توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی با 1ساعت تست اولیه
omid.m
October 24th, 2013, 17:34
سلام
یک سرورمجازی با مشخصات زیر برا تمرین های اموزشی خودم میخوام وسرویسی به کسی نمیخوام ارائه بدم پس مصرف ترافیک انچنانی ندارم
سرعت بالای 30مگا بایت بر ثانیه برا دانلود روی سرور
محل انگلستان یا هلند
2گیگ رم
هارد اس اس دی (فقطوفقط)20گیگ
1ساعت تست اولیه
داشتن پاسخگویی از طریق یا هو مسنجر
وامکان 5-6بار تعویض سیستم عامل در ماه ویندوز،لینوکس،میکروتیک
قیمت 20تا 25هزارتومن در ماه
reeza
October 24th, 2013, 17:53
20 گیگ هارد ssd !!!!
2 گیگ رم !!!!!
عزیز فکر نمیکنم با ماهی 25 تومان کسی بده
ماهیانه 43 تومان با 10 گیگ هارد ssd
خواستین در خدمتم
behnam289
October 24th, 2013, 17:59
سرعت بالای 30گیگا بایت بر ثانیه برا دانلود روی سرور
با سلام
درست متوجه شدم ، میخواید سرعت 30g بایت بر ثانیه باشه ؟ احتمالا منظورتون مگابایت نبوده ؟
برای همچین سرعتی یک ماهواره هم اختصاصی بفرستید به فضا بازم کمه
8-}
DUST
October 24th, 2013, 18:01
شما برای تمرین یک همجین چیزایی نیاز نداری ها!
بعدهم یک هم چین چیزایی با این قیمت شما پیدا نمیشه!
نیازتون هم پراز غلط هست
omid.m
October 24th, 2013, 18:10
معذرت میخوام 30مگا بایت درسته
behnam289
October 24th, 2013, 18:16
معذرت میخوام 30مگا بایت درسته
سرور از هلند میتونم بهتون بدم سرعت حداقل 20 مگ
اگر خواستید در خدمتم
سرور مجازی هلند (http://webfa.net/buy/vps/netherlands.html)
omid.m
October 24th, 2013, 18:21
سرور از هلند میتونم بهتون بدم سرعت حداقل 20 مگ
اگر خواستید در خدمتم
سرور مجازی هلند (http://webfa.net/buy/vps/netherlands.html)
قیمت رو چند میزنین؟
امکان تست اولیه هست؟
امکان تعویض سیستم عامل ویندوز 2008r2و میکروتیک هست؟
behnam289
October 24th, 2013, 18:24
قیمت رو چند میزنین؟
امکان تست اولیه هست؟
امکان تعویض سیستم عامل ویندوز 2008r2و میکروتیک هست؟
امکان تست اولیه هست
امکان تعویض سیستم عامل در سرور هلند هست اما فقط لینوکس ، اما روی سرور فرانسه هر نوع سیستم عاملی میشه نصب کرد
برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو در تماس باشید
ای دی یاهو : webfa_net (ymsgr:addfriend?webfa_net)
serverstar.ir
October 24th, 2013, 19:57
سلام
یک سرورمجازی با مشخصات زیر برا تمرین های اموزشی خودم میخوام وسرویسی به کسی نمیخوام ارائه بدم پس مصرف ترافیک انچنانی ندارم
سرعت بالای 30مگا بایت بر ثانیه برا دانلود روی سرور
محل انگلستان یا هلند
