ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره دادن قبل از شروع هاستینگ

mohammad2070
October 22nd, 2013, 14:45
باسلام

من می خوام یه سایت هاستینگ راه اندازی کنم . یه کم مشاوره نیاز دارم .

لطفا آیدی یاهو منو ادد کنین و یه کم به ما مشاوره بدید .

remigolian

با تشکر

shahab-f
October 22nd, 2013, 15:02
در همینجا سوالات رو بفرمایید . شاید سوالتون سوال دیگر کاربارن هم باشه

mohammad2070
October 22nd, 2013, 15:15
خوب من از نمایندگی دامنه هیچی سر در نمیارم .

مثلا اینطوریه که 10 دامنه com بخری و بعد اینا رو بفروشی ! جریانش به صورت کل چطوره .

آیا باید بکاپ روزانه و هفتگی به صورت دستی انجام داد یا برنامه برای این کار داره ؟

با تشکر

shahab-f
October 22nd, 2013, 15:31
خوب من از نمایندگی دامنه هیچی سر در نمیارم .

مثلا اینطوریه که 10 دامنه com بخری و بعد اینا رو بفروشی ! جریانش به صورت کل چطوره .

آیا باید بکاپ روزانه و هفتگی به صورت دستی انجام داد یا برنامه برای این کار داره ؟

با تشکر

شما باید نمایندگی دامنه تهیه بفرمایید و ان را شارژ کنید مثلا هر دامنه .کام 10 دلار محاسبه می شود و وقتی که شما پنل خود را 30 دلار شارژ کنید می تونید 3 دامنه .کام بفروشید برای قیمت هم باید محاسبه کنید که هر دلار برای شما چقدر محاسبه شده است مثلا اگر 3100 محاسبه شده باشد دامن.کام برای شما 31000 تومان می باشو مثلا می تونید 37000 تومان بفروشید .

اگر نمایندگی تهیه بفرمایید ممکنه اون هاستینگ این امکان رو داشته باشه و خودش هر روز از کلیه سایت های روی سرور بک آپ بگیره. ولی اگر خودتون می خواید سرور بگیرید کنارل پنل ها (کثل سی پنل یا دایرکت ادیمن) این امکان رو دارند که براشون تعریف کنید که توی یک زمان مشخص از کلیه سایت ها بک آپ بگیره

flexhost.ir
October 22nd, 2013, 16:59
درود

آی دی بنده رو ادد کنید

ID:info_flexhost

megalancer
October 22nd, 2013, 17:40
برای راه انداخنت سایت فروش هاستینگ اسکریپ whmcs رو پیشنهاد می کنم از سایت خارجی خواستی بگیری بابت پرداختش در خدمتم

besthosti.com
October 22nd, 2013, 19:37
در مورد نمایندگی دامنه باید عرض کنم که شما از شرکت ها و مراکز های ثبت دامنه مانند ریسلرکلاب (که الان دیگه تحریم کرده است ) یک پنل ثبت دامنه تهیه مینمایید ،ثبت نام و دریافت این پنل رایگان است .
سپس می بایست پنل ثبت دامنه خود را شارژ پولی نمایید تا هروقت از شما دامنه ای خریداری کرد هزینه ثبت دامنه به طور خدکار کسر شود تا فرآیند ثبت دامنه به طور خودکار انجام گیرد .
در غیر اینصورت در صورت سفارش دامنه ،دامنه ای ثبت نخواهد شد تا زمانی که شما پنل را شارژ نمایید .
درباره بک آپ هم باید عرض شود که در بیشتر شرکت ها بک آپ به صورت روزانه و یا هر دو روز یک بار انجام می گیرد .

قزوین هاست
October 22nd, 2013, 20:15
دوست عزیز پیشنهاد بنده خدمت شما بزرگوار این هست که کلا برین دنبال کار دیگه
در مورد 10دامنه منظور این نیست که دامنه بخرید با اسم مشخص بعد بفروشید؛منظور ان است ک شارژ کنید پنل رو تا بتونید هر وقت خواستید با هر اسمی دامنه ثبت کنید

downloaddl
October 22nd, 2013, 20:24
پیشنهاد :

اگه می خوای زندگی کنی
همین الان پاور کامپیوترو بزونو برو
هاستینگ : وقت میزاری ... از دنیا عقب میوفتی ... از بقیه دور میشی ...
مخاطب خاصتو از دست میدی ...
هر روز باید استرسه اینو داشته باشی وقتی خارج از خونه و محله کاری

