من روی سرورم دایرکت ادمین نصب کردم و قالب Capri رو (از راه رایگانش) نصب کردم ... سرور بزرگی نیست و برای استفاده شخصی هست (صداتون در نیاد که چرا Copyright و ... رو رعایت نکردم ! ) ...
آیا این ممکنه امنیت سرور رو تهدید کنه ؟ یا لود سرور رو ببره بالا !؟! یا هر مورد دیگه ای میتونه بوجود بیاره یا نه این صرفا یه پوسته هست که به زیرساخت ها ربطی نداره !؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...
DUST
October 25th, 2013, 15:57
قالب الوده میتونه این دردسر ها رو بدنبال داشته باشه
بدین قالب رو که روی سروری شل اسکنر داره بررسی کنه بعدش خیالتون راحت شه کار کنین باهاش
SniTomb
October 25th, 2013, 16:00
درود
قالب در صورتی که باگ ، شل و یا مشکل امنیتی دیگر برای سرور نداشته باشید هیچگونه مشکلی شما رو تهدید نمیکنه
موفق باشید
succes
October 25th, 2013, 16:00
قالب الوده میتونه این دردسر ها رو بدنبال داشته باشه
بدین قالب رو که روی سروری شل اسکنر داره بررسی کنه بعدش خیالتون راحت شه کار کنین باهاش
دوستان زیادی باهاش کار کردن اگر ممکنه اونایی که تجربه کار با این قالب رایگان رو دارن تجربیاتشون رو اینجا بذارن
succes
October 25th, 2013, 16:01
درود
قالب در صورتی که باگ ، شل و یا مشکل امنیتی دیگر برای سرور نداشته باشید هیچگونه مشکلی شما رو تهدید نمیکنه
موفق باشید
خوب منم می خوام همینو بدونم که مشکل امنیتی داره یا نه ؟ از کجا می تونم بدونم ؟؟
api
October 25th, 2013, 16:07
گفتن که :
succes
October 25th, 2013, 16:22
گفتن که :
کسی هست این کار رو برام انجام بده ؟
DUST
October 25th, 2013, 16:26
بده شرکت هایی که انتی شلر سی اس ایکس روی سرورشون دارن بیشتر هاست فروشاهم ندارنش
برای خالی نبودن دستتت فعلا از مالدت استفاده کن ببین چیزی پیدا میکنه یا نه
maldet