2گیگ رم
هارد اس اس دی (فقطوفقط)20گیگ
1ساعت تست اولیه
داشتن پاسخگویی از طریق یا هو مسنجر
وامکان 5-6بار تعویض سیستم عامل در ماه ویندوز،لینوکس،میکروتیک
قیمت 20تا 25هزارتومن در ماه
خجالت نمیکشی شما ؟ هارد 20 گیگ اس اس دی 25 تومن هزینه نگرانتم 6 بار در ماه هم تعویض ویندوز :-&
تقصیر شما نیست تقصیر اون بچه های 15 ساله ای که اومدن گند زدن به این کار هست که مشتری میاد خودش قیمت میده واقعا متاسفم برای کسی که اینجا سرویس بفروشه از 100 تا فوش بدتره این تاپیک
teraserver
October 24th, 2013, 20:09
:d
omid.m
October 24th, 2013, 20:13
خجالت نمیکشی شما ؟ هارد 20 گیگ اس اس دی 25 تومن هزینه نگرانتم 6 بار در ماه هم تعویض ویندوز :-&
تقصیر شما نیست تقصیر اون بچه های 15 ساله ای که اومدن گند زدن به این کار هست که مشتری میاد خودش قیمت میده واقعا متاسفم برای کسی که اینجا سرویس بفروشه از 100 تا فوش بدتره این تاپیک
خجالت نمی کشی یعنی چی؟مردک درست حرف زدن بلد نیسنی اگه اینجا صاحب داشت تو یکی رو اینجا راه تمی دادن
reza*
October 24th, 2013, 20:25
خجالت نمی کشی یعنی چی؟مردک درست حرف زدن بلد نیسنی اگه اینجا صاحب داشت تو یکی رو اینجا راه تمی دادن
بیخیال کلا اینجوریه :دی
ولی جدا رم یک گیگ الان بین 20 تا 30 تومن هست بسته به موقعیت و کیفیت . ولی شمایی که رم 2 میخوای مخصوصا با هارد اس اس دی غیر منصفانه هست کسی 20 تا 25 بده . اگرم کسی به این قیمت داد یا حاضر شده ضرر کنه یا اینکه یه کاسه ای زیره نیم کاسه داره .
omid.m
October 24th, 2013, 20:30
بیخیال کلا اینجوریه :دی
ولی جدا رم یک گیگ الان بین 20 تا 30 تومن هست بسته به موقعیت و کیفیت . ولی شمایی که رم 2 میخوای مخصوصا با هارد اس اس دی غیر منصفانه هست کسی 20 تا 25 بده . اگرم کسی به این قیمت داد یا حاضر شده ضرر کنه یا اینکه یه کاسه ای زیره نیم کاسه داره .
اخه من مصرف ترافیکی انچنانی ندارم شاید در حدود 50-60گیگ در ماه(این دیگه حد اکثرشه) سی پی یو هم انچنان پر سرعت نمیخوام خوب این فاکتور هام مهمه دیگه
viasky
October 24th, 2013, 20:32
باسلام
لطفا از تاپیک اختصاصی فروش ما دیدن بفرمایید
http://www.webhostingtalk.ir/f15/95482/
هرچند نرخ ها کمی متفاوت خواهد بود
سپاس از شما
ParsWebIT
October 24th, 2013, 21:05
من عذر میخوام که همچین چیزی رو میگم اما قابل توجه بعضی همکاران عزیزم که دارن درست کار میکنند
این کار مخصوصا تو این انجمن و این بخش مثل یه جوی آب پر از لجن شده هر از گاهی یه ادمی میاد با یه چوب همش میزنه لجنو بوی گندش همه رو میگیره!