الان اگه کسی هک شده باشه چ خاکی بریزم؟!
اگه سرورمو زدن .. واااااای ببدبخت شدم

واقعا بعد از چند سال فعالیت در این زیمنه این حرف رو میزنم
پولی که از هاستینگ به دست میاد ارزش اینو نداره که از همه دور شی یا ....
هر چقدر هم برنامه ریزی کنی برای این کار باز کم میاری
الان هستند از هم کارایی که تا 2 صبح تو شرکتشون دارن به مشتریاشون میرسن

این پست فقط جنبه نشون داده راهی که میریو داره

کلی این شغل اصلا شغوله خوبی نیست
خودرو نجات بده

90 % از کسایی که تو این کارن پشیمونن از روزه اول وارد این راه شدن

در هر صورت کمک بیشتر خواستی ای دی یاهوم تو امضا هست

Quality
November 18th, 2013, 22:46
پیشنهاد :

اگه می خوای زندگی کنی

خودرو نجات بده

حرفه شما درسته ولی هرکاری استعداد خودشو نیاز داره

downloaddl
November 18th, 2013, 23:18
هاستینگ نیاز به استعداد داره ؟!
فقط اخلاق می خواد
برای پشتیبانی

rezahesami
November 19th, 2013, 00:09
از دامین ها میخای بک آپ بگیری دوست عزیز؟!
یادمه سال ۸۳ دانشجوی سال دوم بودم و تازه وارد یه شرکتی شده بودم به عنوان کارمند واحد تعمیرات ، یه روزی کامپیوتر منشی شرکت خراب شده بود بعد یکی که ادعاش میشد بلده رفته بود مانیتور و کیس رو برداشته بود داشت می برد رو میز خودش. بهش گفتم حاجی این مانیتور رو چرا دیگه می بری خودت داری که؟! گفت میخام ببرم ازش بک آپ بگیرم!!!:)):)):))حالا شما از دامین بک آپ میخای بگیری؟!

api
November 19th, 2013, 01:14
حرفهای جناب downloaddl 100% تایید میشه
اصلا به این کار نباید به چشم یک نوع تفریح نگاه کنین . البته این کار خیلی اعتیاد آوره ، اما همیشه هزینه ها 1 قدم از درآمدت جلوترن ، حالا فرقی نمیکنه 1 سایت کوچیک میزبانی کنی یا 100 تا یا 1 میلیون .
100% ریسک هم هست ، چون یک اشتباه کوچیک باعث بر باد رفتن کل اعتبار و کارت میشه
به هر حال اگه علاقه داری ، به نظر من اول یه جا ، حتی رایگان هم شده یه مدت کار کن . بعد که حرفه ای شدی خودت با قدرت شروع به کار کن ..
spooky021 (http://www.webhostingtalk.ir/member/28430/) بیا تشکر کن :x

mhiizadi
November 19th, 2013, 01:41
پیشنهاد :

اگه می خوای زندگی کنی

خودرو نجات بده

یکی حرفه دله منو زد :((

da6276
November 19th, 2013, 02:25
کلا کار اینترنتی اعتیاد آوره و هاستینگ که دیگه مشکلاتش تمومی هم نداره ، ولی خب از طرفی وقتی وضعیت کار و ناامیدی جوانهای ایرانی رو میبینم دلم برای همه میسوزه (البته قبول ندارم که کار نیست)
در مرحله اول سعی کنید وارد اینکار نشید بدلایل زیر :
1- همیشه استرس خواهید داشت
2- خواه ناخواه از زندگیتون عقب میفتید
3- با این وضعیت نامشخص ارز هیچ ثباتی نخواهید داشت
4- ساعت کاری مشخصی نداره !
5- در ایران امنیت کاری مشخصی ندارید
6- ممکنه اصلا مقصر در مشکلات نباشید ولی کلا به پای شما نوشته میشه و ممکنه آبروتون کلا از بین بره
7- ...
اگه هم وارد اینکار شدید خدا پشت و پناهتون باشه انشالله:53:

downloaddl
November 19th, 2013, 02:58
یکی حرفه دله منو زد :((

ی تاپیک زده بودم 3 ماه پیش چند خط در مورد زندگیه من

حیف که پاک شد

InterServer.ir
November 19th, 2013, 04:44
هاستینگ نیاز به استعداد داره ؟!
فقط اخلاق می خواد
برای پشتیبانی

