توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره سرور مجازی افرانت یا روند تازه
mehranshirazi
October 25th, 2013, 01:39
سلام دوستان
هدف از ایجاد تاپیک همفکری و تبادل تجربیات شماست لطفا آفر ندین
تصمیم دارم سرور مجازی از روند تازه یا افرانت تهیه کنم
Ravand Tazeh Cloud in Iran (http://ouriran.com/farsi/cloud_iran.cfm)
AFR@NET (http://www.afranet.com/Site/DataCenter/DedicateVirtualServer.aspx)
1. به نظر شما کدومشون بهتره؟
2. روی این سرور مجازی ویندوز 2008 نصب میشه در نتیجه به 2 گیگ رم نیاز دارم برای اینکه رم کم نیاد 1 یا 2 گیگ رم دیگه اضافه می کنم
3. روند تازه هزینه لایسنس Windows 2008 Web R2 زده 91 هزار تومان هزینه لایسنس افرانت میدونید؟
4. cpu بر چه اساس باید انتخاب بشه یا اضافه بشه
در افرانت نوشته شده
Intel Xeon 2.4 GHz (One Core)
CPU Per 2.4 GHZ 400,000 Rls/Month
ولی در روند تازه چیزی درج نشده
RoobinaServer
October 25th, 2013, 01:46
با سلام
در کل به نظرم بهتره از افرانت تهیه کنید.
با این شماره تماس بگیرید : 02181188133
خانوم سلحشور ،بفرمائید از سمت ما معرفی شدید و بهترین پلان را بخواهید اگر هم تخفیف بخواهید بگید امیدوارم بتوانند از مدیریت براتون دستورش را بگیرند.
لازم به ذکر است ما افرانت سرویس دهی نمیکنیم یه موقع سوء تفاهم پیش نیاد فقط خواستم از طرف بازاریاب خوب در افرانت پیگیری کنید که به نتیجه برسید. :)
یا حق
mehranshirazi
October 25th, 2013, 01:51
با سلام
در کل به نظرم بهتره از افرانت تهیه کنید.
با این شماره تماس بگیرید : 02181188133
خانوم سلحشور ،بفرمائید از سمت ما معرفی شدید و بهترین پلان را بخواهید اگر هم تخفیف بخواهید بگید امیدوارم بتوانند از مدیریت براتون دستورش را بگیرند.
لازم به ذکر است ما افرانت سرویس دهی نمیکنیم یه موقع سوء تفاهم پیش نیاد فقط خواستم از طرف بازاریاب خوب در افرانت پیگیری کنید که به نتیجه برسید. :)
یا حق
درود بر شما
جناب سجادیه با تشکر از پاسخ شما
در مورد روند تازه اطلاعاتی ندارید
بلاگفا در روند تازه میزبانی میشود 3 رتبه در ایران و 148 رتبه در جهان Blogfa.com Site Info (http://www.alexa.com/siteinfo/blogfa.com)
به نظر خوبه
spark3r
October 25th, 2013, 01:53
با سلام
سرور مجازی از افرانت پیشنهاد می گردد.
سرور های مجازی بسیار عالی و با کیفیت دارند.
RoobinaServer
October 25th, 2013, 01:56
درود بر شما
جناب سجادیه با تشکر از پاسخ شما
در مورد روند تازه اطلاعاتی ندارید
بلاگفا در روند تازه میزبانی میشود 3 رتبه در ایران و 148 رتبه در جهان Blogfa.com Site Info (http://www.alexa.com/siteinfo/blogfa.com)
به نظر خوبه
نمیدونم چرا کسی سایت دیگر را نمیگه همه بلاگ فا را میگن انگار کل روند تازه با بلاگ فا شکل گرفته فقط.
به نظر بنده دلیل نمیشه چون بلاگ فا میزبانی میشود حتما سرویس عالی داده باشند و به شما هم خواهند داد.
در مقابل روند تازه افرانت بهتره.
یا حق
mehranshirazi
October 25th, 2013, 02:28
به نظر شما افرانت قابل اعتماد هست
از بعد از ظهر چند بار down شده در تب بعد انجمن وب هاستینگ لود شده ولی افرانت خیر
اگه براتون مقدور هست سوال 4 پاسخ بدهید
16327
RoobinaServer
October 25th, 2013, 02:38
به نظر شما افرانت قابل اعتماد هست
از بعد از ظهر چند بار down شده در تب بعد انجمن وب هاستینگ لود شده ولی افرانت خیر
باز نشدن یک سایت هزاران دلیل داره. یا نت شما مشکل پیدا کرده یا افرانت رنج آیپی شما را میبنده یا دارن با سرور سایتشون کاری انجام میدهند یا به دلیل سر ریز شدن کانکشن ها و درخواست ها موقت از دسترس خارج میکنند و هزاران دلیل دیگر ...