یکی بیاد منو توجیه کنه مثلا دیدم طرف آفر داده هارد 500 گیگ 2گیگ رم 4 کور سی پی و ماهی 50تومن! تو خصوصی انگولکش کنی تا 40 هم راه میاد
مشتری درست حسابی که اینجا کم هست، مثلا فکر کردین چرا جاهایی مثل پارس دیتا، هاست ایران، وب رمز،رادکام؟ ایران هاست و .... نمیان اینجا؟ این سایت بهترین و تنها مرجع هاستینگ هست تو این مملکت
مشتری مفت پسند عزیز! ( استارتر محترم تاپیک منظورم به شما نیست بحث کلی هست )
تا کی میخواین تاپیک بزنید آی یه سایت داشتم 4 سال روش زحمت کشیده بودم روزی 20.000.0000 ورودی از گوگل داشت و ... روی سرور فلانی پرید؟ خوب خودت مقصری عزیز! مفت خری همینه؟ تو خودت میدونی سرویس خوب گرونه تو میدونی هر جا بری پول خوب بدی جنس خوب میدن بهت تو میدونی حتی بری 1 کیلو گوجه هم بخری خوباشو جدا کنی طرف بیشتر میگیره
والا خسته شدیم دیگه طرف بچه سال با پول تو جیبی پدرش اومده سرور گرفته واسه تفریح! براش حس نوستالوژیک بزرگ شدن داره وقتی چند تا سفارش میگیره پول میاد تو کارتش میبینه طرف تیکت میزنه تو سیستم میبینه طرف میاد تو تاپیکش تایید الکی میکنه مگه ندیدیم چه ادم هایی کیلویی تایید میخوردن تو تاپیکشون فرداش همون مشتری که رم 2 گیگ رو گرفته 20 تومن 10 بار تایید کرده بود و تشکر چه فوشایی میداد تو تاپیکش؟
بسه دیگه خداوکیلی تا کی؟ آقا برای تست از این مفت فروشی بکشید بیرون 4تا مشتری شرکتی و اداری رو گیر بیارید به هر قیمتی شده! به خدا مشتری سرور مجازی شرکتی دارم رم 4 گیگ ماهی 150 تومن روی سروری گذاشتم که همه مشتریها همینن و با کیفیت همه وب مستر حرفه ای سر ماه هم همه مثل آدم پرداخت میکنند تایم پشتیبانی رو میدونن و در ماه نمیخوان 10 بار os reload کنید؟ نمیزنن رو سرور اتک و دیداس کنن اسپم کنن!
novinline
October 24th, 2013, 21:05
با سلام و احترام
دوست عزیز باید بودجه رو افزایش بدید
از هلند با پورت 1000
پهنای باند نا محدود
با هارد ssd
ارائه سرویس از دیتاسنترهای معتبــر
تضمین کیفیت ,آپ تایم بالا ,منابــع اختصاصی
گارانتی برگشت پـول تا 7 روز در صورت عدم رضایت :67:
برای ارتباط با ما:
یاهو آیدی: novinline2 , w2m7
ایمیل:sales@novinline.com
تلفـن:09121818809 - 02133328201
آدرس سایت: NovinLine.com
vpsgroups
October 24th, 2013, 21:09
با سلام
از امریکا با هارد raid0 و بسیار پرسرعت با قیمت مناسب در خدمت هستم
omid.m
October 24th, 2013, 21:37
من عذر میخوام که همچین چیزی رو میگم اما قابل توجه بعضی همکاران عزیزم که دارن درست کار میکنند
این کار مخصوصا تو این انجمن و این بخش مثل یه جوی آب پر از لجن شده هر از گاهی یه ادمی میاد با یه چوب همش میزنه لجنو بوی گندش همه رو میگیره!
