توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در مجازی سازی - VMware ESXi
succes
October 23rd, 2013, 02:11
سلام
من سرور اختصاصی از leaseweb دارم و میخوام که VPS روش ایجاد کنم ... همه مراحل اختصاص رم و هارد و ... رو میرم و آخرشم تیکشو میزنم که بعد از finish کنسول باز شه و میرم رو سی دی هم image iso سیستم عامل مورد نظرمو ست میکنم ولی وقتی اوکی میکنم و کنسول باز میشه خطای "Operating system not found " میده ... image هایی که دیتا سنتر روی سرور گذاشته هم خیلی حجمشون پایینه مثلا حجم فایل iso ویندوز سرور 71مگ هست ... آیا طبیعیه ؟ به نظرتون مشکل همینجاسو باید ویندوز سرور رو خودم آپلود کنم به سرور ؟؟
ممنون میشم توضیح بدین
hanis
October 23rd, 2013, 02:19
آیا تیکت Connet at power on موقع انتخاب ایزو میزنید؟ و بعد استارت میکنید این اتفاق می افته ؟
succes
October 23rd, 2013, 02:25
آیا تیکت Connet at power on موقع انتخاب ایزو میزنید؟ و بعد استارت میکنید این اتفاق می افته ؟بله
majidisaloo1
October 23rd, 2013, 02:27
شما نوع سیستم عامل را تست بکنید ببینید درست است یا خیر
succes
October 23rd, 2013, 02:54
شما نوع سیستم عامل را تست بکنید ببینید درست است یا خیر
چه جوری میتونم این مورد رو تست بکنم ؟
omidppm
October 23rd, 2013, 04:05
از ایزوهای دیگه تست کنید که تو انجمن هم موجود هست احتمال زیاد مشکل از ایزو هست
rashed.rafiee
October 23rd, 2013, 04:26
سلام
در مرحله ی اول ساخت سرور مجازی custom بزارین و بعد سیستم عامل رو درست انتخاب کنید
در مرحله ای که فایل ایزو رو انتخاب میکنین تیک connect at power on رو بزنید
در صورتی که بازم مشکل داشتین از این ایزو استفاده کنید
Windows Server 2003 R2 Enterprise SP2 Vol x86 October 2013 دانلود رایگان نرم افزار - SoftGozar.com - سافت گذر (http://www.softgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=765&Title=Windows-Server-2003-R2-Enterprise-SP2-Vol-x86-October-2013)
انشالله مشکل حل میشه
da6276
October 23rd, 2013, 05:26
iso شما بوتیبل نیست
بفرمائید چه سیستم عاملی نیاز دارید تا بهتون لینک مستقیم بدم
succes
October 23rd, 2013, 12:49
iso شما بوتیبل نیست
بفرمائید چه سیستم عاملی نیاز دارید تا بهتون لینک مستقیم بدم
Windows Server 2003
Cent OS (نسخه استاندارد واسه نصب وب پنل دایرکت ادمین)
درضمن آخه 4 گیگ فایل iso رو با این اینترنت های ما چه جوری میتونم روی سرور آپلود کنم !؟ خیلی طول میکشه و شایدم اصلا نشه ! میشه راهنمایی بفرمایید راه دیگه ای هست برای دانلود و آپلود بین سرور با سرعت بالا ؟
teraserver
October 23rd, 2013, 13:46
درست می فرمایید چون هنوز سرور مجازی ندارید که از طریق آن دانلود و اپلود کنید باید امتحان کنید ببینید SSH فعال هست؟ اگر باشه با putty به سرور لاگین شید و فرض که نام هارد datastore هست cd /vmfs/volumes/datastore می زنید
به حروف بزرگ و کوچیک نام هارد حساس هست بعد با این دستور دانلود می کنید wget http://sitename/filename.iso
persianmagic
October 23rd, 2013, 14:12
درست می فرمایید چون هنوز سرور مجازی ندارید که از طریق آن دانلود و اپلود کنید باید امتحان کنید ببینید SSH فعال هست؟ اگر باشه با putty به سرور لاگین شید و فرض که نام هارد datastore هست cd /vmfs/volumes/datastore می زنید
