PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه سوال حرفه ای در باره میل سرور

laser1
October 23rd, 2013, 23:30
سلام
دوستان من یه چیزی همیشه واسم عجیب بوده در مورد میل سرور که میخوام بپرسم ببینم کسی بلده یا نه
من خودم میل سرور روی vps تا حالا بار ها راه اندازی کردم - از دیستاسنتر های مختلف هم گرفتم
یه سری نکات هم داره که همه رو رعایت میکردم ( از جمله spf - DKIM - rDNS) - این ها رو هم به درستی ست میکنم همه رو - آی پی ها رو هم همیشه چک میکنم که بلک لیست نباشه
شاید بگم تا حالا 10 بار اینکارو رو وی پی اس های مختلف از چند تا دیا سنتر انجام دادم - تا حالا هم واسم ابیوز نیومده که آی پی رو بلاک کنن
اما یه چیزی واسم عجیبه :
شروع میکنی به ایمیل دادن با همین میل سرور که راه انداختم ، با سرعت کم مثلا ساعتی 100 تا ، حدودن 100 یا 200 که رفت ، تمام ایمیل های ارسالی اسپم میشن حالا در باره هر چی میخوای بفرستی اسپم میشه.
بعد مقایسه میکنم با یه هاست یا پنل - ایمیل که میفرستی ، تازه آی پی اشتراکی هم هست تا ساعتی 500 تا هم میفرستی اسپم نمیشه ،
دلیلش چیه که آی پی اختصاصی من اسپم میشه به این زودی ولی هاست اشتراکی نمیشه؟
تازه جالبیش اینه یه هاست داشتم ازش میل میدادم خوب هم بود اسپم نمیشد ولی اصلا rDNS نداشت ، یعنی ملزومات اولیه یه میل سرور رو نداشت

Mohsen.b
November 14th, 2013, 23:41
این تجربه شخصی منه. چند وقت پیش با یک هاست عالی و با میل سرور پاک ایمیل زدم. روزای اول خوب بود اما بعد از چند روز اسپم میشد. تو گوگل دلیلش این بود که یه سری از کاربرا اونو Mark As Spam کرده بودند. البته اگر ایمیلی با مشخصات متفاوت مثل فرستده و متن ارسال بشه اسپم نمیشه. چک کنید ببینید هر ایمیلی با هر مشخصاتی می فرستید اسپم میشه ؟

compiler
November 15th, 2013, 00:02
کانفیگ سرور به جای خود ... اگر قرار بود هر کسی با یک سرور مجازی یا اختصاصی و کانفیگ حرفه ای هر چقدر ایمیل دلش میخواست میفرستاد که دیگه هزینه اجاره یک Mail Server درست حسابی اینقدر زیاد نبود دوست عزیز .
جدای مسائلی مانند Mx Record یا Reverse DNS و ... عوامل تاثیر گذار دیگری نیز هستند ...

اینجا رو مطالعه کنید :

How Spam Filters Think | MailChimp.com (http://kb.mailchimp.com/article/how-spam-filters-think/)

laser1
November 15th, 2013, 23:00
این تجربه شخصی منه. چند وقت پیش با یک هاست عالی و با میل سرور پاک ایمیل زدم. روزای اول خوب بود اما بعد از چند روز اسپم میشد. تو گوگل دلیلش این بود که یه سری از کاربرا اونو Mark As Spam کرده بودند. البته اگر ایمیلی با مشخصات متفاوت مثل فرستده و متن ارسال بشه اسپم نمیشه. چک کنید ببینید هر ایمیلی با هر مشخصاتی می فرستید اسپم میشه ؟

آره کلن اسپم میشه حتی ایمیل خالی یا هر چیزی که میفرستی
این که mark as spam بزنند یا برعکسش move to inbox خیلی تاثیر میزاره دیدم