یکی بیاد منو توجیه کنه مثلا دیدم طرف آفر داده هارد 500 گیگ 2گیگ رم 4 کور سی پی و ماهی 50تومن! تو خصوصی انگولکش کنی تا 40 هم راه میاد
مشتری درست حسابی که اینجا کم هست، مثلا فکر کردین چرا جاهایی مثل پارس دیتا، هاست ایران، وب رمز،رادکام؟ ایران هاست و .... نمیان اینجا؟ این سایت بهترین و تنها مرجع هاستینگ هست تو این مملکت
مشتری مفت پسند عزیز! ( استارتر محترم تاپیک منظورم به شما نیست بحث کلی هست )
تا کی میخواین تاپیک بزنید آی یه سایت داشتم 4 سال روش زحمت کشیده بودم روزی 20.000.0000 ورودی از گوگل داشت و ... روی سرور فلانی پرید؟ خوب خودت مقصری عزیز! مفت خری همینه؟ تو خودت میدونی سرویس خوب گرونه تو میدونی هر جا بری پول خوب بدی جنس خوب میدن بهت تو میدونی حتی بری 1 کیلو گوجه هم بخری خوباشو جدا کنی طرف بیشتر میگیره
والا خسته شدیم دیگه طرف بچه سال با پول تو جیبی پدرش اومده سرور گرفته واسه تفریح! براش حس نوستالوژیک بزرگ شدن داره وقتی چند تا سفارش میگیره پول میاد تو کارتش میبینه طرف تیکت میزنه تو سیستم میبینه طرف میاد تو تاپیکش تایید الکی میکنه مگه ندیدیم چه ادم هایی کیلویی تایید میخوردن تو تاپیکشون فرداش همون مشتری که رم 2 گیگ رو گرفته 20 تومن 10 بار تایید کرده بود و تشکر چه فوشایی میداد تو تاپیکش؟
بسه دیگه خداوکیلی تا کی؟ آقا برای تست از این مفت فروشی بکشید بیرون 4تا مشتری شرکتی و اداری رو گیر بیارید به هر قیمتی شده! به خدا مشتری سرور مجازی شرکتی دارم رم 4 گیگ ماهی 150 تومن روی سروری گذاشتم که همه مشتریها همینن و با کیفیت همه وب مستر حرفه ای سر ماه هم همه مثل آدم پرداخت میکنند تایم پشتیبانی رو میدونن و در ماه نمیخوان 10 بار os reload کنید؟ نمیزنن رو سرور اتک و دیداس کنن اسپم کنن!
دوست عزیز من اگه بخوام یه سرور بگیرم که روش سرمایه گذاری کنم و سرمایه و ابروم باشه هیچ وقت اینجوری خرید نمی کنم و کسی که کل زحمتاشو میزاره رو سرور های اینجوری حقش هم هست همه زحمتاش بپره من اگه بخوام همچین کاری کنم مطمئنا به ااین سادگی خرید نمی کنم یا مستقیم بوسیله کسی در محل سرور میگرم با قرارداد محکم ،یا تو ایران میرم حضوری وباقرار داد گرفتن تضمینات معتبر خرید میکنم پولش هم میدم اگه توضیحات منو درست خونده باشین من یه سرور برا اموزش و تمرین میخوام تو این بازار هم تا حالا برا یه سرور اینجوری کلی سرم کلاه رفته برا 20-30هزارتومن هم ارزش پیگیری نداره و فقط اعصاب خرد میشه دیگه بدون تست لااقل از فروشنده های ایرانی خرید نمی کنم به هر حال هم گیر میارم شما خودتو ناراحت نکن من یکی به اندازه هر چیزی هزینه میدم شما نمیخواد ناراحت از دست رفتن اطلاعات و زخمات من باشی
delta
October 24th, 2013, 21:48
تو 1 ساعت تست ممکنه هر بلایی سر سرور اصلی بیاد...اسپم - اتک و.... بعد صاحب سرور میمونه و دیتاسنتر عزیز با جریمه میلیونی!! بهتره دوستانی که قبول میکنند یک کمی هم امنیت رو در نظر داشته باشند.
omid.m
October 24th, 2013, 21:56
تو 1 ساعت تست ممکنه هر بلایی سر سرور اصلی بیاد...اسپم - اتک و.... بعد صاحب سرور میمونه و دیتاسنتر عزیز با جریمه میلیونی!! بهتره دوستانی که قبول میکنند یک کمی هم امنیت رو در نظر داشته باشند.