به حروف بزرگ و کوچیک نام هارد حساس هست بعد با این دستور دانلود می کنید wget http://sitename/filename.iso
بله راه درستش این هست.ssh رو روی vmware فعالی کنید پورت های مروبطه 21 22 رو هم روی فایروال وی ام ور باز کنید
با استفاده از ssh به سرور میتونید sio های مربوطه رو روی datastore دانلود کنید و در نهایت توسط vmware mount کنید
اگر متوچه نشدید اطلاعات رو ارسال کنید براتون اکی کنم
موفق باشید
da6276
October 23rd, 2013, 15:09
Windows Server 2003
Cent OS (نسخه استاندارد واسه نصب وب پنل دایرکت ادمین)
درضمن آخه 4 گیگ فایل iso رو با این اینترنت های ما چه جوری میتونم روی سرور آپلود کنم !؟ خیلی طول میکشه و شایدم اصلا نشه ! میشه راهنمایی بفرمایید راه دیگه ای هست برای دانلود و آپلود بین سرور با سرعت بالا ؟
تمایل داشتید مشخصات vmware رو پ خ کنید براتون آپلود کنم
mohamad2314
October 23rd, 2013, 15:20
اول سرور را روشن کنید بعد iso رو از پنل بالا vm مانت کنید و سرور ریست بدین و بوت سرور از روی bios روی cd قرار دهید مشکل رفع میشود
succes
October 23rd, 2013, 19:01
آقای da6276 بهم لینکهای مستقیم Cent OS 5.9 رو دادن که ازشون تشکر میکنم ...
من الان سرور رو به حالت زیر ساختم و Continue رو زدم و CD رو هم روی iso سنت اوس قرار دادم:
از طریق idrac وارد بایوس سرور بشید در بخش cpu گزینه VT رو فعال کنید سیو و ریستارت
البته اگر سیستم عامل 32 بیتی انتحاب کنید نیازی به این فعال سازی نیست
da6276
October 23rd, 2013, 20:37
iso که بنده بهتون دادم برای 64 بیت هست ولی ظاهرا شما پارتیشن 32بیت ایجاد کردید
vm رو پاک کنید و کلا از اول ایجاد کنید و iso مانت کنید مشکلتون حل میشه
par30shop
October 23rd, 2013, 20:54
Dell BIOS: Enable VT, 64-bit, and Execute Disable for VMWare (http://www.thegeekstuff.com/2011/07/bios-cpu-vt-setting-for-vmware/)
succes
October 23rd, 2013, 21:26
از طریق idrac وارد بایوس سرور بشید در بخش cpu گزینه VT رو فعال کنید سیو و ریستارت
البته اگر سیستم عامل 32 بیتی انتحاب کنید نیازی به این فعال سازی نیست
ممکنه بفرمایید من از کجا به این دسترسی داشته باشم ؟؟ از خود سایت سرویس دهنده یا از طریق VMw SClient ؟؟ اگر ممکنه در این باره کمی بیشتر راهنماییم کنید
persianmagic
October 23rd, 2013, 21:57
idrac باید بوسیله دیتاسنتر در اختیار شما قرار بگیره؟وی ام ور رو دیتاسنتر براتون نصب کرده؟
به بخش پشتیبانی تیکت کنید واطلاع بدید که vt رو روی سرور فعال کنند احتمال زیاد خودشون انجام میدند
succes
October 23rd, 2013, 22:48
به دیتا سنتر گفتم VT رو فعال کرد و مشکلم حل شد ! من سه تا IP برای سرور اختصاصیم گرفتم ... میشه بگین این IP هارو چه جوری روی سرور هایی که میسازم ست کنم ؟ من یه Win2003 نصب کردم و در هیچ مرحله ای ازم IP نخواست که ست کنم ... لطفا راهنمایی بفرمایید
persianmagic
October 23rd, 2013, 23:12
خوشحالم که مشکلتون برطرف شد لطفا اگر پستی براتون مفید بود از کلمه تشکر استفاده کنید
در مورد سوال مربوطه هم متیونید از قسمت تنظمیات نتورک ویندوز به سرور ایپی بدید اموزش های بسیاری حتی به صورت تصویری هم در این باره در انجمن موجود هست که میتونید استفاده کنید