افرانت فنی تر و پاسخگو تر و پیگیر تر هستند شما تلفنی که دادم تماس بگیرید بعد با روند تازه تماس بگیرید برخورد اولیه را مشاهده کنید فکر کنم مشخص باشه.
البته بالا ذکر کردم ما دیتاسنتر دولتی تبیان و فن آوا فعلا سرویس دهی میکنیم و ربطی به افرانت نداریم سوء تفاهم نشه فکر کنید دیتاسنتر خودمان را داریم بالا میبریم :)
در مورد 4 هم زمانی میشه پاسخ داد که پردازنده اختصاصی باشه وقتی نوشته 1 کور یعنی شیر.
یا حق
persianmagic
October 25th, 2013, 02:42
افرانت سابقه خیلی خوبی داره.ار معدود دیتاسنترهایی در ایران هستش که واقعا در حد یک دیتاسنتر هستش
majidisaloo1
October 25th, 2013, 03:49
زنگ بزنید خانم سلحشور آفر های مناسب با قیمت های خیلی بهتر بهتون خواهند داد
mehranshirazi
October 25th, 2013, 03:53
با تشکر از پاسخ شما ایشون در مورد سرور اختصاصی هم فعالیت دارن؟
warpro
October 25th, 2013, 03:58
با ســلام ،
بنده از افرانت هم اکــنون سرویس دارم ، از روند تازه تا ماهــه پیش داشتم اما به دلیل اینکه در ماه 6 بار قطعی داشت مجبور شدم به افرانت برم افرانت تا الان که 20 روز گذشته و بنده ازش سرویس دارم بدون قعطی بوده و پشتیبانی هم که خوب معلومه خوب است . . .
بنده برای خرید از افرنت با آقای سالاری تماس گرفتم . . .
با تشکر . . .
amirfateh
October 25th, 2013, 12:06
باسلام،
برای انتخاب دیتاسنتر مجموع عوامل و شرایط رو باید در نظر بگیرید کیفیت وآپ تایم شبکه، تیم فنی پاسخگو وپیگیر، حضور 24 ساعته تیم پشتیبانی در دیتاسنتر،
شاید باورتون نشه بارها ساعت 1-2 شب پشتیبانی افرانت با ما تماس گرفتند و گفتند پینگ فلان سرورتون رو نداریم مشکلی پیش آمده؟
اینکه همه چی بر وفق مراد ما بشه و 100 درصد همه چی اوکی باشه که خب هیچ وقت ایده آل محقق نخواهد شد اما در شرایط موجود دیتاسنتر های داخلی
پارس آنلاین- تبیان و افرانت را می تونیم دیتاسنتر بنامیم.
در مورد بخش بازرگانی افرانت به نظر بنده فرقی نمی کند با چه کسی صحبت کنید همشون خوب و مودب و پذیرای شما هستند
SixthElement
October 25th, 2013, 12:15
با ســلام ،
بنده از افرانت هم اکــنون سرویس دارم ، از روند تازه تا ماهــه پیش داشتم اما به دلیل اینکه در ماه 6 بار قطعی داشت مجبور شدم به افرانت برم افرانت تا الان که 20 روز گذشته و بنده ازش سرویس دارم بدون قعطی بوده و پشتیبانی هم که خوب معلومه خوب است . . .
با تشکر . . .
سلام دوست عزیز. قصد تعریف یا خراب کردن جایی رو ندارم اما فکر نمی کنید یکم غیر معقوله؟ ما خودمون روند سرور داریم ، نه یکی دوتا بلکه 4 تا. قطعی در همه دیتا سنتر ها هست. تنها اشکال مرکز داده روند پشتیبانی 24 ساعته هستش. اما در کل هیچ فرقی بین مراکز داده ایران نیست. کیفیت همه به یک شکله. ببینید کدوم به شما نزدیک تره.
persianmagic
October 25th, 2013, 12:36
افرانت بیشتر توصیه میشه چند بار کاهش سرعت پورت داشتیم اما خدارو شکر تا الان هیچ قطعی نداشتیم
پشتیبانی هم خوب هست
mehranshirazi
October 25th, 2013, 14:43
باسلام،
برای انتخاب دیتاسنتر مجموع عوامل و شرایط رو باید در نظر بگیرید کیفیت وآپ تایم شبکه، تیم فنی پاسخگو وپیگیر، حضور 24 ساعته تیم پشتیبانی در دیتاسنتر،
شاید باورتون نشه بارها ساعت 1-2 شب پشتیبانی افرانت با ما تماس گرفتند و گفتند پینگ فلان سرورتون رو نداریم مشکلی پیش آمده؟
اینکه همه چی بر وفق مراد ما بشه و 100 درصد همه چی اوکی باشه که خب هیچ وقت ایده آل محقق نخواهد شد اما در شرایط موجود دیتاسنتر های داخلی
پارس آنلاین- تبیان و افرانت را می تونیم دیتاسنتر بنامیم.