دوستان عزیز بهتره بجای این صحبتهایی که جاش اینجا نیست اگه افری مطابق با چیزی که من خواستم دارین ارائه بدین وگرنه بروید در جای مناسب حرفای این شکلی تون رو بزنید و جواب شما اگه با تست 1 ساعته میشه به صاحب سرور جریمه میلیونی زد پس با پرداخت 20-30 هزار تومن هم میشه سروری خرید و ضرر زد شما الکی جوش نیار از مدیریت محترم سایت هم خواهش میکنم به کسانیکه بیجا کامنت میزارن تذکر بدهند جای این حرفا اینجا نیست اینجا اگه کسی افری داره ارائه بده
DUST
October 25th, 2013, 01:39
دوستان عزیز بهتره بجای این صحبتهایی که جاش اینجا نیست اگه افری مطابق با چیزی که من خواستم دارین ارائه بدین وگرنه بروید در جای مناسب حرفای این شکلی تون رو بزنید و جواب شما اگه با تست 1 ساعته میشه به صاحب سرور جریمه میلیونی زد پس با پرداخت 20-30 هزار تومن هم میشه سروری خرید و ضرر زد شما الکی جوش نیار از مدیریت محترم سایت هم خواهش میکنم به کسانیکه بیجا کامنت میزارن تذکر بدهند جای این حرفا اینجا نیست اینجا اگه کسی افری داره ارائه بده
افراد زیادی افر رو دادن حالا شما بخری بخر چکار به کار مدیریت داری الان چند روزه کلی پست خلاف براشون فرستاده شده رسیدگی نشده یهو میان همه رو بن میکنن نگران نباش شما
بعدشم اینجا یک انجمن عمومی هست هرکسی میتونه حرفی دوس داره بزنه نیاز به جبهه گیری از هیچ سمتی نیست بیخیالشششش
omid.m
October 25th, 2013, 02:12
من از شرکت محترم آسمان شرق خرید کردم سرور طبق خواسته من تحویل شد ومن از نوع رفتار پرسنل واقعا تعجب کردم خیلی عالی بود و ازشون متشکرم
berbidvps
October 25th, 2013, 13:05
:dنون اضافم روشه؟
viasky
October 25th, 2013, 14:00
:dنون اضافم روشه؟
خیر به اون صورت هم که فکر میکنید نبوده
بهشون رم 2 دادیم از پلن تخفیف عمومی استفاده کردن
هارد 25 گیگ sas و امکان نصب سیستم عامل به وسیله خودشون
در مجموع سرویس عادی تهیه فرمودن
موفق باشید
بازگشت وجه پرداختی در صورت نارضایتی شما تا 72 ساعت بعد از تحویل سرور
novintak2
October 25th, 2013, 17:21
همکار عزیز
میگن بزار اونا کار خودشونو کنن ما هم کار خودمونو
شما قیمتت با اون ویژگی های خودتو بده چی کار داری که مشتری قیمت داره میده یا نه .....
کلا تو هیچ تاپیکسی قیمتی که مشتری میده رو نمی خونم :d
serverstar.ir
October 25th, 2013, 21:30
همکار عزیز
میگن بزار اونا کار خودشونو کنن ما هم کار خودمونو
شما قیمتت با اون ویژگی های خودتو بده چی کار داری که مشتری قیمت داره میده یا نه .....
کلا تو هیچ تاپیکسی قیمتی که مشتری میده رو نمی خونم :d
این انجمن یک قانون کم داره
اونم برخورد با این جور افراد که درخواستهای توهین آمیز دارن
اگر کسی یکم بارش باشه اینجا آفر نمیده حتی خیلی بهش بر هم میخوره !!!
omid.m
October 26th, 2013, 14:11
این انجمن یک قانون کم داره
اونم برخورد با این جور افراد که درخواستهای توهین آمیز دارن
اگر کسی یکم بارش باشه اینجا آفر نمیده حتی خیلی بهش بر هم میخوره !!!
میشه بگی تو چند کیلو بار ،بارته؟
میدونم خیلی بارته ولی اگه عددی بودی نمی اومدی اینجا خودتو بزنی زمین مثل بچه ادم کارتو میکردی
بچه الکی خودتو ناراحت نکن حالا حالا ها باید بدویی