به ایمیلتون اومده ولی درحقیقت چیزی نیومده بعدش این شرکت که یه نفرنیست ماایجایه جابه جایی اکانت ازسرورپلسک داشتیم روی وب سایت پنل ماله یه اکانت خارجی بود 2 نفربودیم به 3650 یوزرکه تک تک بایدجابه جامی شد 3 روزطول کشید
من نمیگم حجم کارشون بالانیست فقط میگم یه نفررو که میتونستندبذارند جواب ایمیل ها روبده الان میل زدن گفتن قیمت هاتون روچک کنید مشکلی بود اطلاع بدید من که اصلا وادپنل هم نمیتونم بشم باید چیکارکنم؟
my1zarb
October 26th, 2013, 14:53
اازدوستان تاحالاكسي وارداكانتش تو
resello
شده ؟
برای ورود از لینک https://backoffice.hostcontrol.com/ra/account/login/resello-r2
و برای ریست پسورد از لینک https://backoffice.hostcontrol.com/ra/account/forgot-password/resello-r2
استفاده کنید.
na3zabig
October 26th, 2013, 14:56
برای ورود از لینک https://backoffice.hostcontrol.com/ra/account/login/resello-r2
و برای ریست پسورد از لینک https://backoffice.hostcontrol.com/ra/account/forgot-password/resello-r2
استفاده کنید.
دوست عزیز نمیشه پیغام این رو میده ولی لینکی میل نمیشه
Success
An email has been sent to .....@aol.com (a.danesh@aol.com) with a link to reset your password.
my1zarb
October 26th, 2013, 15:01
دوست عزیز نمیشه پیغام این رو میده ولی لینکی میل نمیشه
Success
An email has been sent to .....@aol.com (a.danesh@aol.com) with a link to reset your password.
اگر تا کنون هیچ ایمیلی از resello به دست شما نرسیده و نمی رسد، مطمئناً شما تنها این مشکل را ندارید و برای افراد دیگری نیز این مشکل وجود دارد.
بهتر است موضوع را با ریسلرکلاب نیز مطرح کنید و به اینکه ایمیل شما aol هست نیز اشاره کنید.
na3zabig
October 26th, 2013, 15:04
اگر تا کنون هیچ ایمیلی از resello به دست شما نرسیده و نمی رسد، مطمئناً شما تنها این مشکل را ندارید و برای افراد دیگری نیز این مشکل وجود دارد.
بهتر است موضوع را با ریسلرکلاب نیز مطرح کنید و به اینکه ایمیل شما aol هست نیز اشاره کنید.
ایمیل های خبرهاش برام میاد ولی ریسیت پسوردبرام نمیاد
من به خاطر اینکه سرویس aolبدمیخوام چنجش کنندبایاهو بهشون ایمیل زدم جواب ندادن حالا احتمالا به رسلرکلاب مجبورم بگم ببینم اوناچی میگن
سلام
برای من پنل از Resello ایمیل شده و رمز هم عوض کردم
ولی برای انتقال دامنه ها و همچنین زیر نماینده های من به Resello نیازی هست کاری انجام بدم یا خودشون همه دامنه ها به Resello منتقل میکنند؟
na3zabig
October 29th, 2013, 21:41
سلام
برای من پنل از Resello ایمیل شده و رمز هم عوض کردم
ولی برای انتقال دامنه ها و همچنین زیر نماینده های من به Resello نیازی هست کاری انجام بدم یا خودشون همه دامنه ها به Resello منتقل میکنند؟
سلام
اينجوركه خودش گفته همه يوزرهاونماينده هايي كه ازايران باشه انتقال پيداميكنه شماكاري نميخوادانجام بديد
Desperados
October 29th, 2013, 22:01
دوستان کسی مشکل قیمت داره ؟
من در Resellerclub در Slab 3 بودم که طبق ایمیل خودشان اینجا باید Slab 7 باشم
ولی قیمت ها در صفحه Domains > Price همان قیمت های Slab 1 هست
دوستان چنین مشکلی دارند ؟
na3zabig
October 29th, 2013, 22:12
سلام
برای ما هم اینطور هست فکر کنم بعد از انتقال اسلب ها مشخص شود
na3zabig
November 2nd, 2013, 08:42
با سلام
من از ریسلر کلاب نمایندگی فروش هاست لینوکس هم داشتم . اون چی میشه ؟
و پولی که توی حسابمونه ؟