در مورد بخش بازرگانی افرانت به نظر بنده فرقی نمی کند با چه کسی صحبت کنید همشون خوب و مودب و پذیرای شما هستند
درود بر شما
دقیقا هدف از ایجاد این تاپیک همین بود
کیفیت وآپ تایم شبکه، تیم فنی پاسخگو وپیگیر، حضور 24 ساعته تیم پشتیبانی در دیتاسنتر
تقریبا تعرفه سرور مجازی پارس آنلاین با افرانت یکی هست
تصمیم دارم بعدا این سرور مجازی به سرور اختصاصی تبدیل بشه به نظرم قیمت و کانفیگ سخت افزاری افرانت بهتره نطر شما چیه؟
در تحقیقاتی که داشتم ظاهرا پورت افرانت بهتره
mehranshirazi
October 25th, 2013, 14:45
سلام دوست عزیز. قصد تعریف یا خراب کردن جایی رو ندارم اما فکر نمی کنید یکم غیر معقوله؟ ما خودمون روند سرور داریم ، نه یکی دوتا بلکه 4 تا. قطعی در همه دیتا سنتر ها هست. تنها اشکال مرکز داده روند پشتیبانی 24 ساعته هستش. اما در کل هیچ فرقی بین مراکز داده ایران نیست. کیفیت همه به یک شکله. ببینید کدوم به شما نزدیک تره.
درود بر شما
با تشکر از پاسخ شما
دست کم به این نتیجه رسیدم که روند تازه پشتیبانی 24 ساعته نداره که این خیلی بده
میشه بیشتر در مورد روند تازه بنویسید
mehranshirazi
October 25th, 2013, 14:47
افرانت بیشتر توصیه میشه چند بار کاهش سرعت پورت داشتیم اما خدارو شکر تا الان هیچ قطعی نداشتیم
پشتیبانی هم خوب هست
با تشکر از پاسخ شما
میشه بفرمایید چند دقیق یا چند ساعت طول میکشه تا جواب تیکت بدن؟
در بامداد ( 3 4 صبح ) جواب تلفن میدن
mehranshirazi
October 25th, 2013, 14:48
با ســلام ،
با تشکر . . .
درود بر شما
سرور مجازی یا اختصاصی؟
پشتیبانی
برخورد
مسئولیت پذیری افرانت مناسبه
RoobinaServer
October 25th, 2013, 14:49
درود بر شما
با تشکر از پاسخ شما
بیشتر مثلا همان مورد که گفتم خودتان صحبت کنید که نکردید.
وقتی تماس بگیرید برای خرید اگر سرویس ها مثلا کلوکیشن یا رک و ... کلا باشه یک خانوم بر میداره میگه بفرمائید میگیم سرویس کلوکیشن ارائه میکنید میگه واحد فنیمون نیستند یک ساعت دیگه تماس بگیرید (ساعت 11 ظهر گفتند که نیستند).
تمام بخش ها یعنی فنی و مالی و شکایت و ... را بگیرید کلا یک خانوم جواب میده .
یا حق
amirfateh
October 25th, 2013, 16:44
درود بر شما
دقیقا هدف از ایجاد این تاپیک همین بود
کیفیت وآپ تایم شبکه، تیم فنی پاسخگو وپیگیر، حضور 24 ساعته تیم پشتیبانی در دیتاسنتر
تقریبا تعرفه سرور مجازی پارس آنلاین با افرانت یکی هست
تصمیم دارم بعدا این سرور مجازی به سرور اختصاصی تبدیل بشه به نظرم قیمت و کانفیگ سخت افزاری افرانت بهتره نطر شما چیه؟
در تحقیقاتی که داشتم ظاهرا پورت افرانت بهتره
بله نصف شب همزنگ برنید به شماره پشتیبانی فنی جواب میدهند،
نکته ما رو فقط آزار می دهد حضور در دیتاسنتر فقط در ساعات اداریو هماهنگی با بخش بازگانی هست البته تا بحال خداروشکر خرابی سخت افزار نداشتیم که بخواهیم روز تعطیل مراجعه کنیم اما روال شون برای حضور به اینصورت هست.