در مورد پست اولتون باهاتون موافقم ولی در مورد حرف بالا نه! مهمترین مسئله اطلاعات و دانش فنی هست نه پشتیبانی ! زمانی که کیفیت سرویس به حد مطلوبی باشه و مشکلی نباشه نیاز به پشتیبانی هم کمتر میشه و دانش فنی باعث به وجود امدن چنین حالتی میشه! ولی خیلی از شرکت ها فکر می کنن پشتیبانی مهمتره و بدون دانش فنی وارد اینکار میشند و اطلاعات خیلی ها رو به باد میدند!شرکت هایی رو دیدم که حتی به مشتری زنگ می زدند و پیگیر مشکلاتشون می شدند ولی با دانش فنی کم خودشون باعث ضرر های خیلی سنگین به مشتری شدند! همین الان هاستینگ های ایران رو تست امنیت ساده رو سرور هاشون انجام بدی 70 % مشکل امنیتی سطح بالا دارند ! چرا چون دانش فنی ندارند!

api
November 19th, 2013, 10:15
کلا کار اینترنتی اعتیاد آوره و هاستینگ که دیگه مشکلاتش تمومی هم نداره ، ولی خب از طرفی وقتی وضعیت کار و ناامیدی جوانهای ایرانی رو میبینم دلم برای همه میسوزه (البته قبول ندارم که کار نیست)
در مرحله اول سعی کنید وارد اینکار نشید بدلایل زیر :
1- همیشه استرس خواهید داشت
2- خواه ناخواه از زندگیتون عقب میفتید
3- با این وضعیت نامشخص ارز هیچ ثباتی نخواهید داشت
4- ساعت کاری مشخصی نداره !
5- در ایران امنیت کاری مشخصی ندارید
6- ممکنه اصلا مقصر در مشکلات نباشید ولی کلا به پای شما نوشته میشه و ممکنه آبروتون کلا از بین بره
7- ...
اگه هم وارد اینکار شدید خدا پشت و پناهتون باشه انشالله:53:

یاد روزی افتادم که با یه جمعی بودیم . یه پیر مرد اومد گفت جوون کجا کار می کنی؟
گفتم هاستینگ
گفت هاستینگ کجاست ؟
و این سرآغازی بود برای یک توضیح و مثال چند ساعته ، آخرشم نه من فهمیدم چی گفتم نه اون بنده فهمید کجا کار میکنم

glxx
November 19th, 2013, 10:23
در جمع دوستان به هاستینگ فروش میگن هوافضا فروش است هیچی سرشان نمیشود b-)

api
November 19th, 2013, 11:44
اصلا هیچ جا هاستینگ رو به عنوان شغل و کار نمیشناسن :d

MehrganWeb
November 19th, 2013, 12:37
پیشنهاد :

