PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریست شدن سرور اختصاصی هتزنر

uss
October 22nd, 2013, 20:32
عزیزان 2 ماه هست که سرور هتزنر ما 7-8 روز یکبار ریست میشه روی سرور xen server هست با دو تا وی پی اس ویندوز و لینوکس این مشکل یا از دیتاسنتر هست یا از Xen سرور
شما ها با VMware این مشکل رو دارین؟
مشکل سخت افزاری داره یا نت بوت دیتاسنتر مشکل داره!!

aligoli
October 22nd, 2013, 20:39
عزیزان 2 ماه هست که سرور هتزنر ما 7-8 روز یکبار ریست میشه روی سرور xen server هست با دو تا وی پی اس ویندوز و لینوکس این مشکل یا از دیتاسنتر هست یا از Xen سرور

شما چند درایو در سرور اختصاصی دارید ؟
در هر درایو چه مقدار فضا خالی است ؟
سیستم عامل در درایو اول نصب شده است ؟

uss
October 22nd, 2013, 20:53
شما چند درایو در سرور اختصاصی دارید ؟
در هر درایو چه مقدار فضا خالی است ؟
سیستم عامل در درایو اول نصب شده است ؟

دو تا هارد داره که جدا جدا رید شدن روی هارد اول دو تا وی پی اس ها نصب هستن و هارد دوم هم کلا خالی هست
هارد اول 136 گیگش پرشده 2.7 ترابایت خالی داره
هارد دوم هم 3 ترا بایت خالی هست

my1zarb
October 22nd, 2013, 21:03

ریست میشه یا غیرقابل دسترس؟
یعنی فقط ریست میشه و بعد از چند دقیقه سرور قابل دسترس هست (بدون اینکه بصورت دستی ریست کنید) یا خیر؟

uss
October 22nd, 2013, 21:12
ریست میشه یا غیرقابل دسترس؟
یعنی فقط ریست میشه و بعد از چند دقیقه سرور قابل دسترس هست (بدون اینکه بصورت دستی ریست کنید) یا خیر؟

ریست میشه و بعد از اینکه بالا اومد باید دستی وی پی اس ها رو روشن کرد
نه دستی ریست نمی کنم

Mr(s).Anonymous
October 22nd, 2013, 21:33
این مشکل مدتی هست فراگیر شده

حدود ۴-۵ ماه پیش هم یک سرور CentOS موجود بود هر ۴۸ یا ۷۲ ساعت یکبار از دسترس خارج میشد و مجبور به Reboot کردن سرور بودیم.

aligoli
October 22nd, 2013, 23:12
دو تا هارد داره که جدا جدا رید شدن روی هارد اول دو تا وی پی اس ها نصب هستن و هارد دوم هم کلا خالی هست
هارد اول 136 گیگش پرشده 2.7 ترابایت خالی داره
هارد دوم هم 3 ترا بایت خالی هست

لطفا به سوالات کامل پاسخ دهید.
بنده حدود 83 سرور از دیتاسنتر هتزر دارم و هیچ یک مشکلی ندارند.
سرورهای این دیتاسنتر مثل هر دیتاسنتری روشی برای نگهداری دارند.

معمولا سیستم عامل در درایو اول نصب می شود، شما در حال حاضر توازن در هارد ها را رعایت نکرده اید و این مورد قطعا برای شما پیش می آمد و آمده است.
شما هم اکنون، سرورهای مجازی در درایو اول را حذف نمایید و مثلا اگر سه سرور مجازی دارید، دو سرور مجازی در درایو دوم و یک سرور مجازی در درایو اول بسازید.
توازن در هارد ها را حفظ نمایید.
اگر مشکل حل نشد درخواست تست هارد ها را به دیتاسنتر بدهید، سپس سیستم عامل را دوباره نصب نمایید.
در بین 36 سروری که به مشتریان سرور اختصاصی فروخته ایم 3 نفر چنین مشکلی را داشتند که مشکل هر 3 نفر با این روند حل شده است و گاها افرادی که تجربه کافی با این دیتاسنتر را ندارند و یا دانش کافی و مدیریتی را ندارند به این مشکل دچار می شوند.

uss
October 23rd, 2013, 00:09
لطفا به سوالات کامل پاسخ دهید.
بنده حدود 83 سرور از دیتاسنتر هتزر دارم و هیچ یک مشکلی ندارند.
سرورهای این دیتاسنتر مثل هر دیتاسنتری روشی برای نگهداری دارند.

معمولا سیستم عامل در درایو اول نصب می شود، شما در حال حاضر توازن در هارد ها را رعایت نکرده اید و این مورد قطعا برای شما پیش می آمد و آمده است.
شما هم اکنون، سرورهای مجازی در درایو اول را حذف نمایید و مثلا اگر سه سرور مجازی دارید، دو سرور مجازی در درایو دوم و یک سرور مجازی در درایو اول بسازید.
توازن در هارد ها را حفظ نمایید.
اگر مشکل حل نشد درخواست تست هارد ها را به دیتاسنتر بدهید، سپس سیستم عامل را دوباره نصب نمایید.
در بین 36 سروری که به مشتریان سرور اختصاصی فروخته ایم 3 نفر چنین مشکلی را داشتند که مشکل هر 3 نفر با این روند حل شده است و گاها افرادی که تجربه کافی با این دیتاسنتر را ندارند و یا دانش کافی و مدیریتی را ندارند به این مشکل دچار می شوند.

