ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وصل کردن پورت سرور

mehrshad13and11
October 25th, 2013, 06:29
با سلام
خدمت دوستان عزیز
یه سوال داشتم هر چقدر جستجو کردم به نتیجه ای نرسیدم میخواستم ببینم میشه اینترنت و پورت سرور مجازی رو به کامپیوتر شخصی خودم وصل کنم اگه برنامه یا آموزش خاصی داره بگید
ایا با workplace خود ویندوز میشه؟
لطفا راهنمایی کنید ممنونم

DUST
October 25th, 2013, 09:40
اگر منظور دانلود با همون سرور سرور روی کامپیوتر خودته خوب معلومه جوابش نه هست
اگر میخوای ار روی پی سی خودت فایل بفرستی توی سرور مجازی اره امکانش هست

mehrshad13and11
October 25th, 2013, 19:34
پس شرکت های بزرگ چیکار میکنن؟
نت اشتراکی بین کاربراشون میزارن یعنی یه سرور قدرتمند دارن و به هر کاربر یوزر پس میدن. اون کاربر میتونه از نت اون شرکت استفاده کنه؟؟
یعنی نمیشه؟؟ وصل شد به نت سرور؟

DUST
October 25th, 2013, 21:40
شما با مفاهیم ابتدایی شبکه اشنا نیستی من نمیتونم برات توضیح بدم یک کتاب شبکه بخر بخون
شرکت های بزرگم وقتی اینترنت میخرن تقسیم میکنن بین کابراشون از یک رسانه برای انتقال داده هاشون استفاده میکنن
حالا شمااینترنت سرور مجازی رو روی همون میتونی استفاده کنی و مثالا دانلود اطلاعات روی هاردمجازی سرورت چون خط اینترنت برای سرور مجازی فقط قابل استفاده هست
و اون خط به کامپیوتر شما که مستقیم وصل نیست شما به اندازه سرعت خط اینترننتتت میتونی ازش دانلود کنی اطلاعات رو فقط همین امیدوارم کمی روشن شده باشی
البته من هیچ وقت اموزش دهنده ی خوبی نبوده ام

zartosht
October 25th, 2013, 21:47
درود بر شما .

دوست من اگر منظور شما شرکت های که خدمات اینترنت میدن مثل ( شاتل ، مخابرات ، اسیاتک و ...) است این شرکت ها با متصل شدن به شرکت زیرساخت و شرکت زیر ساخت وصل شدن از طریق کابل های فیبر نوری به خارج کشور اینترنت کشور را متصل تشکیل میدهند . و این موضوع هیچ ربطی به سرور شما در خارج کشور نداره ، شما هر فایلی بخواید از سرور خود دریافت کنید باید ایتدا از طریق راه های مخطلف به شرکت زیر ساخت و سپس یه سرویس دهنده اینترنت شما و سپس به کامپیوتر شما میرسه .

da6276
October 25th, 2013, 22:58
اگه منظورتون اینه که سرعت پورت سرور رو بیارید روی کامپیوتر خودتون ، خیر نمیشه !

mehrshad13and11
October 26th, 2013, 03:55
ممنون دوستان عزیزم متوجه شدم باید بیشتر مطالعه کنم
در ضمن من چندین سایت دیدم مثل چت ساز و فلکس هاست دارن خدمات اینترنت ارائه میدن اونا به شرکت های زیر ساخت متصل هستن؟
میشه در این مورد توضیح بدید برای همچین سرویسی چیکار باید کرد؟