توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر os سرور مجازی
succes
October 24th, 2013, 09:44
سلام. من یه سرور مجازی از leaseweb تهیه کردم با سیستم عامل ESXi VMw ... الان میخوام سیستم عاملمو عوض کنم. یعنی اینو کلا از سرور پاک کرده و به جاش Cent OS نصب شه ... آیا این از طرف من امکان پذیر هست یا باید دیتا سنتر انجامش بده ؟
persianmagic
October 24th, 2013, 09:46
اگر idrac داشته باشید میتونید خودتون نصب کنید.در صورتی که دیتاسنتر نصب کنه احتمال بسیار زیاد شامل هزینه خواهد بود
hanis
October 24th, 2013, 10:11
شما در صورتی میتونید سیستم عامل سرور اختصاصی خود را تغییر دهید که به شما دسترسی کامل داده شده باشد
این اتفاق همینطور که دوست عزیز فرمودند امکان پذیر هست چنانچه دسترسی به کی وی ام سرور دارید میتونید با مونت
کردن ایزو مورد نظر سیستم عامل را نصب کنید در غیر این صورت باید درخواست شما از طریق دیتاسنتر نهایی گردد
یک پیشنهاد برای شما
چون در چند پست گذشته سوالاتی در این مورد پرسیده اید بهتر است قبل از انجام کار یا پست زدن از طریق جستجو پست های فروم را مطالعه کنید
چون مسائل پایه ای به صورت کامل توضیح داده شده است
دو در صورتی که میخواهید مدیریت سرور یا درخواستی به این نحو برای شما عملی گردد از یک فرد مطلع و مورد اعتماد در این انجمن میتوانید کمک بگیرید
علت اصلی این کار سرعت بخشیدن به رسیدن به خواسته مورد و همچنین آشنایی بیشتر و علمی تر با مراحل کار و جلوگیری از مشکلات است
تجربه نشان دهنده ای است که هزینه کردن برای یادگیری درست و دقیق بهتر از آزمون و خطاست
موفق باشید
succes
October 24th, 2013, 10:25
ممنونم دوستان از راهنماییهاتون ... دیتا سنتر گفت که می تونم از کجا OS رو تغییر بدم ... حالا در مرحله تغییر ازم می پرسه کدوم OS رو نصب کنم :
Cent OS 5.9 i386
Cent OS 5.9 x86_64
Cent OS 6 i386
Cent OS 6 x86_64
هدفی که از سرور دارم اینه که دایرکت ادمین نصبش کنم و یک یا دوسایت روش پارک کنم