در هارد اول یه سنت او اس با 1 ترا بایت فضا و یه ویندوز سرو با 200 گیگ فضا نصب شده
الان باید در هارد اول هر دو پارتیشن رو مثلا 1000 گیگ کنم
یا یکی از وی پی اس ها رو در هارد دوم نصب کنم؟
سیستم عامل هم در هارد اول نصب شده
توازن از نظر فضای اشغال شده یا حجم پارتیشن؟

hassan5099
October 23rd, 2013, 02:08
در هارد اول یه سنت او اس با 1 ترا بایت فضا و یه ویندوز سرو با 200 گیگ فضا نصب شده
شما اول یه درخواست بدین دیتاسنتر تا براتون سرور را کامل چک کنند
این مشکل از ویموار هم میشه

aligoli
October 23rd, 2013, 02:19

مدل سرور شما کدام است ؟
آیا به سرور لینوکس فشار بیشتری وارد می شود یا ویندوز ؟
پیشنهاد میکنم سرور لینوکس را کامل به هارد دوم انتقال دهید.
توازن از نظر فضای اشغال شده که روی آن فشار بیش از حدی وارد می شود.

اگر مشکل شما حل نشد از شرکتی که سرور را تهیه نمودید و یا اگر مستقیم تهیه نمودید تیکت بزنید و درخواست بررسی هارد ها را دهید، دو حالت برای تست هارد ها وجود دارد : 1. نرم افزاری که حدودا 1 ساعت زمان می برد و در آخر نتایج را به شما اعلام می کنند . 2. سخت افزاری که حدودا 2 ساعت زمان می برد و اگر نیاز به تعویض باشد، اطلاع می دهند تا بکاپ بگیرید و هارد ها را رایگان تعویض می کنند.
قبل از ارجاع به دیتاسنتر، اگر مشکل با روشی که عنوان شد حل نگردید، سیستم عامل را دوباره نصب نمایید در اکثر اوقات پاسخ مثبتی می دهد.

uss
October 23rd, 2013, 02:30
مدل سرور شما کدام است ؟
آیا به سرور لینوکس فشار بیشتری وارد می شود یا ویندوز ؟
پیشنهاد میکنم سرور لینوکس را کامل به هارد دوم انتقال دهید.
توازن از نظر فضای اشغال شده که روی آن فشار بیش از حدی وارد می شود.

اگر مشکل شما حل نشد از شرکتی که سرور را تهیه نمودید و یا اگر مستقیم تهیه نمودید تیکت بزنید و درخواست بررسی هارد ها را دهید، دو حالت برای تست هارد ها وجود دارد : 1. نرم افزاری که حدودا 1 ساعت زمان می برد و در آخر نتایج را به شما اعلام می کنند . 2. سخت افزاری که حدودا 2 ساعت زمان می برد و اگر نیاز به تعویض باشد، اطلاع می دهند تا بکاپ بگیرید و هارد ها را رایگان تعویض می کنند.
قبل از ارجاع به دیتاسنتر، اگر مشکل با روشی که عنوان شد حل نگردید، سیستم عامل را دوباره نصب نمایید در اکثر اوقات پاسخ مثبتی می دهد.

ex4s هست
مقطعی هست گاهی اوقات ویندوز و گاهی اوقات هم لینوکس فشار زیادی وارد میکنه البته فشار به سی پی یو بیشتر هست تا هارد

uss
October 23rd, 2013, 02:33
جالب اینجاست تمام سرورهای مشکل دار در پنل شما هست اقای علیگلی
وجالب تر در یکی از تاپیک های الان دیدم از یکی از مشتری ها برای سرور
ex4
49یورو هزینه ستاپ گرفتید
هزتنر برای هر کس بد باشد ماشالله برای شما خوب سوداور شده که ازغفلت و نااگاهی مشتریان و به بهانه های مختلف از جمله نداشتن مدیریت بر سرور هزینه های گزاف بگیربد
بازهم تاکید می کنم مشتریان عریز هزتنر با ایرانیان مشکل ندارد به جای دادن هزینه اضافی به اقای علیگلی و نداشتن پنل و مشکلات دیگه خودتان مستقیم خرید کنید تا اگر مشکلی هم داشتید مستقیم با تیکت به دیتاسنتر حل کنید
البته من این سرور رو از هزار نویس تهیه نکردم....
ولی قبلا 6 ماه سرور رداستیشن داشتم ازشون راضی بودم

aligoli
October 23rd, 2013, 02:35
ex4s هست
مقطعی هست گاهی اوقات ویندوز و گاهی اوقات هم لینوکس فشار زیادی وارد میکنه البته فشار به سی پی یو بیشتر هست تا هارد
کارهایی که اعلام نمودم انجام دهید، قطعا مشکلتان حل خواهد شد.
موفق و شادمان باشید.