اگه می خوای زندگی کنی

خودرو نجات بده

سلام گرامی
بنده با حرف شما موافق نیستم ... زیرا حرف شما برای افرادی هست که بدون پشتوانه و تنها وارد این کار میشوند
توی دانشگاه 4 سال درس خوندیم تا بشیم مهندس نرم افزار . شدیم اومدیم بیرون خدارو شکر مشکل کاری برای من و چند تا از بچه های دانشگاه زیاد بود.
نشستیم توی یه بحث دوره همی گفتیم ما که بیکاریم و هر جا رفتیم دنبال کار یا شرایط سخت و سوابق کاری میخواد یا حقوقش به قدری هستش که کفاف رفتو امد به محل کارت رو نمیده حتی پول سوخت ماشینم نمیشه
اولش همه دانشجو های ترم اول که وارد دانشگاه میشن برای ارتباط برقرار کردن با هم کلاسی ها و .... سعی میکنند یه وبلاگ توی یه سیستم که زمان ما بهترین سیستم Blogfa بود راه اندازی میکنن ما هم اینکارو کردیم .
البته چون همه طالب این کار بودند شدیم 7 -8 تا وب که رای گرفتیم و من و 3 نفر از بچه ها که این وب و زدیم اول شدیم و همه مارو به رسمیت شناختند بعد با تبلیغات های توی نت تونستیم این وب رو به یه سایت تبدیل کنیم که اول رفتیم سراغ ضامن هاست بعد از مشاوره گفتند باید اول یه اسم برای وبسایت انتخاب کنید کردیم و ...... و سرتونو درد نیارم وبسایت اومد بالا و سایت ما شد یک مکان تفریحی برای بچه های کل دانشکده اساتید هم شرکت میکردند و هر هفته یه صندلی داغ داشتیم حال یه استاد رو میگرفتیم ( یادش بخیر )
از اونجا بود که با هاست و دومین اشنا شدیم توی 4 سال دانشجویی فکر این نبودیم که اینا چطور ساخته میشن و ... اساتیدمونم اونقدر داغون بودن که وقتی سوال فنی میکردی ازشون عرق میکردند و میگفتند باشه جلسه بعد بعد به درس برسیم واجب تره.
توی دور همی سر صحبت رو باز کردم اولم با محسن خوانساری (هاستینه ) اشنا شدم و ازش مشورت خواستم و به من در مورد چگونگی کار تلفنی طی زمان های مختلف توضیح می داد تا اینکه با 6 نفر از بچه ها تصمیم به ورود به کار گرفتیم.
ساعت کاری مون 24 ساعته بود واقعا 24 ساعته بود که این 6 نفر رو تقسیم بر شیفت های 4ساعته کردیم و طبق این برنامه با سرمایه و سرمایه پشتوانه شروع به کار کردیم
اصلا هم برامون سخت نبود . فروشمون عالی ، مشتری هامون راضی ، درامد خوب ، سرور ها مثل ساعت کار میکردند. تا اینکه یکی از بچه ها تو زرد از اب در اومد و ما موندیم
بعدش جواب استخدامی من اومد و نیمه وقت به کار ها رسیدگی میکردم هنوزم همه چیز عالیه
اما به دلیل یه سری مشکلات فروشمون متوقف شده و فعلا چند صد مشتری رو پشتیبانی میکنیم.
اصلا هم برامون سخت نیست ، تفریحمون به جاست ، مسافرتمون بجاست ، کارمون به جاست ، در امدمون عالی ، تو کارمونم موفقیم ...
فقط تنهایی و با چند صد تومان و یه نمایندگی وارد این کار نشید، حداقلش از یه سروی مجازی برای میزبانی استفاده کنید و سعی کنید روی میزبانی تمرکز کنید تا ثبت دامنه
روز بخیر

Aralhosting.com
December 3rd, 2013, 01:43
مفید بود.

Mr.Te0
December 3rd, 2013, 04:32
مفید بود.

بهتره اقای عزیز عوض اینکه اسپم بدید 4 تا پست مفید بزاری همه استفاده کنند نه اینکه در پست های دیگران هی بنویسی مفید بود... مفید بود.

666regab
December 3rd, 2013, 17:27
شما اولش باید یک نمایندگی هاستینگ داشته باشید . _ حالا یا نمایندگی که فقط می تونید هاست بدید / یا مستر ریسلری که می تونید نمایندگی و هاست بدید / الفا مستر ریسلری که می تونید مستر و نمایندگی و هاست بدید / سوپر الفا مستر ریسلری که دیگه سرور هم دسترسی دارید و هرچه می خواهد دل تنگت بکن . )
بعد از این کار یک سایت برای خودتون می خوهید که می تونید رو همین نمایندگیتون بزنید . اسکریپت whmcs توصیه می شه به دلیل دارا بودن منابع اموزشی و ماژول های فارسی زیاد .
بعد بسته به نیازتون سرویس ارائه بدید . مثلا هاست / نمایندگی هاست / سرور مجازی و دامنه و ... .
در مورد هاستینگ خواستید می تونم کمتون کنم . چون ما نمایندگی هاستی لینوکس ارائه می دیم .
در مورد سرور مجازی هم می تونم نمایندگی درصدی بدم شروع 5 درصد .
در مورد دامنه هم می تونم نمایندگی ارائه بدم بدون هزینه و خرید ده تا دامنه و ...
در مورد لایسنس نرم افزار هم می تونم نمایندگی بدم .
در مورد پنل پیامکی هم باز می تونیم نمایندگی بدم .
در کل کار پر خرجی هست و نیاز به زمان زیادی داره . می بینی نشستی خونه همه چیز سالمه پات گذاشتی بیرون اس دادن که عاغا سایت ها رفتند و...