افرانت سرور هاشون فقط برند hp هست، البته ما سخت افزارخودمون رو کولو کردیم
چند ماه پیش دو سرور HPDL380 که مشتری ازشون اجاره کرده بود رو کار کانفیگ و پشتیبانی فنی ش رو برای 2 ماه در دست داشتیم که سرورها وضعیتشون خوب بود
mehranshirazi
October 25th, 2013, 17:03
بله نصف شب همزنگ برنید به شماره پشتیبانی فنی جواب میدهند،
نکته ما رو فقط آزار می دهد حضور در دیتاسنتر فقط در ساعات اداریو هماهنگی با بخش بازگانی هست البته تا بحال خداروشکر خرابی سخت افزار نداشتیم که بخواهیم روز تعطیل مراجعه کنیم اما روال شون برای حضور به اینصورت هست.
افرانت سرور هاشون فقط برند hp هست، البته ما سخت افزارخودمون رو کولو کردیم
چند ماه پیش دو سرور HPDL380 که مشتری ازشون اجاره کرده بود رو کار کانفیگ و پشتیبانی فنی ش رو برای 2 ماه در دست داشتیم که سرورها وضعیتشون خوب بود
خوب نیست اگه سرور دچار مشکل بشه
هارد یا سی پی یو بسوزه و لازم باشه شخصا به سرور رسیدگی کنم و از شانس بد ما روز تعطیل این اتفاق رخ بده
سایت ما باید 1 روز بخوابه!
amirfateh
October 25th, 2013, 17:09
خوب نیست اگه سرور دچار مشکل بشه
هارد یا سی پی یو بسوزه و لازم باشه شخصا به سرور رسیدگی کنم و از شانس بد ما روز تعطیل این اتفاق رخ بده
سایت ما باید 1 روز بخوابه!
البته اگر تماس بگیرید و اوضاع وخیم باشه فکر می کنم همکاری کنند، برای ما تا به حال پیش نیامده، اما برای کارهای روتین ( تعویض هارد ، ارتقاء رم و...) قبول نمی کنند
SixthElement
October 25th, 2013, 18:02
درود بر شما
با تشکر از پاسخ شما
روند تازه تقریباً بعد از ساعت اداری پشتیبانی نداره. البته رو راست بگم تاحالا مورد پیش نیومده که نیاز به تماس باشه بعد از ساعات اداری. به نظر من کسی که خودش سرورش رو مدیریت می کنه وقتی نیاز به تماس با مرکز داده پیدا می کنه که یا ارتباطش قطع بشه و یا اینکه دچار مشکل سخت افزاری شده باشه. روند تازه تا جایی که من یادمه در چند ماه اخیر 2 بار قطعی ارتباط یکی به مدت 30 دقیقه داشته و یک بار قطعی 2 ساعته. تمام تجهیزات کیفیت واقعاً خوبی دارند و خیلی مطمئن بوده. ماجرای پشتیبانی جدی مشکل همه جا هستش. تبیان یا پارس انلاین هم به شکل دیگه. جواب شما رو خوب میدن اما انجام شدن کار چیز دیگست. البته روند تازه از لینک هایی که استفاده می کنه پینگ تایم بالاتری داره اما سرویس استیبل و قابل اعتمادی داره. بیشتر اگر استفاده وب دارید خوبه اما برای سرویس های دیگه مثل سرور بازی یا میکروتیک مطلقاً پیشنهاد نمی کنم.
از مشتریان روند تازه اگر اشتباه نکنم میتونم بلاگفا ، خبرگزاری فارس ، خبرگزاری ایسنا ، بورس کالا و ... رو اسم ببرم.
البته اگر بخواهید سرور رو از خود روند تازه بگیرید قیمت لایسنس سرویس هایی که به شما میده یکم گرون هستش. نرخ ترافیک هم گرون تره از جاهای دیگه. از لحاظ برق حتی یک لحظه از 226 ولت تکون نخورده ولی هز از گاهی سرعت ارتباط پایین میاد. اگر سرور رو از خودشون اجاره کنید پورت ارتباطی 1 گیگ به شما میده وگرنه به شما پورت 100 مگ میده که روی یک سوییچ با ارتباط 2 گیگابیت به ایتنرنت متصل هستش.
بازم تاکید می کنم. کیفیت سرویس همه مراکز داده ایران مثل همه و هیچ تفاوتی نداره. بسته به شرایط خودتون یک مرکز داده رو انتخاب کنید. البته بجز هاست ایران که به یکی از مشتریان ما ارتباط 4 مگابیت! اینترنت بیشتر نداده بودند.