PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتخاب سرور اختصاصی جهت میزبانی اشتراکی

Persianscript
October 22nd, 2013, 20:01
سلام دوستان

من با خوندن تاپیک ها به جای کسب اطلاعات بیشتر سردرگم شدم... (یا قدیمی بودن یا...)

قصد خرید سرور برای مقاصد میزبانی وب دارم.

به نظر شما در حال حاضر بهترین انتخاب من چی میتونه باشه؟

خودم نظرم ex40 هست از دیتاسنتر هتزنر...

ممنون میشم نظرات دوستان رو در این باره بدونم. یا گزینه هایی در سطح انتخاب خودم

besthosti.com
October 22nd, 2013, 20:13
اگر ممکن است برای این که اطلاعات دقیق تری بدست اورید اطلاعات بیشتری از تعداد سایت ها و همچنین میزان مصزف منابع انها در اینجا قرار دهید .
با تشکر

j4b3r
October 22nd, 2013, 20:20
سلام
توی انتخاب دو تا گزینه مد نظر داشته باشید
سعی کنید از دو تا هارد استفاده کنید
که سییستم عامل رو ی هارد ssd باشه
و فایل ها روی هارد معمولی .
این موارد رعایت کنید.
اکثر دیتاسنترها مناسب هستند
لیزوب - رد استیشن- ایکس ال هاست - هتزنر چون از سرورهای برند استفاده نمیکنه ارجحیت کمتری داره
توی انتخاب برای هاستینگ

tizparvaz
October 22nd, 2013, 20:52
پیشنهاد میکنم برای سرور هاستینگ نگاهی هم به کولو کیشن داشته باشید برای فعالیت میزبانی بسیار هزینه های شمارو کاهش میده ، البته باز هم به میزان قیمت هتزنر نمیرسه 

arc1o0
October 22nd, 2013, 21:08
سلام

برای میزبانی حتما و حتما از سرور های اروپایی استفاده کنید تا پینگ پایین باشد.

بهترین گزینه سیستم عامل خود سی پنل هستش که امکانات ویژه ای برای هاستینگ در اون در نظر گرفته شده.

حتما و حتما پورت 1 گیگا بیت و حداقل ترافیک 10-20 ترابایت یا ترافیک نامحدود رو در نظر بگیرید که بعدا به مشکل نخورید ، چون ترافیک اضافی با قیمت های نامعقول ارائه میشه ( معمولا)

هتزنر رو که کلا بیخیال! مثل خودرو های آر دی می مونه! ظاهرش پژویی ـه ، اما موتورش پیکانه!

Persianscript
October 22nd, 2013, 21:14
ممنونم دوستان. من نظرم روی لیزوب هم مثبت هست و تعریف زیادی ازش شنیدم...

درباره میزان استفاده باید بگم حداقل میزبانی 100 سایت با بازدید معمولی و حداقل 50 سایت با بازدید بالا رو قصد دارم هاست کنم

در کولوکیشن فکر میکنم هزینه اولیه به مراتب بیشتری باید بدم و برای من که در ابتدا مشتری و کاربرانم زیاد نیستن و عملا باید تا ماه ها از خودم هزینه بدم به صرفه نیست

و با احتساب نظرات دوستان قید هتزنر رو زدم...

نظرات روی لیز وب چطور هست؟ با توجه به نیاز من (برای میزبانی حداقل 100 سایت بازدید معمولی و 50 سایت بازدید بالا) کدوم سرور رو پیشنهاد می کنید؟

Mr(s).Anonymous
October 22nd, 2013, 21:31
سرورهای FDC Servers و Leaseweb داخل اروپا معمولا کیفیت مناسبی دارند.
Redstation هم قیمت مناسب و شبکه پایداری داره اما بخاطر محدودیت ارسال Email برای ارایه هاست اشتراکی به مشکل میخورید.

از هارد جداگانه برای سیستم عامل و دیتابیس استفاده کنید.
اگر توانایی پرداخت لایسنس Litespeed دارید حتما از این وب سرور استفاده کنید. (وب سرور Apache یا (Apache+Nginx) برای میزبانی چند سایت معدود با CMS مشابه بازده خوبی داره اما برای هاست اشتراکی Litespeed گزینه طلایی هست )
از eXpoloit scanner مثل CXS حتما استفاده کنید. (امنیت در مقابل آپلود و الوده شدن سرور ۹۵٪+ شل ها تامین میشه)
سعی کنید بیشتر روی بکاپ گیری از طریق FTP روی سرورهای جداگانه بیشتر مانور بدید تا برای Raid 0 / 10 هارد هزینه انجام بدید.