ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیتاسنتر Continuum یا ColoCrossing ??!

Mehran18
October 24th, 2013, 22:53
سلام خدمت دوستان عزیز.
تقریبا 1 ماهی هست که داریم تحقیق میکنیم از کدون دیتاسنتر سرور بگیریم با قیمت مناسب و کیفیت خوب.
عزیزانی که تجربه کاری با این دو دیتا سنتری که در عنوان ذکر شده رو دارند لطف کنن نظرشون رو بگن که از نظر شبکه و کیفیت سخت افزاری کدومشون مناسب ترن .

ممنون..

Mr(s).Anonymous
October 24th, 2013, 22:57
سلام
درصورتی که قصد کلوکیشن سرور دارید قطعا کلوکراسینگ پیشنهاد میکنم.

گستردگی کار کلوکراسینگ بسیار وسیع تر از Continumm Datacenters هست.

در ضمن مشتریان معتبر کلوکراسینگ بیشتر از Continumm هست.

Mehran18
October 24th, 2013, 22:59
سلام
درصورتی که قصد کلوکیشن سرور دارید قطعا کلوکراسینگ پیشنهاد میکنم.

گستردگی کار کلوکراسینگ بسیار وسیع تر از Continumm Datacenters هست.

در ضمن مشتریان معتبر کلوکراسینگ بیشتر از Continumm هست.

نه قصد کولو نداریم..
به صورت اجاره ای ، شما کلوکراسینگ رو پیشنهاد می کنید ؟

Mr(s).Anonymous
October 24th, 2013, 23:09
اجاره ای نمیشه قضاوت کرد چون فقط بستگی به ارایه دهنده سرور اختصاصی داره.
چه بسی حتی شبکه هم ممکنه متصل به دیتاسنتر نباشه و بصورت bgp کاستومایز شده و اختصاصی خودشون باشند.

Woshka
October 24th, 2013, 23:18
اگر بخواید از یکی از دیتاسنتر های تامیین کننده ی پهنای باند برای colocrossing بهتون سرویس بدم

Hostpolis
October 24th, 2013, 23:37
چه بسی حتی شبکه هم ممکنه متصل به دیتاسنتر نباشه و بصورت bgp کاستومایز شده و اختصاصی خودشون باشند.
منظور شما از جمله بالا چی هست؟ لطفا توضیح میدید؟

Mr(s).Anonymous
October 24th, 2013, 23:48
منظور شما از جمله بالا چی هست؟ لطفا توضیح میدید؟

منظور بنده تهیه پهنای باند از پروایدر های خارج از دیتاسنتر هست.
مثل دریافت پهنای باند از Cogent و Tinet و HE.net و اینطور که پهنای باند و لینک از دیتاسنتر تهیه بشه.

Hostpolis
October 24th, 2013, 23:54
منظور بنده تهیه پهنای باند از پروایدر های خارج از دیتاسنتر هست.
مثل دریافت پهنای باند از Cogent و Tinet و HE.net و اینطور که پهنای باند و لینک از دیتاسنتر تهیه بشه.

فرق پرووایدر داخل دیتاسنتر رو با خارج از دیتاسنتر متوجه نمیشم. میشه لطفا بیشتر توضیح بدید؟

Woshka
October 25th, 2013, 00:05
فرق پرووایدر داخل دیتاسنتر رو با خارج از دیتاسنتر متوجه نمیشم. میشه لطفا بیشتر توضیح بدید؟

فرقش بستگی داره
ممکنه یک دیتاسنتر 10 تا پرووایدر داشته باشه
ولی کسی بیاد خودش بره با فقط 3 تا پرووایدر قرارداد ببنده و از دیتاسنتر شبکه نگیره
مثل ورساوب(fiberhub) *** که این کار را در دیتاسنتر ZAYO انجام داده

یکموقع دیتاسنتر 2 تا پرووایدر شبکه داره
شخصی میاد از این دیتاسنتر استفاده می کنه ولی شبکه رو میره با 10 تا پرووایدر قرارداد می بنده

ولی اکثرا حالت اولی هست چون دیتاسنتر ها معمولا با پرووایدر های زیادی کار می کنند

Mr(s).Anonymous
October 25th, 2013, 00:09

برای مثال داخل Serverius هلند شما حتما ملزم به این نیستید که پهنای باند و آپلینک از دیتاسنتر تهیه کنید.
ریسلری مثل Swiftway پهنای باند از Tinet , Level3 , Cogent ارایه میکنه.
با دیتاسنتر هماهنگی لازم انجام میشه ، پهنای باند و لینک از پروایدر ها مثل ۳ مورد فوق که عرض کردم تهیه میشه و دیگر پرداختی بابت پهنای باند به دیتاسنتر انجام نمیشه و آی پی ها و پهنای باند مستقیما از خود پروایدرهای اصلی گرفته میشه.

sarwhost
October 25th, 2013, 00:11
از دیتاسنتر
Continuum کلو داریم الان 5 ماهه اپتایم 100% هست

Hostpolis
October 25th, 2013, 00:12
این گستردگی دامنه تعریف واقعا آدم رو به اشتباه میندازه. پس منظور دیتاسنتر های Carrier Neutral هست.

در باب تعریف، همه صحبت های بالا قبول. اما در باب سرویسی که صاحب تاپیک دنبالش هست این همه صغرا کبری به چه دردی میخوره؟ هدف از BGP فقط و فقط روتینگ هست. بحث Multitenancy یا Multi-home بودن که دوستان مطرح میکنن صرفا برای عدم قطعی در صورت قطع شدن یکی از لینک ها هست. حالا صاحب تاپیک دنبال اجاره سرور هست. این اطلاعات اضافه به چه درد ایشون میخوره؟

Hostpolis
October 25th, 2013, 00:15
برای مثال داخل Serverius هلند شما حتما ملزم به این نیستید که پهنای باند و آپلینک از دیتاسنتر تهیه کنید.
ریسلری مثل Swiftway پهنای باند از Tinet , Level3 , Cogent ارایه میکنه.
با دیتاسنتر هماهنگی لازم انجام میشه ، پهنای باند و لینک از پروایدر ها مثل ۳ مورد فوق که عرض کردم تهیه میشه و دیگر پرداختی بابت پهنای باند به دیتاسنتر انجام نمیشه و آی پی ها و پهنای باند مستقیما از خود پروایدرهای اصلی گرفته میشه.

این کار برای کسی که حداقل 7-8 سال با دیتاسنترهای مختلف کار کرده باشه و بتونه از پس یک ابیوز ساده بر بیاد خوبه. مستقیم از خود پرووایدر گرفتن شاید ارزون باشه ولی به تصمیم یک نفر بند هستید اگر سر ابیوز بخواد سرویس رو ملغی کنه.

Mr(s).Anonymous
October 25th, 2013, 00:29
این گستردگی دامنه تعریف واقعا آدم رو به اشتباه میندازه. پس منظور دیتاسنتر های Carrier Neutral هست.

در باب تعریف، همه صحبت های بالا قبول. اما در باب سرویسی که صاحب تاپیک دنبالش هست این همه صغرا کبری به چه دردی میخوره؟ هدف از BGP فقط و فقط روتینگ هست. بحث Multitenancy یا Multi-home بودن که دوستان مطرح میکنن صرفا برای عدم قطعی در صورت قطع شدن یکی از لینک ها هست. حالا صاحب تاپیک دنبال اجاره سرور هست. این اطلاعات اضافه به چه درد ایشون میخوره؟
توضیحات بیشتر برای تاکید روی اهمیت نحوه سرویس دهی سرویس دهنده سرور اختصاصی بود. :)....

Woshka
October 25th, 2013, 00:30
این کار برای کسی که حداقل 7-8 سال با دیتاسنترهای مختلف کار کرده باشه و بتونه از پس یک ابیوز ساده بر بیاد خوبه. مستقیم از خود پرووایدر گرفتن شاید ارزون باشه ولی به تصمیم یک نفر بند هستید اگر سر ابیوز بخواد سرویس رو ملغی کنه.

خوب ابیور ها رو پیگیری کنید هیچ مشکلی یش نمی آید

DUST
October 25th, 2013, 01:49
یک نفر شاید خبره باشه و بخواد اطلاعات بیشتری بدونه در این زمینه که دوستان به صورت اتوماتیک دراختیارش گذاشتن همین

Mehran18
October 25th, 2013, 01:51
درود ..
عزیزان این بحث های تخصصی به سوال من ربطی نداشت :d :114:

DUST
October 25th, 2013, 01:56
تنها چیزی میشه گفت کلو کراسینگ گرونه هم ترافیکش هم مالیات سخت افزارش
ولی پینگش به ایران کمتره ولی کانتینوم پینگش بالاتره ولی ترافیک و سخت افزارش ارزون تر

dreamdata
October 25th, 2013, 02:32
کلا از کلوکراسینگ نباید سروراشو برای اجاره بگیرید چون معمولا سروری که به درد ایرانی های عزیز ( بکشن ازش ) نمیخوره - و گرون هم هست اما اگر کلو بخواید کنید یا مثلا سرورهای دوستانی که اونجا کلو دارن رو اجاره کنید براتون به صرفه تر و مناسبتره. بیش از یکساله با کلوکراسینگ کار میکنیم - چندین سرور کلو داریم.

tizparvaz
October 27th, 2013, 06:53
کولوکراسینگ سرور داشتیم از طریق یکی از شرکتهای مغتبر که اونجا کولو داشتن از پورت سرورها رضایت نداشتیم سرعت دانلود آپلود از همه نظر تست و برسی کردیم اما در نهایت به نتیجه نرسید و سرور و جا به جا کردیم

dreamdata
October 27th, 2013, 13:49
کولوکراسینگ سرور داشتیم از طریق یکی از شرکتهای مغتبر که اونجا کولو داشتن از پورت سرورها رضایت نداشتیم سرعت دانلود آپلود از همه نظر تست و برسی کردیم اما در نهایت به نتیجه نرسید و سرور و جا به جا کردیم

بیش از یکساله چندین سرور اونجا کلو داریم و از هر لحاظ رضایت داریم - ایراد از اون شرکت معتبر بوده که احتمالا پورت رو لیمیت کرده یا پورت سر سوئیچ رو. در هر صورت نظر شما محترمه اما من هم نظرمو عرض کردم. ضمن اینکه بچه هایی که اونجا کلو کردند همزمان با من دو نفر دیگه بودن بعدش بقیه تک و توک اونجا سرک کشیدن - ی نکته عرض کنم اگر سرور " نو " برای خودتون کلو کنید اون موقع متوجه کیفیت شبکه میشید. نه اینکه سرورهای خود کلوکراسینگ یا اونایی که از ای بی میرن سرور 400 دلاری که 3 سال کار کرده میخرن شیپ میکنن دیتاسنتر و بعد میگن راضی نبودیم.
ساپورت دیتاسنتر وحشتناک عالی هست - تو این یکسال ماگزیمم ریسپانسشون نیم ساعته بوده ( درسته برای اونایی که کلو دارن باید هزینه های ساپورت/ریموت هند ) رو بدن و در کل احساس امنیت عجیبی میکنیدو ما یکماه پیش تمدید کردیم قرارداد سرورها رو ! اگر بد بود نمیموندیم.

P-CO
October 27th, 2013, 14:31
سلام، ما حدود 5 ماه هست که داریم از دیتاسنتر ColoCrossing سرور میدیم و فوق العاده دیتاسنتر حرفه ای و قابل اعتمادی هست چه از نظر سخت افزار و چه از نظر شبکه.

شرکت پرناک - Ded24.com
(http://ded24.com)ارادت

tizparvaz
October 27th, 2013, 16:42
بیش از یکساله چندین سرور اونجا کلو داریم و از هر لحاظ رضایت داریم - ایراد از اون شرکت معتبر بوده که احتمالا پورت رو لیمیت کرده یا پورت سر سوئیچ رو. در هر صورت نظر شما محترمه اما من هم نظرمو عرض کردم. ضمن اینکه بچه هایی که اونجا کلو کردند همزمان با من دو نفر دیگه بودن بعدش بقیه تک و توک اونجا سرک کشیدن - ی نکته عرض کنم اگر سرور " نو " برای خودتون کلو کنید اون موقع متوجه کیفیت شبکه میشید. نه اینکه سرورهای خود کلوکراسینگ یا اونایی که از ای بی میرن سرور 400 دلاری که 3 سال کار کرده میخرن شیپ میکنن دیتاسنتر و بعد میگن راضی نبودیم.
ساپورت دیتاسنتر وحشتناک عالی هست - تو این یکسال ماگزیمم ریسپانسشون نیم ساعته بوده ( درسته برای اونایی که کلو دارن باید هزینه های ساپورت/ریموت هند ) رو بدن و در کل احساس امنیت عجیبی میکنیدو ما یکماه پیش تمدید کردیم قرارداد سرورها رو ! اگر بد بود نمیموندیم.
بله اگر قابل بدونید این موارد رو متوجه هستیم سرور آکبند بود و اون شرکتی هم که خدمتتون عرض کردم قبل از شما داخل این دیتاسنتر کولو کرده بود در هر صورت من تجربه خودم رو گفتم و این تجربه من بوده